Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Σοσ

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

alexandriani1

# 21 στις 20/10/2021
author
Γυναίκα / 60 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.806
'Aρεσαν+: 0%

Ξαναγίναμε Μαιρούλα; Πόση κρίση ταυτότητας πΧιά;

Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από mairysQ

οχι ο συντροφος μου δεν φαινεται  ουτε επωφεληθηκε απο αυτο το δανειο πουθενα.Το θεμα ειναι οτι δεχτηκε να αναλαβει τα χρεη του πατερα καθως αυτος δεν μπορει να ανταπεξελθει.Αυτο με αγχωνει και με προβληματιζει.Το έχει κανει δικό του ππροβλημα.Και απο την στιγμη που το βλεπει ετσι,θα δουλευει για να πληρωνει αμαρτιες και χρέη αλλωνων.Ειλικρινα, δεν ξερω τι αποφαση να παρω.So confused

Αρέσει στα μέλη giorgos170, Paralia48 και σε ακόμα 1 μέλος.

alexandriani1

# 22 στις 20/10/2021
author

Παράθεση:
Σχόλιο # 19 από Broken_Guy

Βρε πιο confused είναι το αν τελικά σε λένε Εβελίνα ή Μαίρη παρά τα υπόλοιπα θεματοθέτρια, πίστεψε με (trust me και στην Αγγλικήν).

Αρέσει στο μέλος Broken_Guy

Enikos

# 23 στις 20/10/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Να μαθαινες (λεει) οτι ουτε καν Μαιρουλα δεν ειναι, αλλα Μιστοκλης...

Εκει να σε δω!!!...

Παράθεση:
Σχόλιο # 21 από alexandriani1

Ξαναγίναμε Μαιρούλα; Πόση κρίση ταυτότητας πΧιά;

Αρέσει στα μέλη TheRedKnight, giorgos170 και σε ακόμα 2 μέλη.

alexandriani1

# 24 στις 20/10/2021
author

Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από Enikos

Να μαθαινες (λεει) οτι ουτε καν Μαιρουλα δεν ειναι, αλλα Μιστοκλης...

Εκει να σε δω!!!...

Αρέσει στο μέλος Enikos

mairysQ

# 25 στις 20/10/2021
author
Γυναίκα gay / 29 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Βαρβάρα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 13

Δεν είπα ποτέ να μην τα αναλάβει,ουτε περιμένω χρήματα απο εκείνον.Ακου λιγο το εξης:Λιγους μηνες πριν κοιτουσαμε πραγματα για το σπιτι τα οποια θα τα πληρωναμε απο κοινού.Απο την στιγμη που προεκυψε αυτο δεν με πειραζει να το αναβαλλουμε και για 5 χρονια που λεει ο λογος.Του είπα να μείνουμε στο διαμέρισμα που παραχωρούν οι δικοί μου(δεν χρειαζεται τιποτα)μεχρι να ορθοποδισουμε.Το γεγονος οτι διστάζει γιατι κλαίει ο πατερας του που θα φυγει με ενοχλει.Καπου εδω να προσθεσω οτι  παρατηρω πως τον εκμεταλλευονται.Πχ.Τον στελνει η αδελφουλα του για δικες της δουλειες κτλ.Αν πει οχι πατερας και αδελφη αρχιζουν τα κλαμματα.Περιμενουν όλοι απο αυτον...

mairysQ

# 26 στις 20/10/2021
author

alexandranni ποιο ακριβως ειναι το προβλημα σου?Σε επηρεαζει τοσο αν εχω η δεν εχω 2 προφιλ?

Kristina_

# 27 στις 20/10/2021
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Απαντήσεις: 2.829

Εχω παλι απορω καθε φορα που μπαινει θεμα εδω και οι ακομηδεντιςειπαμε νυφες δυσανασχετουν και οι ατυχοι μελλοντικοικατατηνδικητους αποψη γαμπροι εχουν καλη σχεση με τους γονεις τους και συμμετεχουν στα της μεχρι και σημερα οικογενειας του

Δηλαδη βρε κοριτσια πως την εχετε δει? Με το γνωριζετε εσεις καποιον και σας λεει και ενα «καλημερα», αυτος οφειλει τυφλη υπακοη σε σας??? Και διαγραφη ολη του τη μεχρι προτινως ζωη του??? Και ολα αυτα επειδη εσεις κανετε σχεδια ???   

