Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!
Εγγραφή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

H αστροψυχολογία στον 21ο αιώνα.προκλήσεις ? ευκαιρίες ? δυνατότητες

Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234

butterfly_80

# 1 στις 15/10/2021
author
Γυναίκα / 42 / Ελεύθερη
Ν. Λάρισας / Λάρισα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 24
'Aρεσαν+: 0%

H αστροψυχολογία στον 21ο αιώνα.προκλήσεις ? ευκαιρίες ? δυνατότητες

Η Αστροψυχολογία είναι η προσπάθεια ανάλυσης της ψυχολογικής κατάστασης του ατόμου με βάση την αστρολογική γνώση η οποία δεν γίνεται αυθαίρετα αλλά σεβόμενη τον άνθρωπο και βέβαια πάντα έχοντας στο μυαλό της τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της επιστήμης.

Είναι σημαντικό να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε περισσότερο «θετικές» παρά θεωρητικές τακτικές στον όρο αστροψυχολογία που έχει συνδεθεί σε ένα βαθμό με πιο μεταφυσικές και αστήρικτες μορφές θεώρησης του ανθρώπου.

Θεωρώ ότι οι αστρο ? ψυχολόγοι καλούμαστε να υπηρετήσουμε ένα νέο παράδειγμα για τον 21ο αιώνα, ένα παράδειγμα μίας επαναστατικής αντίληψης για τον άνθρωπο και την φύση γύρω του. Ο Αστρο ? ψυχολόγος πέρα από τα γνωστά, ότι δεν θα πρέπει δηλαδή να είναι ένας μάντης όπου θα προβλέπει μόνο, πρέπει να είναι ένας δίαυλος επικοινωνίας του ανθρώπου με τον κόσμο που τον περιβάλλει και τον κόσμο που ο ίδιος περιβάλλει μέσα του.

Έτσι ο Αστρό ? ψυχολόγος θα πρέπει να σημάνει μία σημαντική αλλαγή για τον άνθρωπο και την πορεία του από εδώ και στο εξής, να αποτελέσει ένα νέο παράδειγμα εξέλιξης, και πνευματικής και επιστημονικής για τον άνθρωπο. Κυρίως θα πρέπει να έχει μία ψυχό ? ηθική μακριά από την φιλοσοφία του καπιταλισμού και του κέρδους κατανοώντας ότι όλα αυτά είναι προσωρινές μορφές μίας κοινωνίας, μιας ανθρωπότητας που αλλάζει και δεν θα πρέπει να ταυτίζεται με περιττές και μη σταθερές καταστάσεις.

Ιδιαίτερα σε μία κοινωνία με ολοένα και αυξανόμενους κινδύνους, ο αστρό ? ψυχολόγος καλείται να δώσει ένα παράδειγμα συμπεριφοράς, ηθικής και ανθρώπινης συμπόνιας όπου θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο στην ανάπτυξη του ουμανιστικού πνεύματος. Είναι πολύ σημαντικό να αναπτυχθεί ένας κώδικας δεοντολογίας που να προστατεύει ταυτόχρονα και τον αστροψυχολόγο αλλά κυρίως τον άνθρωπο που έρχεται σε επαφή με τον αστρολόγο.

Εξάλλου ήδη γνωρίζουμε πολλά «εγκλήματα» που μπορούν να γίνουν σε μία συνεδρία.

Είναι σημαντικό να υπάρξει ένας κώδικας δεοντολογίας αλλά κυρίως και μία είσοδος επιστημονικών μεθόδων έρευνας στην αστρολογία.

Γνωρίζοντας την επιστημονική ψυχολογία αλλά και την εις βάθος αστρολογία, ο αστροψυχολόγος καλείται να δώσει σημαντικές λύσεις σε πολύπλοκα ζητήματα που μας αφορούν και να αντιληφθεί τους πολλαπλούς παράγοντες που μπορεί να μας επηρεάζουν αυτή τη περίοδο.

Ο Αστρο ? ψυχολόγος μπορεί να δώσει μία πιο καθαρή αίσθηση συνδεσιμότητας με το κοινωνικό περιβάλλον αλλά και τον κόσμο καθώς και να καθορίσει πιο εύκολα τις δυνατότητες του ατόμου ώστε να το βοηθήσει να ξεφύγει από τη μοίρα του, που δεν είναι άλλη από τη συνέργεια των βιολογικών και περιβαλλοντικών παραγόντων.

Οι βιολογικοί παράγοντες είναι αυτοί που μας επηρεάζουν μέσω του DNA μας και μεταδίδονται από γενιές σε γενιές.

Μέσα από τους βιολογικούς παράγοντες μπορούμε να δούμε ασθένειες, ψυχολογικά χαρακτηριστικά, χαρακτηριστικά της προσωπικότητας μας, τάσεις, ταλέντα και άλλες προδιαθέσεις. Οι Περιβαλλοντικοί παράγοντες σε πολύ μεγάλο βαθμό καθορίζουν την ταυτότητα μας και τις διάφορες πεποιθήσεις μας.

Για παράδειγμα ακόμη και αν 2 εντελώς ίδια άτομα γεννήθηκαν κάτω από την ίδια ημερομηνία, ώρα και πόλη γέννησης δεν θα είναι τα ίδια γιατί το περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσαν δεν είναι το ίδιο.

Ενα παιδί μπορεί να μεγαλώσει με μία μητέρα Καρκίνο και πατέρα Σκορπιό και ένα άλλο παιδί με ακριβώς τα ίδια στοιχεία γεννησης να μεγαλώσει τελικα με ένα πατέρα Κριό και μία μάνα Τοξότη- η διαφορά επιρροής από το οικογενειακό περιβάλλον θα είναι τεράστια.

Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό για μια εις βάθος ανάλυση,να μπορούμε αν γίνεται να έχουμε και τις ημερομηνίες των γονέων ή ακόμη περισσότερων προσώπων.

Οι περιβαλλοντικοί παράγοντες επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την ταυτότητα μας και τις διάφορες πεποιθήσεις μας.

Εκτός από την οικογένεια ένας χάρτης θα μεταμορφωθεί σε σχέση με την γειτονιά, το οικονομικό στάτους,την πόλη, την εκπαίδευση και τη χώρα που μεγαλώσαμε.

Για παράδειγμα ένα έντονα Ουράνιο άτομο θα είναι πολύ πιο ευτυχισμένο στην Ολλανδία από ότι στο Ιράν, αν και στις δύο χώρες θα έχει μία μορφή ιδιαιτερότητας.

Όλα τα παραπάνω φιλτράρουν τα «πιστεύω» μας και τις εμπειρίες μας.

Ακόμη και οι φίλοι μας μπορούν να επηρεάζουν την προσωπικότητα μας.

Οι Βιολογικοί μας παράγοντες αναγνωρίζονται μέσα από τις ζωδιακές θέσεις μας σε ένα χάρτη. Αυτες μας βοηθούν να καταλάβουμε τι κουβαλάμε βιολογικά ως όντα στο χάρτη μας και μας προσφέρουν μία ολόκληρη δυναμική ανάλυση.

Περιληπτικά κοιτάζοντας τι μπορούμε να δούμε στα ζώδια από βιολογικό και εξελικτικό πλαίσιο:

 • Κριός ? Ζυγός: Βιολογική δυνατότητα επικοινωνίας με τους άλλους
 • Ταύρος ? Σκορπιός: Δυνάμεις διατήρησης οργανισμού και ένστικτο επιβίωσης
 • Δίδυμοι ? Τοξότης: Νευρικό σύστημα και ανώτερες εγκεφαλικές λειτουργίες
 • Καρκίνος ? Αιγόκερως: Δυνατότητα λειτουργίας σε ομάδα και σεβασμός στους κανόνες της (Tribalism)
 • Λέων ? Υδροχόος: Δυνατότητα αναπαραγωγής, και συν ? κοινωνίας με άλλους
 • Ιχθείς ? Παρθένος: βιολογική συνέχεια και προσφορά (δυνατότητα θυσίας για συνέχιση βιολογικού υλικού).
 Οι περιβαλλοντικοί παράγοντες βρίσκονται μέσα από την οικοθεσία. Οι οίκοι μας δείχνουν τις συνθήκες που μας περιβάλουν και με ποιο τρόπο οι βιολογικοί μας παράγοντες θα εξελιχθούν μέσα από το περιβάλλον.
Συνοπτικά θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι:
 • 1ος ? 7ος: Πώς ένα άτομο αντιλαμβάνεται τον εαυτό του και τους άλλους σε μία κοινωνία
 • 2ος ? 8ος: Τα οικονομικά του και ψυχολογικά του αποκτήματα
 • 3ος ? 9ος: Η μέση και ανώτερη εκπαίδευση του
 • 4ος ? 10ος: Η οικογενειακή ζωή και η κοινωνική του εικόνα
 • 5ος ? 11ος: Η ερωτική του ζωή και η δυνατότητα για φιλίες και ομάδες ανθρώπων
 • 6ος ? 12ος: Η δυνατότητα κοινωνικής προσφοράς και βοήθειας στο συλλογικό ασυνείδητο.
Έτσι μπορούμε να καταλάβουμε αν ένα άτομο είναι προικισμένο από τη φύση του ή βοηθήθηκε από το περιβάλλον του ή τελικά βοηθήθηκε και από τα δύο ή και από κανένα από τα δύο.
Για παράδειγμα ένας Άρης στον Καρκίνο δείχνει μία ελαττωματική δυναμική επιβίωσης ενώ στον 7ο δείχνει και λανθασμένη τελικά διαχείριση σχέσεων. Η ελαττωματική δυναμική του ατόμου εκ γενετής με την εκ του περιβάλλοντος επιθετικότητα που θα δεχθεί, είναι ήδη ένα μεγάλο αρνητικό.
Ανάμεικτα μπορούν να είναι τα πράγματα αν για παράδειγμα μία Αφροδίτη στον Ταύρο είναι στον 6ο που σημαίνει ότι ένα άτομο εκ γενετής έχει μία πολύ καλή ευκαιρία να εκφραστεί αλλά δεν θα το βοηθήσει το περιβάλλον (ο 6ος). Ή μπορεί να έχουμε έναν Ερμή στους Ιχθείς στον 3ο που σημαίνει μία γενικότερη μειωμένη εγκεφαλική λειτουργία που όμως το περιβάλλον θα απαιτήσει να την βγάλει προς τα έξω.Πέρα από αυτό, έχει φανεί ότι οι πλανήτες στην 14η μοίρα ενός ζωδίου παρουσιάζουν μία έντονη εκφραστικότητα μαζί με τις διάφορες κλείδες αλλά και τις ισημερίες και ηλιοστάσια.
Από την άλλη, όσο απομακρυσμένοι είναι οι πλανήτες από αυτά τα σημεία, τόση δυσκολία έκφρασης έχουν.
Στους οίκους τώρα, κάθε ακμή οίκου είναι πηγή μέγιστης περιβαλλοντικής ανάγκης και απαίτησης. Αν οι οίκοι είναι το περιβάλλον που θα μεγαλώσουμε και τα ζώδια οι γενετικές μας καταβολές, οι πλανήτες είναι οι ενεργές δυνάμεις που μας βοηθούν να μπορέσουμε να βιώσουμε το βιολογικό και περιβαλλοντικό επίπεδο.
Οι πλανήτες λειτουργούν σε τρία επίπεδα:
1. Βιολογικό 2. Περιβαλλοντικό
3. Συνειδητό στον άνθρωπο
4. Μεταφυσικό ? (αν κάποιος έχει μεταφυσικές πεποιθήσεις που για την μοντέρνα επιστημονική Ψυχολογία αυτό δεν μπορεί να αποδειχθεί).
Οι πλανήτες είναι οι διαβιβαστές λοιπόν ανάμεσα στα διάφορα επίπεδα!
Η αστροψυχολογία όμως δεν πρέπει να μένει μόνο στην απλή ανάγνωση και ανάμειξη των βιολογικών και περιβαλλοντικών παραγόντων. Κάθε τι που έχει μία ολότητα έχει και μια εν δυνάμει ελευθερία και δυνατότητα εξέλιξης. Έτσι αυτή η περίοδος που βιωνουμε τωρα ,είναι πολύ σημαντική για την αστροψυχολογία γιατί μπορούμε να πούμε ότι επιτέλους μπορούμε να δουλέψουμε με τον άνθρωπο μέσα από μία ορθή τεχνική επικοινωνίας σε ένα σωστό περιβάλλον συμβουλευτικής .
Έτσι η αστροψυχολογία όχι απλά αναγνωρίζει τη δυναμική του ατόμου αλλά και το καθιστά περισσότερο ελεύθερο και δυναμικό. Ο τελικός σκοπός (που ποτέ δεν θα γίνει 100% πραγματοποιήσιμος) είναι η μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων του ατόμου ώστε να εξελιχθεί σε πολλα επιπεδα.
Έτσι το πρώτο βήμα για την ουσιαστική ανάπτυξη της αστρό ? ψυχολογίας είναι η διαμόρφωση μίας διαλεκτικής επικοινωνίας με το άτομο.
O Ελληνό ? Αρμένιος φιλόσοφος Γκουρτζίεφ είχε μιλήσει από τις αρχές του 20ου αιώνα για το ότι οι περισσότεροι άνθρωποι συμπεριφερόμαστε και μιλάμε σε μία "ρομποτική" κατάσταση,αφου μας προγραμματιζουν τον εγκεφαλο χωρις να το καταλαβαινουμε. Γινόμαστε θύματα της βιολογικής μας κληρονομιάς και άλλες φορές του περιβάλλοντος μας ζώντας το επάγγελμα που ήθελε για εμάς ο πατέρας μας, τις σχέσεις της μητέρας μας και ούτω καθεξής. Έτσι φτάνουμε στην ανάγκη της αυτοπραγμάτωσης και της δυνατότητας του ατόμου να φτάσει τον κύριο λόγο της ύπαρξης του.
Μέσα από τη συνεργασια της Ψυχολογίας με την Αστρολογίας,αυτες οι δυο ανθρωποκεντρικες επιστημες/τεχνες κατορθωνουν να λειτουργουν αψογα στη συμβουλευτικη. Από τη μία, η Ψυχολογία μπορεί να δώσει στην Αστρολογία μία επιστημονική καθαρότητα που δεν υπάρχει τη δεδομένη στιγμή. Μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη μιας επαγγελματικής συνείδησης που θα βοηθήσει το άτομο να μπορέσει να προστατευτεί από πλιατσικολόγους και να μπορέσει και ο αστρολόγος να έχει ένα πλαίσιο ορθής συμπεριφοράς.
Μέσα από τη ψυχολογία οι αστρολόγοι μπορούν να μάθουν έναν σωστό κώδικα συμπεριφοράς σε μία συνεδρία αλλά και να βοηθηθούν από την εμπειρία των ψυχολόγων σε δομημένες συνεδρίες.
Η ψυχολογία μπορεί να βοηθήσει την αστρολογία με δεδομένα και στατιστικές αλλά και με την πολυετή της εμπειρία στη μελέτη της ψυχικής κατάστασης του ατόμου.
Η Αστρολογία και αυτή με τη σειρά της μπορεί να βοηθήσει την ψυχολογία σε μία μεγαλύτερη εμβάθυνση και βελτίωση της ανταπόκρισης στο πρόβλημα του ατομου, δηλαδη μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην βελτιστοποίηση της υπαρξιακής πραγματικότητας του αλλά και περισσότερο συνθετικά να βοηθήσει το άτομο να καταλάβει τους λόγους που μπορεί να βιώνονται κάποια πράγματα γύρω του. Πηγή: astroconfess.com Υ.Γ: το αρθρο αυτο δεν εινασι για ολους,δεν τους ενδιαφερει και δεν τους αφορα ολους, απλα εμενα η αστροψυχολογια με βοηθησε να εμβαθυνω στο μεσα μου,να προσεγγισω οσο γινεται την αυτογνωσια αρχικα,μετα να καταλαβαινω τα κινητρα της συμπεριφορας των αλλων γυρω μου,βρηκα απαντησεις στα γιατι κ τα πως που διεπουν την ανθρωπινη συμπεριφορα και γι'αυτους τους λογους με μαγεψε!
Αρέσει στο μέλος giorgos170

