Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Αντρας Μυστήριος

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

TheRedKnight

# 21 στις 16/11/2021
author
Ανδρας / 49 / Σε σχέση
Αλλη χώρα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 655
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από 26-29-31

Το Σάββατο το μεσημεράκι 3 η ώρα Αγγλίας, πήγαινε την στο γήπεδο, παίζει Σάντερλαντ-Ιπσουιτς...

πάρε και δύο βρώμικα από την καντίνα...

αν αντέξει όλο τον αγώνα τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες!!!

Μέχρι πού την παντρευεσαι.

Θεματοθέτη, εδώ δές τι λένε και οι παλιοί...με αυτό τον τρόπο θα τηv τσεκάρεις πραγματικά εκτός και άν :

• 1) η τύπισσα είναι με την Ίπσουιτς... TYN , next
  • 2)η τύπισσα σιχαίνεται το ποδόσφαιρο και γουστάρει rugby, TYN γιατί είμαστε με τον Ατρόμητο
  • 3)η τύπισσα είναι Ελληνίδα και θέλει πιτόγυρο αντί για βρώμικο? 50-50 εκεί αν το τζατζίκι είναι homemade αλλά τελικά ΤΥΝ γιατί οι πατάτες είναι κατεψυγμένες και όχι κομμένες στο χέρι και δεν της αρέσουν όπως έχουν στο χωριό της
  • 4)έχεις κασκόλ του Ατρόμητου αντί για Σάντερλαντ και το πήρες για να είσαι μέσα στο κλίμα, που πάς ρε καραμήτρο? μην είσαι τσίπης και πάρε ένα καινούργιο λέμε, ΤΥΝ 
  • 5)σου λέει "μωράκι μου θέλω μαλλί της γριάς" , τώρα θές να της πείς τπτ για τσουρέκια αλλά λόγω ανατροφής της λές ότι η ζάχαρη στην Αγγλία είναι εισαγωγή από φυτείες και δεν πρέπει να υποστηρίζουμε την δουλεία , ΤΥΝ με ελαφρά βηματάκια πρός την πλησιέστερη έξοδο
  • 6)σου λέει "που θα πάμε μετά ζουζουνάκι μου"? και σε περιμένει η θεία που έχει έρθει επίσκεψη με ταπεράκια μουσακά, παστίτσιο, γεμιστά και χαλβά σιμιγδαλένιο, ΤΥΝ αβλεπί

(btw για βραστά ή ψητά τα λουκάνικα στα βρώμικα που έγραψε ο φίλος παραπάνω άνοιξε άλλο thread, καλύτερα να μας απαντήσουν οι γευσιγνώστες του forum)

alexandriani1

# 22 στις 16/11/2021
author
Γυναίκα / 60 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.806

Ναι. Απ' ότι έμαθα, ήταν με ενοίκιο και τον πέταξαν έξω. Περιορίστηκε σ' ένα πολύ μικρότερο επί της Αγίου Κωνσταντίνου, νομίζω. Όμως όλη η αθάνατη ελληνική επαρχία, εδώ και δύο αιώνες, εκεί δίνει ραντεβού.

Όπως λέει κι ο ποιητής Νιόνιος:

Τόσος κόσμος πλάι του πέρασε και τον προσπέρασετι να ζητάει

επαρχιώτης στην Ομόνοια μες το ψιλόβροχο αρχές του Μάη

Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από Heptamer

Ο Μπακακος μετακόμισε πιο κάτω. Αλλά το σημείο συνάντησης έμεινε.

Αρέσει στα μέλη vidar70, seychelles και σε ακόμα 1 μέλος.

Enikos

# 23 στις 16/11/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Αντρας μυστηριος, ρωτει πως να ειναι μυστηριος σε Ακαδημαικο φορουμ...

Αυτα τα ρωτει μονο ο Ορεσιβιος που τον εχει φαει η σκουπα και η φαπα στο σπιτι...

Αιντεεε!...Το ξηλωσαμε το σεμεδακι της γιαγιας...

Αρέσει στα μέλη vidar70, alexandriani1 και σε ακόμα 1 μέλος.

seychelles

# 24 στις 17/11/2021
author
Ανδρας / 42 / Σε σχέση
Βερμούδες
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 894

"το πρωτάθλημα δεν γίνεται με τους ίδιους όρους για όλες τις ομάδες. Αυτοί που μπήκαν στο γήπεδο ήταν επιστήμονες!" . Πηγή δε βάζω, η έχουμε κλασική παιδεία και ξέρουμε η δεν έχουμε και δε ξέρουμε 

Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από Enikos

σε Ακαδημαικο φορουμ...

Αρέσει στο μέλος Enikos

corei3

# 25 στις 17/11/2021
author
Ανδρας / 31 / Ελεύθερος
Ηνωμένο Βασίλειο UK
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 22

Έχετε πλάκα πάντως! 

Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από Redink
Ή είστε μυστήριος ή δεν είστε. Αν ζητάτε τη βοήθεια του κοινού τότε κατά τη γνώμη μου δεν είστε και τόσο μυστήριος. Η απάντηση στο ερώτημα σας εξαρτάται και από τα ενδιαφέροντα του αντικειμένου του πόθου σας. Τι της αρέσει; Επίσης για ποια πόλη/μέρος μιλάμε; π.χ. Αθήνα ή Λονδίνο;Στο UK π.χ. έχει και ωραιότατα πάρκα. Τα μέρη με ωραία θέα είναι πάντως πράγματι μια καλή ιδέα passe-partout.

Παράθεση:
Σχόλιο # 24 από seychelles

"το πρωτάθλημα δεν γίνεται με τους ίδιους όρους για όλες τις ομάδες. Αυτοί που μπήκαν στο γήπεδο ήταν επιστήμονες!" . Πηγή δε βάζω, η έχουμε κλασική παιδεία και ξέρουμε η δεν έχουμε και δε ξέρουμε 

Redink

# 26 στις 17/11/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από corei3

Έχετε πλάκα πάντως! 

Why, thank you kind sir! Cheers 

Melenebri_apla

# 27 στις 18/11/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Σε οπαπ παιζοντας κινο ...
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost