Παράθεση:
Σχόλιο # 61 από Qwerty___55
Επισης ...μαθε οτι οι 44 ρες ... ξυλαγγουρα.. !!! ...δεν λογίζονται πιπινια ...για τους ...60...70 ...χρονους ...!!! ,, ## ,, ..
Α...ευτυχως που το διορθωσατε...για να μπουν τα πραγματα στη σωστη θεση τους...
Οχι τιποτα αλλο για να μη ξεχναμε και τα αυτονοητα...
Κατι ψηνεται!
Παράθεση:
Σχόλιο # 59 από algo-serioAx πιπινακι μου εσύ 44άρικο
εχεις δίκιο !!!
Κακα τα ψεματα,,,για πολλους (μαλλον για ολους, οσους προλαβουν να γερασουν) απο καποια ηλικια και μετα, αργα η γρηγορα,το μυαλο ξεκινα και γινεται σουπα, σουπα κανονικη λεμε!!! αμα δε υπαρχει και προδιαθεση ,,, τοτε η σουπα ονειρευεται σουπα με πιπινια,,,αλλα δεν εχει πιαμασελα, οποτε τα πιπινια ψιλοαλεσμενα τα θελει,,,?αστα να πανε
Στο καλο σας,,,παλι με αγχωσατε μην ερθει, πρωιμα, η σειρα μου
κοριτσια. Οσο για τον ερωτισμο που αποπεει μια γυναικα δεν εχει να κανει με ηλικια σαφως!!! Εχει να κανει με ολη την αυρα της. Λιγο δυσκολο να το εξηγησω και θα μας παρει ωρα , ο τεντυ μπους περιμενει να παμε για καρβουνα
la-mer (πόστ 41)
Ξέρω κάποιες απο το περιβάλλον μου και είναι πολύ γοητευτικές και κούκλες. Ελπίζω να τους μοιάσω όταν φτάσω στην ηλικία τους.
Enikos (πόστ 44)
Προσέχουμε για να έχουμε χεχε.
Qwerty___55 (πόστ 47)
Σε πληροφορώ πως δεν είμαι άγουρο και άνοστο φρούτο. Αυτός που με τρώει πάντως μια χαρά λέει πως είμαι χαχα. Όταν θα γίνω κι εγώ 44 θα είμαι ένα πολύ ωραίο ώριμο φρούτο. Αλλά δε βιάζομαι να αλλάξω γεύση. Αλλά μάλλον δε θα ζήσεις να το δείς. Και το ποιους θα κάνω παρέα δε θα μου το υποδείξει κανένας...αγάπη μου.
apolitiii (πόστ 48)
Οι 40άρες έχουν και διπλές τις ζάρες αλλά είναι και διπλά θεάρες και πολλά άλλα που τελειώνουν σε άρες χεχε.
algo-serio (πόστ 59)
Πλάκα έχεις εσύ! Σε σημειώνω.
Redink (πόστ 52)
Δεν παρεξηγούμαι. Αντίθετα το διασκεδάζω. Παντού υπάρχουν άτομα που θα ειρωνευτούν ή θα βγάλουν κακία και δεν αφήνω τον εαυτό μου να παρασυρθεί.
Κατα το κουκουναρες?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 66 από Tamarena
apolitiii (πόστ 48)
Οι 40άρες έχουν και διπλές τις ζάρες αλλά είναι και διπλά θεάρες και πολλά άλλα που τελειώνουν σε άρες χεχε.
Ειναι που μεγαλωσα και δε βλεπω καμια διαφορα (εμφανισιακη) μεταξυ τυπικης 30αρας και 40αρας?
Αναφορικα με τις ζαρες λεμε τωρα( μη σας πω και 50αρες κλπ)Στο εξασκημενο μάτι, είναι εμφανείς οι διαφορές.
Ο λαιμός είναι απίστευτος κουτσομπολης.
Παράθεση:
Σχόλιο # 68 από Kristina_Ειναι που μεγαλωσα και δε βλεπω καμια διαφορα (εμφανισιακη) μεταξυ τυπικης 30αρας και 40αρας?
Αναφορικα με τις ζαρες λεμε τωρα( μη σας πω και 50αρες κλπ)
Αννν τον δεις
Παράθεση:
Σχόλιο # 69 από HeptamerΣτο εξασκημενο μάτι, είναι εμφανείς οι διαφορές.
Ο λαιμός είναι απίστευτος κουτσομπολης.
"Αυτος που με τρωει..."...
Τα καλοκαίρια αναγκάζεται να ξεμυτισει.
Παράθεση:
Σχόλιο # 70 από Kristina_Αννν τον δεις
του σηκώθηκαν οι τρίχες ...,
αλλά έχει την ασφάλεια ..:.,,
Παράθεση:
Σχόλιο # 59 από algo-serioAx πιπινακι μου εσύ 44άρικο
εχεις δίκιο !!!
![]()
Κατά το άρες μάρες..
Ναι αλλά τότε μπαίνει και ο παράγοντας μαυρισμα στη μέση
Παράθεση:
Σχόλιο # 72 από HeptamerΤα καλοκαίρια αναγκάζεται να ξεμυτισει.
Καλυτερα τωρα...
Παράθεση:
Enikos no 67
Σχόλιο # 75 από TamarenaΚατά το άρες μάρες..
στα social media