Εχει δίκιοο ο Ηρακλης..αυτός ξερει
Απο μικρες να μαθενετε και μετα σταχτη και μπουρμπερη η σχεση. .Ποιος θα εχει το πανω χερι το πιο σημαντικο, για εσας. !!!
δλδ αν η μερα στη δουλεια του μεσιε παει χαλια μπορει να σε πλακωσει και στο ξυλο για να σου δειξει την αγαπη του...???
Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από Sofakii56
Οπως λεει και ο ιδιος αργεί να νιώσει για αυτο προσπαθει να μου το δειχνει αναλογα και τι διαθεση θα εχει μετα την δουλεια πως θα ειναι
Να καθαρισει ο Ηρακλης, εγω ταχω παιξει...
αφφού εσύ , ό,τι πιάνεις, γίνεται χρυσός ...:.,,
Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από EnikosΝα καθαρισει ο Ηρακλης, εγω ταχω παιξει...
Νασαι καλα βρε Σοφακι.... . . . . . . . . .
Τα κόλπα καλό μου παιδί εσείς δεν τα θεωρείτε συναισθηματική πίεση ?
Η τρίωρη απουσια μπορεί να σημαίνει αδιαφορία εάν και μόνο η τριήμερη συντροφιά είναι απ-ουσιωσης.
Παραμείνετε με έναν άνθρωπο μόνο εάν επικοινωνείτε μαζί του ακόμα και όταν είστε μακριά.
Τα σύμβολα στα οποία πιστεύετε χρήζουν μεγάλων αναπροσαρμογών και αυτό ισχύει για όλα ακόμα και για την εργασία και τους φίλους σας.
Στο μεγαλύτερο μάλιστα μέρος,ισχύουν και για τους γονείς και παιδικούς σας φίλους.
Επαναπροσδιοριστείτε πρώτα εσείς για τα δικά σας συναισθήματα και θέλω και αποφασίστε εάν θα γίνετε η γυναίκα/σύντροφος η η γυναίκα/αράχνη.
Καταλάβατε ?
Παράθεση:
Γεια σας
Σχόλιο # 1 από Sofakii56Ονομάζομαι Σοφια ειμαι 21 χρονων απο αθηνα. Εχω σχεση με ενα παιδι ειναι 30 χρονων. Ολα στην αρχη πήγαιναν μια χαρα. Ειμαστε 5 μηνες μαζι. Καθε μερα βγαίναμε εξω ωσπου γνωριστήκαμε με τους γονεις του και αυτος αντίστοιχα γνώρισε και τους δικούς μου.. Απο τοτε καθε μερα μαζι και κοιμόμαστε δυο τρεις μερες λεμε να μην βρεθούμε.Ομως πλεον τα πράγματα δεν ειναι οπως πριν βεβαια υπήρχε ο ενθουσιασμός ομως, τωρα κοντραριζομαστε απο την μια αλλα και ταυτόχρονα μου δειχνει οτι μ'αγαπάει...ομως νιωθω οτι κάποιες φορες που δεν βρισκόμαστε με αποφεύγει δεν μου απαντάει κραταει μια περίεργη σταση ομως κι εγω κανω λιγάκι την αδιάφορη για να μην με θεωρεί δεδομένη οσο γίνεται αλλα θα προτιμούσα να υπάρχει μια ισορροπία σε ολα αυτα νιώθω οτι το κανει και επιτηδες και οταν το κανω δεν του αρεσει καθόλου.. Παρόλα αυτα δεν τον πιεζω συναισθηματικά αργεί να νιώσει μου ειπε..και μονο που αφιέρωνε καθε μερα χρονο για μετα την δουλεια του να ερθει να με παρει να καθήσουμε σπιτι του ειναι πολυ σωστο...δυσκολο να τα κανει καποιος στην ηλικια του θαρρώ. Τελος πάντων σταματήσαμε να βγαίνουμε εξω ηταν κουρασμένος απο την δουλεια κοιμόμασταν αρκετες ωρες και τωρα κάθεται παιζει games και κανει ενα τριωρο να δωσει σημεια ζωης γενικα και ολο αυτο με κανει να νιώθω ανασφάλεια γιατί δεν εχω συνηθίσει σε μια τετοια αλλαγή...το θέμα ειναι οτι δεν ξερω τι να κανω και τι κόλπα για να τρέχει από πισω μου και να φέρεται ευγενικά και γλυκα οχι με νευρα και οχι να κανει μπλακ χιουμορ υπερβολικό.
Διαδοσεις των κομμουνιστων...
Απο την αναποδη...
Παράθεση:
Σχόλιο # 27 από giorgos170αφφού εσύ , ό,τι πιάνεις, γίνεται χρυσός ...:.,,
Και η απεντομωση δουλευει, στα αστροφυζικς...
Ξέρει ξέρει...όσα χρειάζεται ,βέβαια μαθαίνει περισσότερα από αυτά που του είναι απαραίτητα lolΠαράθεση:
Εχει δίκιοο ο Ηρακλης..αυτός ξερει
Σχόλιο # 21 από algo-serio![]()
εεε δεν χρειάζεται παραπάνω , φτάνει τόσοΠαράθεση:
Σχόλιο # 26 από EnikosΝα καθαρισει ο Ηρακλης, εγω ταχω παιξει...
. . . . . . . . . .
καλά,, θα την πληρώσω εγώ, τη νύφη ...:,,::
Εισαι συ εντομο τζοτζο??? Κατσαριδα εισαι βρε???
Παράθεση:
Σχόλιο # 33 από giorgos170καλά,, θα την πληρώσω εγώ, τη νύφη ...:,,::
αρθρόποδο ..., μετά απ' αφτό., εμπνέφστηκαν τις πανοπλίες ., του μεσαίωνος ...:,
Παράθεση:
Σχόλιο # 34 από Kristina_Εισαι συ εντομο τζοτζο??? Κατσαριδα εισαι βρε???
Εγω περιμενω να τοποθετηθει η Αλφρεντινα Χιτσκοκ...
Σοφακι αυτο το καθημερινο φθειρει. Ειδικα οσες αρεσκονται να το κανουν καθε μερα και να μην αφηνουν τον αλλον να ξεκουραστει. Ποσο να αντεξει αυτο το κορμακι οταν του πινεις ολο το ζουμι? Πεστου να βρισκεστε αυστηρα καθε 4 μερες...ετσι θα εχετε παθος.
Το κείμενο σπάει τις alisides του
Παράθεση:
Σχόλιο # 38 από EnikosΕγω περιμενω να τοποθετηθει η Αλφρεντινα Χιτσκοκ...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media