Γυναίκα / 59 / Παντρεμένη
Ν. Αιτωλοακαρνανίας / Αγγελόκαστρο
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 3
'Aρεσαν+: 0%
Φιλί ?
Πόσο καιρό έχετε να νοιώσετε ένα πραγματικό παθιασμένο φιλί... φίλοι μου?
Ανδρας / 19 / Παντρεμένος
Βραζιλία
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 1.576
Ανδρας / 62 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 1.447
Αγαπητό Lathosmou... Ποσο καιρό εχεις εσυ να νοιώσεις ένα πραγματικό ... παθιασμένο φιλί ...??? ,, . Και βεβαια να υποθεσω οτι ηταν το ...πρωτο ..αλλα και το τελευταίο ..τέτοιο φιλι ...??? ,, . Αναρωτιεμαι ...πως τελικά κατάλαβες οτι αυτο το φιλι ...ηταν ... πραγματικό αλλα και ...παθιασμένο ...??? ,, . Προφανώς αυτο το φιλι ...σε εχει σημαδεψει ...και δεν μπορεις να απαλλαγείς απο αυτο ...!!! ,, . Κανε μια ακομα δοκιμή και καπου αλλου ... Σιγουρα υπάρχουν ...τέτοιου τύπου φιλια ... !!! ,, . ## Με το ποιο κατω δικο σου ... αναρωτιέμαι ...ποιος μπηκε στην διαδικασία να σου δώσει ενα τέτοιο φιλι ..!!! ,,## Αγαπώ τη μοναξιά μου, αυτό το ήσυχο χώρο όπου μπορώ να είμαι εγώ χωρίς μάρτυρα. Εγώ, με τη νοσταλγία μου, τις αναμνήσεις μου, τους συμβιβασμούς μου... Είμαι απόλυτη, ναι, και δε δίνω δεύτερες ευκαιρίες, ούτε ψάχνω να βρω το γιατί. Αν με αμφισβητήσεις σε διέγραψα. Σε τελείωσα. Δεν είναι κακό το απόλυτο, ίσα ? ίσα, είναι ειλικρινές. ## !!! ,, .Επισης...για το πιο κατω δικο σου και παλι ...θα σε ρωτήσω...,, . Εσυ εχεις συνδρομή ...???,, . Και βεβαια ...αν με περασεις ... από κόσκινο..με εγκρίνεις ..σου αρεσω ..!!!.. και μου χαμογελάσεις .. ..!!! ,, . Ενα ειναι σιγουρο ...,, Οτι εγω δεν πρόκειται να σου στείλω μήνυμα ...!!!. ## Στείλε μου μήνυμα αν... πρώτον έχεις συνδρομή και δεύτερον (και κυριότερο) αν σου χαμογελάσω και εσενα που σου χαμογελώ και κοιτάς το προφίλ μου,δώσε μου μια ευκαιρία και ισως σου δώσω και εγώ! ## ,, . Με περίσσια Εκτίμηση... Q ...
Γυναίκα / 31 / Ελεύθερη
Ν. Πέλλας / Αριδαία
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 10
τι μου θυμησες τώρα...3+ χρόνια... ξεχασα κ πως είναι .
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102
Απο τοτε που η Νεκρα Θαλασσα, ηταν αρρωστη...
Qwerty
Και να μου εστελνες δεν θα σου απαντούσα . Είσαι μεγάλος. Με εκτίμηση lathosmou
Γυναίκα / 60 / Διαζευγμένη
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.806
Παντρεμένες πιπινολάτρισες εθεάθησαν εδώ στη γύρα. Προσέχετε εσείς τα μικρά. Μπρόκεν και λοιπά νεαρά αγόρια, το νου σας. 

Γυναίκα / 60 / Διαζευγμένη
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.806

Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από Enikos
Απο τοτε που η Νεκρα Θαλασσα, ηταν αρρωστη...

Αρέσει στο μέλος Enikos
Μου αρέσει +
Angel29770
Ορίστε υπάρχουν και άνθρωποι που έχουν καιρό να το νοιώσουν. Ακούς la-mer?
Ανδρας / 77 / Ελεύθερος
Αργεντινή
Απαντήσεις: 728
Σωστα
τα ές εσυ που εισαι μικρη,!! Βλεπεις μενεις και σε ωραιο μερος. Χαιρετισμους στα ξαδελφια απο την μακρινη Αργεντινη
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από Lathosmou
QwertyΚαι να μου εστελνες δεν θα σου απαντούσα . Είσαι μεγάλος. Με εκτίμηση lathosmou
Ανδρας / 50 / Ελεύθερος
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 365
Φιλι χωρις παθος ισον αχρωμο, ανοστο, αγευστο..φιλι με παθος ισον ερωτας...Η τελευταία φορα εγραψε το μακρυνο 2013.
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937
Περίληψη:
Αναρωτιέμαι εάν υπάρχουν κι άλλοι τυχεροί σαν εμένα που να γεύονται παθιασμένα φιλιά
ή
Αναζητώ κάποιο παθιασμένο φιλί
ή
Αναπολώ το τελευταίο παθιασμένο φιλί που γεύτηκα,ίσως ο άνθρωπος αυτός να βρίσκεται εδώ μέσα,δε θυμάμαι πώς τον έλεγαν
ή
Αν δεν με έχετε φιλήσει,χάνετε...Είμαι παθιαρα 
trolAlis
Redink
# 14
στις 2/11/2021
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Φιλί με πάθος δεν ισούται κατ' ανάγκη με έρωτα καθ' ότι η χημεία είναι ύπουλο πράγμα. Ο έρωτας δεν αποτελεί αναγκαίο προαπαιτούμενο. Θεματοθετρια γιατί ρωτάς;
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Εχεις δει εσυ περιληψη εφτα φορες μεγαλυτερη του κανονικου κειμενου?...
Παρε ναχεις...
Αρέσει στο μέλος la-mer
Μου αρέσει +
Ανδρας / 32 / Χήρος
Ν. Τρικάλων / Τρίκαλα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 252
Μπααα ευχαριστώ δεν θα πάρω.Μετά από μια πολύ κουραστική, πρωινή βάρδια σήμερα το μόνο που μου λείπει είναι ένας παθιασμένος ύπνος 
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από alexandriani1
Παντρεμένες πιπινολάτρισες εθεάθησαν εδώ στη γύρα. Προσέχετε εσείς τα μικρά. Μπρόκεν και λοιπά νεαρά αγόρια, το νου σας. 

Ανδρας / 62 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.582
Ναι
αρεσει το φιλι στα χειλη στη γυναικα ,αλλα αυτο που την εκτοξευει ειναι αλλου !
Ανδρας / 62 / Διαζευγμένος
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 1.447
Αγαπητο μου ...lathosmou ... Να εισαι καλά ... που με εκανες να γελάσω... !!! ,, . Και ξερεις γιατι ..??? ,, Γέλασα λοιπόν γιατι αλλο σου εγραψα ...και άλλο εσυ κατάλαβες ...!!! ,, . Σου ειπα ότι δεν πρόκειται να σου στείλω μήνυμα ...!!! ,, .και σου εξήγησα και τους λόγους ...!!! ,, . Επισης αγαπητό μου lathosmou ... Θα σου κανω μια απλή ερώτηση ...για να αποδείξεις το υψηλό .. IQ σου ... !!! ,, Ποιος λοιπον θεωρείται οτι ειναι μεγαλος σε ηλικια ...,, ??? ,, . Ενας άνδρας 61 ετων ...που ειμαι εγω ...??? .η , μια γυναίκα .. 57 ετων ..που εισαι εσυ ...??? ,, και μάλιστα θεωρείς οτι ειμαι μεγαλος για να επιχειρήσεις να μου στείλεις μήνυμα ...για να κανεις σχεση μαζι μου ...??? ,, . Η άρνηση μου...στο να σου στείλω μήνυμα ...δεν ειναι μονο η ηλικια σου ...αλλα και το ... χαριτωμένο προφίλ σου ...!!! ,, ..Μην μου απαντήσεις ...γιατι πιστεύω οτι ... εκτος απο εμενα ...θα γελάσουν και αλλοι συνομιλητές ...!!! Παντως ... χαίρομαι που δεν εχεις ... συνδρομή ...για να στείλεις μήνυμα ...σε προσωπικό επίπεδο ... ,, . Και ...Θα απολαμβάνω τις τοποθετήσεις σου δημόσια ...εδω ...στο φιλόξενο forum ...,, . Με εκτίμηση ...Q ...
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Να μεινετε ησυχοι και εφπρεπεις στα εδρανα σας, μεχρι να...
Καταλαβωμε τι συμβαινει...
Ειδατε πως λακισε ο Ζορος!...
Ελα, σεμνα λεω...
Redink
# 20
στις 2/11/2021
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
στα social media