Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Συγνώμη κύριε ποιός είστε;

Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234

TheRedKnight

# 61 στις 29/10/2021
author
Ανδρας / 49 / Σε σχέση
Αλλη χώρα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 655
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Σχόλιο # 58 από Iraklis_pouaro
Πάντως όλο αυτό με τις μεταλλάξεις μου θυμίζει τα καλαμπόκια.

χμμμ...εμένα τα χελωνονιτζάκια? 

teenage mutant ninja turtles

Αρέσει στα μέλη Iraklis_pouaro, seychelles

Enikos

# 62 στις 29/10/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Παιρνεις ρισκο, παιρνεις ρισκο...

Παράθεση:
Σχόλιο # 60 από TheRedKnight

απλή λογική θα έλεγα, τώρα ακόμα και αυτό μπορεί να φαντάζει τολμηρό για κάποιους 

Αρέσει στο μέλος seychelles

apolitiii

# 63 στις 29/10/2021
author
Γυναίκα / 77 / Σε σχέση
Ηνωμένο Βασίλειο UK
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 1.112

Βρε μηπως στη δικη σου μεταλλαξη @@@ουσες κι εδερνες και την συζυγο οπότε στη δική της μεταλλαξη σ' 

εδιωξε απ' το σπιτι??? Κατι τετοιο εκανες ...ενω την σύζυγος θα έπρεπε να την εξαιρεσεις απ' το ξύλο...το

υπολοιπο θα έπρεπε να της τοδινες σε μεγάλες δοσεις ...σιγουρα δεν θα σ'εδιωχνε ποτε απο το σπιτι...

Εκτός και αν εκανες αυτα που λες σε άλλες γυναίκες... οπότε καλα σου εκανε η σύζυγος...

Παράθεση:
Σχόλιο # 55 από algo-serio

Αγαπητή μου θεματοθετρια !!!

Μετάλλαξη συμβαίνει και στα δύο φυλα δυστυχώς.Θα πω την προσωπική μου εμπειρία. Παντρεύτικα μια κοπέλα από το χωριό μου και ηρθαμε Αθήνα  .Ημασταν αγαπημένοι δούλευα εγω και ζούσαμε θαλεγα χωρίς προβλήματα πληρώναμε το ενοίκιο μας και όλα τα συναφή χωρίς ιδιαιτερα προβλήματα αλλά όχι και πολύ ανετα θάλεγα.Μετά από λίγα χρόνια λόγω  αλλαγης εργασίας μου ανέβηκα πάρα πολύ οικονομικά οπότε εκεί παθαινω την πρώτη μετάλλαξηΕιχα πολλά λεφτά και όπως θα καταλάβατε @@μούσα και έδερνα όπως το λένε ?στην μεταλλακτικη γλώσσα. Ελα όμως πού εχει ο καιρός γυρίσματα, Λόγω της μεταλλάξεως αυτής τα λεφτά τελείωναν σιγά.σιγά. οπότε ηρθε η πτώχευση και εκεί ηρθε η δεύτερη μετάλλαξη αγαπητοί μου πονεμενοι συνάδελφοι? Η Γυναίακα μου επιασε δουλειά καλή και ετσι ειχε ανεση οικονομική για εκείνη και τα παιδιά Όπως ηταν φυσκό βεβαια έπαθε και αυτή μετάλλαξη ? και με έδιωξε από το σπίτι. Μετά από αυτό λοιπόν παθαίνω και εγω δευτερη μετάλλαξη , ερχεται και η μετάλλαξη Δέλτα οπότε αγαπητή μου θεματοθέτρια μην ανησυχείς υπάρχουν πολλοί μεταλλαγμενοι υπομονη.  κανε και εσύ μια μετάλλαξη μπορείς 

TheRedKnight

# 64 στις 29/10/2021
author
Ανδρας / 49 / Σε σχέση
Αλλη χώρα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 655

Παράθεση:
Σχόλιο # 62 από Enikos

Παιρνεις ρισκο, παιρνεις ρισκο...

Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι.

