Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Μπορεί μια φιλία να εξελιχθεί σε ερωτική σχέση;

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

alexandriani1

# 21 στις 20/10/2021
author
Γυναίκα / 60 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.806
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από TheRedKnight

σιγά σιγά όμως μην μας πάρουν τα ζουμιά ?

και να προσέχουν μην σκίσουν το δικτυωτό? μπορεί να χρειαστεί...για κανά ψάρεμα μετά...

Broken_Guy

# 22 στις 20/10/2021
author
Ανδρας / 32 / Χήρος
Ν. Τρικάλων / Τρίκαλα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 252

Άντε πάμε άλλη μία γιατί δεν παίρνεις από Ελληνικά μάλλον θεματοθέτη...

Θέλει απλό και ξερό ΣΕΞ! Συνουσία. Φίκι φίκι. Θέλει τον φιρφιρίκο σου. Το ασκεί το άθλημα. Τους σπάει τους σουμιέδες. Δεν ξέρω και άλλες γλώσσες πέραν της Αγγλικής να στο εξηγήσω. Καταλάβατε;;; (Που λέει και μια ψυχή εδώ μέσα)  

Παράθεση:
Σχόλιο # 19 από p_tkd_ia
Την τακτική έως καθημερινή επικοινωνία με δικές της προτροπές από την μέρα του "μοιραίου" έως και σήμερα πως την εξηγείτε; Πώς γίνεται ξαφνικά να μου συμπεριφέρεται ως φιλενάδα ενώ πριν δεν είχαμε κάτι παραπάνω από μια τυπική γνωριμία - απλή σχέση φίλων; Μπορεί να είναι μπερδεμένη; Ή αν με ήθελε πραγματικά θα προσπαθούσε και δεν θα σκεφτόταν καμία από τις δυσκολίες που υπάρχουν για να δημιουργήθει σχέση;

Αρέσει στο μέλος alexandriani1

Alezandra

# 23 στις 26/10/2021
author
Γυναίκα / 49 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πέραμα
Απαντήσεις: 855

Η ανυπομονησία και το πάθος σας να ζήσετε το μεγάλο έρωτα αλλά μόνο σε ιδεατό επίπεδο.

Οι οποίες δυσκολίες σας αποθουν.

Η σχέση σας με αυτή τη γυναίκα βασίζεται στην αποπλάνηση και στα τερτιπια,πράγμα που σας αποσυντονιζει και σας κατεβάζει από το ροζ σας συννεφάκι.

Πρόκειται για ένα παιγνίδι που εάν το δεχτείτε θα βρεθείτε σε μια φυλακή/παγίδα.

Διατηρείτε τη γνωριμία σε φιλικο επίπεδο και αγνοηστε τα συναισθηματικά καλέσματα.

Ο έρωτας θα σας βρει μόνον όταν δεχτείτε πώς εσείς θα είστε ο σεναριογράφος της παράστασης και όχι ο αναπληρωτής πρωταγωνιστής.

Καταλάβατε ? 

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από p_tkd_ia

Μπορεί μια φιλία να εξελιχθεί σε ερωτική σχέση;

Καλησπέρα σας. Εδώ και περίπου 2 χρόνια γνωρίζω μια κοπέλα  μέσω κοινής παρέας, ξεκινήσαμε να βγαίνουμε όλοι μαζί να κάνουμε κοινές εξόδους έως ότου το λοκνταουν και οι επαγγελματικες υποχρεώσεις και δουλειά σε άλλη πόλη να  μας απομακρύνουν 

Το τελευταίο 4 μηνο λοιπόν και κυρίως με προτροπή της κοπέλας οι συνομιλίες μας διαδικτυακά έχουν αυξηθεί με αποκορύφωμα μια συνάντηση με κοινή παρέα ένα βράδυ του Αυγούστου. Λίγο το ποτό λίγο το μεθύσι έγινε το μοιραίο "σεξ". Από εκείνη την στιγμή μέχρι σήμερα 2.5 μήνες μετά η κατάσταση είναι αρκετά περίπλοκη. Είμαι σίγουρος πλέον πως είμαι ερωτευμένος και την θέλω αλλά αυτή ητνα ξεκάθαρη πως όλο αυτό δεν μπορεί να οδηγηθεί κάπου.Για να μην μακρυγορω με λεπτομέρειες...όλο το διάστημα των 2.5 μηνών κυρίως με δικές της πρωτοβουλίες ξεκινούσαμε συζητήσεις στα σοσιαλ και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων μετέβαινε στην πόλη μου περίπου 2 φορές το μήνα για 4 μέρες. Επειδή έχω ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα  πίεσα λίγο τις καταστάσεις αναφέροντας ότι την βλέπω καθαρά ερωτικά και εν τέλει μου ανέφερε πως με θέλει ως φίλο προς το παρόν και δεν θέλει να διακόψουμε την επικοινωνία μας. Την τελευταία φορά που ήρθε στην πόλη πάλι με δικές της προτροπές ήθελε να βγούμε κάθε μέρα μόνοι μας και από κοντά φαινόταν αρκετά μπερδεμένη. Δεν είπε σε κανέναν άλλον της κοινής παρέας μας για έξοδο. Τελευταίο περιστατικό που διαδραματίστηκε πριν λίγες μέρες ήταν μια κοινή μας έξοδο με έναν ακόμα φίλο μας σε νυχτερινό μαγαζί της πόλης. Μέθυσε...ήταν ψυχολογικά ευάλωτη και άργησε να μου ζητάει συγνώμη πως δεν ήθελε να με πληγώσει και πως δεν θέλει κανέναν στη ζωή της. Ήθελε να μείνουμε μόνοι κάπου να ηρεμήσει και κοιμήθηκε πάνω μου...Έκτοτε η κατάσταση με έχει μπερδέψει ακόμα περισσότερο...Μπορεί το συναίσθημα της να κολλάει πραγματικά στην απόσταση...(που είναι και αρκετά μακρινή) ή με βλέπει μόνο φιλικά; Πώς μπορεί μια γυναίκα ενώ έχει κάνει σεξ με κάποιον φίλο της και του έχει πει πως υπάρχει μια σεξουαλική έλξη ξαφνικά να του συμπεριφέρεται ως κολλητό ενώ γνωρίζει τα πραγματικά του συναισθήματα; 

Αρέσει στο μέλος Briar789

Briar789

# 24 στις 31/10/2021
author
Γυναίκα / 38 / Παντρεμένη
Ν. Αργολίδας / Σκοτεινή
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 35

Ποσο ομορφα απαντατε παντα! θαυμαζω ειλικρινα πολυ τν λογο σας, 

Φιλε μου προχωρα παρα κατω και μην τ ψαχνεις αλλο. 

Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από Alezandra

Η ανυπομονησία και το πάθος σας να ζήσετε το μεγάλο έρωτα αλλά μόνο σε ιδεατό επίπεδο.

Οι οποίες δυσκολίες σας αποθουν.

Η σχέση σας με αυτή τη γυναίκα βασίζεται στην αποπλάνηση και στα τερτιπια,πράγμα που σας αποσυντονιζει και σας κατεβάζει από το ροζ σας συννεφάκι.

Πρόκειται για ένα παιγνίδι που εάν το δεχτείτε θα βρεθείτε σε μια φυλακή/παγίδα.

Διατηρείτε τη γνωριμία σε φιλικο επίπεδο και αγνοηστε τα συναισθηματικά καλέσματα.

Ο έρωτας θα σας βρει μόνον όταν δεχτείτε πώς εσείς θα είστε ο σεναριογράφος της παράστασης και όχι ο αναπληρωτής πρωταγωνιστής.

Καταλάβατε ? 

averel

# 25 στις 9/11/2021
author
Ανδρας / 53 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 8

Οταν μία κοπέλα λέει ότι σε βλέπει σα φίλο (εννοείται πως δεν έχει σχέση) σημαίνει ότι θέλει να πηδιέται με όποιον κάνει κέφι.