Ξανασκεφτειτε το γιατι δε βγαινει η ζωη ετσι!!! Καποτε ξυπνουν και οι δουλοι,,,αν ξεχαστει κανεις και κοιμηθει μαζι σας λεω και τοτε θα αρχισουν τα δικα σας ζορια και θα ναι χειροτερα απο μια υποθηκουλα  

ΥΓ παντως θα γινω το «βαρομετρο» των τρολς,,,ποτε δεν εχει σχολιασει/απαντησει τρολ στην «καθολα εμπεριστατομενη» τοποθετηση μου (βλεπε #12)  ,,,μωρε καλα το λεει ο ενικ,,,τα τρολς φτιαχουν μια ιστορια (για να τρολαρουν εμας η/και τον εαυτο τους) και δεν τα μετακινει τιποτε απο αυτην!!!

Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από mairysQ

Δεν είπα ποτέ να μην τα αναλάβει,ουτε περιμένω χρήματα απο εκείνον.Ακου λιγο το εξης:Λιγους μηνες πριν κοιτουσαμε πραγματα για το σπιτι τα οποια θα τα πληρωναμε απο κοινού.Απο την στιγμη που προεκυψε αυτο δεν με πειραζει να το αναβαλλουμε και για 5 χρονια που λεει ο λογος.Του είπα να μείνουμε στο διαμέρισμα που παραχωρούν οι δικοί μου(δεν χρειαζεται τιποτα)μεχρι να ορθοποδισουμε.Το γεγονος οτι διστάζει γιατι κλαίει ο πατερας του που θα φυγει με ενοχλει.Καπου εδω να προσθεσω οτι  παρατηρω πως τον εκμεταλλευονται.Πχ.Τον στελνει η αδελφουλα του για δικες της δουλειες κτλ.Αν πει οχι πατερας και αδελφη αρχιζουν τα κλαμματα.Περιμενουν όλοι απο αυτον...

Αρέσει στα μέλη alexandriani1, Broken_Guy και σε ακόμα 1 μέλος.

mairysQ

# 28 στις 20/10/2021
author

Ειπα εγω να ειναι του χεριου μου?ΟΚ να βοηθησει εννοειται.Και εγω εχω βοηθησει τους δικους του σε πραγματα που μπορουσα.Αλλα πες μου πως να αντιδρασω οταν τον βλεπω να γινεται πτωμα,να εχουν απαιτησεις μονο απο αυτον και καμια υποχρεωση?Μια φορα ζητησε απ την μανταμ να του παρει κατι απο το φαρμακειο(απεναντι απο το σπιτι της)και η απαντηση της?δεν μπορω ξαπλωσα.Πως να δω το γεγονος οτι πρεπει να πληρωσει 40.000 για δικα τους γουστα ενω αυτοι κανουν την ζωη τους?Επισης ,πως να αντιδρασω στο γεγονος οτι ο πατερας οταν ειμαι εκει με τον συντροφο μου και παμε να  βγουμε μια βολτα εξω ξινιζει ,μη χαλασουμε λεφτα και δεν πληρωσουμε το φεσι του?

Αρέσει στο μέλος giorgos170

Enikos

# 29 στις 20/10/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Σε λιγο θα μας βρισει, πιαστε τοιχο...

Εγω ηδη εχω παει για μπυρες, να το γλυτωσω...(πραμα απιθανο)...

Αρέσει στα μέλη vidar70, alexandriani1 και σε ακόμα 1 μέλος.

Enikos

# 30 στις 20/10/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Εσυ να μην μπερδευεσαι, εμεις ξερωμε τι κανωμε με αυτες τις περιπτωσεις...μην σκας...

Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από mairysQ

alexandranni ποιο ακριβως ειναι το προβλημα σου?Σε επηρεαζει τοσο αν εχω η δεν εχω 2 προφιλ?

Αρέσει στα μέλη vidar70, alexandriani1 και σε ακόμα 1 μέλος.

Enikos

# 31 στις 20/10/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Οσο παει και συμπαθω τον δικο σου...

Τι τον περιμενει, τι τον περιμενει ναξερε ο ερμος...

Παράθεση:
Σχόλιο # 28 από mairysQ

Ειπα εγω να ειναι του χεριου μου?ΟΚ να βοηθησει εννοειται.Και εγω εχω βοηθησει τους δικους του σε πραγματα που μπορουσα.Αλλα πες μου πως να αντιδρασω οταν τον βλεπω να γινεται πτωμα,να εχουν απαιτησεις μονο απο αυτον και καμια υποχρεωση?Μια φορα ζητησε απ την μανταμ να του παρει κατι απο το φαρμακειο(απεναντι απο το σπιτι της)και η απαντηση της?δεν μπορω ξαπλωσα.Πως να δω το γεγονος οτι πρεπει να πληρωσει 40.000 για δικα τους γουστα ενω αυτοι κανουν την ζωη τους?Επισης ,πως να αντιδρασω στο γεγονος οτι ο πατερας οταν ειμαι εκει με τον συντροφο μου και παμε να  βγουμε μια βολτα εξω ξινιζει ,μη χαλασουμε λεφτα και δεν πληρωσουμε το φεσι του?

Αρέσει στα μέλη alexandriani1, vidar70

vidar70

# 32 στις 20/10/2021
author
Ανδρας / 77 / Ελεύθερος
Αργεντινή
Απαντήσεις: 728

Τι καθεσαι και ασχολεισαι

και τυραννας και τα παιδια εδω. Αφου εισαι gay τι σε νοιαζει για τον συντροφο σου?

Αρέσει στα μέλη Qwerty____55, Broken_Guy

Mathusalas

# 33 στις 21/10/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Είσαι ψυχούλα βρε Μερουλα. Σε λυπήθηκε το είναι μου. Το ποσό νοιάζεσαι για το σύντροφό σου είναι άλλο πράγμα. Μη τους ακούς τους άλλους είναι κακά παιδιά.

Mathusalas

# 34 στις 21/10/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Βρε Άλεξ μη το κάνεις βούκινο το κορίτσι. Όσα θέλει θα έχει, θα σε ρωτησει;

alexandriani1

# 35 στις 21/10/2021
author

Εμένα κοριτσάρα μου; Δικό σου πρόβλημα θάπρεπε νάναι. Να το κοιτάξεις!

Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από mairysQ

Αρέσει στα μέλη la-mer, Broken_Guy και σε ακόμα 1 μέλος.

alexandriani1

# 36 στις 21/10/2021
author

Πες τα ρε Ένικ, πες τα

Παράθεση:
Σχόλιο # 30 από Enikos

Εσυ να μην μπερδευεσαι, εμεις ξερωμε τι κανωμε με αυτες τις περιπτωσεις...μην σκας...

Αρέσει στα μέλη la-mer, Enikos

mairysQ

# 37 στις 21/10/2021
author

Ααα οκ γιατι προς στιγμην,αφου ασχοληθηκες τοσο με αυτο ανησυχησα.Και για να σου λυθει η απορία,συγνωμη που ειχα κλειδωσει το πρωτο προφιλ μου και εφτιαξα καινουργιο με δευτερο ονομα.Απλως ειχα την εντυπωση οτι ο λογος δημιουγιας του φορουμ ηταν αλλος.Οχι αυτό που εισέπραξα.Τεσπα,δεν πειράζει να είσαι καλα

Enikos

# 38 στις 21/10/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Ε, μα...ειναι και ατιθασο...

Παράθεση:
Σχόλιο # 36 από alexandriani1

Πες τα ρε Ένικ, πες τα

Αρέσει στα μέλη la-mer, alexandriani1 και σε ακόμα 1 μέλος.

Enikos

# 39 στις 22/10/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Μικρη πλην σημαντικη λεπτομερεια . . . . .

Ο σκοπος του φορουμ ειναι, να λεμε καμια κουβεντα αντι να φτιαχνουμε καμια δεκαρια προφιλ...ενα ειναι αρκετο...εκτος και αν θελουμε να σπασουμε πλακα και φτιαχνουμε καμια δεκαρια νικς, οποτε αυτοματως περναμε στην σφαιρα του τρολ και ΔΕΝ εχουμε απαιτηση να μας παρουν στα σοβαρα...

Συγγνωμην που ξεφευγω κατι φορες και τα λεω ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ, ε?...

Παράθεση:
Σχόλιο # 37 από mairysQ

Ααα οκ γιατι προς στιγμην,αφου ασχοληθηκες τοσο με αυτο ανησυχησα.Και για να σου λυθει η απορία,συγνωμη που ειχα κλειδωσει το πρωτο προφιλ μου και εφτιαξα καινουργιο με δευτερο ονομα.Απλως ειχα την εντυπωση οτι ο λογος δημιουγιας του φορουμ ηταν αλλος.Οχι αυτό που εισέπραξα.Τεσπα,δεν πειράζει να είσαι καλα

Αρέσει στα μέλη vidar70, alexandriani1

Qwerty____55

# 40 στις 22/10/2021
author
Ανδρας / 62 / Διαζευγμένος
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 1.447
Αγαπητη Mary ...ταδε... Θα πω ότι ειμαι ασχετος με τα οικονομικα ...τα δανεια ...τους εγγυητες ...κλπ .. γι'αυτό και δεν συμμετειχα στην συζήτηση ... ,,. Ομως ... Μια απλη ...και συνάμα αφελης ερωτηση θελω να σου κάνω ...,, Ο συντροφος σου ειναι ...αντρας ... , η, γυναικα ... ??? ,, Ενω εσυ εισαι τι ...??? ,, Με εκτίμηση ...Q...
Αρέσει στα μέλη apolitiii, Enikos
Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.