Όχι!, δεν πρέπει να του μιλήσει, θα "έπρεπε να ξέρει από μόνος του"
Παράθεση:
Σχόλιο # 37 από Iraklis_pouaro
Θα μείνω στην τελευταία πρόταση.Ο σύζυγος θεωρεί ότι είστε μια χαρά?επομένως δικαιολογείται, εκτός και αν του μιλήσεις .Δηλαδή ζει σε μια αυταπάτη , όχι δεν συμφωνώ καθόλου.
Γιατί δε του λες πως νοιωθεις ότι έχει καταρρεύσει η επικοινωνία και θέλεις να δεις αν μπορείτε να σώσετε το γάμο γιατί έτσι δε μπορείς να συνεχίσεις. Είτε αυτό να κάνεις και μακάρι να σου πάει καλά είτε welcome to the club του διαζυγίου.
Παράθεση:
Σχόλιο # 33 από Athens33
Διάβασα τα σχόλια σας με κάποια γέλασα η αλήθεια είναι όπως το γιατί τον παντρεύτηκες νόμιζες πως θα τον αλλάξεις ή πες μας τα περιουσιακά του στοιχεία κτλ. Τον παντρεύτηκα από έρωτα ήταν το ιδανικό εκείνη προφανώς την περίοδο και η αλήθεια είναι πως παντρεύτηκαμε γρήγορα δεν " πρόλαβα" ας το πούμε έτσι να τον ζήσω. Τότε ήταν όλα τέλεια. Και τώρα θεωρητικά θα μπορούσε να ήταν όλα τέλεια αν δεν απαντούσα σε τίποτα,τον άφηνα να λέει τα δικά του χωρίς να αντιδρώ , δεν είχα άποψη, θέλω κ.ο.κ . Τώρα από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Υπάρχει και η επιλογή του να φύγεις από έναν γάμο που δεν υπάρχει η παραμικρή επικοινωνία αλλά για κάποιο λόγο δεν το έχω κάνει ακόμα . Τώρα μήπως ελπίζω σε ένα θαύμα; Μπα . Άλλωστε αυτός θεωρεί πως είμαστε μια χαρά. Μήπως θα αλλάξει κάτι; Ούτε.
Οποιον παρει ο χαρος...
Μήπως ο χάρος έγινε και αυτός αγνώριστος στη διάρκεια του γάμου ?
Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από EnikosΟποιον παρει ο χαρος...
Παραλία,προφανώς εννοούσες εάν στο γάμο συμπεριφερόταν όπως στη σχέση.
Σε γενικές γραμμές και στα βασικά,ναι.Όμως εκ των πραγμάτων,κάποια πράγματα παραπάνω ζητάμε από τον σύζυγο από ο,τι από τον "εραστη' ή την απλή σχέση.Και οι ανάγκες αλλάζουν Αντρέα(#40)
δεν είναι οι ίδιες.
Στο γάμο προκύπτουν και παιδιά,μεγαλώνουμε, χάνουμε δυνάμεις και αξιώνουμε μια διαφορετική αντιμετώπιση από τον/την σύζυγο.
Θα συμφωνήσω με τον Σεϋχέλλες.Αγαπητή Athens, μίλησε του όσο ακόμα είναι νωρίς.Ο,τι αφήνεις,γίνεται σιγά σιγά βουνό και έρχεται μια μέρα που δεν αναγνωρίζεις όχι εκείνον,αλλά τον εαυτό σου.Προσπάθησε να μη φτάσεις εκεί
Τεντυ Μπου
Παράθεση:
Σχόλιο # 27 από MathusalasΑ ωραιο θεμα, και το εχασα να παρει. Πολλες φορες μεσα στους γαμους μου και τις σχεσεις μου εχω αυτη την ερωτηση στο μυαλο μου. Οχι ποιος ειναι ο αλλος αλλα ποιος ειμαι εγω και τι θελω.
Μεγαλωνοντας ειπα να γινω πιο ψυχρος και να κοιταω τι θελω εγω. Πληγωνω αραγε εγω ή πληγωνεται η αλλη που δεν με παιρνει στα σοβαρα και νομιζει βαθια μεσα της οτι θα με αλλαξει? Γιαυτο ημουν υπερ των προσυμφωνων οχι για τα υλικα αγαθα αλλα για το τι να περιμενει ο ενας απο τον αλλο. Αβυσος η ψυχη του Ανδρεα.
