Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Μπορεί μια φιλία να εξελιχθεί σε ερωτική σχέση;

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

p_tkd_ia

# 1 στις 18/10/2021
author
Ανδρας / 27 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Πανόραμα
Θέματα: 10
Απαντήσεις: 33
'Aρεσαν+: 0%

Καλησπέρα σας. Εδώ και περίπου 2 χρόνια γνωρίζω μια κοπέλα  μέσω κοινής παρέας, ξεκινήσαμε να βγαίνουμε όλοι μαζί να κάνουμε κοινές εξόδους έως ότου το λοκνταουν και οι επαγγελματικες υποχρεώσεις και δουλειά σε άλλη πόλη να  μας απομακρύνουν 

Το τελευταίο 4 μηνο λοιπόν και κυρίως με προτροπή της κοπέλας οι συνομιλίες μας διαδικτυακά έχουν αυξηθεί με αποκορύφωμα μια συνάντηση με κοινή παρέα ένα βράδυ του Αυγούστου. Λίγο το ποτό λίγο το μεθύσι έγινε το μοιραίο "σεξ". Από εκείνη την στιγμή μέχρι σήμερα 2.5 μήνες μετά η κατάσταση είναι αρκετά περίπλοκη. Είμαι σίγουρος πλέον πως είμαι ερωτευμένος και την θέλω αλλά αυτή ητνα ξεκάθαρη πως όλο αυτό δεν μπορεί να οδηγηθεί κάπου.Για να μην μακρυγορω με λεπτομέρειες...όλο το διάστημα των 2.5 μηνών κυρίως με δικές της πρωτοβουλίες ξεκινούσαμε συζητήσεις στα σοσιαλ και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων μετέβαινε στην πόλη μου περίπου 2 φορές το μήνα για 4 μέρες. Επειδή έχω ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα  πίεσα λίγο τις καταστάσεις αναφέροντας ότι την βλέπω καθαρά ερωτικά και εν τέλει μου ανέφερε πως με θέλει ως φίλο προς το παρόν και δεν θέλει να διακόψουμε την επικοινωνία μας. Την τελευταία φορά που ήρθε στην πόλη πάλι με δικές της προτροπές ήθελε να βγούμε κάθε μέρα μόνοι μας και από κοντά φαινόταν αρκετά μπερδεμένη. Δεν είπε σε κανέναν άλλον της κοινής παρέας μας για έξοδο. Τελευταίο περιστατικό που διαδραματίστηκε πριν λίγες μέρες ήταν μια κοινή μας έξοδο με έναν ακόμα φίλο μας σε νυχτερινό μαγαζί της πόλης. Μέθυσε...ήταν ψυχολογικά ευάλωτη και άργησε να μου ζητάει συγνώμη πως δεν ήθελε να με πληγώσει και πως δεν θέλει κανέναν στη ζωή της. Ήθελε να μείνουμε μόνοι κάπου να ηρεμήσει και κοιμήθηκε πάνω μου...Έκτοτε η κατάσταση με έχει μπερδέψει ακόμα περισσότερο...Μπορεί το συναίσθημα της να κολλάει πραγματικά στην απόσταση...(που είναι και αρκετά μακρινή) ή με βλέπει μόνο φιλικά; Πώς μπορεί μια γυναίκα ενώ έχει κάνει σεξ με κάποιον φίλο της και του έχει πει πως υπάρχει μια σεξουαλική έλξη ξαφνικά να του συμπεριφέρεται ως κολλητό ενώ γνωρίζει τα πραγματικά του συναισθήματα; 

Kristina_

# 2 στις 18/10/2021
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2.829

Για το πως μπορει δεν ξερω,,,ξερω μονο οτι μικρη κοπελα και εχει ηδη προβλημα με το ποτο οποτε βγαινετε καταληγει μεθυσμενη? Να το προσεξει λεω γω

Αρέσει στα μέλη Disdaimona75, alexandriani1 και σε ακόμα 1 μέλος.

archagellos

# 3 στις 18/10/2021
author
Ανδρας / 57 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 3.563

man ,

και βεβαια μπορει να γινει ...

Η κοπελα σε βλεπει σαν "φιλεναδα"...προφανως κατι αλλο περιμενει ή καπου αλλου ειναι το μυαλο της και για αυτο δεν θελει πολλα πολλα μαζι σου 

Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι καψεις την επαφη μαζι της μαχαιρι...μαχαιρι ομως

.Τιποτα ...

Δεν υπηρξε δεν υπαρχει δεν θα υπαρξεις ποτε ...γιατι αλλιως σε βλεπω το σκυλακι της ...

