Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Σχέση απο απόσταση-Χρειάζομαι γνώμες!

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

Qwerty____55

# 41 στις 2/11/2021
author
Ανδρας / 62 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 1.447
'Aρεσαν+: 0%
Αγαπητο hamomili ...Πολυ απλα ...σε χρειαζοταν ... οσο σε ήθελε να τον βοηθήσεις στο project ...κλπ.,,, . Ομως δεν ηταν μονο μια μικρη βοηθεια ...αλλα το οτι ειχες αφιερωσει παρα πολλες ωρες ...σαν να ειχες μια δεύτερη δουλειά .. !!! ,, . Τουλάχιστον ετσι γραφεις ...!!! ,, . Αν τωρα συναντηθήκατε και ...την βρήκατε και λιγο ερωτικά ... δεν σημαίνει οτι σε ερωτεύτηκε κιολας ...!!! ,, . Σου το ειπε ξεκάθαρα ..οτι ... δεν ειναι ερωτευμένος, δεν μπορεί τόσο εύκολα να αγαπήσει τους ανθρώπους και οτι δεν το βλέπει αισιόδοξα, αλλά λέει οτι ενδιαφέρεται... και ότι του αρέσω και δεν βλέπει τον λόγο να σταματήσουμε να μιλάμε ...!!! Πρεπει λοιπον hamomili ... να καταλάβεις οτι ησουν ... ένα εργαλείο και μονο για εκεινον και τιποτα παραπανω ... !!! ,, . Να σου κανω μια μετάφραση στην πιο κατω δικη σου εκφραση ...??? ,, ## Είπε ότι εγώ τον έκανα να με εμπιστευτεί και να μου ζητήσει βοήθεια, και ότι πραγματικά υποφέρει όταν το κάνει, και για αυτό δεν συνηθίζει να ζητάει βοήθεια. ## ,, . Η απαντηση του ...ειναι πολυ φτηνη ..!!! ,, . Άστον λοιπον ξεκρεμαστο .. !!! ,και ας βρει μόνος του τις λύσεις για το project του ...και ας βρει κάποιο άλλο κορόιδο ...!!! ,, ,, . Το λαθος το δικο σου ...ειναι στο πιο κατω δικο σου ... που βέβαια ειναι και ίδιον του χαρακτήρα σου ..!!! ,, .## Και χθες το ότι είπα πως απλά θέλω να μου πεις ένα ευχαριστώ ή να δω μια εκτίμηση ... κλπ ... ## ,, . Γιατί hamomili μου να σου πει ευχαριστώ .. ??? ,, . Δεν εχεις καταλάβει ...ποιον χαρακτήρα ανθρώπου βοηθουσες τόσον καιρο ??? ,, Δες λοιπόν hamomili και λιγο τον ... δοτικό , δικο σου χαρακτήρα ...γιατι αν είσαι τοσο ...μα τόσο αφελής ...,, . Θα διαπιστώσεις οτι θα εισαι παντα ενα βολικο και εύκολο θύμα ...που θα σε εκμεταλλεύονται ...οι διάφοροι επιτήδειοι... !!!,, . Με εκτίμηση ...Q ...
Αρέσει στο μέλος Xamomili9

Kristina_

# 42 στις 2/11/2021
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2.829

Βρε φιλεναδα για να παψεις να εισαι χαμομηλακι θα πρεπει να του στειλεις ενα μηνυμα : «τοσες ωρες εργασια επι τοσα € (φιλικη τιμη) μου χρωστας ΤΟΣΑ ,,,και σου κανω και μια στρογγυλοποιηση «φιλικη», τελικα δωσε ΤΟΣΑ €,,,σοβαρα μιλαω ε!!! 

Αμαν πια με τον αχαρακτηριστο!!! μονο τα χαμομηλακια αμοιβονται με «ευχαριστω» και «εκτιμηση» ανθρωπωνπουδενχαιρουνκανενοστηςεκτιμησης

Παράθεση:
Σχόλιο # 38 από Xamomili9
Εντάξει το ας πιει χαμομήλι ήταν θεϊκό χαχαχαχαχα!! Τρίτο update σας έχω, και πραγματικά δεν το περίμενα ποτέ να έχω κουράγιο από όλα σας τα σχόλια!! Σήμερα μάλλον το σκέφτηκε πολυ χθες το βράδυ και αποφάσισε να δώσει ερμηνεία πρωτου ανδρικού ρόλου με κατεβατά μηνυμάτων. Είπε ότι εγώ τον έκανα να με εμπιστευτεί και να μου ζητήσει βοήθεια, και ότι πραγματικά υποφέρει όταν το κάνει, και για αυτό δεν συνηθίζει να ζητάει βοήθεια. Και χθες το ότι είπα πως απλά θέλω να μου πεις ένα ευχαριστώ ή να δω μια εκτίμηση τον έκανε να νιώσει προδομένος, ότι ένιωσε σαν να του εριξα μαχαιριά. Και δεν ξέρει πραγματι αν είναι αυτός ο εκμετάλλευσης και ο αχάριστος ή αν εγώ είμαι το προβλημα.. Και ότι είδα μόνο μονόπλευρα και δεν έδωσα βάση σε ότι νιώθει αυτός γιατί λέει η ανδρική γνώμη μέσα στην σχεση δεν μετράει, και δεν ότι ο άνδρας γενικά δεν έχει αξία ως υπαρξη... Το περιμενα ότι θα ρίξει το φταίξιμο σε εμένα για να νιώσει καλύτερα. Τι να πω.. Ποτέ ξανά τέτοια πραγματα από απόσταση.

Αρέσει στα μέλη Tamarena, tzoulia59 και σε ακόμα 5 μέλη.

Mindthegap-

# 43 στις 3/11/2021
author
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Ιαπωνία
Απαντήσεις: 3.995

Παράθεση:
Είπε ότι εγώ τον έκανα να με εμπιστευτεί και να μου ζητήσει βοήθεια, και ότι πραγματικά υποφέρει όταν το κάνει, και για αυτό δεν συνηθίζει να ζητάει βοήθεια. . Και δεν ξέρει πραγματι αν είναι αυτός ο εκμετάλλευσης και ο αχάριστος ή αν εγώ είμαι το προβλημα.. Και ότι είδα μόνο μονόπλευρα και δεν έδωσα βάση σε ότι νιώθει αυτός γιατί λέει η ανδρική γνώμη μέσα στην σχεση δεν μετράει, και δεν ότι ο άνδρας γενικά δεν έχει αξία ως υπαρξη... 

Απο τις περιπτωσεις που δεν μπαινεις σε διαδικασια συζητησης...το κοβεις μια κι εξω γιατι θα σε παρει μαζι του...

Παράθεση:
Τι να πω.. Ποτέ ξανά τέτοια πραγματα από απόσταση.

Ουτε κι απο κοντα...

Αρέσει στα μέλη Broken_Guy, TheRedKnight

tzoulia59

# 44 στις 5/11/2021
author
Γυναίκα / 83 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 7.558

καλα αυτος πρεπει να παρει το πρωτο  βραβειο ερμηνειας και ηθοποιιας ..πιο καραγκιοζης πεθαινεις ..

μας κανει και τον ποιοτικο μ επιπεδο ..ρε αι απο εκει με το καθε σαπακι ,,

μην ασχοληθεις ξανα μαζι του ..σε δουλευει ,,σε χρησιμοποιει και κοιταζει να την βγει κι απο πανω κανοντας 

τον αξιοπρεπη και τον θιγμενο ..υποκρινεται ..

στειλτον χωρις ελεος ..

παιζει να σκασει για αλλη χρηση ,,γιατι σε πηρε χαμπαρι ,,,μην ξαναπαντησεις σε κανενα μηνυμα ,,κατα ποσον σε κληση ..

Παράθεση:
Εντάξει το ας πιει χαμομήλι ήταν θεϊκό χαχαχαχαχα!! Τρίτο update σας έχω, και πραγματικά δεν το περίμενα ποτέ να έχω κουράγιο από όλα σας τα σχόλια!! Σήμερα μάλλον το σκέφτηκε πολυ χθες το βράδυ και αποφάσισε να δώσει ερμηνεία πρωτου ανδρικού ρόλου με κατεβατά μηνυμάτων. Είπε ότι εγώ τον έκανα να με εμπιστευτεί και να μου ζητήσει βοήθεια, και ότι πραγματικά υποφέρει όταν το κάνει, και για αυτό δεν συνηθίζει να ζητάει βοήθεια. Και χθες το ότι είπα πως απλά θέλω να μου πεις ένα ευχαριστώ ή να δω μια εκτίμηση τον έκανε να νιώσει προδομένος, ότι ένιωσε σαν να του εριξα μαχαιριά. Και δεν ξέρει πραγματι αν είναι αυτός ο εκμετάλλευσης και ο αχάριστος ή αν εγώ είμαι το προβλημα.. Και ότι είδα μόνο μονόπλευρα και δεν έδωσα βάση σε ότι νιώθει αυτός γιατί λέει η ανδρική γνώμη μέσα στην σχεση δεν μετράει, και δεν ότι ο άνδρας γενικά δεν έχει αξία ως υπαρξη... Το περιμενα ότι θα ρίξει το φταίξιμο σε εμένα για να νιώσει καλύτερα. Τι να πω.. Ποτέ ξανά τέτοια πραγματα από απόσταση.

Αρέσει στα μέλη girl_aloud, Xamomili9 και σε ακόμα 1 μέλος.

Enikos

# 45 στις 6/11/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Και μετα μου λες εμενανε για το δημογραφικο θεμα τσι πατριδος...

Ακαταλληλοι οι πολιται...ολοι με μια παγιδα στο χερι ειναι...

vidar70

# 46 στις 6/11/2021
author
Ανδρας / 77 / Ελεύθερος
Αργεντινή
Απαντήσεις: 728

E ρε έρμε Γκόρτσο

https://www.youtube.com/watch?v=eVUr6_nrbvw

Το κείμενο σας δεν μπορεί να αναγνωριστεί

Αρέσει στο μέλος Enikos

Mathusalas

# 47 στις 7/11/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Βρε παιδια ανεβηκε ενα τοσο ενδιαφερον θεμα και δεν με ειδοποιησατε? Λοιπον κοριτσακι μου κοιτα να δεις πως εχουν τα πραγματα. Βασικα ειστε σε διαφορετικο timing οπως το 95% των ζευγαριων οπως λεω σε ενα αλλο θεωρημα-ποστ μου. Κατα δευτερον επειδη εισαι μικρη δεν εχεις καταλαβει τη ψυχολογια των ανδρων, λειτουργουμε πιο πολυ με το κατω κεφαλι και θελουμε χρονο να ξυπνησει και το πανω. Οταν ξυπνησει μαλλον εσυ θα εχεις φυγει. Ετσι ειναι η ζωη, τι να κανουμε. Παρτο αποφαση και παιξε με τους ορους του αλλιως φυγε. Δεν υπαρχει μελλον, μονο παρον.

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost