Να δεις που εδώ μέσα υπάρχουν κάποιοι που τη μετάλλαξη την είδαν μια μέρα ξαφνικά στον καθρέφτη τους.
Αλλά δεν θα το πουν
Παράθεση:
Συγνώμη κύριε ποιός είστε;
Σχόλιο # 1 από Athens33Υπάρχει κανένας/καμία άλλος/άλλη εδώ μέσα που πιστεύει πως ο άνθρωπος που παντρεύτηκε έπαθε μετάλλαξη ή είμαι μόνο εγώ;
Όχι μονο άντρες Παραλία μου
Και γυναίκες κρύβονται μια χαρά μέχρις ότου "να μπει η κουλούρα"
Ειδικά στα χρόνια μας κατά κόρον
Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από Paralia48
άκου κοπελιά,
οι άντρες μόλις... δέσουν το γάιδαρο, βγάζουν από μέσα τους, τον ..μάτσο τύπο!
Άλλος είναι ο άντρας ως εραστής και άλλο ως σύζυγος.
Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από Paralia48
άκου κοπελιά,
οι άντρες μόλις... δέσουν το γάιδαρο, βγάζουν από μέσα τους, τον ..μάτσο τύπο!
Άλλος είναι ο άντρας ως εραστής και άλλο ως σύζυγος.
να αρχίσουμε με τα στερεότυπα ή κρίνεις εξ ιδίων τώρα?
it takes two to tango my dear...
Ε, υπαρχει εξηγηση...
Τό ξερα πως θα αντιδράσετε, αλλά ας μας πει έστω μια γυναίκα, πως ο άντρας της είναι ο ίδιος ο εραστής που γνώρισε κάποτε.
<< εξ ιδίων>> όταν λες φιλε Theredknight, να εννοήσω όλες τις περιπτώσεις που ξέρω; Ναι όλες, μηδέ μιας εξαιρουμένης! Αν μου πεις εσύ μια διαφορετική, θα αναθεωρήσω.
Για γυναίκες Αλυσίδα, ξέρω και έτσι και αλλοιώς
Μακρια απο μας...ακουστα εχωμε...
Πειτε και σεις κατι, να αλλαξωμε την βαρυνουσα αποπση μας!!!...
Α ωραιο θεμα, και το εχασα να παρει. Πολλες φορες μεσα στους γαμους μου και τις σχεσεις μου εχω αυτη την ερωτηση στο μυαλο μου. Οχι ποιος ειναι ο αλλος αλλα ποιος ειμαι εγω και τι θελω. Μεγαλωνοντας ειπα να γινω πιο ψυχρος και να κοιταω τι θελω εγω. Πληγωνω αραγε εγω ή πληγωνεται η αλλη που δεν με παιρνει στα σοβαρα και νομιζει βαθια μεσα της οτι θα με αλλαξει? Γιαυτο ημουν υπερ των προσυμφωνων οχι για τα υλικα αγαθα αλλα για το τι να περιμενει ο ενας απο τον αλλο. Αβυσος η ψυχη του Ανδρεα.
Καλα εγραψες...στην ορολογια που μου ειναι κατανοητη
Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από Alezandra
Καλή μου κυρία,ακόμα και ένα νεοφυτευμενο από εσάς δένδρο στην αυλή σας, θα σας είναι αγνωριστο σε κάποια χρόνια,εάν δεν το ποτίζετε και δεν το περιποιειστε καθημερινα.Καταλάβατε ?
Παρούσα !!
Είμαι η μία γυναίκα (ήταν μέχρι τέλους του γάμου ο ίδιος)
Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από Paralia48Τό ξερα πως θα αντιδράσετε, αλλά ας μας πει έστω μια γυναίκα, πως ο άντρας της είναι ο ίδιος ο εραστής που γνώρισε κάποτε.
<< εξ ιδίων>> όταν λες φιλε Theredknight, να εννοήσω όλες τις περιπτώσεις που ξέρω; Ναι όλες, μηδέ μιας εξαιρουμένης! Αν μου πεις εσύ μια διαφορετική, θα αναθεωρήσω.Για γυναίκες Αλυσίδα, ξέρω και έτσι και αλλοιώς
Παράθεση:
Σχόλιο # 29 από alisida
Παρούσα !!
Καλά, τότε να αναθεωρήσω.
Αλλά γιατί γράφεις <<διαζευγμένη>> κυρία Αλυσίδα; Αν ήταν όπως τον γνώρισες, τότε..... μας βαζεις δύσκολα.
Φερτε το πριονι...το ηλεκτρικοοο!!!...Φερτε το ντεεε!!!...
τττρρρεεελλλόοοοςςς ...:, ,?? ?,
Παράθεση:
Σχόλιο # 29 από alisidaΠαρούσα !!
Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από Paralia48
<< εξ ιδίων>> όταν λες φιλε Theredknight, να εννοήσω όλες τις περιπτώσεις που ξέρω; Ναι όλες, μηδέ μιας εξαιρουμένης! Αν μου πεις εσύ μια διαφορετική, θα αναθεωρήσω.
Ο πρώην σύζυγος της κυρίας @alisida, αγαπητή...
Καθόλου δύσκολα δεν βάζω Παραλία.
Ένας γάμος δεν μπορεί να βασιστεί μόνο στον καλό εραστή.
Ειναι εύκολο να πούμε ότι ο άλλος/η "άλλαξε", όμως δύσκολο να παραδεχτούμε ότι αλλάζουμε κι εμείς,αναθεωρούμε και αρκετά πράγματα (που ίσως στην αρχή μας άρεσαν ή τα παραβλεπαμε),πλέον δεν μας γεμίζουν.
Νομίζω ότι κάτι τέτοιο γράφει και η Athens
Ο σύζυγος της δεν έχει αλλάξει,εκείνη πλέον δεν συμβιβάζεται
Δεν μπορούμε να της πούμε εμείς τι να κάνει,δυστυχώς αυτή είναι μια απόφαση που θα την πάρει μόνη της,αφού τα βάλει κάτω και ξεκαθαρίσει στο μυαλό της ποιες είναι οι νέες της ανάγκες.
Παράθεση:
Σχόλιο # 30 από Paralia48
Καλά, τότε να αναθεωρήσω.
Αλλά γιατί γράφεις <<διαζευγμένη>> κυρία Αλυσίδα; Αν ήταν όπως τον γνώρισες, τότε...
.. μας βαζεις δύσκολα.
Εραστης = Σερβιτορος, Πορτιερης, Οσφυοκαμπτης, Γλειφτης, Ταξιτζης, Κλακαδορος, Νια νιας...
Με το κρεβατι, καμια σχεση...
Μαιστα...
Και στα δικα σας...
Παράθεση:
Σχόλιο # 37 από Iraklis_pouaro
Θα μείνω στην τελευταία πρόταση.Ο σύζυγος θεωρεί ότι είστε μια χαρά?επομένως δικαιολογείται, εκτός και αν του μιλήσεις .Δηλαδή ζει σε μια αυταπάτη , όχι δεν συμφωνώ καθόλου.
βολεύεται προφανώς και μη με ενοχλείτε είναι ο κύριος. Μη μου χαλάτε τη βολή μου!
Πάντως εγώ βλέπω ένα μεγάλο καλό. Ότι παντρευτήκατε από μεγάλο έρωτα και τουλάχιστο ζείστε το παραμύθι σας.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media