Καλησπέρα σας. Εδώ και περίπου 2 χρόνια γνωρίζω μια κοπέλα μέσω κοινής παρέας, ξεκινήσαμε να βγαίνουμε όλοι μαζί να κάνουμε κοινές εξόδους έως ότου το λοκνταουν και οι επαγγελματικες υποχρεώσεις και δουλειά σε άλλη πόλη να μας απομακρύνουν
Το τελευταίο 4 μηνο λοιπόν και κυρίως με προτροπή της κοπέλας οι συνομιλίες μας διαδικτυακά έχουν αυξηθεί με αποκορύφωμα μια συνάντηση με κοινή παρέα ένα βράδυ του Αυγούστου. Λίγο το ποτό λίγο το μεθύσι έγινε το μοιραίο "σεξ". Από εκείνη την στιγμή μέχρι σήμερα 2.5 μήνες μετά η κατάσταση είναι αρκετά περίπλοκη. Είμαι σίγουρος πλέον πως είμαι ερωτευμένος και την θέλω αλλά αυτή ητνα ξεκάθαρη πως όλο αυτό δεν μπορεί να οδηγηθεί κάπου.Για να μην μακρυγορω με λεπτομέρειες...όλο το διάστημα των 2.5 μηνών κυρίως με δικές της πρωτοβουλίες ξεκινούσαμε συζητήσεις στα σοσιαλ και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων μετέβαινε στην πόλη μου περίπου 2 φορές το μήνα για 4 μέρες. Επειδή έχω ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα πίεσα λίγο τις καταστάσεις αναφέροντας ότι την βλέπω καθαρά ερωτικά και εν τέλει μου ανέφερε πως με θέλει ως φίλο προς το παρόν και δεν θέλει να διακόψουμε την επικοινωνία μας. Την τελευταία φορά που ήρθε στην πόλη πάλι με δικές της προτροπές ήθελε να βγούμε κάθε μέρα μόνοι μας και από κοντά φαινόταν αρκετά μπερδεμένη. Δεν είπε σε κανέναν άλλον της κοινής παρέας μας για έξοδο. Τελευταίο περιστατικό που διαδραματίστηκε πριν λίγες μέρες ήταν μια κοινή μας έξοδο με έναν ακόμα φίλο μας σε νυχτερινό μαγαζί της πόλης. Μέθυσε...ήταν ψυχολογικά ευάλωτη και άργησε να μου ζητάει συγνώμη πως δεν ήθελε να με πληγώσει και πως δεν θέλει κανέναν στη ζωή της. Ήθελε να μείνουμε μόνοι κάπου να ηρεμήσει και κοιμήθηκε πάνω μου...Έκτοτε η κατάσταση με έχει μπερδέψει ακόμα περισσότερο...Μπορεί το συναίσθημα της να κολλάει πραγματικά στην απόσταση...(που είναι και αρκετά μακρινή) ή με βλέπει μόνο φιλικά; Πώς μπορεί μια γυναίκα ενώ έχει κάνει σεξ με κάποιον φίλο της και του έχει πει πως υπάρχει μια σεξουαλική έλξη ξαφνικά να του συμπεριφέρεται ως κολλητό ενώ γνωρίζει τα πραγματικά του συναισθήματα;Για το πως μπορει δεν ξερω,,,ξερω μονο οτι μικρη κοπελα και εχει ηδη προβλημα με το ποτο οποτε βγαινετε καταληγει μεθυσμενη? Να το προσεξει λεω γω
man ,
και βεβαια μπορει να γινει ...
Η κοπελα σε βλεπει σαν "φιλεναδα"...προφανως κατι αλλο περιμενει ή καπου αλλου ειναι το μυαλο της και για αυτο δεν θελει πολλα πολλα μαζι σου
Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι καψεις την επαφη μαζι της μαχαιρι...μαχαιρι ομως
.Τιποτα ...
Δεν υπηρξε δεν υπαρχει δεν θα υπαρξεις ποτε ...γιατι αλλιως σε βλεπω το σκυλακι της ...
Keep Walking
Κουτσοί στραβοί όλοι στον Αγιο παντελεημονα μαζεύονται λένε στο χωριό μου στα Γκράβαρα αιτωλοακαρνανιας...ελεος.!!! Θεμα Νο: 8 σχόλια 13..
Της σουρας τα σουλουμουτουκουμιασματα...τσι εδρος τα βασανα?...
Χιλιοπαιγμενο το εργο αγαπητοι τηλεθεατες...ε σορρυ συμφορουμιτες ηθελα να πω
ουτε σαν φιλο σε βλεπει ουτε για καβαντζα ,,,απλα ειναι κολλημενη με τον πρωην ,
,και περναει ωραια το 4 ημερο ,,
οσο για τα ψυχολογικα σου σκαμπανεβασματα ,,,τελικα σεξ ψαχνεις κι εσυ η μου φαινεται ??
.και η απορριψη ποναει ,,ε??
υγ ,,μην ελπιζεις ,,αν της γυναικας δεν της κανεις την διαφορα αστο ..
να πω παλι οτι οι γυναικες ειναι εγκεφαλικες ..οταν εχουν εγκεφαλο ??
κανε τον ασχετο κι απολαυσε την στιγμη ,,
τιποτα δεν θα βγει απ αυτο ,ωμο να κλαψει ψαχνει και παρηγορια για το 4 ημερο ..
