Βρε φιλεναδα για να παψεις να εισαι χαμομηλακι θα πρεπει να του στειλεις ενα μηνυμα : «τοσες ωρες εργασια επι τοσα € (φιλικη τιμη) μου χρωστας ΤΟΣΑ ,,,και σου κανω και μια στρογγυλοποιηση «φιλικη», τελικα δωσε ΤΟΣΑ €,,,σοβαρα μιλαω ε!!!
Αμαν πια με τον αχαρακτηριστο!!! μονο τα χαμομηλακια αμοιβονται με «ευχαριστω» και «εκτιμηση» ανθρωπωνπουδενχαιρουνκανενοστηςεκτιμησης
Παράθεση:
Σχόλιο # 38 από Xamomili9
Εντάξει το ας πιει χαμομήλι ήταν θεϊκό χαχαχαχαχα!! Τρίτο update σας έχω, και πραγματικά δεν το περίμενα ποτέ να έχω κουράγιο από όλα σας τα σχόλια!! Σήμερα μάλλον το σκέφτηκε πολυ χθες το βράδυ και αποφάσισε να δώσει ερμηνεία πρωτου ανδρικού ρόλου με κατεβατά μηνυμάτων. Είπε ότι εγώ τον έκανα να με εμπιστευτεί και να μου ζητήσει βοήθεια, και ότι πραγματικά υποφέρει όταν το κάνει, και για αυτό δεν συνηθίζει να ζητάει βοήθεια. Και χθες το ότι είπα πως απλά θέλω να μου πεις ένα ευχαριστώ ή να δω μια εκτίμηση τον έκανε να νιώσει προδομένος, ότι ένιωσε σαν να του εριξα μαχαιριά. Και δεν ξέρει πραγματι αν είναι αυτός ο εκμετάλλευσης και ο αχάριστος ή αν εγώ είμαι το προβλημα.. Και ότι είδα μόνο μονόπλευρα και δεν έδωσα βάση σε ότι νιώθει αυτός γιατί λέει η ανδρική γνώμη μέσα στην σχεση δεν μετράει, και δεν ότι ο άνδρας γενικά δεν έχει αξία ως υπαρξη... Το περιμενα ότι θα ρίξει το φταίξιμο σε εμένα για να νιώσει καλύτερα. Τι να πω.. Ποτέ ξανά τέτοια πραγματα από απόσταση.
Παράθεση:
Είπε ότι εγώ τον έκανα να με εμπιστευτεί και να μου ζητήσει βοήθεια, και ότι πραγματικά υποφέρει όταν το κάνει, και για αυτό δεν συνηθίζει να ζητάει βοήθεια. . Και δεν ξέρει πραγματι αν είναι αυτός ο εκμετάλλευσης και ο αχάριστος ή αν εγώ είμαι το προβλημα.. Και ότι είδα μόνο μονόπλευρα και δεν έδωσα βάση σε ότι νιώθει αυτός γιατί λέει η ανδρική γνώμη μέσα στην σχεση δεν μετράει, και δεν ότι ο άνδρας γενικά δεν έχει αξία ως υπαρξη...
Απο τις περιπτωσεις που δεν μπαινεις σε διαδικασια συζητησης...το κοβεις μια κι εξω γιατι θα σε παρει μαζι του...
Παράθεση:
Τι να πω.. Ποτέ ξανά τέτοια πραγματα από απόσταση.
Ουτε κι απο κοντα...
καλα αυτος πρεπει να παρει το πρωτο βραβειο ερμηνειας και ηθοποιιας ..πιο καραγκιοζης πεθαινεις ..
μας κανει και τον ποιοτικο μ επιπεδο ..ρε αι απο εκει με το καθε σαπακι ,,
μην ασχοληθεις ξανα μαζι του ..σε δουλευει ,,σε χρησιμοποιει και κοιταζει να την βγει κι απο πανω κανοντας
τον αξιοπρεπη και τον θιγμενο ..υποκρινεται ..
στειλτον χωρις ελεος ..
παιζει να σκασει για αλλη χρηση ,,γιατι σε πηρε χαμπαρι ,,,μην ξαναπαντησεις σε κανενα μηνυμα ,,κατα ποσον σε κληση ..
Παράθεση:
Εντάξει το ας πιει χαμομήλι ήταν θεϊκό χαχαχαχαχα!! Τρίτο update σας έχω, και πραγματικά δεν το περίμενα ποτέ να έχω κουράγιο από όλα σας τα σχόλια!! Σήμερα μάλλον το σκέφτηκε πολυ χθες το βράδυ και αποφάσισε να δώσει ερμηνεία πρωτου ανδρικού ρόλου με κατεβατά μηνυμάτων. Είπε ότι εγώ τον έκανα να με εμπιστευτεί και να μου ζητήσει βοήθεια, και ότι πραγματικά υποφέρει όταν το κάνει, και για αυτό δεν συνηθίζει να ζητάει βοήθεια. Και χθες το ότι είπα πως απλά θέλω να μου πεις ένα ευχαριστώ ή να δω μια εκτίμηση τον έκανε να νιώσει προδομένος, ότι ένιωσε σαν να του εριξα μαχαιριά. Και δεν ξέρει πραγματι αν είναι αυτός ο εκμετάλλευσης και ο αχάριστος ή αν εγώ είμαι το προβλημα.. Και ότι είδα μόνο μονόπλευρα και δεν έδωσα βάση σε ότι νιώθει αυτός γιατί λέει η ανδρική γνώμη μέσα στην σχεση δεν μετράει, και δεν ότι ο άνδρας γενικά δεν έχει αξία ως υπαρξη... Το περιμενα ότι θα ρίξει το φταίξιμο σε εμένα για να νιώσει καλύτερα. Τι να πω.. Ποτέ ξανά τέτοια πραγματα από απόσταση.
Και μετα μου λες εμενανε για το δημογραφικο θεμα τσι πατριδος...
https://www.youtube.com/watch?v=eVUr6_nrbvw
Το κείμενο σας δεν μπορεί να αναγνωριστεί
Βρε παιδια ανεβηκε ενα τοσο ενδιαφερον θεμα και δεν με ειδοποιησατε? Λοιπον κοριτσακι μου κοιτα να δεις πως εχουν τα πραγματα. Βασικα ειστε σε διαφορετικο timing οπως το 95% των ζευγαριων οπως λεω σε ενα αλλο θεωρημα-ποστ μου. Κατα δευτερον επειδη εισαι μικρη δεν εχεις καταλαβει τη ψυχολογια των ανδρων, λειτουργουμε πιο πολυ με το κατω κεφαλι και θελουμε χρονο να ξυπνησει και το πανω. Οταν ξυπνησει μαλλον εσυ θα εχεις φυγει. Ετσι ειναι η ζωη, τι να κανουμε. Παρτο αποφαση και παιξε με τους ορους του αλλιως φυγε. Δεν υπαρχει μελλον, μονο παρον.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media