Θουκυδίδης 

Αρέσει στα μέλη Enikos, seychelles

Mathusalas

# 65 στις 29/10/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
αλλα ηθελα να πω, αλλα εννοουσα, αλλα σκεφτόμουν... είναι γάτα ή μάλλον γάτος ο κοντός ο παντελονατος. ??

Mathusalas

# 66 στις 29/10/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Παραλία στο #36 Αν μιλήσεις με άνδρες κάτι αναλογο θα πουν για τις γυναίκες τους. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. Δεν ξέρει τι θέλει.

seychelles

# 67 στις 29/10/2021
author
Ανδρας / 42 / Σε σχέση
Βερμούδες
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 894

Έτσι, το μέτωπο θα κρατηθεί, δε παραδίδουμε όπλα.

Παράθεση:
Σχόλιο # 64 από TheRedKnight

Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι.

Θουκυδίδης 

Αρέσει στα μέλη TheRedKnight, Enikos

alexandriani1

# 68 στις 29/10/2021
author
Γυναίκα / 60 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.806

Κι ο δικός μου πρώην σύζυγος. Ήταν και παρέμεινε ο ίδιος, μια χαρά παιδί. Οι ανάγκες μας άλλαξαν μέσα στο χρόνο. 

Παράθεση:
Σχόλιο # 29 από alisida

Παρούσα !!

Είμαι η μία γυναίκα (ήταν μέχρι τέλους του γάμου ο ίδιος)

Αρέσει στα μέλη TheRedKnight, Paralia48 και σε ακόμα 1 μέλος.

Briar789

# 69 στις 31/10/2021
author
Γυναίκα / 38 / Παντρεμένη
Ν. Αργολίδας / Σκοτεινή
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 35

Οφείλω να διαφωνήσω εδω νομίζω πως δν εχει κατανοηθεί ο όρος αρκετα καλα και ευκολα, ενας ανθρωπος εαν εκλειφθει ως μηχανη είναι η καλύτερη και ναι είναι το πιο σωστο και συνετο να είναι αυτονομος και ανεξαρτητος και αυτβουλος και φυσικά κυριαχος του εαυτου του και κάθε αποφασης , αλλά οταν λέμε το άλλο μισο φιλε μου εννοουμε τις ώρες που ο ανθρωπος χρειάζεται και εναν άλλον ανθρωπο για να ξαναγνωρίσει τν εαυτό του ενα χερι να σου δωσει το ξεχασμενο σου κλεδι, μονο μέσα απο την σχέση έχεις τν δυνατοτητα καλώς ή κακώς να μαθεις, δεν μπορεις να τα κανεις ολα μονος και ανεξαστητος σε αυτη την ζωη , Να στο πω απλά δυο ανθρωποι σε γεννησαν , δυο ανθρωποι δημιουργουν ενεργεια και αποτελεσμα σε ολη τη πλαση.,, Απλα ειναι τα πραγματα , δεν λέμε να δημιουργουμε παρανοικές σχεσεις εξαρτησης  και εκμεταλλευσης αλλά το να παψεις να αποζητας το άλλο μισο σε αυτη την ζωη είναι φιλέ μου σαν να πάψεις να ζεις...  Σαν να κοβεις τα μελομακαρονα, Φιλικά μπορει να είμαι κ πολύ ρομαντική ίσως στις εποχες αυτες που ζουμε , εγω μεγάλωσα να βλέπω τα ζευγαρια που παιζουν μεχρι αργα μαζι πασιετζες ολο το βραδυ το ιδιο παιχνιδι με τον ιδιο ρυθμο ολο το βραδυ, γιατι;;; γιατι μονο έτσι είχε νοημα τιποτα αλλο,,, αυτο φιλε μου ειναι το αλλο ΤΗς, και το αλλο Του ΜΙΣΟ...

Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από Qwerty_

Το άλλο μου μισό..Το λάθος ξεκινάει από αυτή την φράση.Δεν υπάρχει το άλλο μου μισό.Είμαστε ολοκληρωμένα άτομα και χρειαζόμαστε δίπλα μας ανθρώπους να συμπορευτούμε μαζί...Όταν ψάχνεις έναν άντρα / γυναίκα να σε ολοκληρώσει έχεις χάσει το παιχνίδι από την αρχή..

Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.