Πάντως, όσον αφορά το θέμα "καλό παιδί- γυναίκες" εγώ εξακολουθώ να έχω επιφυλάξεις. Και μην ρωτήσει τώρα κανείς πως ορίζουμε το "καλό παιδί"...όλες και όλοι, λίγο πολύ το ίδιο εννοούμε. Καθημερινά βλέπω γύρω μου φίλους, γνωστούς να έχουν την ίδια άποψη με εμένα γιατί έχουν βιώσει το ίδιο. Ακούω κοπέλες να συζητούν μεταξύ τους για τους άνδρες και νομίζω πως βλέπω επεισόδιο του "Sex and the City"... Tι γίνεται ρε παιδιά???
Εντάξει, πάντα θα υπάρχουν εξαιρέσεις στον κανόνα, αλλά κοιτάχτε λίγο γύρω σας και πείτε μου τι βλέπετε... Οι περισσότερες γυναίκες αν τους ρωτήσεις τι τους γοητεύει περισσότερο σε ένα άνδρα θα σου απαντήσουν "το χιούμορ". Καλά μέχρι εδώ...Αλλά άμα το πάμε έτσι οι περισσότερες πρέπει να είναι ερωτευμένες με τον Γούντι Άλλεν και όχι με τον Μπραντ Πίτ, Τζ. Κλούνεϋ κτλ κτλ που κάνουν σαν τρελλές στην πραγματικότητα!
Αυτό που καταλαβαίνω είναι οτι οι περισσότεροι άνδρες και γυναίκες ενδιαφέρονται να περνούν απλώς καλά, με ότι πολύ ή λίγο συνεπάγεται αυτό. Δεν γουστάρουν να ψάξουν για τον άλλο, να προσπαθήσουν, να πονέσουν, να χάσουν τον ύπνο τους, να ανακαλύψουν, να πασχίσουν, να αγωνιούν, να αγχώνονται... Τίποτα, απλώς "ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ". Μπορεί να φαίνεται λίγο κυνικό αλλά τις περισσότερες φορές αυτή είναι η αλήθεια. Δεν νομίζω πως οι επιλογές των γυναικών στους άνδρες αποτελούν "καλοκαιρινές περιπετειες" και ένα ωραίο πρωϊνό σοβαρεύονται και παντρεύονται το "καλό παιδί".
Έτσι τι γίνεται? Απλά, το "καλό παιδί" που αξίζει αλλά δεν φαίνεται, για την γυναίκα θα μείνει στην άκρη σαν "φίλος" ή καβάτζα σε ώρα ανάγκης, ενώ ο πρώτος (ή σχεδόν πρώτος) φωνακλάς καραγκιόζης που θα κάνει εντύπωση επειδή θα είναι στη μόδα και θα μας πει αυτά που θέλουμε να ακούσουμε θα αποτελέσει τον επίσημο αγαπημένο μας. Κάπως έτσι... Και μετά ανακαλύπτουμε οτι κάναμε λάθος, χωρίζουμε, αλλά και τι έγινε? περιμένουν τόσοι άλλοι...και ο φαύλος κύκλος συνεχίζεται. Και είναι κρίμα, γιατί υπάρχουν κοπέλες που πληγώνονται απο μ.........κες που κάποτε τις γοήτευσαν για λίγο, και ύστερα την πληρώνουν οι επόμενοι.
Προσωπικά, είμαι πολύ εμφανίσιμος και ίσως δεν θα έπρεπε να με απασχολούν αυτά. Είναι όμως θέμα χαρακτήρα και επειδή είμαι μάλλον "καλό παιδί", με ενοχλούν.
Οι άνθρωποι που αξίζουν πραγματικά, πέρα απο το περιτύλιγμα, -άνδρες και γυναίκες- να κάνεις σχέση μαζί τους δεν φαίνονται πάντα με την πρώτη. Είναι δύσκολες περιπτώσεις αλλά αξίζουν για μια ζωή.
Τα διαμάντια είναι πολύτιμα αλλά απαιτούν πολύ "σκάψιμο" για να τα βρείς, όσο για τους φελούς...επιπλέουν.
στα social media