Σιγα μη κρεπαρει το μινιο και τα επιθεματα...
τεντυ μπου
Παράθεση:
Σχόλιο # 39 από MathusalasΣοφακι αυτο το καθημερινο φθειρει. Ειδικα οσες αρεσκονται να το κανουν καθε μερα και να μην αφηνουν τον αλλον να ξεκουραστει.
Ποσο να αντεξει αυτο το κορμακι οταν του πινεις ολο το ζουμι? Πεστου να βρισκεστε αυστηρα καθε 4 μερες...ετσι θα εχετε παθος.
Παράθεση:
Σχόλιο # 39 από MathusalasΠεστου να βρισκεστε αυστηρα καθε 4 μερες...ετσι θα εχετε παθος.
Ημερολογιακές??? τι γίνεται σε περίοδο διακοπών? σαββατοκύριακα, ημιαργίες και αργίες προσμετρώνται???
όλα μέσα!
Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από TheRedKnight
σαββατοκύριακα, ημιαργίες και αργίες προσμετρώνται???
Παράθεση:
Είσαι μωρό ακόμα...Συγνώμη που το λέω...αλλά αν στα 21 σου ψάχνεις μέσα σε ένα σάιτ κόλπα για να κρατήσεις έναν άντρα..μια σχέση..κτλ..είσαι σε λάθος δρόμο..Βρες πρώτα τον εαυτό σου...ζήσε την ζωή σου..και προπάντων...μην ανακατεύεις τα σόγια!!!
Σχόλιο # 45 από Sofia_111
Παράθεση:
Σχόλιο # 47 από Mathusalas
Red ημερολογιακές βέβαια. Στον έρωτα δεν υπάρχει αργία. Εκτός αν έχεις φάει ή έχεις πιει πολύ. Τότε θα γίνουν 5 μέρες. Εγώ θα σου τα μαθαίνω ολα;
δεν διαφωνώ δάσκαλε αλλά γιατί 4 ? είναι μαγικός αυτός ο αριθμός? έχει να κάνει με το κινέζικο γίν και γιάνγκ? γιατί όχι 2 ή 3 τότε?
το κάθε μέρα το καταλαβαίνω, πάνε οι καλές εποχές που είχαν προσφορές στις Duracell...
το 5 δεν το συζητώ, είναι(?) στα όρια για να στέλνεις ταχυδρομικό περιστέρι οπότε κόβεις το πολύ φαί και πιώμα ειδάλλως πάει πέταξε το πουλάκι...
τεντυ μπους τελικα
Παράθεση:
Σχόλιο # 47 από Mathusalas
Red ημερολογιακές βέβαια. Στον έρωτα δεν υπάρχει αργία. Εκτός αν έχεις φάει ή έχεις πιει πολύ. Τότε θα γίνουν 5 μέρες. Εγώ θα σου τα μαθαίνω ολα;
σοφια μου εσυ μενεις σε δικο σου σπιτι ή με τους γονεις? σπουδαζεις? εκεινος? λοιπον δεν ειναι τιποτα, απλα ειναι λιγο εγωιστης, θα τον στρωσουμε, εχεις πολλα οπλα στην φαρετρα σου.
Παράθεση:
Σχόλιο # 50 από Mathusalas
Red όταν θα πιούμε τα τσίπουρα με συνοδεία κεμπάπ,σουτζουκ και άλλων εκλεκτών εδεσμάτων με το Μίλτο και τον ενικό θα σου εξηγήσω. Εν ολίγοις προτιμώ το ζυγό αριθμό.
είμαι μέσα, όποτε είναι κανόνισε το
Πες βρε χριστιανοροκα νεαρε οτι οι ζυγοι αριθμοι δεν αφηνουν μπαζα και υπολειμματα στην διαιρεση τους, οποτε προτιμουνται απο τα αλανια!...
Παράθεση:
Σχόλιο # 54 από EnikosΠες βρε χριστιανοροκα νεαρε οτι οι ζυγοι αριθμοι δεν αφηνουν μπαζα και υπολειμματα στην διαιρεση τους, οποτε προτιμουνται απο τα αλανια!...
Πάτερ εγώ δεν ξέρω από αυτά, είμαι ένας μικρός και αθώος ναύτης, εξάλλου ο δάσκαλος υποσχέθηκε περαιτέρω επεξηγηματικά σχέδια επί χάρτου και όχι μόνον
γιατί; έπαθες κάτι;
Παράθεση:
Σχόλιο # 55 από Sofia_111
Μα γι αυτό ακριβώς τα λέω...για να μην καταλήξει με πείρα ..παντρεμένη σε σάιτ γνωριμιών..
Δεν υπαρχουν αθωοι ναυτες, τι μικροι, τι μεγαλοι...
Ειναι ολοι τους, σκοτεινου παρελθοντος και αγνωστου μελλοντος...
Παράθεση:
Σχόλιο # 56 από TheRedKnight
Πάτερ εγώ δεν ξέρω από αυτά, είμαι ένας μικρός και αθώος ναύτης, εξάλλου ο δάσκαλος υποσχέθηκε περαιτέρω επεξηγηματικά σχέδια επί χάρτου και όχι μόνον
Οσο για τον δασκαλο...τι εχει να πει αυτος, μηχανοβιος αθρωπος, στους νεους?...
Απαπαπαπα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 56 από TheRedKnight
στα social media