Keep Walking

Αρέσει στα μέλη alisida, Helenaki4 και σε ακόμα 3 μέλη.

algo-serio

# 4 στις 18/10/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Κουτσοί στραβοί  όλοι στον Αγιο παντελεημονα μαζεύονται   λένε στο χωριό μου στα Γκράβαρα αιτωλοακαρνανιας...ελεος.!!! Θεμα Νο: 8 σχόλια 13..

Broken_Guy

# 5 στις 18/10/2021
author
Ανδρας / 32 / Χήρος
Ν. Τρικάλων / Τρίκαλα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 252
Εσύ θα φας το κεφάλι σου παλίκαρε, αν δεν το έφαγες ήδη δηλαδή. Αφού έγινε και το μοιραίο όπως λες και πάλι σου λέει ότι σε βλέπει σαν φίλο, σχόλασε το παραμύθι.Μην περιμένεις καμιά εξέλιξη. Αυτά μόνο στο Χόλυγουντ γίνονται και ούτε φυσικά θα την κάνεις με το ζόρι να σε ερωτευθεί.
Στο μεθύσι ότι μας κατέβει στο κεφάλι λέμε, δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι, μην το υπεραναλύεις.
Και τέλος ναι, μπορεί να έκανε μαζί σου σεξ και να σε βλέπει μόνο σαν φίλο, ούτε η πρώτη είναι ούτε η τελευταία, ειδικά στην εποχή μας, θα πρεπε να το ξέρεις. Σεξ δεν σημαίνει απαραίτητα και έρωτας, να το θυμάσαι από δω και πέρα. Αυτά.
Αρέσει στα μέλη Mindthegap-, alisida και σε ακόμα 4 μέλη.

Enikos

# 6 στις 18/10/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Της σουρας τα σουλουμουτουκουμιασματα...τσι εδρος τα βασανα?...

Ειστε που ειστε τοσο ενηλικες, οσο λεει και ο μπαρμπα 18αρης εδω διπλα, το ποτο σας ελειπε...

Να παρει θεση ο Τζοτζος και η κουζινα...

Εγω αδυνατω να ομιλησω σοβαρα...

Αρέσει στο μέλος archagellos

p_tkd_ia

# 7 στις 18/10/2021
author
Ανδρας / 27 / Ελεύθερος
Δεν ξέρω αν με βλέπει ως φιλενάδα ή θελει να με έχει καβατζα/σκυλάκι αλλά ποτέ δεν έδειξα ότι μπορεί να με κάνει ότι θέλει και να με χειρίζεται. Αυτό που με απασχολεί είναι γιατί να θέλει μια γυναίκα να αφήνει κάποιον σε καθεστώς αναμονής; Παίζει κάποιο ρόλο το ότι είχε σχέση εξ αποστάσεως που την πληγωσε πολύ και το ότι εμένα με θεωρεί ανίκανο να κάνω κάποια σοβαρή σχέση μιας και συνεχώς μου αναφέρει παλιές μου κοπέλες;

Redink

# 8 στις 18/10/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Θεματοθετη μου δίνεις την εντύπωση ότι έχεις κολλήσει διότι σε έφτυσε, δηλαδή ότι μιλά ο εγωισμός σου. Τι "γιατί να θέλει μια γυναίκα να αφήνει κάποιον σε καθεστώς αναμονής"; Για τους ίδιους ακριβώς λόγους που το κάνει και ένας άνδρας και κυρίως γιατί ότι και αν λες στα λόγια στην πράξη της το επιτρέπεις. Συμπεριφέρεται έτσι για να σε έχει καβατζα και γιατί μέσα από αυτό ικανοποιείται η ματαιοδοξία της. Φαίνεται να γουστάρει τα δράματα. Το θέμα είναι ότι μια χαρά σε χειρίζεται και ας κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλο σου όσο θες. Δεν είσαι θύμα ούτε είναι δική σου δουλειά να λύσεις τα ψυχολογικά της. Δική σου δουλειά είναι να θέσεις τα όρια σου και εφόσον δεν γίνονται σεβαστά να πας γι' άλλα. Τόσο απλά. Όσο δεν ξεκόβεις και επιλέγεις να το παίζεις παρηγορητικό γραφείο, αυτά θα παθαίνεις.

Iraklis_pouaro

# 9 στις 18/10/2021
author
Γυναίκα / 52 / Ελεύθερη
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 197
* friends with benefits (φίλοι με προνόμια )Λυπάμαι αλλά σε χρησιμοποιεί.** Η κοπελίτσα να κόψει το ποτό γιατί δεν ελέγχει τον εαυτό της.
Αρέσει στο μέλος alisida

Mathusalas

# 10 στις 18/10/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Χιλιοπαιγμενο το εργο αγαπητοι τηλεθεατες...ε σορρυ συμφορουμιτες ηθελα να πω

tzoulia59

# 11 στις 18/10/2021
author
Γυναίκα / 83 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 7.558

ουτε σαν φιλο σε βλεπει ουτε για καβαντζα ,,,απλα ειναι κολλημενη με τον πρωην ,

,και περναει ωραια το 4 ημερο ,,

οσο για τα ψυχολογικα σου σκαμπανεβασματα ,,,τελικα σεξ ψαχνεις κι εσυ η μου φαινεται ??

