Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη, το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες
κοινωνικής δικτύωσης
,σελίδας γνωριμιών,
forums και
chat rooms
δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Πως δείχνω το ενδιαφέρον μου σε κάποιον που μου αρέσει χωρίς να φανώ λυσσάρα με τον οποίο είμαστε στον ίδιο εργασιακό χώρο; γενικά είμαι πολύ ντροπαλή το μονο που του λέω όταν τον βλέπω είναι μια κάλημερα και ένα χαμόγελο.. Κομπλαρω πολύ γενικά όταν μου αρέσει κάποιος..
Aν δουλευεις σε σουπερ αρτοποιηματο-φουρνο που οι Μανταμιτσες σκεπαζουν τους κορνεδες και τα γιγαντιαια σαμαλι με κουνουπιερες για τις μυγες ,βαλε σε ενα ομορφο κουτακι μουστοκουλουρα και οταν κλεισει ο φουρνος να του τα προσφερεις και να τον συνοδεψεις μεχρι το γκαραζ .Αυτοματως θα σου προτινει να σε παει σπιτι σου .
Καλυτερα να μην μπλεκεις τα προσωπικα με τα επαγγελματικα. Δεν χρειαζεται να κανεις κατι παραπανω απο αυτα που ηδη κανεις, αν ενδιαφερεται θα το καταλαβεις.
Για αρχή πρέπει να τον προσεγγίσεις απλά ..δηλαδή εκεί που του λες μια απλή καλημέρα προσπάθησε να τραβήξεις παραπάνω τη συζήτηση λέγοντας κ ενα "τι κάνεις;" Πως πάει κλπ κλπ ...μετα αν όλα πάνε καλά κ υπάρξει παραπάνω συζήτηση όλα θα κυλήσουν όπως πρέπει ..
Αμα είσαι κουρασμένη είναι πολύ πιο δύσκολο κομπλαρεις, σχεδόν αδύνατο.Κοινώς πρέπει να δώσεις την ενέργεια σου άλλου γιατί σε παρααπασχολει το θέμα και αυτό δουλεύει εναντίων σου, πήγαινε για τρέξιμο πριν τη δουλειά, σήκω νωρίς το πρωί να κάνεις δουλειές κλπ.
-καλημέρα , ( χαμόγελο ) με τι όνομα είσαι στο face? ( χαμόγελο )Υ.Γ .αν μπορείς να έχεις το χαμόγελο της crest ακόμα καλύτερα για να έχεις άμεσα αποτελέσματα.
Παράθεση: Σχόλιο # 3 από girl_aloud
Καλυτερα να μην μπλεκεις τα προσωπικα με τα επαγγελματικα. Δεν χρειαζεται να κανεις κατι παραπανω απο αυτα που ηδη κανεις, αν ενδιαφερεται θα το καταλαβεις.
Μου αρέσει +
algo-serio
# 10στις 30/10/2021
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Με τόν πρώην τελείωσες οριστικά ;;; δεν πέτυχε ο τρόπος προσέγγησης φαίνεται. Να προσφέρεις ενα κουλουράκι στον νεαρό πού σε ενδιαφέρει καί να τού πείς ευθέως ότι σού αρέσει, Μην κομπλάρεις και μην ντρέπεσαι καθόλου ,δεν θα σκεφτεί αυτό πού νομίζεις Είπαμε ο νεος τρόπος προσέγγησης πια ειναι αυτός και το ψιθυρισμα στο αυτάκι !!!Τί άλλο θέμα έχεις ΔεσποινοΑλεξανδρα να το λύσουμε ;;;
Ξενυχτάμε να βρούμε λύσεις ...με σένα..κουραζουμε το μυαλό μας..σύνελθε επι τέλους !!!
Βρε έχεις προσεγγισει τόσους και ακόμα δεν εμαθες??
Με μια γλυκιά καλημερα...με ένα γλυκο χαμόγελο... Μόνο μη βηξεις...θα νομιζει ότι έχεις covid και θα φυγει ...αμεσως...
Πάντως μην ανησυχεις...συνεδριαζουν οι σοφοι του φόρουμ και θα σε ενημερωσουν άμεσα...
Χόρεψε του μια πεντοζαλη να τον ζαλίζεις κοιτώντας τον στα μάτια και μόλις σου μιλήσεις πες του... Πάμε να φάμε ένα σουβλάκι με τζατζικι; θα πέσει αμέσως.
Μου αρέσει +
Ayrion
# 15στις 30/10/2021
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Ισως φοβάται και αυτος
Στην δουλεια οσο και αν μου αρεσε καποια παντα φοβομουν να το δειξω γιατι ειναι παντα στην εξισωση το τι θα γινει μετα. Τωρα που ειμαι σε κάποια ηλικια θα σου πω και τι εγινε; Επρεπε να το ειχα κανει. Δειξε του με καποιο τροπο οτι σου αρεσει. Καποτε καποια συναδελφος μου ειπε με τροπο οταν της ειπα οτι θα την παρω τηλεφωνο για ενα ζητημα της δουλειας "μακαρι να χτυπήσει το τηλεφωνο μου για ενα καφε αντι για δουλεια". Ενα παραδειγμα ειναι, εσεις οι γυναικες ξερετε αν βρεθει η καταλληλη ευκαιρια να δειξετε οτι γουσταρετε αλλα και χωρις να εκτεθειτε αν εκεινος δεν θελει.
Καταρχας μαθε αν ειναι ελευθερος πριν ξεκινησεις το οτιδηποτε..αν και ειμαι σιγουρος οτι το εχει καταλαβει αυτος οτι ενδιαφερεσαι...Τεσπα προσεχε ομως γιατι αν δεν παει κατι καλα θα τον τρως στη μαπα συνεχεια μετα!Αντε καλη τυχη!
Παράθεση: Σχόλιο # 1 από Alexandra233
Πως προσεγγίζω κάποιον;
Πως δείχνω το ενδιαφέρον μου σε κάποιον που μου αρέσει χωρίς να φανώ λυσσάρα με τον οποίο είμαστε στον ίδιο εργασιακό χώρο; γενικά είμαι πολύ ντροπαλή το μονο που του λέω όταν τον βλέπω είναι μια κάλημερα και ένα χαμόγελο.. Κομπλαρω πολύ γενικά όταν μου αρέσει κάποιος..
εχει φοβερες ιδεες. Να σαι καλα ρε τεντυ μπου με κανες και γελασα!!!
Παράθεση: Σχόλιο # 14 από Mathusalas
Χόρεψε του μια πεντοζαλη να τον ζαλίζεις κοιτώντας τον στα μάτια και μόλις σου μιλήσεις πες του... Πάμε να φάμε ένα σουβλάκι με τζατζικι; θα πέσει αμέσως.
στον οδοντιατρο πες της μην βγει με την μαυρη τρυπα αναμεσα !!!
Παράθεση: Σχόλιο # 8 από Iraklis_pouaro
-καλημέρα , ( χαμόγελο ) με τι όνομα είσαι στο face? ( χαμόγελο )Υ.Γ .αν μπορείς να έχεις το χαμόγελο της crest ακόμα καλύτερα για να έχεις άμεσα αποτελέσματα.
Τι καλημεροκαλησπέρες και χαμογελάκια και σαχλαμάρες.
Τον πιάνεις στην πόρτα, την ώρα που σχολάτε και τον ρωτάς ευθέως: "τι λες; είσαι να το κανελώσουμε το ρυζόγαλο;"ή αν θες κάτι πιο κλασσικό και δοκιμασμένο:- "Πάμε σπίτι μου να σου δείξω τη συλλογή με τα γραμματόσημα;"(Υ.Γ. Μην ακους τις βλακείες περί απαγορεύσεων στους χώρους εργασίας. Τα καλύτερα, πάνω στα γραφεία γίνονται. Αρκεί νάχεις απομακρύνει πρώτα το ταμπόν για τις σφραγίδες. ΄Ακου και κανέναν παλιό )
στα social media