Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Προς γυναίκες: τι έχετε στο μυαλό σας τελικά???

Σελίδα : 1

iapetos2001

# 1 στις 30/8/2004
author
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ζωγράφου
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 14
'Aρεσαν+: 0%

Προς γυναίκες: τι έχετε στο μυαλό σας τελικά???

Γειά σας παιδια. Τα ερωτήματά μου απευθύνονται κυρίως στις γυναίκες του forum και ίσως βοηθήσουν εμένα και τους άνδρες γενικότερα να καταλάβουμε ορισμένα πράγματα καλύτερα. Εννοείται οτι ανδρικές απαντήσεις είναι καλοδεχούμενες... Με αφορμή ορισμένα πράγματα που ζώ και αδυνατώ να καταλάβω... Έχουμε και λέμε λοιπόν: γνωρίζω εδώ και χρόνια μια κοπέλα (οικογενειακή φίλη), αλλα τα αισθήματα μου για εκείνη δεν ήταν ποτέ εντελώς φιλικά. Λίγους μήνες πρίν αποφάσισα οτι έπρεπε να της πω οτι είμαι ερωτευμένος μαζί της. Επειδή δεν ήμουν σίγουρος πως θα το πάρει, κοινώς διαφαινόταν χυλόπιτα στον ορίζοντα, σε κάποια άσχετα sms που ανταλλάζαμε πέταξα εμμέσως τη βόμβα. Λάθος θα πείτε, δεν ξέρω μπορεί... Απο την απάντηση της κατάλαβα οτι το είχε καταλάβει (γάτα η κυρία, όπως οι περισσότερες) αλλά προφανώς δεν ήθελε κάτι παραπάνω και μου είπε οτι προτιμά να μείνουμε καλοί φίλοι. Φίλοι???..... Αυτή τη λέξη τι την ήθελε? Αναρωτιέμαι λοιπόν μήπως το χειρότερο πράγμα που μπορεί να πει μια γυναίκα σε ένα άνδρα είναι "σε βλέπω σαν φίλο".... Γιατί τότε αγαπητές μου κυρίες, εγώ προσωπικά διαλύομαι και δεν ξέρω ούτε τι εννοείτε ούτε και τι πρέπει να κάνω. Η συγκεκριμένη κοπέλα πάντα με διαβεβαίωνε οτι περνούσε καλά μαζί μου. Τουλάχιστον έτσι έδειχνε και έλεγε. Με θεωρούσε "το καλό παιδί" και μετά όμως....φίλοι. Μήπως οι γυναίκες τελικά δεν θέλουν τα "καλά παιδιά", ξέρετε τους συνηθισμένους οκ τύπους αλλά κάτι διαφορετικό?
Απο την άλλη έχω ακούσει ιστορίες απο γυναίκες που ποθούσαν κάποιον, αλλά για ένα ανεξήγητο για μένα λόγο, τον κρατούσαν σε απόσταση προτιμώντας σχέσεις φιλίας. Μπορεί η γυναίκα τελικά να κρύβει κάποια αισθήματα για έναν άνδρα και να μην τα φανερώνει? Και αν ναί για πιο λόγο? Είναι θέμα timing?, πιστεύει οτι "είσαι φίλος μου = σε έχω για ώρα ανάγκης"? Οκ, ξέρω οτι τίποτα δεν είναι απόλυτο...αλλά εσεις τι λέτε?
Το χειρότερο από όλα όμως είναι οτι δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Την διεκδικείς, κάνεις την πάπια, της το παίζεις φίλος και μέσα σου εύχεσαι ποτε να χωρίσει??? Εγώ τουλάχιστον δεν θα άντεχα να την αντικρύζω σαν φίλος, γιατί νιώθω οτι κοροϊδεύω εκείνη και τον ευατό μου. Σήμερα ξέρω οτι την αγαπώ πολύ, αλλά εκείνη με αποφεύγει. Ήθελα να είμαι αληθινός απέναντί της και νομίζω οτι τιμωρούμε για τα αισθήματά μου. Αρκετοί μου είπαν οτι κακώς έκανα την πρώτη κίνηση και οτι δεν πρέπει να επιμένω. Μέχρι σήμερα διαφωνώ...αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Το μόνο σίγουρο για μένα είναι οτι την αγαπώ τρελλά και οτι κάθε μέρα την σκεφτομαι. Δεν ξέρω όμως αν πρέπει να εγκαταλείψω κάθε προσπάθεια ή να συνεχίσω κάπως. Δεν ξέρω πως σκέφτονται οι γυναίκες αλλά νομίζω οτι ορισμένες φορές ούτε και εσείς οι ίδιες ξέρετε... Ορισμένοι μου είπαν οτι μπορεί με τον καιρό να αλλάξει, να με δει διαφορέτικά και η επίμονή μου (όχι η αγένεια φυσικά) να την συγκινήσει. Και πάλι δεν ξέρω.
Σε μερικές μέρες έχει τη γιορτή της και εγώ, χαμένος, δεν έχω ιδέα τι πρέπει να κάνω. Σκέφτομαι να της τηλεφωνίσω, να στείλω μήνυμα, να μην κάνω τίποτα.... Απο τη μία η συνεχής απόρριψη με σκοτώνει απο την άλλη όμως την αγαπώ τόσο που δεν μπορώ να την προσπεράσω έτσι απλά.
Μακάρι να υπήρχαν μαγικές συνταγές να μου λέγατε μερικές. Ξέρω όμως οτι σε τέτοια θέματα δεν υπάρχουν ούτε συνταγές, ούτε πρέπει, ούτε κανόνες... Ξέρω οτι γράφω εδώ από ελπίδα και προσμονή για φιλικές γνώμες.

