Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Συγνώμη κύριε ποιός είστε;

Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234

seychelles

# 41 στις 28/10/2021
author
Ανδρας / 42 / Σε σχέση
Βερμούδες
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 894
'Aρεσαν+: 0%

Όχι!, δεν πρέπει να του μιλήσει, θα "έπρεπε να ξέρει από μόνος του" 

Παράθεση:
Σχόλιο # 37 από Iraklis_pouaro
Θα μείνω στην τελευταία πρόταση.Ο σύζυγος θεωρεί ότι είστε μια χαρά?επομένως δικαιολογείται, εκτός και αν του μιλήσεις .Δηλαδή ζει σε μια αυταπάτη , όχι δεν συμφωνώ καθόλου.

Αρέσει στο μέλος alexandriani1

seychelles

# 42 στις 28/10/2021
author
Ανδρας / 42 / Σε σχέση
Βερμούδες

Γιατί δε του λες πως νοιωθεις ότι έχει καταρρεύσει η επικοινωνία και θέλεις να δεις αν μπορείτε να σώσετε το γάμο γιατί έτσι δε μπορείς να συνεχίσεις. Είτε αυτό να κάνεις και μακάρι να σου πάει καλά είτε welcome to the club του διαζυγίου.

Παράθεση:
Σχόλιο # 33 από Athens33
Διάβασα τα σχόλια σας με κάποια γέλασα η αλήθεια είναι όπως το γιατί τον παντρεύτηκες νόμιζες πως θα τον αλλάξεις ή πες μας τα περιουσιακά του στοιχεία κτλ. Τον παντρεύτηκα από έρωτα ήταν το ιδανικό εκείνη προφανώς την περίοδο και η αλήθεια είναι πως παντρεύτηκαμε γρήγορα δεν " πρόλαβα" ας το πούμε έτσι να τον ζήσω. Τότε ήταν όλα τέλεια. Και τώρα θεωρητικά θα μπορούσε να ήταν όλα τέλεια αν δεν απαντούσα σε τίποτα,τον άφηνα να λέει τα δικά του χωρίς να αντιδρώ , δεν είχα άποψη, θέλω κ.ο.κ . Τώρα από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Υπάρχει και η επιλογή του να φύγεις από έναν γάμο που δεν υπάρχει η παραμικρή επικοινωνία αλλά για κάποιο λόγο δεν το έχω κάνει ακόμα . Τώρα μήπως ελπίζω σε ένα θαύμα; Μπα . Άλλωστε αυτός θεωρεί πως είμαστε μια χαρά. Μήπως θα αλλάξει κάτι; Ούτε.

Αρέσει στα μέλη alexandriani1, alisida

Enikos

# 43 στις 28/10/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.091

Οποιον παρει ο χαρος...

Αρέσει στα μέλη vidar70, giorgos170

seychelles

# 44 στις 28/10/2021
author
Ανδρας / 42 / Σε σχέση
Βερμούδες

Μήπως ο χάρος έγινε και αυτός αγνώριστος στη διάρκεια του γάμου ?

Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από Enikos

Οποιον παρει ο χαρος...

Αρέσει στα μέλη TheRedKnight, alexandriani1 και σε ακόμα 1 μέλος.

alisida

# 45 στις 28/10/2021
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Παραλία,προφανώς εννοούσες εάν στο γάμο συμπεριφερόταν όπως στη σχέση.

Σε γενικές γραμμές και στα βασικά,ναι.Όμως εκ των πραγμάτων,κάποια πράγματα παραπάνω ζητάμε από τον σύζυγο από ο,τι από τον "εραστη' ή την απλή σχέση.Και οι ανάγκες αλλάζουν Αντρέα(#40)

δεν είναι οι ίδιες.

Στο γάμο προκύπτουν και παιδιά,μεγαλώνουμε, χάνουμε δυνάμεις και αξιώνουμε μια διαφορετική αντιμετώπιση από τον/την σύζυγο.

Θα συμφωνήσω με τον Σεϋχέλλες.Αγαπητή Athens, μίλησε του όσο ακόμα είναι νωρίς.Ο,τι αφήνεις,γίνεται σιγά σιγά βουνό και έρχεται μια μέρα που δεν αναγνωρίζεις όχι εκείνον,αλλά τον εαυτό σου.Προσπάθησε να μη φτάσεις εκεί

Αρέσει στα μέλη TheRedKnight, seychelles
I am Not a psychotherapist :)

vidar70

# 46 στις 28/10/2021
author
Ανδρας / 77 / Ελεύθερος
Αργεντινή
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 728

Γεια σου

Τεντυ Μπου

Παράθεση:
Σχόλιο # 27 από Mathusalas

Α ωραιο θεμα, και το εχασα να παρει. Πολλες φορες μεσα στους γαμους μου και τις σχεσεις μου εχω αυτη την ερωτηση στο μυαλο μου. Οχι ποιος ειναι ο αλλος αλλα ποιος ειμαι εγω και τι θελω. Μεγαλωνοντας ειπα να γινω πιο ψυχρος και να κοιταω τι θελω εγω. Πληγωνω αραγε εγω ή πληγωνεται η αλλη που δεν με παιρνει στα σοβαρα και νομιζει βαθια μεσα της οτι θα με αλλαξει? Γιαυτο ημουν υπερ των προσυμφωνων οχι για τα υλικα αγαθα αλλα για το τι να περιμενει ο ενας απο τον αλλο. Αβυσος η ψυχη του Ανδρεα.

