Κοιτα να παρεις κανα πακο αναπτηρες για τη συναυλια και ασε τα τζατζικια...
Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από Mathusalas
Ρε Μίλτο μου έχουν λείψει το κεμπάπ που τρώγαμε μικροί και έβαζαν κόκκινη σάλτσα αντί τζατζίκι. Πουλαει κάνεις τώρα αυτό το στυλ εσύ που ξερεις;
Καθετο δρομακι στη Μητροπολεως εναι ο Κωστας .Εγγονος του θρυλικου Κωστα που ειχε σουβλατζιδικο στη Βυρωνος Πλακα .Πρεπει ομως να εχεις υπομονη .
Σαλτσα κοκκινη στο σουβλακι μπορει να βρεις στου Αβρααμ ,Δραπετσωνα και εαν ο Καραμπαμπας απεναντι δεν εχει μοντερνοποιηθει μπορεις να ρωτησεις τα γκαρσονια πριν κατσεις και αρχιζουν να στρωνουν .
Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από Mathusalas
Ρε Μίλτο μου έχουν λείψει το κεμπάπ που τρώγαμε μικροί και έβαζαν κόκκινη σάλτσα αντί τζατζίκι. Πουλαει κάνεις τώρα αυτό το στυλ εσύ που ξερεις;
Παράθεση:
Στην οδο πεντελης( το νο 1 της αθηνας )
Σχόλιο # 22 από MiltosRNLI1930Καθετο δρομακι στη Μητροπολεως εναι ο Κωστας .Εγγονος του θρυλικου Κωστα που ειχε σουβλατζιδικο στη Βυρωνος Πλακα .Πρεπει ομως να εχεις υπομονη .
Σαλτσα κοκκινη στο σουβλακι μπορει να βρεις στου Αβρααμ ,Δραπετσωνα και εαν ο Καραμπαμπας απεναντι δεν εχει μοντερνοποιηθει μπορεις να ρωτησεις τα γκαρσονια πριν κατσεις και αρχιζουν να στρωνουν .
Αγαπητέ Μίλτο, σκεφτόμουν να προσθέσω στο θρέντ τον τίτλο : "Συναυλιακά και Γαστριμαργικές απολαύσεις μεταξύ άλλων"...πώς το βλέπεις, σίγουρα το έχεις για προτάσεις πρίν η μετά την έξοδο...πάμε και για "βρώμικο" στην μιχαλακοπούλου δίπλα στο πρώην Holiday Inn?
18/09/2021, Gazarte Roof Stage, Γκάζι, Monsieur Minimal
Τον είχα ακούσει τυχαία στο ραδιόφωνο την διασκευή στο "Σ'αγαπώ" της Τζένης Βάνου...πρόσφατα έμαθα ότι η διασκευή αυτή έγινε το μουσικό θέμα του The Bachelor...lolΜετά τον είδα στο "Μουσικό Κουτί" της ΕΡΤ όπου μου άρεσε πολύ και αποφάσισα να πάω να τον δώ ζωντανά σε μια υπέροχη βραδυά...ο χώρος στο Gazarte πολύ ωραίος, το σέρβις αργό, η ακουστική πιο έξω από την κεντρική αίθουσα ελλιπής , all in all από τις ωραιότερες συναυλίες και θα ξαναπάω να τον δώ σίγουρα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από Mathusalas
Ξέχασα Ενικε ότι είμαι σε λάθος θέμα. Συγνωμη θεματοθετα. Ενικε όταν πας στη συναυλία εσύ θα σου φέρω λαμπάδα στο μπόι σου αντί για αναπτήρες.
Παρακαλώ αγαπητέ, χμμμ...λαμπάδα έ? να κανονίσουμε κάτι με πασχαλινούς ύμνους τότε για τον αξιότιμο κο Ενικό...καθότι νομίζω ότι η ηλικία για γάμους ή βαφτίσια έχει παρέλθει
και εδώ με το τραγούδι του που ερμηνεύει ο διαχρονικός Δάκης:
https://www.youtube.com/watch?v=nq4MSuz28wgκαι κλείνουμε με αυτό:
Χρώματα, φώτα και λόγια αφανέρωτα, Αφού στον έρωτα ολα τα ζήσαμε, Μη μου μιλάς για αγάπες που σβήσανε ,Μη με κοιτάς με τα μάτια τα ένοχα ,Φίλα με πάλι και πάμε για έρωτα...Οχι λαμπαδα βρε συ, ειμαι ασταθης...εχω ενα τρεμουλο...
Θα τις λαμπαδιασω ολες τις φανσ...
Στην αναγκη παρε μου ενα φακο...
Παράθεση:
Ξέχασα Ενικε ότι είμαι σε λάθος θέμα. Συγνωμη θεματοθετα. Ενικε όταν πας στη συναυλία εσύ θα σου φέρω λαμπάδα στο μπόι σου αντί για αναπτήρες.
κανένα θέμα δεν είναι εκτός.
Όλα συνδυάζονται.
Όρεξη να υπάρχει.
https://www.youtube.com/watch?v=2HWUakp-S7Q&ab_channel=Jijifiongos
Παράθεση:
Μη στεναχωριέσαι γερακο μου θα σου έχω 2 κοριτσαρους να σε κρατάνε...στητο και θα σου φύγει το τρέμουλο μη και γίνεις ρεζίλι.
Εισαι φιλος, τελος...
Εφτακοσα γιεπσ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 33 από MathusalasΜη στεναχωριέσαι γερακο μου θα σου έχω 2 κοριτσαρους να σε κρατάνε...στητο και θα σου φύγει το τρέμουλο μη και γίνεις ρεζίλι.
Εκει στο "αλλα" του τιτλου, εχουμε μπερδευτει και σε αλλα θεματα...
Και ταχωμε καμει zoo...
Και μας επεπληξαν σφοδρως και εμεις ομοιως αυτουνους...
Μηπως να διευκρινιζες αυτο το "αλλα" παγιδα, διοτι δεν θελωμε και πολυ εμεις...
Θα βοηθουσε τα μαλα...
https://www.youtube.com/watch?v=UCxgbOBVSfM&ab_channel=Scorpions
Παράθεση:
Σχόλιο # 24 από TheRedKnight
Αγαπητέ Μίλτο, σκεφτόμουν να προσθέσω στο θρέντ τον τίτλο : "Συναυλιακά και Γαστριμαργικές απολαύσεις μεταξύ άλλων"...πώς το βλέπεις, σίγουρα το έχεις για προτάσεις πρίν η μετά την έξοδο...πάμε και για "βρώμικο" στην μιχαλακοπούλου δίπλα στο πρώην Holiday Inn?
Εκεί στο Νότο, κάποτε. Με ήχους κι ηχοχρώματα βγαλμένα από τον παράδεισο.
https://www.youtube.com/watch?v=ucORK1lCikU&ab_channel=RETHEMNOS4SeasonsΤα βράδια μου τα εργένικα
Τραγούδια λέω αρμένικαΔεν έχω πάει σε πολλές.
Οι καλύτερες:Για να βαλωμε τα πραγματα στη θεση τους...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media