# 2 στις 30/8/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Καλώς όρισες στην παρέα μας! Κάποιες απαντήσεις στα ερωτήματά σου θα βρεις στο ακόλουθο σχετικό θέμα:

http://www.sxeseis.gr/viewthread.php?tid=4283

butterfly_kiss

# 3 στις 30/8/2004
author
Γυναίκα / 38 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μοσχάτο
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 2
Καμάρι μου δεν είσαι ο πρώτος , ούτε ομως κ ο τελευταίος που την πάτησε ! Το θέμα είναι τι κάνεις από δω κ πέρα! Είναι απλό ! Ακόμα κ αν σε βλέπει σαν φίλο όπως λέει , η ελπίδα πεθαίνει τελευταία ! Αν δεν είχε αισθήματα για σένα κ δε σε έβλεπε έστω κ λίγο διαφορετικά , θα στο ξέκοβε τελείως! Το παν είναι να της δώσεις χρόνο να συνειδητοποιήσει τι της ξεφούρνισες κ δεν κατάλαβε από που της ήρθε! Γιατί όσο γάτα κ αν είναι , άλλο να το υποψιάζεσαι κ άλλο να στο λένε !Προσπάθησε να της γίνεις απαραίτητος ! Στη γιορτή της κάνε κάτι που ούτε το αγόρι της δε θα έκανε ! Ένα μπουκέτο λουλούδια με το καλημέρα δεν θα ήταν κακό ! Μην σταματήσεις εκεί όμως! Κάνε τη να νιώσει μοναδική ! Την επόμενη μέρα όμως φρόντισε να εξαφανιστείς! Ας την να σε ψάξει εκείνη ! Αυτό που δεν έχουμε θέλουμε! Φτύνε για να κολλάει! Μην τρέχεις εσύ από πίσω της! Να πως μπορεί ένα καλό παιδί να γίνει κακό! Το έπιασες το υπονοούμενο ;!

bilias2003

# 4 στις 31/8/2004
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 8
Απαντήσεις: 90
Μάλλον απλώς πρέπει να δεχτείς την απάντησή της.

Πιστεύω ότι αν πραγματικά την ενδιέφερε κάτι παραπάνω και ήταν έτοιμη να σε δεχτεί κοντά της ερωτικά απλώς θα στο έλεγε.

Δεν υπήρχε λόγος να σου πει κάτι άλλο από αυτό που αισθανόταν πραγματικά, εκτός και υπάρχει κάτι που την εμποδίζει και δεν το έχεις συνειδητοποιήσει. Γιατί να αρνηθεί να είναι μαζί σου ενώ στην πραγματικότητα το θέλει;;;

Το καλό παιδί όλες το θέλουν, μην πιστεύετε ότι θέλουμε τα κακά παιδιά, όσο μας φτύνουν κολλάμε, και τα σχετικά... αυτό ισχύει για μια περιστασιακή σχέση, μια περιπέτεια καλοκαιρινή όχι για μια σχέση που πραγματικά μας ενδιαφέρει και νιώθουμε κάτι παραπάνω γι' αυτόν....

Το να σεβαστείς την θέλησή της είναι κάτι που θα σε ανεβάσεις στα μάτια της, το να την διεκδικήσεις με τον τρόπο σου και να κάνεις πράγματα που πραγματικά θέλεις γι' αυτήν χωρίς να την πέζεις δε θα βγεις χαμένος μάλλον το αντίθετο.

Τώρα αν θα έχεις το αποτέλεσμα που θες ή όχι κανείς δεν ξέρει... Έχεις το δικαίωμα να προσπαθήσεις, διακριτικά όμως.. αλλιώς μπορεί να την χάσεις εντελώς....

# 5 στις 31/8/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Τι??

Στο μυαλο?
....ενα μπακλαβα ισως??

educator

# 6 στις 31/8/2004
author
Γυναίκα / 52 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Σμύρνη
Θέματα: 15
Απαντήσεις: 783
Νομίζω ότι ταλαιπωρείς τον εαυτό σου άδικα. Ξεκαθάρισε μαζί της αντρίκια και με ανοιχτά χαρτιά! Αν θέλει να συνεχίσει να κρύβεται και να μιλάει με υπονοούμενα δεν ξέρω αλλά αυτό με εμένα με κουράζει και στους άντρες και στις γυναίκες! Ξέρω φίλες μου που τον τσουρουφλίζουν τον άλλο γιατί έτσι τους είπε η μαμά τους ότι πρέπει να κάνουν για να ξετρελαθεί μαζί τους! Μπούρδες!!!! Στο τέλος δεν συνεννοούνται!

Δεν εννοώ όμως και να μην φλερτάρει κάποιος! το παιχνίδι με το φλερτ είναι το αλατοπίπερο!

Αν δεν θέλει ξέχασέ την και πήγαινε για άλλα! Οι Άγγλοι λένε ποτέ μην κλαις πάνω άπό ένα χυμένο γάλα! Εγώ λέω φτιάξε άλλο!

Καλή τύχη!
This is an extraordinary day, like any other. A day crammed full of the unspoken of love stories, unacknowledged grievances and the unwitnessed triumphs. jon mcgregor, if nobody speaks of remarkable things (one of my favourite novels)

educator

# 7 στις 31/8/2004
author
Νομίζω ότι ταλαιπωρείς τον εαυτό σου άδικα. Ξεκαθάρισε μαζί της αντρίκια και με ανοιχτά χαρτιά! Αν θέλει να συνεχίσει να κρύβεται και να μιλάει με υπονοούμενα δεν ξέρω αλλά αυτό εμένα με κουράζει και στους άντρες και στις γυναίκες! Ξέρω φίλες μου που τον τσουρουφλίζουν τον άλλο γιατί έτσι τους είπε η μαμά τους ότι πρέπει να κάνουν για να ξετρελαθεί μαζί τους! Μπούρδες!!!! Στο τέλος δεν συνεννοούνται!

