Ονομάζομαι Σοφια ειμαι 21 χρονων απο αθηνα. Εχω σχεση με ενα παιδι ειναι 30 χρονων. Ολα στην αρχη πήγαιναν μια χαρα. Ειμαστε 5 μηνες μαζι. Καθε μερα βγαίναμε εξω ωσπου γνωριστήκαμε με τους γονεις του και αυτος αντίστοιχα γνώρισε και τους δικούς μου.. Απο τοτε καθε μερα μαζι και κοιμόμαστε δυο τρεις μερες λεμε να μην βρεθούμε.Ομως πλεον τα πράγματα δεν ειναι οπως πριν βεβαια υπήρχε ο ενθουσιασμός ομως, τωρα κοντραριζομαστε απο την μια αλλα και ταυτόχρονα μου δειχνει οτι μ'αγαπάει...ομως νιωθω οτι κάποιες φορες που δεν βρισκόμαστε με αποφεύγει δεν μου απαντάει κραταει μια περίεργη σταση ομως κι εγω κανω λιγάκι την αδιάφορη για να μην με θεωρεί δεδομένη οσο γίνεται αλλα θα προτιμούσα να υπάρχει μια ισορροπία σε ολα αυτα νιώθω οτι το κανει και επιτηδες και οταν το κανω δεν του αρεσει καθόλου.. Παρόλα αυτα δεν τον πιεζω συναισθηματικά αργεί να νιώσει μου ειπε..και μονο που αφιέρωνε καθε μερα χρονο για μετα την δουλεια του να ερθει να με παρει να καθήσουμε σπιτι του ειναι πολυ σωστο...δυσκολο να τα κανει καποιος στην ηλικια του θαρρώ. Τελος πάντων σταματήσαμε να βγαίνουμε εξω ηταν κουρασμένος απο την δουλεια κοιμόμασταν αρκετες ωρες και τωρα κάθεται παιζει games και κανει ενα τριωρο να δωσει σημεια ζωης γενικα και ολο αυτο με κανει να νιώθω ανασφάλεια γιατί δεν εχω συνηθίσει σε μια τετοια αλλαγή...το θέμα ειναι οτι δεν ξερω τι να κανω και τι κόλπα για να τρέχει από πισω μου και να φέρεται ευγενικά και γλυκα οχι με νευρα και οχι να κανει μπλακ χιουμορ υπερβολικό.
Αγαπητη,
στις σχεσεις δεν χρειαζονται κολπα ... και ή εχεις σχεση ή δεν εχεις .
Απο την περιγραφη σου δειχνεις οτι και οι δυο σας δεν εισαστε για σχεση .
Ωραια ...κανατε μια γνωριμια ...προχωρησατε λιγο ακομα ...και τωρα μετα απο 5 μηνες ..δεν ξερετε τι να κανετε και εχετε αρχισει τις καταστασεις Νηπιαγωγείου .
Καλο θα ειναι να παρει ο καθενας τον δρομο του
Keep Walking
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από Sofakii56
με ποιον τροπο να τον κερδίσω για πάντα και να νιώσω σιγουρη για τα αισθήματα του?
Πέρασε η περίοδος του ενθουσιασμού στη γνωριμία σας και τώρα βλέπεις τον άνθρωπο αυτόν όπως πραγματικά είναι στην καθημερινότητά του. Πρόκειται λοιπόν για έναν άνθρωπο που στην καθημερινότητά του:
Βαριέται να βγαίνει εξω συχνά
Είναι κουρασμένος απο τη δουλεια και προτιμά να κοιμάστε
Προτιμά να κάθεται μέσα και να παιζει games
Όταν θέλετε διαφορετικά πράγματα σε αποφεύγει/φέρεται με νέυρα
Κανει μπλακ χιουμορ υπερβολικό
Αν τον κερδίσεις, αυτή θα είναι η καθημερινότητα μαζί του. Αυτός στα 30 του δεν πρόκειται ν' αλλάξει και είναι σε διαφορετική ζωής από σένα. Αυτά που θες εσύ να ζήσεις/κάνεις, τα έχει ήδη ζήσει/κάνει. Γιατί θέλεις "να κερδίσεις για πάντα" κάποιον που προτιμά να κάθεται σπίτι και να κοιμάται ή να παίζει games; Εν ολίγοις, 1) όπως σου έγραψε ήδη ο archaggelos, το ότι κάνετε κόλπα δείχνει ότι και οι δύο είστε ανώριμοι για σχέση 2) θέλετε να ζήσετε διαφορετικά πράγματα, άρα δεν ταιριάζετε.
Παράθεση:
το θέμα ειναι οτι δεν ξερω τι να κανω και τι κόλπα για να τρέχει από πισω μου
Σχόλιο # 1 από Sofakii56
Ξεκινα με βουντου και αν δεν πιασει ολο και κατι θα σκεφτουμε...
Παράθεση:
το θέμα ειναι οτι δεν ξερω τι να κανω και τι κόλπα για να τρέχει από πισω μου και να φέρεται ευγενικά και γλυκα οχι με νευρα και οχι να κανει μπλακ χιουμορ υπερβολικό.
Σχόλιο # 1 από Sofakii56
Οι άνθρωποι δεν είναι pets, για να τα εκπαιδευουμε να συμπεριφερονται όπως μας αρέσει.
Έχεις στρεβλη ιδέα για το τι εστι σχέση.
Θα μάθεις με τον καιρό...
Δυο πραγματα με τσακισανε...
Αν και σου τα είπαν πολύ ωραία και ο Archangellos και η Red θα προσθέσω και εγώ 2 πραγματάκια μήπως και σε "ξυπνήσω" λίγο, για σένα δηλαδή Σοφία γιατί αυτή η "σχέση" που έχεις με το παλικάρι δεν βλέπω να πάει πουθενά έτσι και αλλιώς.
1) Αν νομίζεις ότι θα βρεις τον άνθρωπο που θα είστε 5-10 χρόνια μαζί π.χ. και θα είστε όλο αυτό τον καιρό όπως τους πρώτους μήνες που γνωριστήκατε είσαι ΠΟΛΥ γελασμένη. Τον πρώτο καιρό που λες, επικρατεί ο ενθουσιασμός ή έρωτας ή όπως θες πες το και όσο περνάει ο καιρός είτε θα ωριμάσει αυτή η κατάσταση και θα γίνει αγάπη, φροντίδα, έγνοια για τον άλλον ή θα πάρει την γνωστή κάτω βόλτα (Αδιαφορία, τσακωμοί, απιστία κλπ κλπ). Είτε σ αρέσει είτε όχι έτσι γίνεται. Τα "Happy ever after" στα παραμυθάκια μόνο.
2) Να τον κάνεις λες να "τρέχει από πίσω σου". Γιατί; Σύντροφο ψάχνεις να συμπορευτείτε μαζί στη ζωή ή σκύλο; Αν είναι το πρώτο τότε μέλημα σου θα ήταν να είσαι με έναν άνθρωπο που θέλει πραγματικά να είναι και να περνάει το χρόνο του μαζί σου και όχι να ψάχνεις τεχνάσματα. Αν πάλι είναι το δεύτερο έχω να προτείνω κάποιες καλές ράτσες για συντροφιά αν ενδιαφέρεσαι. Αυτά τα λίγα.
Παράθεση:
δεν ξερω τι να κανω και τι κόλπα για να τρέχει από πισω μου και να φέρεται ευγενικά και γλυκα οχι με νευρα και οχι να κανει μπλακ χιουμορ υπερβολικό.
Σχόλιο # 1 από Sofakii56
η Τζουλια θα σου ελεγε να κρεμαστεις στον πολυελαιο και να κανεις αεροπλανικα σεξυ κολπα να του τραβηξεις την προσοχη .Απο τη μερια μου τωρα Οταν διαβασα τον τιτλο ,λεω ,Ρε παιδι μου μπραβο της ,τοση ευγενεια .Καμια μεχρι τωρα δεν μας ειχε πει Γεια σας .
Πάω να βάλω να δω το the summoning
Παράθεση:
H φιλη μου
Σχόλιο # 18 από MiltosRNLI1930η Τζουλια θα σου ελεγε να ..
Γιατι τα λες σκαμπανεβασματα? Στην αρχη εισασταν πιο πολυ μαζι, τωρα αρχοσατε να βαριεστε,,,
Γρηγορα βαρεθηκατε,,,εχετε και μια διαφορα ηλικιας που στην ηλικια σου ειναι τεραστια
Δεν εχει νοημα ουτε να προσπαθεις ουτε να ψαχνεις για κολπα προκειμενου να τον κρατησεις κοντα σου,,,χωρισε χθες (δλδ τι να χωρισεις,,,καλα καλα ουτε σχεση δεν το λες το 5μηνο)
Εσυ κανεις τιποτε αλλο στη ζωη σου? Αν οχι ξεκινα αμεσα
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από Sofakii56
Δικαιο εχεις ηρακλη απλα καποιες φορες νιωθω αυτην την σιωπη απο μεριάς του απο την μια απο την αλλη για 30 χρονων δεν νομιζω οτι θα έβρισκε χρονο να βρισκόμαστε καθε μερα μονο και μονο για να με δει αλλος θα έβγαινε μια δυο φορες την βδομαδα με την κοπελα του στις αρχες και μεχρι εκει τιποτα παραπέρα..απλα δεν μπορω να συνηθίσω αυτες τις αποτομες αλλαγες αυτα τα σκαμπανεβάσματα
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media