Αρέσει στο μέλος giorgos170

vidar70

# 47 στις 28/10/2021
author
Ανδρας / 77 / Ελεύθερος
Αργεντινή
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 728

χαχαχαχαχαχαχαχα

!!!

Παράθεση:
Σχόλιο # 31 από Enikos

Φερτε το πριονι...το ηλεκτρικοοο!!!...Φερτε το ντεεε!!!...

Αρέσει στο μέλος Enikos

NightWsh

# 48 στις 28/10/2021
author
Γυναίκα / 44 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Βούλα
Απαντήσεις: 666
Θα ανοίξω το στοματακι μου και θα έχουμε αγκαιν πολύνεκρο..Ο εραστής φταίει που πριν το δέσιμο του γαϊδάρου κοιμάται με το "βασικό ένστικτο" και μετά ξυπνάει δίπλα στην Κρούελα..τι να κάνει κι αυτό το κορμί πόσο να περιποιηθεί; σκιάζεται...
Αρέσει στα μέλη Tamarena, Enikos

Mathusalas

# 49 στις 29/10/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Σευχελες αν ο χαρος έγινε αγνωριστος στο γάμο του τότε η γυναίκα του είναι πιο επικίνδυνη από αυτόν. Ευχαριστώ Μ. Για την άμεση απάντηση. Όλα αλλάζουν, τίποτα δεν μένει ίδιο. Αλλοίμονο αν μέναμε στάσιμοι.

giorgos170

# 50 στις 29/10/2021
author
Ανδρας / 77 / Σε σχέση
Ν. Λέσβου / Καλλονή
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 9.754

..., ώστε να μπορέσουν να διατηρήσουν τη φλόγα του πάθους τους ασβέστη, στο βάθος του χρόνου..,:.,

Παράθεση:
Σχόλιο # 41 από seychelles

Όχι!, δεν πρέπει να του μιλήσει, θα "έπρεπε να ξέρει από μόνος του" 

Αρέσει στα μέλη Enikos, TheRedKnight και σε ακόμα 1 μέλος.

TheRedKnight

# 51 στις 29/10/2021
author
Ανδρας / 49 / Σε σχέση
Αλλη χώρα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 655

Παράθεση:
Σχόλιο # 50 από giorgos170

..., ώστε να μπορέσουν να διατηρήσουν τη φλόγα του πάθους τους ασβέστη, στο βάθος του χρόνου..,:.,

Παρακαλώ για τον τίτλο και τεύχος του Άρλεκιν που είναι γραμμένο το παραπάνω?

Ευχαριστώ Πολύ

Αρέσει στα μέλη seychelles, alexandriani1

TheRedKnight

# 52 στις 29/10/2021
author
Ανδρας / 49 / Σε σχέση
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 39 από Paralia48

Πάντως εγώ βλέπω ένα μεγάλο καλό. Ότι παντρευτήκατε από μεγάλο έρωτα και τουλάχιστο ζείστε το παραμύθι σας.

Επιτρέψτε μου να διαφωνήσω, το μόνο καλό που υπάρχει είναι ότι η κυρία θεματοθέτρια ανακάλυψε τον τροχό, ακολουθεί η ανακάλυψη της φωτιάς...και εν συνεχεία ο δράκος στο παραμύθι, είτε τον αντιμετωπίζεις είτε σε τρώει...τπτ άλλο.

Αρέσει στο μέλος alexandriani1

Enikos

# 53 στις 29/10/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Και συνεχιζεται το μαθημα Ελληνικων με αποκρυπτογραφησεις των Ελληνικων που αμολυσε ο...αλλος...

Εχωμε εναν σπουδαστη ο οποιος δεν κατανοει τι λεει, αλλα κατανοει η εδρα επαρκως...

Η εδρα με την σειρα της ενημερωνει τον εξαπολυσαντα τα απιαστα Ελληνικα του, αλλα και τους επιλοιπους σπουδαστας, οι οποιοι δεν ομιλουν κρυπτογραφημενα Ελληνικα, τι ειπε, τι εννοουσε και τι πρεπει να καταλαβουν οι αλλοι κεραυνοβολημενοι σπουδασται...

Συμπεραζμα... η εδρα και ο "αλλα λεω, αλλα ηθελα να πω, αλλα εννοουσα, αλλα σκεφτομουν", μιλανε συμπερασματικα τα Ελληνικα τους, στα ορια της παντομιμας, με σαφη αγνοια κινδυνου και μετα η πρυτανεια καλει τα οργανα της ταξεως για να συμμαζεψουν τους επιλοιπους σπουδασται, που φερανε ενα φορτηγο υλικα οικοδομων για να...

