Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από TheRedKnight
σιγά σιγά όμως μην μας πάρουν τα ζουμιά ?
και να προσέχουν μην σκίσουν το δικτυωτό? μπορεί να χρειαστεί...για κανά ψάρεμα μετά...
Άντε πάμε άλλη μία γιατί δεν παίρνεις από Ελληνικά μάλλον θεματοθέτη...
Θέλει απλό και ξερό ΣΕΞ! Συνουσία. Φίκι φίκι. Θέλει τον φιρφιρίκο σου. Το ασκεί το άθλημα. Τους σπάει τους σουμιέδες. Δεν ξέρω και άλλες γλώσσες πέραν της Αγγλικής να στο εξηγήσω. Καταλάβατε;;; (Που λέει και μια ψυχή εδώ μέσα)
Παράθεση:
Σχόλιο # 19 από p_tkd_ia
Την τακτική έως καθημερινή επικοινωνία με δικές της προτροπές από την μέρα του "μοιραίου" έως και σήμερα πως την εξηγείτε; Πώς γίνεται ξαφνικά να μου συμπεριφέρεται ως φιλενάδα ενώ πριν δεν είχαμε κάτι παραπάνω από μια τυπική γνωριμία - απλή σχέση φίλων; Μπορεί να είναι μπερδεμένη; Ή αν με ήθελε πραγματικά θα προσπαθούσε και δεν θα σκεφτόταν καμία από τις δυσκολίες που υπάρχουν για να δημιουργήθει σχέση;
Η ανυπομονησία και το πάθος σας να ζήσετε το μεγάλο έρωτα αλλά μόνο σε ιδεατό επίπεδο.
Οι οποίες δυσκολίες σας αποθουν.
Η σχέση σας με αυτή τη γυναίκα βασίζεται στην αποπλάνηση και στα τερτιπια,πράγμα που σας αποσυντονιζει και σας κατεβάζει από το ροζ σας συννεφάκι.
Πρόκειται για ένα παιγνίδι που εάν το δεχτείτε θα βρεθείτε σε μια φυλακή/παγίδα.
Διατηρείτε τη γνωριμία σε φιλικο επίπεδο και αγνοηστε τα συναισθηματικά καλέσματα.
Ο έρωτας θα σας βρει μόνον όταν δεχτείτε πώς εσείς θα είστε ο σεναριογράφος της παράστασης και όχι ο αναπληρωτής πρωταγωνιστής.
Καταλάβατε ?
Παράθεση:
Μπορεί μια φιλία να εξελιχθεί σε ερωτική σχέση;
Σχόλιο # 1 από p_tkd_iaΚαλησπέρα σας. Εδώ και περίπου 2 χρόνια γνωρίζω μια κοπέλα μέσω κοινής παρέας, ξεκινήσαμε να βγαίνουμε όλοι μαζί να κάνουμε κοινές εξόδους έως ότου το λοκνταουν και οι επαγγελματικες υποχρεώσεις και δουλειά σε άλλη πόλη να μας απομακρύνουν
Το τελευταίο 4 μηνο λοιπόν και κυρίως με προτροπή της κοπέλας οι συνομιλίες μας διαδικτυακά έχουν αυξηθεί με αποκορύφωμα μια συνάντηση με κοινή παρέα ένα βράδυ του Αυγούστου. Λίγο το ποτό λίγο το μεθύσι έγινε το μοιραίο "σεξ". Από εκείνη την στιγμή μέχρι σήμερα 2.5 μήνες μετά η κατάσταση είναι αρκετά περίπλοκη. Είμαι σίγουρος πλέον πως είμαι ερωτευμένος και την θέλω αλλά αυτή ητνα ξεκάθαρη πως όλο αυτό δεν μπορεί να οδηγηθεί κάπου.Για να μην μακρυγορω με λεπτομέρειες...όλο το διάστημα των 2.5 μηνών κυρίως με δικές της πρωτοβουλίες ξεκινούσαμε συζητήσεις στα σοσιαλ και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων μετέβαινε στην πόλη μου περίπου 2 φορές το μήνα για 4 μέρες. Επειδή έχω ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα πίεσα λίγο τις καταστάσεις αναφέροντας ότι την βλέπω καθαρά ερωτικά και εν τέλει μου ανέφερε πως με θέλει ως φίλο προς το παρόν και δεν θέλει να διακόψουμε την επικοινωνία μας. Την τελευταία φορά που ήρθε στην πόλη πάλι με δικές της προτροπές ήθελε να βγούμε κάθε μέρα μόνοι μας και από κοντά φαινόταν αρκετά μπερδεμένη. Δεν είπε σε κανέναν άλλον της κοινής παρέας μας για έξοδο. Τελευταίο περιστατικό που διαδραματίστηκε πριν λίγες μέρες ήταν μια κοινή μας έξοδο με έναν ακόμα φίλο μας σε νυχτερινό μαγαζί της πόλης. Μέθυσε...ήταν ψυχολογικά ευάλωτη και άργησε να μου ζητάει συγνώμη πως δεν ήθελε να με πληγώσει και πως δεν θέλει κανέναν στη ζωή της. Ήθελε να μείνουμε μόνοι κάπου να ηρεμήσει και κοιμήθηκε πάνω μου...Έκτοτε η κατάσταση με έχει μπερδέψει ακόμα περισσότερο...Μπορεί το συναίσθημα της να κολλάει πραγματικά στην απόσταση...(που είναι και αρκετά μακρινή) ή με βλέπει μόνο φιλικά; Πώς μπορεί μια γυναίκα ενώ έχει κάνει σεξ με κάποιον φίλο της και του έχει πει πως υπάρχει μια σεξουαλική έλξη ξαφνικά να του συμπεριφέρεται ως κολλητό ενώ γνωρίζει τα πραγματικά του συναισθήματα;
Ποσο ομορφα απαντατε παντα! θαυμαζω ειλικρινα πολυ τν λογο σας,
Φιλε μου προχωρα παρα κατω και μην τ ψαχνεις αλλο.
Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από AlezandraΗ ανυπομονησία και το πάθος σας να ζήσετε το μεγάλο έρωτα αλλά μόνο σε ιδεατό επίπεδο.
Οι οποίες δυσκολίες σας αποθουν.
Η σχέση σας με αυτή τη γυναίκα βασίζεται στην αποπλάνηση και στα τερτιπια,πράγμα που σας αποσυντονιζει και σας κατεβάζει από το ροζ σας συννεφάκι.
Πρόκειται για ένα παιγνίδι που εάν το δεχτείτε θα βρεθείτε σε μια φυλακή/παγίδα.
Διατηρείτε τη γνωριμία σε φιλικο επίπεδο και αγνοηστε τα συναισθηματικά καλέσματα.
Ο έρωτας θα σας βρει μόνον όταν δεχτείτε πώς εσείς θα είστε ο σεναριογράφος της παράστασης και όχι ο αναπληρωτής πρωταγωνιστής.
Καταλάβατε ?
Οταν μία κοπέλα λέει ότι σε βλέπει σα φίλο (εννοείται πως δεν έχει σχέση) σημαίνει ότι θέλει να πηδιέται με όποιον κάνει κέφι.
Ομοίως και όταν μία κοπέλα σου πει ότι θέλει να κάνει ελεύθερη σχέση.Δλδ αν δε σε βλεπει σα φιλο, πηγαινει με οποιον δεν της κανει κεφι???
Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από averelΟταν μία κοπέλα λέει ότι σε βλέπει σα φίλο (εννοείται πως δεν έχει σχέση) σημαίνει ότι θέλει να πηδιέται με όποιον κάνει κέφι.
Ομοίως και όταν μία κοπέλα σου πει ότι θέλει να κάνει ελεύθερη σχέση.
Καλωστο το παληκαρι...
Παράθεση:
Σχόλιο # 27 από EnikosΚαλωστο το παληκαρι...
Κύριε Σμήναρχε που να στείλω τον νέο???
https://www.youtube.com/watch?v=FPNm1cMcsLIΑν δε σε βλέπει σαν φίλο και πηδιεται μαζί σου, τότε πηδιεται με κάποιον που κάνει κέφι.
Αν δε σε βλέπει σαν φίλο και ΔΕΝ πηδιεται μαζί σου, τότε και πάλι πηδιεται με όποιον κάνει κέφι.
Μονά ζυγά δικά της.
Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από Kristina_Δλδ αν δε σε βλεπει σα φιλο, πηγαινει με οποιον δεν της κανει κεφι???
Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από Kristina_Δλδ αν δε σε βλεπει σα φιλο, πηγαινει με οποιον δεν της κανει κεφι???
συννενοηθηκατε τωρα!!!
https://www.youtube.com/watch?v=zgZULSNUrTs
Παράθεση:
Σχόλιο # 29 από HeptamerΑν δε σε βλέπει σαν φίλο και πηδιεται μαζί σου, τότε πηδιεται με κάποιον που κάνει κέφι.
Αν δε σε βλέπει σαν φίλο και ΔΕΝ πηδιεται μαζί σου, τότε και πάλι πηδιεται με όποιον κάνει κέφι.
Μονά ζυγά δικά της.
Κρατατονε παιδι μου στην Σμηναρχια λιγο καιρο, να δουμε διαγωγη και βλεπουμε...
Παράθεση:
Σχόλιο # 28 από TheRedKnight
Κύριε Σμήναρχε που να στείλω τον νέο???
https://www.youtube.com/watch?v=FPNm1cMcsLI
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media