Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Σχέση απο απόσταση-Χρειάζομαι γνώμες!

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

Xamomili9

# 1 στις 30/10/2021
author
Γυναίκα / 73 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Βαρβάρα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 5
'Aρεσαν+: 0%

Καλησπέρα στο φόρουμ,

νέο μέλος εδω.Έχουμε με ένα παιδί σχέση  απο απόσταση εδώ και 1 μιση χρόνο.εκείνος ζει σε άλλη χώρα, και εγώ στην Αθήνα. γνωριστήκαμε απο σαιτ γνωριμιών και βρεθήκαμε απο κοντά μετά απο ενα τρήμινο και λόγο της πανδημίας ήταν αρκετά δύσκολο τα συχνά ταξίδια.  Ήρθε εκείνος εδώ και περάσαμε αρκετά καλά και έκτοτε συνεχίζουμε καθημερινά την επικοινωνία μας. Εγώ είμαι άνθρωπος που δίνω γενικά σε όλες τις σχέσεις μου με τους ανθρώπους. Τους τελευταίους μήνες, έχει ξεκινήσει ένα πρότζεκτ και επειδή τυχαίνει να εργάζομαι στον ίδιο τομέα μου ζητάει αρκετά συχνά την βοηθειά μου, και ειλικρινά αφιερώνω πάρα πολλές ώρες στην βοηθεια σαν να έχω μια δεύτερη εργασία. Σε κάποια συζητηση, αφού εγώ ρώτησα πως βλέπει την σχέση μας, εαν είμαστε στην ίδια σελίδα μου ειπε οτι δεν ειναι ερωτευμένος, δεν μπορεί τόσο εύκολα να αγαπήσει τους ανθρώπους και οτι δεν το βλέπει αισιόδοξα, αλλά λέει οτι ενδιαφέρεται και ότι του αρέσω και δεν βλέπει τον λόγο να σταματήσουμε να μιλάμε... και συνεχίζει να ζητάει την βοηθειά μου. Νιώθω πολλές φορές αδικημένη, οτι δίνω περισσότερα απο ότι λαμβάνω και δεν ξέρω πως να πράξω. Αισθάνομαι να έχω ένα πέπλο μπροστά απο τα μάτια μου. Για αυτό θα ήθελα μια γνώμη απο εσάς, με μια καθαρή ματιά. Να τρέξω; ή είμαι υπερβολική; και ετσι ειναι οι σχέσεις;

alexandriani1

# 2 στις 30/10/2021
author
Γυναίκα / 60 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.806

Ηλίου φαεινότερον

Νομίζω ρε κοπελιά το πέρσον ήταν ξεκάθαρο.

Και ασφαλώς με το "δεν βλέπει τον λόγο να σταματήσουμε να μιλάμε" που μας γράφεις, μάλλον όλοι ψυλλιαζόμαστε ότι γουστάρει τη βοήθεια που του παρέχεις.Και όχι.Δεν είναι έτσι οι σχέσεις, μια και το ρωτάς. ΟΙ ερωτικές σχέσεις ασφαλώς.
Αρέσει στα μέλη Xamomili9, la-mer και σε ακόμα 10 μέλη.

Angel29770

# 3 στις 30/10/2021
author
Γυναίκα / 31 / Ελεύθερη
Ν. Πέλλας / Αριδαία
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 10
Εσύ έχεις τη δουλειά σου και τη ζωή σου στην Αθήνα. ..εκείνος στο εξωτερικό... Για να λειτουργήσει κάτι μεταξύ σας κ να πάει παρακάτω στη δημιουργία μιας κανονικής σχέσης θα πρέπει ένας απ' τους ,2 να μετακομίσει στο μέρος του άλλου .. αυτό το έχετε συζητήσει;; Τα άλλα είναι παιδιαρισματα. Αλλά απ τη στιγμή που σου λέει ότι δεν είναι ερωτευμένος κλπ κλπ τι ακριβώς αναρωτιέσαι;; Ξεκάθαρα στο λέει ότι δεν ενδιαφέρεται ..και συγνώμη που στο λέω ωμα αλλά νομίζω απ' όσα γράφεις ότι όχι μόνο δεν ενδιαφέρεται αλλά σε εκμεταλλεύεται κιόλας από άποψη δουλειας... Άρχισε να κόβεις επαφές από ΧΘΕΣ ...υπάρχουν κι άλλοι πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια ?
Αρέσει στα μέλη sissy108, girl_aloud και σε ακόμα 7 μέλη.