Χτισουν μνημειο στους κατοχους της κρυπτογραφημενης Ελληνικης γλωσσης...

Ουτε ο Χαρι Κλιν δεν τολμησε τετοιο σκετσακι, με τσιμεντολιθοι και ογκοτουβλα...

Αρέσει στα μέλη giorgos170, la-mer

Enikos

# 54 στις 29/10/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Τολμηρο σε βρισκω...

Παράθεση:
Σχόλιο # 52 από TheRedKnight

Επιτρέψτε μου να διαφωνήσω, το μόνο καλό που υπάρχει είναι ότι η κυρία θεματοθέτρια ανακάλυψε τον τροχό, ακολουθεί η ανακάλυψη της φωτιάς...και εν συνεχεία ο δράκος στο παραμύθι, είτε τον αντιμετωπίζεις είτε σε τρώει...τπτ άλλο.

Αρέσει στο μέλος giorgos170

algo-serio

# 55 στις 29/10/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Αγαπητή μου θεματοθετρια !!!

Μετάλλαξη συμβαίνει και στα δύο φυλα δυστυχώς.Θα πω την προσωπική μου εμπειρία. Παντρεύτικα μια κοπέλα από το χωριό μου και ηρθαμε Αθήνα  .Ημασταν αγαπημένοι δούλευα εγω και ζούσαμε θαλεγα χωρίς προβλήματα πληρώναμε το ενοίκιο μας και όλα τα συναφή χωρίς ιδιαιτερα προβλήματα αλλά όχι και πολύ ανετα θάλεγα.Μετά από λίγα χρόνια λόγω  αλλαγης εργασίας μου ανέβηκα πάρα πολύ οικονομικά οπότε εκεί παθαινω την πρώτη μετάλλαξηΕιχα πολλά λεφτά και όπως θα καταλάβατε @@μούσα και έδερνα όπως το λένε ?στην μεταλλακτικη γλώσσα. Ελα όμως πού εχει ο καιρός γυρίσματα, Λόγω της μεταλλάξεως αυτής τα λεφτά τελείωναν σιγά.σιγά. οπότε ηρθε η πτώχευση και εκεί ηρθε η δεύτερη μετάλλαξη αγαπητοί μου πονεμενοι συνάδελφοι? Η Γυναίακα μου επιασε δουλειά καλή και ετσι ειχε ανεση οικονομική για εκείνη και τα παιδιά Όπως ηταν φυσκό βεβαια έπαθε και αυτή μετάλλαξη ? και με έδιωξε από το σπίτι. Μετά από αυτό λοιπόν παθαίνω και εγω δευτερη μετάλλαξη , ερχεται και η μετάλλαξη Δέλτα οπότε αγαπητή μου θεματοθέτρια μην ανησυχείς υπάρχουν πολλοί μεταλλαγμενοι υπομονη.  κανε και εσύ μια μετάλλαξη μπορείς 

giorgos170

# 56 στις 29/10/2021
author
Ανδρας / 77 / Σε σχέση
Ν. Λέσβου / Καλλονή
Απαντήσεις: 9.754

άστα να πάνε ...:.,,

Παράθεση:
Σχόλιο # 51 από TheRedKnight

Ευχαριστώ  Πολλύ

Αρέσει στα μέλη seychelles, TheRedKnight και σε ακόμα 1 μέλος.

alexandriani1

# 57 στις 29/10/2021
author
Γυναίκα / 60 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Απαντήσεις: 1.804

Παράθεση:
Σχόλιο # 51 από TheRedKnight

Ευχαριστώ Πολύ

Αρέσει στα μέλη giorgos170, TheRedKnight

Iraklis_pouaro

# 58 στις 29/10/2021
author
Γυναίκα / 52 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Απαντήσεις: 197
Πάντως όλο αυτό με τις μεταλλάξεις μου θυμίζει τα καλαμπόκια.
Αρέσει στα μέλη alexandriani1, giorgos170 και σε ακόμα 1 μέλος.

seychelles

# 59 στις 29/10/2021
author
Ανδρας / 42 / Σε σχέση
Βερμούδες

Τα χελωνονιντζάκια ?

Παράθεση:
Σχόλιο # 58 από Iraklis_pouaro
Πάντως όλο αυτό με τις μεταλλάξεις μου θυμίζει τα καλαμπόκια.

Αρέσει στα μέλη alexandriani1, Iraklis_pouaro και σε ακόμα 2 μέλη.

TheRedKnight

# 60 στις 29/10/2021
author
Ανδρας / 49 / Σε σχέση
Αλλη χώρα

Παράθεση:
Σχόλιο # 54 από Enikos

Τολμηρο σε βρισκω...

απλή λογική θα έλεγα, τώρα ακόμα και αυτό μπορεί να φαντάζει τολμηρό για κάποιους 

Αρέσει στα μέλη giorgos170, Enikos
Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.