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από p_tkd_ia
Δεν ξέρω αν με βλέπει ως φιλενάδα ή θελει να με έχει καβατζα/σκυλάκι αλλά ποτέ δεν έδειξα ότι μπορεί να με κάνει ότι θέλει και να με χειρίζεται. Αυτό που με απασχολεί είναι γιατί να θέλει μια γυναίκα να αφήνει κάποιον σε καθεστώς αναμονής; Παίζει κάποιο ρόλο το ότι είχε σχέση εξ αποστάσεως που την πληγωσε πολύ και το ότι εμένα με θεωρεί ανίκανο να κάνω κάποια σοβαρή σχέση μιας και συνεχώς μου αναφέρει παλιές μου κοπέλες;
Και μια φιλία μπορεί να εξελιχτεί σε ερωτική σχέση και μια ερωτική σχέση σε φιλία.
Όλα υπάρχουν για να συμβαίνουν.
Παράθεση:
Μπορεί μια φιλία να εξελιχθεί σε ερωτική σχέση;
Σχόλιο # 1 από p_tkd_iaΚαλησπέρα σας. Εδώ και περίπου 2 χρόνια γνωρίζω μια κοπέλα μέσω κοινής παρέας, ξεκινήσαμε να βγαίνουμε όλοι μαζί να κάνουμε κοινές εξόδους έως ότου το λοκνταουν και οι επαγγελματικες υποχρεώσεις και δουλειά σε άλλη πόλη να μας απομακρύνουν
Το τελευταίο 4 μηνο λοιπόν και κυρίως με προτροπή της κοπέλας οι συνομιλίες μας διαδικτυακά έχουν αυξηθεί με αποκορύφωμα μια συνάντηση με κοινή παρέα ένα βράδυ του Αυγούστου. Λίγο το ποτό λίγο το μεθύσι έγινε το μοιραίο "σεξ". Από εκείνη την στιγμή μέχρι σήμερα 2.5 μήνες μετά η κατάσταση είναι αρκετά περίπλοκη. Είμαι σίγουρος πλέον πως είμαι ερωτευμένος και την θέλω αλλά αυτή ητνα ξεκάθαρη πως όλο αυτό δεν μπορεί να οδηγηθεί κάπου.Για να μην μακρυγορω με λεπτομέρειες...όλο το διάστημα των 2.5 μηνών κυρίως με δικές της πρωτοβουλίες ξεκινούσαμε συζητήσεις στα σοσιαλ και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων μετέβαινε στην πόλη μου περίπου 2 φορές το μήνα για 4 μέρες. Επειδή έχω ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα πίεσα λίγο τις καταστάσεις αναφέροντας ότι την βλέπω καθαρά ερωτικά και εν τέλει μου ανέφερε πως με θέλει ως φίλο προς το παρόν και δεν θέλει να διακόψουμε την επικοινωνία μας. Την τελευταία φορά που ήρθε στην πόλη πάλι με δικές της προτροπές ήθελε να βγούμε κάθε μέρα μόνοι μας και από κοντά φαινόταν αρκετά μπερδεμένη. Δεν είπε σε κανέναν άλλον της κοινής παρέας μας για έξοδο. Τελευταίο περιστατικό που διαδραματίστηκε πριν λίγες μέρες ήταν μια κοινή μας έξοδο με έναν ακόμα φίλο μας σε νυχτερινό μαγαζί της πόλης. Μέθυσε...ήταν ψυχολογικά ευάλωτη και άργησε να μου ζητάει συγνώμη πως δεν ήθελε να με πληγώσει και πως δεν θέλει κανέναν στη ζωή της. Ήθελε να μείνουμε μόνοι κάπου να ηρεμήσει και κοιμήθηκε πάνω μου...Έκτοτε η κατάσταση με έχει μπερδέψει ακόμα περισσότερο...Μπορεί το συναίσθημα της να κολλάει πραγματικά στην απόσταση...(που είναι και αρκετά μακρινή) ή με βλέπει μόνο φιλικά; Πώς μπορεί μια γυναίκα ενώ έχει κάνει σεξ με κάποιον φίλο της και του έχει πει πως υπάρχει μια σεξουαλική έλξη ξαφνικά να του συμπεριφέρεται ως κολλητό ενώ γνωρίζει τα πραγματικά του συναισθήματα;
μηπως ειναι κολημενη με κανεναν πρωην και μιλανε ακομα ή τον σκεφτεται? καλεσε την σπιτι σου και μολις μπει στην πορτα σκιστης τα ρουχα κ πεταξτην στον καναπε. Πρεπει να της αλλαξεις τον αδοξαστο.
Εισαι πολυ σκληρος, με τρομαζεις.
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από panagiotismp90μηπως ειναι κολημενη με κανεναν πρωην και μιλανε ακομα ή τον σκεφτεται? καλεσε την σπιτι σου και μολις μπει στην πορτα σκιστης τα ρουχα κ πεταξτην στον καναπε. Πρεπει να της αλλαξεις τον αδοξαστο.
Πως λεμε Θεοδωρισα Κολωκοτρονισα?...
Μια φιλία μπορει να εξελιχθεί σε ερωτική σχεση, αρκεί να το θέλουν και οι δύο...το αντίθετο ειναι
δύσκολο...στην περίπτωση σου όμως, οταν είναι μεθυσμένη να πηδας και οταν ειναι ξεμεθυστη να μην σε
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από panagiotismp90μηπως ειναι κολημενη με κανεναν πρωην και μιλανε ακομα ή τον σκεφτεται? καλεσε την σπιτι σου και μολις μπει στην πορτα σκιστης τα ρουχα κ πεταξτην στον καναπε. Πρεπει να της αλλαξεις τον αδοξαστο.
σιγά σιγά όμως μην μας πάρουν τα ζουμιά ?
και να προσέχουν μην σκίσουν το δικτυωτό? μπορεί να χρειαστεί...για κανά ψάρεμα μετά...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media