MiltosRNLI1930

# 4 στις 30/10/2021
author
Ανδρας / 62 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.582

Ποτε θα εξαφανισθει απο τον πλανητη το γενος των αχαριστων ανδρων !

Αρέσει στα μέλη la-mer, seychelles και σε ακόμα 3 μέλη.

archagellos

# 5 στις 31/10/2021
author
Ανδρας / 57 / Διαζευγμένος
Απαντήσεις: 3.563

Αγαπητη ,

σε γενικες γραμμες σχεσεις  απο αποσταση κανουν οι ανθρωποι οι οποίοι δεν θελουν σχεση .

Εσυ για τον οποιο λογο ..απο το κανεις καποιες γνωριμίες στην γειτονια σου ...πηγες και κόλλησες με καποιον ο οποιος ζει ...σε αλλη χωρα ...και καπως ετσι παραμυθιαζεις τον εαυτο σου .

Και αναφερεις και το θεικο ..."Δίνω πολλα " ...Απο που ? απο τα Pixel του pc σου ? 

ή Στα ζητησε καποιος ?

Ο τυπος ειναι ποιο ξεκαθαρος και στα ειπες ετσι οπως ειναι τα θεματα .

Πρωτα απο ολα καλο θα ειναι να αντιμετωπισεις εσενα και στην πορεια παρε τις αποφασεις σου 

Keep Walking

Αρέσει στα μέλη girl_aloud, Helenaki4 και σε ακόμα 5 μέλη.

Iraklis_pouaro

# 6 στις 31/10/2021
author
Γυναίκα / 52 / Ελεύθερη
Απαντήσεις: 197
1.Σχέση? Ποιά σχέση?2.οι άντρες αυτό που λένε το εννοούν.3. Έπρεπε ήδη να έχεις φύγει .
Αρέσει στα μέλη Helenaki4, alisida και σε ακόμα 3 μέλη.

seychelles

# 7 στις 31/10/2021
author
Ανδρας / 42 / Σε σχέση
Βερμούδες
Απαντήσεις: 894

Να δίνεις βρε κοπελιά, καλά κάνεις, δίνε, αλλά όχι σε υπερωρίες, σύντροφο σε πήρε όχι υπάλληλο για να κάνεις δεύτερη εργασία.

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Xamomili9

Εγώ είμαι άνθρωπος που δίνω γενικά σε όλες τις σχέσεις μου με τους ανθρώπους. Τους τελευταίους μήνες, έχει ξεκινήσει ένα πρότζεκτ και επειδή τυχαίνει να εργάζομαι στον ίδιο τομέα μου ζητάει αρκετά συχνά την βοηθειά μου, και ειλικρινά αφιερώνω πάρα πολλές ώρες στην βοηθεια σαν να έχω μια δεύτερη εργασία

Υπάλληλο σε θέλει

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Xamomili9

Καλησπέρα στο φόρουμ,Σε κάποια συζητηση, αφού εγώ ρώτησα πως βλέπει την σχέση μας, εαν είμαστε στην ίδια σελίδα μου ειπε οτι δεν ειναι ερωτευμένος, δεν μπορεί τόσο εύκολα να αγαπήσει τους ανθρώπους και οτι δεν το βλέπει αισιόδοξα, αλλά λέει οτι ενδιαφέρεται και ότι του αρέσω και δεν βλέπει τον λόγο να σταματήσουμε να μιλάμε... και συνεχίζει να ζητάει την βοηθειά μου

Να μη νοίωθεις, εσύ το επέλεξες

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Xamomili9

Νιώθω πολλές φορές αδικημένη

Αν δεν τρέξεις πάντως, ζήτα τουλάχιστον μια προαγωγή  . Επίσης άμα δεν τρέξεις επ'ουδενί μη νοιώσεις άλλο αδικημένη .