alexandriani1

# 2 στις 16/10/2021
author
Γυναίκα / 59 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 1.375
'Aρεσαν+: 0%

Πλίνθοι λίθοι κέραμοι, ατάκτως ερριμμένοι.https://youtu.be/07Uu2r-Htmo

.Ουπς!Το κείμενο σας είναι πολύ μικρό και δεν μπορεί να αναγνωριστεί ως κείμενο γραμμένο στα ελληνικά ή τα αγγλικά


Αρέσει στα μέλη Mindthegap-, Helenaki4 και σε ακόμα 2 μέλη.

Enikos

# 3 στις 16/10/2021
author
Ανδρας / 78 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 28.865
'Aρεσαν+: 0%

Αν μας ελεγες και τι θες να πεις, θα ηταν πιο βατο το θεμα σου...


Νομιζω το ανεβασες για να συμμετασχουν καποιοι, σωστα?...

Σε τι...

Διαβαζοντας τις αναφορες σου στο dna, ενα πραγμα μου ηρθε στο μυαλο να σε ρωτησω...

Τι ξερεις για τον ανθρακα 12 η τον προαιωνιο φωσφορο, στον οποιο επανω ενας αστροψυχολογος μπορει να κανει πιρουετες και να αυτοσχεδιασει προκειμενου να εξαγει συμπερασματα τα οποια θα εφαρμοσει σε αλλους?...

Θα μου ηταν ενδιαφερουσα η απαντηση σου...

Για να ξερω και εγω τι θα πω περαιτερω...Αρέσει στα μέλη Helenaki4, alexandriani1

Heptamer

# 4 στις 16/10/2021
author
Ανδρας / 55 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.071
'Aρεσαν+: 0%

Και φιλοδοξεις να μαγεύσει και εμάς;

Η φορουμοφροσυνη μας δε φτάνει ως εκεί. 

Αρέσει στα μέλη Helenaki4, giorgos170 και σε ακόμα 2 μέλη.

la-mer

# 5 στις 16/10/2021
author
Ανδρας / 18 / Παντρεμένος
Βραζιλία
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 1.576
'Aρεσαν+: 0%

Πες μου ότι το διάβασες όλο και γω θα πάρω τον τζοτζο να λικνιστουμε μετα μουσικής και μετά θα τον στρωσω στα σεμεντς για μπυρονια 

Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από Enikos

Αν μας ελεγες και τι θες να πεις, θα ηταν πιο βατο το θεμα σου...

Νομιζω το ανεβασες για να συμμετασχουν καποιοι, σωστα?...

Σε τι...

Διαβαζοντας τις αναφορες σου στο dna, ενα πραγμα μου ηρθε στο μυαλο να σε ρωτησω...

Τι ξερεις για τον ανθρακα 12 η τον προαιωνιο φωσφορο, στον οποιο επανω ενας αστροψυχολογος μπορει να κανει πιρουετες και να αυτοσχεδιασει προκειμενου να εξαγει συμπερασματα τα οποια θα εφαρμοσει σε αλλους?...

Θα μου ηταν ενδιαφερουσα η απαντηση σου...

Για να ξερω και εγω τι θα πω περαιτερω... 

 

Αρέσει στα μέλη Helenaki4, alexandriani1 και σε ακόμα 1 μέλος.

Kristina_

# 6 στις 16/10/2021
author
Γυναίκα / 57 / Ελεύθερη
Χιλή
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2.558
'Aρεσαν+: 0%

Δλδ το διαβασες.??? 

Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από Enikos

Αν μας ελεγες και τι θες να πεις, θα ηταν πιο βατο το θεμα σου...

Νομιζω το ανεβασες για να συμμετασχουν καποιοι, σωστα?...

Σε τι...

Διαβαζοντας τις αναφορες σου στο dna, ενα πραγμα μου ηρθε στο μυαλο να σε ρωτησω...

Τι ξερεις για τον ανθρακα 12 η τον προαιωνιο φωσφορο, στον οποιο επανω ενας αστροψυχολογος μπορει να κανει πιρουετες και να αυτοσχεδιασει προκειμενου να εξαγει συμπερασματα τα οποια θα εφαρμοσει σε αλλους?...

Θα μου ηταν ενδιαφερουσα η απαντηση σου...

Για να ξερω και εγω τι θα πω περαιτερω... 

 

Αρέσει στα μέλη alexandriani1, Enikos

Enikos

# 7 στις 16/10/2021
author
Ανδρας / 78 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 28.865
'Aρεσαν+: 0%

Μεχρι εκει που λεει για το δι εν ει, διαβασα...


Επινα καφε και ημανε ανυποψιαστος...

Ε, οταν διαβασα περι της χρησης του δι εν ει, στην αστροψυχολογια...σταματησα, διοτι τα παρακατου ειναι περιττα...

Θα εμπαινα στον πειραζμο να αναφερω στην θεματοθετρια περι...Ακασικων αρχειων και δεν ηθελα να την τρομαξω με το εμπα...

Αναμενω ομως τις απαντησεις της...Αρέσει στα μέλη la-mer, alexandriani1 και σε ακόμα 1 μέλος.

Enikos

# 8 στις 16/10/2021
author
Ανδρας / 78 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 28.865
'Aρεσαν+: 0%

Ξερεις τωρα...με το νεο μονιτορ, τα βλεπω ολα αμφιθεατρικα και καμω χαρα...

 

Αλλα και ποση χαρα να καμεις οταν διαβαζεις τοσο "εξεζητημενα" ζητηματα...

 

Τον Τζοτο αστονε για την ωρα, εχει τον νταλκα του με τα συναυλιαζομενα πληθη...

 

Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από la-mer

Πες μου ότι το διάβασες όλο και γω θα πάρω τον τζοτζο να λικνιστουμε μετα μουσικής και μετά θα τον στρωσω στα σεμεντς για μπυρονια 

 

 

 

Αρέσει στο μέλος la-mer

Enikos

# 9 στις 16/10/2021
author
Ανδρας / 78 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 28.865
'Aρεσαν+: 0%

Με παρεξηγησατε Κυρια μου...

 

Και εδωσα λεπτομερη εξηγηση...

 

Μη βγαλωμε και κανα ονομα ωρες που ειναι!!!...

 

 

Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από Kristina_

Δλδ το διαβασες.??? 

 

 

 

Αρέσει στο μέλος alexandriani1

alexandriani1

# 10 στις 16/10/2021
author
Γυναίκα / 59 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 1.375
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από Kristina_

Δλδ το διαβασες.??? 

 

 

 

Kristina_

# 11 στις 16/10/2021
author
Γυναίκα / 57 / Ελεύθερη
Χιλή
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2.558
'Aρεσαν+: 0%

Καλα,,,οτι μου πηρε και 20 δευτερα να καταλαβω το ειναι αυτο το δι εν ει  ου γαρ 

(Μιλαμε μεχρι που σκεφτηκα να το διαβασω για να δω τι ειναι)

Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από Enikos

Μεχρι εκει που λεει για το δι εν ει, διαβασα...

Επινα καφε και ημανε ανυποψιαστος...

Ε, οταν διαβασα περι της χρησης του δι εν ει, στην αστροψυχολογια...σταματησα, διοτι τα παρακατου ειναι περιττα...

Θα εμπαινα στον πειραζμο να αναφερω στην θεματοθετρια περι...Ακασικων αρχειων και δεν ηθελα να την τρομαξω με το εμπα...

Αναμενω ομως τις απαντησεις της... 

 

Αρέσει στα μέλη la-mer, alexandriani1 και σε ακόμα 1 μέλος.

Enikos

# 12 στις 16/10/2021
author
Ανδρας / 78 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 28.865
'Aρεσαν+: 0%

Μα...αφου ειμαι μουλτιλινγκουαλος!!!...

 

 

Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από Kristina_

Καλα,,,οτι μου πηρε και 20 δευτερα να καταλαβω το ειναι αυτο το δι εν ει  ου γαρ 

(Μιλαμε μεχρι που σκεφτηκα να το διαβασω για να δω τι ειναι)

 

 

 

Αρέσει στα μέλη la-mer, alexandriani1 και σε ακόμα 1 μέλος.

Enikos

# 13 στις 17/10/2021
author
Ανδρας / 78 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 28.865
'Aρεσαν+: 0%

Καταλαβα...τα ειπε με την μια η θεματοθετρια και...

 

Ησυχασε...

 

Επεισθη μαλλον οτι ειναι αστροψυχολογος...

 

Και...χρησιμη στους...αλλους...

 

 

Αρέσει στα μέλη alexandriani1, la-mer

apolitiii

# 14 στις 17/10/2021
author
Γυναίκα / 76 / Σε σχέση
Ηνωμένο Βασίλειο UK
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 932
'Aρεσαν+: 0%

Μα γιατι αποχώρησε??? Θελω να με μαγέψει...

Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από Enikos

Καταλαβα...τα ειπε με την μια η θεματοθετρια και...

 

Ησυχασε...

 

Επεισθη μαλλον οτι ειναι αστροψυχολογος...

 

Και...χρησιμη στους...αλλους...

 

 

 

 

Αρέσει στα μέλη alexandriani1, giorgos170 και σε ακόμα 1 μέλος.

la-mer

# 15 στις 17/10/2021
author
Ανδρας / 18 / Παντρεμένος
Βραζιλία
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 1.576
'Aρεσαν+: 0%

έεεΛΛΛααα! 

θα ξέχασε το παςςγουρντ το κορίτσι αλλά θα το βρει στα ταρά! είμαι βεβαία!

Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από Enikos

Καταλαβα...τα ειπε με την μια η θεματοθετρια και...

 

Ησυχασε...

 

Επεισθη μαλλον οτι ειναι αστροψυχολογος...

 

Και...χρησιμη στους...αλλους...

 

 

 

 

Αρέσει στα μέλη alexandriani1, Enikos

Enikos

# 16 στις 17/10/2021
author
Ανδρας / 78 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 28.865
'Aρεσαν+: 0%

Μακαρι να ντα βρει, διοτι εχω αποριες σε εκκρεμοτης...

 

Οσο ναναι, ψυχογιατρος μας ετυχε, να μην λυσωμε τις αποριες μας?...

 

Εκτος και να μας βαζει σε πειστ τις εργασιες που παρακολουθει στην "σχολη" της...

 

Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από la-mer

έεεΛΛΛααα! 

θα ξέχασε το παςςγουρντ το κορίτσι αλλά θα το βρει στα ταρά! είμαι βεβαία!