!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 31 από EnikosΦερτε το πριονι...το ηλεκτρικοοο!!!...Φερτε το ντεεε!!!...
..., ώστε να μπορέσουν να διατηρήσουν τη φλόγα του πάθους τους ασβέστη, στο βάθος του χρόνου..,:.,
Παράθεση:
Σχόλιο # 41 από seychellesΌχι!, δεν πρέπει να του μιλήσει, θα "έπρεπε να ξέρει από μόνος του"
Παράθεση:
Σχόλιο # 50 από giorgos170..., ώστε να μπορέσουν να διατηρήσουν τη φλόγα του πάθους τους ασβέστη, στο βάθος του χρόνου..,:.,
Παρακαλώ για τον τίτλο και τεύχος του Άρλεκιν που είναι γραμμένο το παραπάνω?
Ευχαριστώ Πολύ
Παράθεση:
Σχόλιο # 39 από Paralia48
Πάντως εγώ βλέπω ένα μεγάλο καλό. Ότι παντρευτήκατε από μεγάλο έρωτα και τουλάχιστο ζείστε το παραμύθι σας.
Επιτρέψτε μου να διαφωνήσω, το μόνο καλό που υπάρχει είναι ότι η κυρία θεματοθέτρια ανακάλυψε τον τροχό, ακολουθεί η ανακάλυψη της φωτιάς...και εν συνεχεία ο δράκος στο παραμύθι, είτε τον αντιμετωπίζεις είτε σε τρώει...τπτ άλλο.
Και συνεχιζεται το μαθημα Ελληνικων με αποκρυπτογραφησεις των Ελληνικων που αμολυσε ο...αλλος...
Τολμηρο σε βρισκω...
Παράθεση:
Σχόλιο # 52 από TheRedKnight
Επιτρέψτε μου να διαφωνήσω, το μόνο καλό που υπάρχει είναι ότι η κυρία θεματοθέτρια ανακάλυψε τον τροχό, ακολουθεί η ανακάλυψη της φωτιάς...και εν συνεχεία ο δράκος στο παραμύθι, είτε τον αντιμετωπίζεις είτε σε τρώει...τπτ άλλο.
Αγαπητή μου θεματοθετρια !!!
Μετάλλαξη συμβαίνει και στα δύο φυλα δυστυχώς.Θα πω την προσωπική μου εμπειρία. Παντρεύτικα μια κοπέλα από το χωριό μου και ηρθαμε Αθήνα .Ημασταν αγαπημένοι δούλευα εγω και ζούσαμε θαλεγα χωρίς προβλήματα πληρώναμε το ενοίκιο μας και όλα τα συναφή χωρίς ιδιαιτερα προβλήματα αλλά όχι και πολύ ανετα θάλεγα.Μετά από λίγα χρόνια λόγω αλλαγης εργασίας μου ανέβηκα πάρα πολύ οικονομικά οπότε εκεί παθαινω την πρώτη μετάλλαξηΕιχα πολλά λεφτά και όπως θα καταλάβατε @@μούσα και έδερνα όπως το λένε ?στην μεταλλακτικη γλώσσα.άστα να πάνε ...:.,,
Παράθεση:
Σχόλιο # 51 από TheRedKnightΠαρακαλώ για τον τίτλο και τεύχος του Άρλεκιν που είναι γραμμένο το παραπάνω?
Ευχαριστώ Πολλύ
Παράθεση:
Σχόλιο # 51 από TheRedKnight
Παρακαλώ για τον τίτλο και τεύχος του Άρλεκιν που είναι γραμμένο το παραπάνω?
Ευχαριστώ Πολύ
Τα χελωνονιντζάκια ?
Παράθεση:
Σχόλιο # 58 από Iraklis_pouaro
Πάντως όλο αυτό με τις μεταλλάξεις μου θυμίζει τα καλαμπόκια.
Παράθεση:
Σχόλιο # 54 από EnikosΤολμηρο σε βρισκω...
απλή λογική θα έλεγα, τώρα ακόμα και αυτό μπορεί να φαντάζει τολμηρό για κάποιους
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media