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Xamomili9

Να τρέξω; ή είμαι υπερβολική; 

Αρέσει στα μέλη girl_aloud, Helenaki4 και σε ακόμα 3 μέλη.

Tamarena

# 8 στις 31/10/2021
author
Γυναίκα / 31 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Απαντήσεις: 35

Σου είπε ότι ενδιαφέρεται και του αρέσεις για να σε κρατήσει ζεστή  και να συνεχίσεις να τον βοηθάς. Σε εκμεταλλεύεται. Δε θέλει κάτι ουσιαστικό μαζι σου και στο ξεκαθάρισε. Ληξτο άμεσα, δεν οδηγεί πουθενά το μεταξύ σας. Ας βρει άλλο κορόιδο.

Αρέσει στα μέλη girl_aloud, TheRedKnight και σε ακόμα 1 μέλος.

Broken_Guy

# 9 στις 31/10/2021
author
Ανδρας / 32 / Χήρος
Ν. Τρικάλων / Τρίκαλα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 252
Σου τα είπαν πολύ καλά και τα κορίτσια πιο πάνω θεματοθέτρια οπότε θα προσθέσω μόνο πως όλο αυτό, κατά την άποψή μου φυσικά, δεν είναι καν σχέση, είναι παιδιάρισμα και στην περίπτωση σου κιόλας που δεν υπάρχουν και αισθήματα, χάσιμο χρόνου που δεν θα πάρεις πίσω ποτέ. Αυτά τα λίγα, δεν νομίζω πως χρειάζεται άλλη ανάλυση.
Αρέσει στα μέλη girl_aloud, Helenaki4 και σε ακόμα 3 μέλη.

Hellboy_

# 10 στις 31/10/2021
author
Ανδρας / 35 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Εύοσμος
Απαντήσεις: 176

Το να σε εκμεταλευεται σου εχει περασει απο το μυαλο?

Αρέσει στα μέλη tzoulia59, girl_aloud και σε ακόμα 3 μέλη.

Enikos

# 11 στις 31/10/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Τι να πει κανεις στην "νεαρα" ετων τριαντα, που ερωτει πως ειναι οι σχεσεις, σε ενα κειμενο οπου το πιο κατανοητο ελληνικο ειναι το...προτζεκτ?...

Τι...

Αρέσει στα μέλη vidar70, MiltosRNLI1930 και σε ακόμα 4 μέλη.

alexandriani1

# 12 στις 31/10/2021
author
Γυναίκα / 60 / Διαζευγμένη
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.806

Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από MiltosRNLI1930

Ποτε θα εξαφανισθει απο τον πλανητη το γενος των αχαριστων ανδρων !

Αρέσει στα μέλη la-mer, MiltosRNLI1930

Qwerty____55

# 13 στις 31/10/2021
author
Ανδρας / 62 / Διαζευγμένος
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 1.447
Αγαπητό hamomili ...καλημερα...,,. Απο την στιγμή που δεν εισαι αξια ... η , δεν εισαι σε θεση να κανεις μια σχεση ...δλδ , ..να βρεις αντρα στον τόπο σου ...και ψαχνεις στην ...ξενητεια ...να τον βρεις ,,..!!! ,, . Προτείνω να συνεχίσεις να παίζεις ...το μπάσο σου ,,. ασχολησου με τα φυτα σου ...,, και οταν με το καλό συναντιεσαι με τον ξενητεμενο νεαρο ...αφησε το sex να μιλησει ,, .!!! ,, Ενα μικρο διάλειμμα απο τις καθημερινές εργασίες ...,, κανει καλο ...στο μυαλο καί στην ...ψυχη ..!!!,, Και σε εκεινον θα ...κανει ..καλό ..!!! ,,Και ολα αυτα σου τα λέω γιατί γραφεις ::: ,, Μου αρέσει να διαβαζω να ανακαλύπτω νεα μουσική να παίζω μπάσο και να ασχολούμαι με τα φυτά ..,, . Με εκτίμηση ...Q...
Αρέσει στα μέλη Tamarena, Xamomili9

Xamomili9

# 14 στις 31/10/2021
author
Γυναίκα / 73 / Ελεύθερη
Σας ευχαριστω πολυ όλους για τις απαντήσεις σας. Ήταν ο, τι χρειαζόμουν!

Xamomili9

# 15 στις 31/10/2021
author
Γυναίκα / 73 / Ελεύθερη
Αγαπητέ Αρχαγγελε, (Τέλειο νικνειμ) Όταν λέμε δίνω πολλα σαφώς δεν είναι το ίδιο με το δίνω πολλα από κοντά. Αλλά όπως είπα τον βοηθάω σε ένα πρότζεκτ δηλαδή, αφιερώνω πολλες ώρες, δημιουργώ υλικό, ότι δηλαδή θα κάνω το πρωί στη δουλειά μου στο γραφείο, μου ζητάει να τον βοηθάω και να του προσφέρω γνώσεις, υλικό, και χρόνο λόγο της δουλειάς μου. Σαν να δουλευω δευτερη δουλειά και να μην πληρώνομαι. Και αυτό δεν είναι πιξελ του υπολογιστή, είτε μακριά μένει ο τυπος είτε κοντα. Και δεν έχω συναντήσει ποτέ ξανά συντροφο, να μου ζητάει να κάνω πραγματα αλλά να μην σκέφτεται ποτέ να ανταποδώσει, έστω να πει ευχαριστώ. Τώρα όσο τα συζητάμε εδώ, τόσο πιο πολυ ξεκάθαρα το βλέπω. Και χαίρομαι.

Briar789

# 16 στις 31/10/2021
author
Γυναίκα / 38 / Παντρεμένη
Ν. Αργολίδας / Σκοτεινή
Απαντήσεις: 35

σε αυτο το διαστημα το να μην έχετε βρεθεί έστω κάθε μήνα ή 3 μήνες να πηγαινεις ή να ερχεται, ισως καταλαβαινω οτι και οι δυο δεν μπορειτε να αφησετε τις εργασίες σας, αλλα για εμενα ανθρωπος που σου λεει στα ισια αυτο το πργμα οτι δεν ειναι ερωτευμένος, ειναι ανθρωπος που ξεκαθαρα δεν φοβαται να σε χασει δηλαδη εισαι 4η 5η στην ζωη του εισαι μια βολική τυχαια κατάσταση, δεν βλέπω τιποτα σοβαρο σε 1μιση χρόνο επαφης και απορω πως αντεξες τοσο καιρο μια τετοια σχεση 1μιση χρόνο θα πρεπει να ειναι πολύ ψυχοφθορο για εσενα ολο αυτο ! Το μονο θετικο που βρισκω σε αυτον τον άνθρωπο είναι μια δόση ειλικρίνειας αυτο οφείλω να το ομολογήσω, τις σημερον ημέρες ουτε αυτο βρίσκεις. Κοιτα κανε αλλη μια ειλικρινη κουβέντα μαζι του, πες του πως νιωθεις ρωτα τον πως το βλεπει και αν δεν ακουσεις αυτα που σου αναλογουν τζαστον κουκλα μου. ειναι μικρη η ζωη. φιλακιααα, και δεν βοηθάμε κανεναν απλά και μονο για να γεμίσουμε εμεις τα ψυχικα΄ και ερωτικά μας αποθέματα να το θυμασαι αυτο, βοηθάμε οταν είναι αμοιβαίο, αλλίως αυτο που εκανε αυτος λέγεται δωρεάν φροντιστηριο! περιμενουμε νεοτερα

Αρέσει στα μέλη girl_aloud, Xamomili9

Kristina_

# 17 στις 31/10/2021
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Απαντήσεις: 2.829

Εγω αλλη απορια εχω: γιατι διαλεξες αυτο το νικνειμ??? 

(Στα υπολοιπα με καλυψαν οσοι τοποθετηθηκαν ηδη)
Αρέσει στο μέλος MiltosRNLI1930

archagellos

# 18 στις 31/10/2021
author
Ανδρας / 57 / Διαζευγμένος
Απαντήσεις: 3.563

Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από Xamomili9
Αγαπητέ Αρχαγγελε, (Τέλειο νικνειμ) Όταν λέμε δίνω πολλα σαφώς δεν είναι το ίδιο με το δίνω πολλα από κοντά. Αλλά όπως είπα τον βοηθάω σε ένα πρότζεκτ δηλαδή, αφιερώνω πολλες ώρες, δημιουργώ υλικό, ότι δηλαδή θα κάνω το πρωί στη δουλειά μου στο γραφείο, μου ζητάει να τον βοηθάω και να του προσφέρω γνώσεις, υλικό, και χρόνο λόγο της δουλειάς μου. Σαν να δουλευω δευτερη δουλειά και να μην πληρώνομαι. Και αυτό δεν είναι πιξελ του υπολογιστή, είτε μακριά μένει ο τυπος είτε κοντα. Και δεν έχω συναντήσει ποτέ ξανά συντροφο, να μου ζητάει να κάνω πραγματα αλλά να μην σκέφτεται ποτέ να ανταποδώσει, έστω να πει ευχαριστώ. Τώρα όσο τα συζητάμε εδώ, τόσο πιο πολυ ξεκάθαρα το βλέπω. Και χαίρομαι.

Αγαπητη ,

οσο αφορα για την βοηθεια που του προσφερεις θα μπορεσεις να την κοστολογησεις και του πεις το ποσο .

Ξεκαθαρα ...χωρις περιστροφες καθως , ο τυπος μαλλον για αυτο θελει και την επικοινωνια μαζι σου αυτο το διαστημα .

Και μην ξεχνας ...δεν ειναι συντροφος .

keep Walking 

Αρέσει στα μέλη Xamomili9, girl_aloud και σε ακόμα 1 μέλος.

Kristina_

# 19 στις 31/10/2021
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Απαντήσεις: 2.829

Βρε εχεις συναντησει, απλα εκεινοι δεν ειχαν καταλαβει εγκαιρα ποσο μεγαλο κοροιδο μπορεις να γίνεις Κανεις δε σου κανει τιποτε! Μονη σου το κανεις στον εαυτο σου 

Συγνωμη αν γινομαι σκληρη, αλλα εκνευριζομαι με τα «θυματα» ,,,το δουλευω ομως

Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από Xamomili9

Αρέσει στα μέλη Xamomili9, girl_aloud και σε ακόμα 2 μέλη.

seychelles

# 20 στις 31/10/2021
author
Ανδρας / 42 / Σε σχέση
Βερμούδες
Απαντήσεις: 894

Για να μην εκνευριστεις το διάλεξε το νικνεημ

Παράθεση:
Σχόλιο # 19 από Kristina_

Βρε εχεις συναντησει, απλα εκεινοι δεν ειχαν καταλαβει εγκαιρα ποσο μεγαλο κοροιδο μπορεις να γίνεις Κανεις δε σου κανει τιποτε! Μονη σου το κανεις στον εαυτο σου 

Συγνωμη αν γινομαι σκληρη, αλλα εκνευριζομαι με τα «θυματα» ,,,το δουλευω ομως

Αρέσει στο μέλος Kristina_
Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.