 

 

 

Αρέσει στα μέλη alexandriani1, la-mer

giorgos170

# 17 στις 17/10/2021
author
Ανδρας / 76 / Σε σχέση
Ν. Λέσβου / Καλλονή
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 9.753
'Aρεσαν+: 0%

δεν  είναι  πολλυτέλεια..:, ,  επιτακτική  ανάγκη  είναι ...:...,,

 

https://www.youtube.com/watch?v=4OonYTJ5_To

Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από Kristina_

Δλδ  το  διαβασες.,  ? ? ?    

 

Αρέσει στα μέλη Enikos, apolitiii

alexandriani1

# 18 στις 17/10/2021
author
Γυναίκα / 59 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 1.375
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από la-mer

έεεΛΛΛααα! 

θα ξέχασε το παςςγουρντ το κορίτσι αλλά θα το βρει στα ταρά! είμαι βεβαία!

 

 

 

Enikos

# 19 στις 18/10/2021
author
Ανδρας / 78 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 28.865
'Aρεσαν+: 0%

Το τρισχειροτερο ολων, το οποιο διαπιστωσα σημερα, ειναι που...


Ολο το κειμενο ειναι ξενο...καποιου αλλουνου...ολο...απο επικεφαλιδα μεχρι τελους...

Κειμενο στο οποιο, η πρωτη που αδυνατει να τοποθετηθει ειναι η "θεματοθετρια"...

Φυσικα και δεν ξερει οτι ειναι μια μπουρδα, η φλασια του συγγραφεα του, διοτι αν το ηξερε προφανως δεν θα το ανεβαζε ως "θεμα"...

Ολο αυτο επιβεβαιωνει την θεση μου, για ολους αυτους τους τσαρλατανους που δημιουργουν πελατεια, βασιζομενοι στην ανυπαρκτη μορφωση ανθρωπων που απο μοδα ακολουθουν "φορμουλες" που κανουν κλικ σε αδαεις, λογω της πολυπλοκοτητας του λογου...

Προσοχη σε εσας τους νεους, που ισως διαβαζετε αυτα τα φιρικια...

Η γνωση ποτε δεν ειναι τοσο θολη και εκφρασμενη με ειδικες απαυτολογιες...

Το νου σας! Κυκλοφοραει πολυ πραμα!!!...Αρέσει στα μέλη Helenaki4, Kristina_ και σε ακόμα 2 μέλη.

alexandriani1

# 20 στις 18/10/2021
author
Γυναίκα / 59 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 1.375
'Aρεσαν+: 0%

Τα 'πες όλα!


Υ.Γ. Παρεπιπτόντως, σε αυτή τη λογική έχουμε γεμίσει ...life coachers!

Παράθεση:
Σχόλιο # 19 από Enikos

Το τρισχειροτερο ολων, το οποιο διαπιστωσα σημερα, ειναι που...

Ολο το κειμενο ειναι ξενο...καποιου αλλουνου...ολο...απο επικεφαλιδα μεχρι τελους...

Κειμενο στο οποιο, η πρωτη που αδυνατει να τοποθετηθει ειναι η "θεματοθετρια"...

Φυσικα και δεν ξερει οτι ειναι μια μπουρδα, η φλασια του συγγραφεα του, διοτι αν το ηξερε προφανως δεν θα το ανεβαζε ως "θεμα"...

Ολο αυτο επιβεβαιωνει την θεση μου, για ολους αυτους τους τσαρλατανους που δημιουργουν πελατεια, βασιζομενοι στην ανυπαρκτη μορφωση ανθρωπων που απο μοδα ακολουθουν "φορμουλες" που κανουν κλικ σε αδαεις, λογω της πολυπλοκοτητας του λογου...

Προσοχη σε εσας τους νεους, που ισως διαβαζετε αυτα τα φιρικια...

Η γνωση ποτε δεν ειναι τοσο θολη και εκφρασμενη με ειδικες απαυτολογιες...

Το νου σας! Κυκλοφοραει πολυ πραμα!!!... 

 

Αρέσει στα μέλη giorgos170, la-mer και σε ακόμα 1 μέλος.
Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234
Δεν μπορείτε να απαντήσετε