Δεν εννοώ όμως και να μην φλερτάρει κάποιος! Το παιχνίδι με το φλερτ είναι το αλατοπίπερο!

Αν δεν θέλει ξέχασέ την και πήγαινε για άλλα! Οι Άγγλοι λένε ποτέ μην κλαις πάνω άπό ένα χυμένο γάλα! Εγώ λέω φτιάξε άλλο!

Καλή τύχη!
This is an extraordinary day, like any other. A day crammed full of the unspoken of love stories, unacknowledged grievances and the unwitnessed triumphs. jon mcgregor, if nobody speaks of remarkable things (one of my favourite novels)

educator

# 8 στις 31/8/2004
author

iapetos2001

# 9 στις 2/9/2004
author
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ζωγράφου
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 14
Πάντως, όσον αφορά το θέμα "καλό παιδί- γυναίκες" εγώ εξακολουθώ να έχω επιφυλάξεις. Και μην ρωτήσει τώρα κανείς πως ορίζουμε το "καλό παιδί"...όλες και όλοι, λίγο πολύ το ίδιο εννοούμε. Καθημερινά βλέπω γύρω μου φίλους, γνωστούς να έχουν την ίδια άποψη με εμένα γιατί έχουν βιώσει το ίδιο. Ακούω κοπέλες να συζητούν μεταξύ τους για τους άνδρες και νομίζω πως βλέπω επεισόδιο του "Sex and the City"... Tι γίνεται ρε παιδιά???
Εντάξει, πάντα θα υπάρχουν εξαιρέσεις στον κανόνα, αλλά κοιτάχτε λίγο γύρω σας και πείτε μου τι βλέπετε... Οι περισσότερες γυναίκες αν τους ρωτήσεις τι τους γοητεύει περισσότερο σε ένα άνδρα θα σου απαντήσουν "το χιούμορ". Καλά μέχρι εδώ...Αλλά άμα το πάμε έτσι οι περισσότερες πρέπει να είναι ερωτευμένες με τον Γούντι Άλλεν και όχι με τον Μπραντ Πίτ, Τζ. Κλούνεϋ κτλ κτλ που κάνουν σαν τρελλές στην πραγματικότητα!
Αυτό που καταλαβαίνω είναι οτι οι περισσότεροι άνδρες και γυναίκες ενδιαφέρονται να περνούν απλώς καλά, με ότι πολύ ή λίγο συνεπάγεται αυτό. Δεν γουστάρουν να ψάξουν για τον άλλο, να προσπαθήσουν, να πονέσουν, να χάσουν τον ύπνο τους, να ανακαλύψουν, να πασχίσουν, να αγωνιούν, να αγχώνονται... Τίποτα, απλώς "ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ". Μπορεί να φαίνεται λίγο κυνικό αλλά τις περισσότερες φορές αυτή είναι η αλήθεια. Δεν νομίζω πως οι επιλογές των γυναικών στους άνδρες αποτελούν "καλοκαιρινές περιπετειες" και ένα ωραίο πρωϊνό σοβαρεύονται και παντρεύονται το "καλό παιδί".
Έτσι τι γίνεται? Απλά, το "καλό παιδί" που αξίζει αλλά δεν φαίνεται, για την γυναίκα θα μείνει στην άκρη σαν "φίλος" ή καβάτζα σε ώρα ανάγκης, ενώ ο πρώτος (ή σχεδόν πρώτος) φωνακλάς καραγκιόζης που θα κάνει εντύπωση επειδή θα είναι στη μόδα και θα μας πει αυτά που θέλουμε να ακούσουμε θα αποτελέσει τον επίσημο αγαπημένο μας. Κάπως έτσι... Και μετά ανακαλύπτουμε οτι κάναμε λάθος, χωρίζουμε, αλλά και τι έγινε? περιμένουν τόσοι άλλοι...και ο φαύλος κύκλος συνεχίζεται. Και είναι κρίμα, γιατί υπάρχουν κοπέλες που πληγώνονται απο μ.........κες που κάποτε τις γοήτευσαν για λίγο, και ύστερα την πληρώνουν οι επόμενοι.
Προσωπικά, είμαι πολύ εμφανίσιμος και ίσως δεν θα έπρεπε να με απασχολούν αυτά. Είναι όμως θέμα χαρακτήρα και επειδή είμαι μάλλον "καλό παιδί", με ενοχλούν.
Οι άνθρωποι που αξίζουν πραγματικά, πέρα απο το περιτύλιγμα, -άνδρες και γυναίκες- να κάνεις σχέση μαζί τους δεν φαίνονται πάντα με την πρώτη. Είναι δύσκολες περιπτώσεις αλλά αξίζουν για μια ζωή.
Τα διαμάντια είναι πολύτιμα αλλά απαιτούν πολύ "σκάψιμο" για να τα βρείς, όσο για τους φελούς...επιπλέουν.

george82

# 10 στις 2/9/2004
author
Ανδρας / 41 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 56

Παράθεση:
Originally posted by iapetos2001
Μπραντ Πίτ, Τζ. Κλούνεϋ
"ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ".
θα κάνει εντύπωση επειδή θα είναι στη μόδα

Η απάντηση βρίσκεται σε μια λέξη:
Πρότυπα.

Τα περιοδικά, η τηλεόραση, το Hollywood προωθούν κάποια πρότυπα.
Υπάρχουν γυναίκες που προσπαθούν να μιμηθούν τα γυναικεία πρότυπα. Το ταίρι που επιλέγουν ταιριάζει με κάποιο ανδρικό πρότυπο.

Το παράδοξο είναι όταν πολλές μιμούνται το ίδιο πρότυπο και ταυτόχρονα θέλουν να είναι μοναδικές.

Πρότυπα στους τρόπους διασκέδασης, στην ένδυση, στο επάγγελμα, στις σωματικές αναλογίες, στον τρόπο ζωής.

Υπάρχει ο εύκολος δρόμος. Όταν κάποιοι αναζητούν ένα πρότυπο, κάποιοι άλλοι το προσφέρουν. Όταν κάποιοι θέλουν να αγοράσουν, κάποιοι άλλοι πουλάνε.

Μπορείς να πουλήσεις την εικόνα, το lifestyle...που κάποιες θα αγοράσουν. Και το ερώτημα πλέον είναι: θέλεις;

ΥΓ. Το θέμα δεν εξαντλείται μόνο στις γυναίκες

# 11 στις 13/12/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τη έχει στο μυαλό της μια γυναίκα.......το αν σε βλέπει φιλικά ..η.. όχι άσε το

χρόνο να δείξει

απλά .....μην γίνεσαι κουραστικός απέναντι της .....εξάλλου η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία

αχ τη σου κάνουν αυτές οι γυναίκες

# 12 στις 13/12/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
μπορεις να της το πεις ευθεως χωρις μηνυματακια και μηπως ,εαν ,κλπ .
αν οντως σε θεωρει μονο φιλο και στο πει ,δεν εχεις παρα να το σεβαστεις και να απομακρυνθεις .
αν δεν ξερει ουτε εκεινη ,δωσε της χρονο και χωρο να αποφασισει .
αλλωστε δεν μπορει ολοι να αρεσουν ερωτικα σε ολους .!
οσο για το τι εχουμε στο μυαλο μας ,
παντως οχι μπακλαβα γιατι τωρα τελευταια δεν υπαρχει το βασικο συστατικο του μπακλαβα ,τα ............................................
.................. καρυδια !

bianka

# 13 στις 13/12/2004
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Κηφισιά
Θέματα: 25
Απαντήσεις: 895
μην ζητας ερωτα απο καποια που σου δινει φιλία!
πρεπει να δωσεις τελικα για να μπορεις να παρεις,αυτο που θα σε παει μακρυτερα απτους αλλους...
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost