συνφωνω, μην μπλεκεις ερωτικα στην δουλεια εαν κατι στραβωσει θα φυγει ο ενας , αλλα και το μετεπειτα δυσκολο, εξαρταται βεβαια και την δουλεια, αν πιστευεις οτι εχεις ελπιδες δηλαδη εαν ξερεις ηδη οτι ειναι ελευθερο το εδαφος, προχωρας με τα δεδομενα του κουλουριου, του φμπ, της κουβεντας , ακόμα και την αμεσης ερωτησης για καφε μετα τη δουλεια, αλλά προσεχε ολα αυτα προυποθέτουν τα υπόλοιπα. αλλιως μενεις οπωε εισαι και κοιτας κατι αλλο. πρεπει να λογαριασεις την δουλεια η την σχεση. και συνηθως δεν αξιζει, τωρα τι να σου πω εχω δει και ατομα να δουλευουν στον ιδιο κλαδο πανττρεμενοι 20χρονια μαζι! οπως και να έχει πρέπει να σιγουρεψεις πρωτα τ εδαφος!
Παράθεση:
Κσλ΄΄η μου ΑλεξανδροΔεσποιναetc
Σχόλιο # 19 από alexandriani1Τι καλημεροκαλησπέρες και χαμογελάκια και σαχλαμάρες.
Τον πιάνεις στην πόρτα, την ώρα που σχολάτε και τον ρωτάς ευθέως: "τι λες; είσαι να το κανελώσουμε το ρυζόγαλο;"ή αν θες κάτι πιο κλασσικό και δοκιμασμένο:- "Πάμε σπίτι μου να σου δείξω τη συλλογή με τα γραμματόσημα;"(Υ.Γ. Μην ακους τις βλακείες περί απαγορεύσεων στους χώρους εργασίας. Τα καλύτερα, πάνω στα γραφεία γίνονται. Αρκεί νάχεις απομακρύνει πρώτα το ταμπόν για τις σφραγίδες. ΄Ακου και κανέναν παλιό)
+1
προσυπογράφω τα ανωτέρω με μερικές ακόμα παρατηρήσεις για να βοηθήσουμε την θεματοθέτρια :
Αυτά εν ολίγοις, ελπίζω να βοήθησα από την πλευρά μου και σας εύχομαι βίον ανθόσπαρτον, όταν και για όσο
P.S.Αυτό με τα γραφεία συμφωνούμε αλλά είπαμε να δώσουμε κατευθυντήρια τον κανόνα και όχι τις εξαιρέσεις
Εμπνευστε ενδιαφέρον ξεκαθαρίζοντας ότι εσείς από την πλευρά σας είστε συναισθηματικά ελεύθερη και αφουγκραστειτε τις αντιδράσεις του.
Έχετε υπόψη ότι οι κεραίες όλων μας συναισθανονται τα προβληματικά άτομα και διαχωρίζουν το συναίσθημα από την περιέργεια.
Εάν έχετε απλή περιεργεια για εκείνον,καλύτερα να εκφράσετε μόνο την επιθυμία να τον γνωρίσετε καλύτερα.
Η κατάλληλη ώρα είναι εκείνη που έχετε ολοκληρώσει τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και όχι η ώρα του πρωινού καφέ,καταλάβατε ?
Παράθεση:
Πως προσεγγίζω κάποιον;
Σχόλιο # 1 από Alexandra233Πως δείχνω το ενδιαφέρον μου σε κάποιον που μου αρέσει χωρίς να φανώ λυσσάρα με τον οποίο είμαστε στον ίδιο εργασιακό χώρο; γενικά είμαι πολύ ντροπαλή το μονο που του λέω όταν τον βλέπω είναι μια κάλημερα και ένα χαμόγελο.. Κομπλαρω πολύ γενικά όταν μου αρέσει κάποιος..
Κανόνας απαράβατος : Στην δουλειά δεν κάνουμε απολύτως τίποτα. Διότι :
1) Αν είναι ειλικρινής η σχέση και το αίσθημα όλα καλά και ωραία μέχρι να αρχίσουν οι προστριβές και τότε οι λοιποί συνάδελφοι θα πάρουν το μέρος ή το δικό σου ή το δικό του και τελικά κάποιος από τους 2 θα πρέπει να φύγει.2) Αν όχι, τότε η "ανταλλαγή υγρών" έχει ως προοπτική την καριέρα και μόνο (το είδα)
στα social media