.και η απορριψη ποναει ,,ε??

υγ ,,μην ελπιζεις ,,αν της γυναικας δεν της κανεις την διαφορα αστο ..

να πω παλι οτι οι γυναικες ειναι εγκεφαλικες ..οταν εχουν εγκεφαλο ??

κανε τον ασχετο κι απολαυσε την στιγμη ,,

τιποτα δεν θα βγει απ αυτο ,ωμο να κλαψει ψαχνει και παρηγορια για το 4 ημερο ..

Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από p_tkd_ia
Δεν ξέρω αν με βλέπει ως φιλενάδα ή θελει να με έχει καβατζα/σκυλάκι αλλά ποτέ δεν έδειξα ότι μπορεί να με κάνει ότι θέλει και να με χειρίζεται. Αυτό που με απασχολεί είναι γιατί να θέλει μια γυναίκα να αφήνει κάποιον σε καθεστώς αναμονής; Παίζει κάποιο ρόλο το ότι είχε σχέση εξ αποστάσεως που την πληγωσε πολύ και το ότι εμένα με θεωρεί ανίκανο να κάνω κάποια σοβαρή σχέση μιας και συνεχώς μου αναφέρει παλιές μου κοπέλες;

Αρέσει στο μέλος Briar789

alexandriani1

# 12 στις 18/10/2021
author
Γυναίκα / 60 / Διαζευγμένη
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.806

Όλα παίζουν

Και μια φιλία μπορεί να εξελιχτεί σε ερωτική σχέση και μια ερωτική σχέση σε φιλία.

Όλα υπάρχουν για να συμβαίνουν.

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από p_tkd_ia

Καλησπέρα σας. Εδώ και περίπου 2 χρόνια γνωρίζω μια κοπέλα  μέσω κοινής παρέας, ξεκινήσαμε να βγαίνουμε όλοι μαζί να κάνουμε κοινές εξόδους έως ότου το λοκνταουν και οι επαγγελματικες υποχρεώσεις και δουλειά σε άλλη πόλη να  μας απομακρύνουν 

Το τελευταίο 4 μηνο λοιπόν και κυρίως με προτροπή της κοπέλας οι συνομιλίες μας διαδικτυακά έχουν αυξηθεί με αποκορύφωμα μια συνάντηση με κοινή παρέα ένα βράδυ του Αυγούστου. Λίγο το ποτό λίγο το μεθύσι έγινε το μοιραίο "σεξ". Από εκείνη την στιγμή μέχρι σήμερα 2.5 μήνες μετά η κατάσταση είναι αρκετά περίπλοκη. Είμαι σίγουρος πλέον πως είμαι ερωτευμένος και την θέλω αλλά αυτή ητνα ξεκάθαρη πως όλο αυτό δεν μπορεί να οδηγηθεί κάπου.Για να μην μακρυγορω με λεπτομέρειες...όλο το διάστημα των 2.5 μηνών κυρίως με δικές της πρωτοβουλίες ξεκινούσαμε συζητήσεις στα σοσιαλ και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων μετέβαινε στην πόλη μου περίπου 2 φορές το μήνα για 4 μέρες. Επειδή έχω ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα  πίεσα λίγο τις καταστάσεις αναφέροντας ότι την βλέπω καθαρά ερωτικά και εν τέλει μου ανέφερε πως με θέλει ως φίλο προς το παρόν και δεν θέλει να διακόψουμε την επικοινωνία μας. Την τελευταία φορά που ήρθε στην πόλη πάλι με δικές της προτροπές ήθελε να βγούμε κάθε μέρα μόνοι μας και από κοντά φαινόταν αρκετά μπερδεμένη. Δεν είπε σε κανέναν άλλον της κοινής παρέας μας για έξοδο. Τελευταίο περιστατικό που διαδραματίστηκε πριν λίγες μέρες ήταν μια κοινή μας έξοδο με έναν ακόμα φίλο μας σε νυχτερινό μαγαζί της πόλης. Μέθυσε...ήταν ψυχολογικά ευάλωτη και άργησε να μου ζητάει συγνώμη πως δεν ήθελε να με πληγώσει και πως δεν θέλει κανέναν στη ζωή της. Ήθελε να μείνουμε μόνοι κάπου να ηρεμήσει και κοιμήθηκε πάνω μου...Έκτοτε η κατάσταση με έχει μπερδέψει ακόμα περισσότερο...Μπορεί το συναίσθημα της να κολλάει πραγματικά στην απόσταση...(που είναι και αρκετά μακρινή) ή με βλέπει μόνο φιλικά; Πώς μπορεί μια γυναίκα ενώ έχει κάνει σεξ με κάποιον φίλο της και του έχει πει πως υπάρχει μια σεξουαλική έλξη ξαφνικά να του συμπεριφέρεται ως κολλητό ενώ γνωρίζει τα πραγματικά του συναισθήματα; 

Αρέσει στο μέλος Mindthegap-

panagiotismp90

# 13 στις 18/10/2021
author
Ανδρας / 33 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Παλαιό Φαλήρο
Θέματα: 53
Απαντήσεις: 2.841

μηπως ειναι κολημενη με κανεναν πρωην και μιλανε ακομα ή τον σκεφτεται? καλεσε την σπιτι σου και μολις μπει στην πορτα σκιστης τα ρουχα κ πεταξτην στον καναπε. Πρεπει να της αλλαξεις τον αδοξαστο.

Αρέσει στα μέλη seychelles, Mindthegap- και σε ακόμα 2 μέλη.

Mathusalas

# 14 στις 19/10/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Εισαι πολυ σκληρος, με τρομαζεις.

Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από panagiotismp90

μηπως ειναι κολημενη με κανεναν πρωην και μιλανε ακομα ή τον σκεφτεται? καλεσε την σπιτι σου και μολις μπει στην πορτα σκιστης τα ρουχα κ πεταξτην στον καναπε. Πρεπει να της αλλαξεις τον αδοξαστο.

alisida

# 15 στις 19/10/2021
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937
Θα συμφωνήσω με την Ηρακλινα Πουαρό Σε θέλει για φίλο με προνόμια,ουδέν κακό ,εάν το θέλεις κι εσύ.Αλλά δεν το βλέπω,μάλλον τσιμπηθηκες ...
Αρέσει στα μέλη Broken_Guy, archagellos
I am Not a psychotherapist :)

Enikos

# 16 στις 19/10/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Πως λεμε Θεοδωρισα Κολωκοτρονισα?...

Ε, αυτο...

Αρέσει στο μέλος TheRedKnight

apolitiii

# 17 στις 19/10/2021
author
Γυναίκα / 77 / Σε σχέση
Ηνωμένο Βασίλειο UK
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 1.112

Μια φιλία μπορει να εξελιχθεί σε ερωτική σχεση, αρκεί να το θέλουν και οι δύο...το αντίθετο ειναι 

δύσκολο...στην περίπτωση σου όμως, οταν είναι μεθυσμένη να πηδας και οταν ειναι ξεμεθυστη να μην σε 
θέλει στη ζωή της... σημαίνει ότι ξεμεθυστη δεν μπορείς να την χειριστεις...οποτε πήγαινε για άλλα...το 
κουβαδακι σου και σε άλλη παραλία...
Άλλωστε το σεξ όταν είναι μεθυσμένη την επόμενη στιγμή οταν ξεμεθυσει δεν θα το θυμάται καν...

Αρέσει στο μέλος Broken_Guy

Mathusalas

# 18 στις 19/10/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Άντε να σοβαρευτω μια και είναι ωραίο θέμα. Μια φιλία μπορεί να εξελιχθεί σε ερωτική σχέση. Όπως και το ανάποδο. Αρκεί να μπορείς να αποδεχτείς τη νέα σχέση του φίλου σου όταν γίνει και το δυσκολότερο είναι να είσαι ευτυχισμένος με τη χαρά του φίλου σου. Μπορεις;

p_tkd_ia

# 19 στις 20/10/2021
author
Ανδρας / 27 / Ελεύθερος
Την τακτική έως καθημερινή επικοινωνία με δικές της προτροπές από την μέρα του "μοιραίου" έως και σήμερα πως την εξηγείτε; Πώς γίνεται ξαφνικά να μου συμπεριφέρεται ως φιλενάδα ενώ πριν δεν είχαμε κάτι παραπάνω από μια τυπική γνωριμία - απλή σχέση φίλων; Μπορεί να είναι μπερδεμένη; Ή αν με ήθελε πραγματικά θα προσπαθούσε και δεν θα σκεφτόταν καμία από τις δυσκολίες που υπάρχουν για να δημιουργήθει σχέση;

TheRedKnight

# 20 στις 20/10/2021
author
Ανδρας / 49 / Σε σχέση
Αλλη χώρα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 655

Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από panagiotismp90

σιγά σιγά όμως μην μας πάρουν τα ζουμιά ?

και να προσέχουν μην σκίσουν το δικτυωτό? μπορεί να χρειαστεί...για κανά ψάρεμα μετά...

Αρέσει στο μέλος alexandriani1
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.