Ομοίως και όταν μία κοπέλα σου πει ότι θέλει να κάνει ελεύθερη σχέση.

Kristina_

# 26 στις 9/11/2021
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Απαντήσεις: 2.829

Δλδ αν δε σε βλεπει σα φιλο, πηγαινει με οποιον δεν της κανει κεφι??? 

Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από averel

Οταν μία κοπέλα λέει ότι σε βλέπει σα φίλο (εννοείται πως δεν έχει σχέση) σημαίνει ότι θέλει να πηδιέται με όποιον κάνει κέφι.

Ομοίως και όταν μία κοπέλα σου πει ότι θέλει να κάνει ελεύθερη σχέση.

Αρέσει στα μέλη alexandriani1, Enikos

Enikos

# 27 στις 9/11/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Καλωστο το παληκαρι...

Αρέσει στα μέλη alexandriani1, vidar70

TheRedKnight

# 28 στις 9/11/2021
author
Ανδρας / 49 / Σε σχέση
Αλλη χώρα
Απαντήσεις: 655

Παράθεση:
Σχόλιο # 27 από Enikos

Καλωστο το παληκαρι...

Κύριε Σμήναρχε που να στείλω τον νέο???

https://www.youtube.com/watch?v=FPNm1cMcsLI

Αρέσει στα μέλη giorgos170, Enikos

Heptamer

# 29 στις 9/11/2021
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.225

Αν δε σε βλέπει σαν φίλο και πηδιεται μαζί σου, τότε πηδιεται με κάποιον  που κάνει κέφι.

Αν δε σε βλέπει σαν φίλο και ΔΕΝ πηδιεται μαζί σου, τότε και πάλι πηδιεται με όποιον κάνει κέφι.

Μονά ζυγά δικά της.

Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από Kristina_

Αρέσει στα μέλη alexandriani1, TheRedKnight

vidar70

# 30 στις 9/11/2021
author
Ανδρας / 77 / Ελεύθερος
Αργεντινή
Απαντήσεις: 728

χαχαχχαχαχα

Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από Kristina_

vidar70

# 31 στις 9/11/2021
author
Ανδρας / 77 / Ελεύθερος
Αργεντινή
Απαντήσεις: 728

Νο 29

συννενοηθηκατε τωρα!!!

https://www.youtube.com/watch?v=zgZULSNUrTs

Παράθεση:
Σχόλιο # 29 από Heptamer

Αν δε σε βλέπει σαν φίλο και πηδιεται μαζί σου, τότε πηδιεται με κάποιον  που κάνει κέφι.

Αν δε σε βλέπει σαν φίλο και ΔΕΝ πηδιεται μαζί σου, τότε και πάλι πηδιεται με όποιον κάνει κέφι.

Μονά ζυγά δικά της.

Αρέσει στο μέλος giorgos170

Enikos

# 32 στις 9/11/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Κρατατονε παιδι μου στην Σμηναρχια λιγο καιρο, να δουμε διαγωγη και βλεπουμε...

Παράθεση:
Σχόλιο # 28 από TheRedKnight

Κύριε Σμήναρχε που να στείλω τον νέο???

https://www.youtube.com/watch?v=FPNm1cMcsLI

Αρέσει στα μέλη TheRedKnight, giorgos170 και σε ακόμα 1 μέλος.

giorgos170

# 33 στις 10/11/2021
author
Ανδρας / 77 / Σε σχέση
Ν. Λέσβου / Καλλονή
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 9.754
...,  στο  θέμα   εργασία .,   πάει   κανονικά ..,   αλλά  ο υποψιασμένος  αναγνώστης ...,,:.,...,

https://www.youtube.com/watch?v=Adt90HWAxVY

Αρέσει στα μέλη vidar70, seychelles και σε ακόμα 1 μέλος.
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost