Γεια σας παιδιά!!! Σε δυο μήνες κλείνω τα 40... Έχω συναναστραφει με αρκετές γυναίκες στο παρελθον... Νεαρός είχα πολλή πέραση στις κοπέλες, μετά είχα νυχτερινό μαγαζί και πάλι το ίδιο... Μετά παντρεύτηκα και για 11 χρόνια που ήμουν παντρεμένος είχα αρκετές ευκαιρίες να απατησω τη γυναίκα μου αλλά δεν έκανα ποτέ κάτι... Δύο χρόνια τώρα που είμαι χωρισμένος δυσκολεύομαι πολύ να βρω κοπέλα... Όσο ήμουν παντρεμένος έχασα κατά κάποιον τρόπο φίλους, γνωστούς και παρέες επειδή ήθελα να αφοσιωθώ στην οικογένεια... Έχω προσεγγίσει με διάφορους τρόπους πολλές γυναίκες αυτά τα 2 τελευταία χρόνια και έχω διαπιστώσει ότι σήμερα πρέπει να είσαι κάτι για να αρέσεις... Δηλαδή ή να έχεις λεφτά που να τα κάνεις επίδειξη, ή να έχεις ένα επάγγελμα που τραβάει, ή να είσαι δύο μέτρα με κοιλιακούς φέτες... Εμένα το επάγγελμα μου είναι λίγο υποτιμημένο παρότι βγάζω καλό εισόδημα... Έχω εδώ και 19 χρόνια ένα επιτυχημένο μίνι μάρκετ στο κέντρο της πόλης μου αλλά στα μάτια των γυναικών είμαι ένας ταπεινός κυριουλης περιπτεράς παρότι το μαγαζί μου είναι 160τμ. Όταν ήμουν νεαρός τραβούσε η εμφάνιση και η αλητεία που πούλαγα, μετά στο μαγαζί της νύχτας τραβούσε ότι ήμουν ιδιοκτήτης και μπάρμαν εκεί, μετά τις ιντριγκαρε ότι ήμουν παντρεμένος... Τώρα δεν έχω κάτι για να τραβήξω τα βλέμματα... Τελικά οι γυναίκες στην πλειοψηφια τους είναι επιφανειακες άραγε;;; Έχω χάσει τη ροή της εποχής μετά από 11 χρόνια γάμου;;; Έχω μπερδευτεί!!!
ασφαλώς με το είδος των γυναικών στο οποίο απευθύνεστε. Υπάρχουν πολλές "φυλές" και στα δύο φύλα. Ωστόσο, κρίνοντας από τις αναφορές σας, φοβάμαι πως το περιβάλλον στο οποίο συνηθίζατε και συνηθίζετε να κινείστε έχει δυστυχώς το είδος γυναικών που αναφέρετε.
Ακόμα και η χρήση του ρήματος "εντυπωσιάζει" στον τίτλο του ποστ, καταλαβαίνετε νομίζω ότι έχει άμεση αναφορά σε εκείνο το είδος γυναικών που ασχολείται με το εξώφυλλο, το περιτύλιγμα και αυτό που λέμε μόστρα.
Θέλει το πρώτο, τη θοηθεία του δεύτερου.
Εξ ου και η φωτό στο καμπριο-γκομενοtrap.
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από alisida
Διευκρινίστε παρακαλώ εάν αναζητείτε σύντροφο ή αν απλά θέλετε να εντυπωσιάσετε,γτι προβλέπω (λογο)μαχ(ι)ες σε λίγο![]()
Τα προικια σου μας απαριθμεις φιλε...
Ακομα και στην φωτο σου, καμπριο, μουρη, ανετιλα, ο σταυρος της μανας κλπ...
Καλα ειναι αυτα, για τις κοπελες που δουλευουν δυο βαρδειες γερμανικα νουμερα σε σ/μ...
Τι...ουτε αυτες δεν εντυπωσιαζονται?...
Βρε ανθρωπε η λυση στο θεμα σου ειναι μπροστα σου, το ειπες ηδη. Ειχες επιτυχια με τις γυναικες οσο ησουν παντρεμενος. Ε λοιπον κανε ενα εικονικο γαμο να στη πεσουν ολες. Γιαυτο σε καποιες αραβικες χωρες υπαρχουν τα χαρεμια, ζηλευουν να σε εχουν αλλες. Σιγουρη η επιτυχια
Μηπως απλα μετα απο τοσα χρονια, μεγαλωνοντας, αλλαξες γουστα και πλεον ενδιαφερεσαι για γυναικες που δεν ειναι εκεινες που συνηθιζες να εντυπωσιαζεις στο παρελθον σου δλδ τωρα στοχευεις σε γυναικες που «εντυπωσιαζονται» απο αλλα «προσοντα»? Αν ναι, τοτε η αλλαξε γουστα (δλδ γυρνα στα παλια/γνωστα) η «αλλαξε» τα χαρακτηριστικα/προσοντα σου,,,οτι σου ειναι πιο βολικο
Ωστοσο πρεπει να διορθωσεις λιγακι και τον τροπο που το βλεπεις,,,παντα επρεπε να εισαι καποιος για να αρεσεις και οχι αυτο δε δειχνει επιπολαιοτητα,,,καθε αλλο
Δλδ τι? Να μας αρεσει καποιος επειδη απλα υπαρχει? Επειδη βρεθηκε στο δρομο μας? Επειδη απλα ειναι ανδρας, ακομη και αν δεν ειναι του γουστου μας ουτε καν εμφανισιακα???
Παράθεση:
Τι εντυπωσιάζει τις γυναίκες σήμερα
Σχόλιο # 1 από betman7656Γεια σας παιδιά!!! Σε δυο μήνες κλείνω τα 40... Έχω συναναστραφει με αρκετές γυναίκες στο παρελθον... Νεαρός είχα πολλή πέραση στις κοπέλες, μετά είχα νυχτερινό μαγαζί και πάλι το ίδιο... Μετά παντρεύτηκα και για 11 χρόνια που ήμουν παντρεμένος είχα αρκετές ευκαιρίες να απατησω τη γυναίκα μου αλλά δεν έκανα ποτέ κάτι... Δύο χρόνια τώρα που είμαι χωρισμένος δυσκολεύομαι πολύ να βρω κοπέλα... Όσο ήμουν παντρεμένος έχασα κατά κάποιον τρόπο φίλους, γνωστούς και παρέες επειδή ήθελα να αφοσιωθώ στην οικογένεια... Έχω προσεγγίσει με διάφορους τρόπους πολλές γυναίκες αυτά τα 2 τελευταία χρόνια και έχω διαπιστώσει ότι σήμερα πρέπει να είσαι κάτι για να αρέσεις... Δηλαδή ή να έχεις λεφτά που να τα κάνεις επίδειξη, ή να έχεις ένα επάγγελμα που τραβάει, ή να είσαι δύο μέτρα με κοιλιακούς φέτες... Εμένα το επάγγελμα μου είναι λίγο υποτιμημένο παρότι βγάζω καλό εισόδημα... Έχω εδώ και 19 χρόνια ένα επιτυχημένο μίνι μάρκετ στο κέντρο της πόλης μου αλλά στα μάτια των γυναικών είμαι ένας ταπεινός κυριουλης περιπτεράς παρότι το μαγαζί μου είναι 160τμ. Όταν ήμουν νεαρός τραβούσε η εμφάνιση και η αλητεία που πούλαγα, μετά στο μαγαζί της νύχτας τραβούσε ότι ήμουν ιδιοκτήτης και μπάρμαν εκεί, μετά τις ιντριγκαρε ότι ήμουν παντρεμένος... Τώρα δεν έχω κάτι για να τραβήξω τα βλέμματα... Τελικά οι γυναίκες στην πλειοψηφια τους είναι επιφανειακες άραγε;;; Έχω χάσει τη ροή της εποχής μετά από 11 χρόνια γάμου;;; Έχω μπερδευτεί!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από HeptamerΘέλει το πρώτο, τη θοηθεία του δεύτερου.
Εξ ου και η φωτό στο καμπριο-γκομενοtrap.
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από EnikosΤα προικια σου μας απαριθμεις φιλε...
Ακομα και στην φωτο σου, καμπριο, μουρη, ανετιλα, ο σταυρος της μανας κλπ...
Καλα ειναι αυτα, για τις κοπελες που δουλευουν δυο βαρδειες γερμανικα νουμερα σε σ/μ...
Τι...ουτε αυτες δεν εντυπωσιαζονται?...
Το "κατι" καμει την ζημια...
Πως τοχεις μεταφρασει και καταλαβες δηλαδη, οτι αυτο θενε και οι επιλοιποι...
Αμα ειναι, να βγαλω και εγω οξω το ντατσουν φορτωμενο αλοκασιες, να καμω δουλιτσα μου...
Με ενοας?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από Kristina_Μηπως απλα μετα απο τοσα χρονια, μεγαλωνοντας, αλλαξες γουστα και πλεον ενδιαφερεσαι για γυναικες που δεν ειναι εκεινες που συνηθιζες να εντυπωσιαζεις στο παρελθον σου δλδ τωρα στοχευεις σε γυναικες που «εντυπωσιαζονται» απο αλλα «προσοντα»? Αν ναι, τοτε η αλλαξε γουστα (δλδ γυρνα στα παλια/γνωστα) η «αλλαξε» τα χαρακτηριστικα/προσοντα σου,,,οτι σου ειναι πιο βολικο
Ωστοσο πρεπει να διορθωσεις λιγακι και τον τροπο που το βλεπεις,,,παντα επρεπε να εισαι καποιος για να αρεσεις και οχι αυτο δε δειχνει επιπολαιοτητα,,,καθε αλλο
Δλδ τι? Να μας αρεσει καποιος επειδη απλα υπαρχει? Επειδη βρεθηκε στο δρομο μας? Επειδη απλα ειναι ανδρας, ακομη και αν δεν ειναι του γουστου μας ουτε καν εμφανισιακα???
![]()
Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από EnikosΤο "κατι" καμει την ζημια...
πές τα γέροντα να μαθαίνουμε οι νέοι
https://www.youtube.com/watch?v=5iTsMlykyf8
Κακώς! Κάκιστα! Ντροπή!
Σε όλα μπορείς να είσαι "σπασμένος" - στο φλερτ ουδεπόποτε!
Και δη ως 30ρης.
Πίσω στα θρανία τάχιστα!
Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από Broken_Guy
Και βασικά τελοσπάντων, δεν ξέρω και πολλά από φλέρτ,
Τέτοια ώρα τέτοια λόγια φίλτατε Hep. Πιο εύκολα θα έβρισκα κάμπριο τώρα απ το να γυρίσω στα θρανία
Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από HeptamerΚακώς! Κάκιστα! Ντροπή!
Σε όλα μπορείς να είσαι "σπασμένος" - στο φλερτ ουδεπόποτε!
Και δη ως 30ρης.
Πίσω στα θρανία τάχιστα!
Φίλε μου αν σωζεται η κάμπριο κάνε μια μετάλλαξη να τραβήξεις τα βλέμματα .
καί ας μην έχεις μια ...πούλα λίγο αλητεία και φίκια για μεταξωτές κορδέλες αφού όλοι αυτο κάνουν σήμερα τί κάθεσε και στενοχωριεσαι
θα γυρίσει ο τροχός
160 μετρα μαγαζι και σε θεωρουν ταπεινο περιπτερα ???που ζεις στο ντουμπαι?
παντως κοιτα με 160 μετρα μαγαζι αν θελεις μπορουμε να γνωριστουμε μεταξυ μας!
Παράθεση:
Τι εντυπωσιάζει τις γυναίκες σήμερα
Σχόλιο # 1 από betman7656Γεια σας παιδιά!!! Σε δυο μήνες κλείνω τα 40... Έχω συναναστραφει με αρκετές γυναίκες στο παρελθον... Νεαρός είχα πολλή πέραση στις κοπέλες, μετά είχα νυχτερινό μαγαζί και πάλι το ίδιο... Μετά παντρεύτηκα και για 11 χρόνια που ήμουν παντρεμένος είχα αρκετές ευκαιρίες να απατησω τη γυναίκα μου αλλά δεν έκανα ποτέ κάτι... Δύο χρόνια τώρα που είμαι χωρισμένος δυσκολεύομαι πολύ να βρω κοπέλα... Όσο ήμουν παντρεμένος έχασα κατά κάποιον τρόπο φίλους, γνωστούς και παρέες επειδή ήθελα να αφοσιωθώ στην οικογένεια... Έχω προσεγγίσει με διάφορους τρόπους πολλές γυναίκες αυτά τα 2 τελευταία χρόνια και έχω διαπιστώσει ότι σήμερα πρέπει να είσαι κάτι για να αρέσεις... Δηλαδή ή να έχεις λεφτά που να τα κάνεις επίδειξη, ή να έχεις ένα επάγγελμα που τραβάει, ή να είσαι δύο μέτρα με κοιλιακούς φέτες... Εμένα το επάγγελμα μου είναι λίγο υποτιμημένο παρότι βγάζω καλό εισόδημα... Έχω εδώ και 19 χρόνια ένα επιτυχημένο μίνι μάρκετ στο κέντρο της πόλης μου αλλά στα μάτια των γυναικών είμαι ένας ταπεινός κυριουλης περιπτεράς παρότι το μαγαζί μου είναι 160τμ. Όταν ήμουν νεαρός τραβούσε η εμφάνιση και η αλητεία που πούλαγα, μετά στο μαγαζί της νύχτας τραβούσε ότι ήμουν ιδιοκτήτης και μπάρμαν εκεί, μετά τις ιντριγκαρε ότι ήμουν παντρεμένος... Τώρα δεν έχω κάτι για να τραβήξω τα βλέμματα... Τελικά οι γυναίκες στην πλειοψηφια τους είναι επιφανειακες άραγε;;; Έχω χάσει τη ροή της εποχής μετά από 11 χρόνια γάμου;;; Έχω μπερδευτεί!!!
στα social media