Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από Helenaki4Βαλτε κι ενα ζευγαρι να παντρευεται να βαλουμε τα καλα μας, δεν ξερετε τι αμαρτιες πληρωνουν τα ερμα τα ρουχα στις κρεμαστρες .
Ένα σιδερωματακι (των καλών) την ημέρα, κάνει το γάμο (και το σκώρο) πέρα!!
https://youtu.be/rg3YeeoFQUg Δεν ξέρω για εσάς
Και κανένα δράκο, όοοοχι, εγώ θέλω και δράκοοο!
Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από Helenaki4Δε λεω , καλα τα λετε , σας θυμαμαι κι απ το προηγουμενο θεμα , αλλα . . .
Βρε παιδι μου
βάλτε και κανεναν οξυθυμο συζυγο να τους πιανει στα πρασα και να γινεται το μαλε βρασε.
Βαλτε και την κολλητη της γειτονισσας να κρυφογουσταρει το δικο σας και να μαλλιοτραβιεστε και οι τρεις .
Και το κυριοτερο .
Βαλτε κι ενα ζευγαρι να παντρευεται να βαλουμε τα καλα μας, δεν ξερετε τι αμαρτιες πληρωνουν τα ερμα τα ρουχα στις κρεμαστρες .
Τα τρολ κάτι έχουν πάθει τελευταία, καποτε είχαν πιο επαγγελματικη συμπεριφορά
Παράθεση:
Ωπα, τι γίνεται εδώ;
Σχόλιο # 14 από alexandriani1Κάτι δεν καταλαβαίνω, η βλάξ.
Ο αλγο-σοβαρός απαντά ως μη διαπραγματεύσιμη; Κρίση ταυτότητας; Ταύτιση σε βαθμό κακουργήματος;
(δεν θέλω να σκεφτώ τρολλοδιπλοπρόφιλα, α πα πα πα πα, πιπέρι το στόμα
)
Παράθεση:
ενω δε τον γουσταρω καθομαι σαν υπηρετρια και νοσοκομα και τον φροντιζω.
Σχόλιο # 1 από non-negotiable1
Τι να κάνω ;;;
Ευχαριστώ.
Μπορείς να δώσεις εξετάσεις για γιατρός ή για διευθύντρια ξενοδοχείου, έτσι θα αναγκαστεί να βρεί άλλη υπηρέτρια και νοσοκόμα?
Παρακαλώ
Αγαπητη nego ...
Εχω την εντύπωση οτι εφερες το θεμα σου , εδω για συζητηση και αποχωρησες .
Για να μην εχεις σχολιασει ακομα τις αποψεις μας , νομιζω οτι δεν σε καλυψαμε ... , η , δεν ικανοποιησαμε , τις προσδοκιες σου , για συμπαρασταση !!
Ενω στο προηγουμενο κειμενο μου , θεωρησα οτι εισαστε ολοι καλα !!!... δεν σου κρυβω οτι περιμενα να αντιδρασεις και να μας πεις οτι ...ο αντρας της Γιωργιτσας , η Γιωργιτσα , και το καμαρι σου , περνανε καλα , και οτι η μονη αδικιμενη , εισαι εσύ , κατι που δεν εκανες μέχρι τωρα ...
Ολη την κατασταση που συμβαίνει εκει , νομιζω οτι την αντιμετώπιζεις χαλαρα , με χαμογελο , και μαλιστα συζητας και με την Γιωργιτσα , με μια ανεση , που εμενα με προβληματιζει .
Επισης το γεγονος οτι σε φοβίζει να το συζητήσεις με το καμαρι σου ... με οδηγεί να σκεφτω και να ρωτησω .
Μηπως και εσυ εχεις κανει ..το κουμαντο σου ... και περνας καλα , μιας και μας ειπες οτι δεν τον γουσταρεις...???
Υπαρχει κατι αλλο , που γουσταρεις πιο πολυ , απο το καμαρι σου ?
Και το ρωτω αυτό , γιατι δεν ειναι σωστο ...οι αλλοι να περνάνε καλα .. και εσυ οχι .!!!
...Q...
Παράθεση:
Ο Άντρας μου ειναι ερωτευμένος με την γειτόνισα της μανας του..
Σχόλιο # 1 από non-negotiable1SOS urgent !!!
Ο αντρας μου τελικα την Γεωργίτσα την εβαλε στη λιστα των φιλων του στο facebook
..Αυτη ανακαλυψε το τελευταιο 2μηνο τα social media και κανει τρελη χαρα καθε μερα εκει μεσα. Αμα κανει και λαικ σε κανενα ποστ του δικου μου ... ουιιι!!! τοτε να δεις χαρες το καμαρι μου που κανει. Ετσι μου ερχεται να τον δειρω ωρες ωρες...Εχω τοοοσα πολλα νευρα που δεν ειπα ενα ούτε ενα Γεια σε όλους σας . Τελος παντων...
Γεια σας λοιπόν και θέλω την βοήθειά σας...
Το καμαρι μου μια μερα πηρε παιδια , σκυλια ,γατια και εφυγε εκδρομη μονοημερη για να φαει στη μανουλα του. Εκει μονο για φαι δε πηγε γιατι στη κουζινα ηταν και η αλλη η γειτονοπουλα που τη κερατωνει ο αντρας της . Τι χαρα! καθησαν όλοι μαζί να φανε οι δικοί μου αυτη και τα παιδια της . Ανταλλαξαν τηλεφωνα. Οταν γυρισαν σπιτι εγω ηδη το ηξερα.(Μη με ρωτησετε πως απλα το πατρικο του ειναι κεντρο διερχομενων. Η μανα του δεν εχει ιδεα το αισθανεται ο γιοκας της.). Να καθομαι στο δωματιο και να κανω πως διαβαζω και οταν μειναμε οι 2 μας Γκαζωσα. Αν ημουν Ι.Χ. θα ;hμουν Ferrari turbo που βαζεις πρωτη και φευγει με 100 Τον ενημερωσα πως εχω υποψιες εδω και καιρο πως ειναι ερωτευμενος και πως το χειροτερο ειναι οτι ενω δε τον γουσταρω καθομαι σαν υπηρετρια και νοσοκομα και τον φροντιζω. .
Περασαν εβδομαδες. Οταν χτυπα το τηλ πεταγεται ο γλυκουλης μου να το σηκωσει πρωτος. Μια μερα το σηκωσα εγω και μιλησαμε μαυτην γυρω στα 10λεπτα. Μου φανηκε πολυ ανεμελη και οτι παιζει με τοn δικο μου. Επειδη της τα φορα ο αντρας της ειπε να ανεβει το ηθικο της. Δε νομιζω να τον γουσταρει σαν αντρα,αλλα μονο τον θελει για σπασιμο. Ο δικος μου παλι αρχισε γυμναστηριο -πληρωσε 12μηνες συνδρομη! χαχαχα.. μιλαμε για πολυ ερωτα μαζι της. Εγω μια μερα εκει που την πηρε τηλ να ρωτησει ταχα για ενα θεμα της γειτονιας, κατι με τα σκαψιματα που κανει ο δημος κλπ (δε μπορουσε να παρει τη μανα του ε?) τον ακουσα. Η φωνη του ηταν σοβαρη αλλα παιχνιδιαρικη κι οταν το αφησε το τηλ ειχε κοκκινησει. Πηγε εξω κ οταν γυρισε ειχα φουντωσει παλι.
Δεν εκανε κατι ακομα με αυτην,έτσι νομίζω τουλάχιστον αλλα ειναι τοσο ξαναμμενος ακομα και το ονομα της να πει φουντωνει. Εγω ζηλευω πολυ γιατι δε θελω να τον ανεχομαι αλλο με προσβαλει. Δε ξερει οτι ξερω οτι την γουσταρει. Ετσι του φερνω τις συζητησεις που ειναι σαν να μη ξερω κατι συγκεκριμενο και οτι απλα υποπτευομαι για καποια απο το στεκι που συχναζει με συναδελφους.
φοβάμαι πολύ να του πω οτι ξερω οτι ειναι ερωτευμενος μεχρι τα μπουνια.
Τι να κάνω ;;;
Ευχαριστώ.
Άστα...
Εγω έχω γίνει η καλύτερη πελάτισσα του καθαριστηριου και του τσαγκάρη...
Τόσο,που οι γυναίκα του με στραβόκοιτάζει και σε λίγο θα βάλει κι εκείνη θέμα στο σχέσεις :
"Βοήθεια,κάποια έρχεται στο μαγαζί του αντρος μου,να αλλάξει τακούνια σε αφορετες γόβες στιλέτο,κάποιο λάκκο έχει η φάβα "
Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από Helenaki4
Βαλτε κι ενα ζευγαρι να παντρευεται να βαλουμε τα καλα μας, δεν ξερετε τι αμαρτιες πληρωνουν τα ερμα τα ρουχα στις κρεμαστρες .
Τοιχο τοιχο, εσεις οι κουκλαρες, οι αψηλες...
Φασαρια που καμετε για τον χοιρο ομως...
Γουτσου...
Παράθεση:
Σχόλιο # 29 από Housewife35
Για αρχή το "δεν έχουν κάνει κάτι" αυτό δεν το ξέρεις... Το "αυτό" γίνεται μέσα σε 10 λεπτά. Δεν πα να ήταν παιδιά και όλο το συγγενολόι. Μπορεί να πετάχτηκαν κάπου για 10 λεπτά και να έγινε...Όχι δεν είμαι κακίστρω, αλλά έχω ελεύθερες φίλες που πάνε με παντρεμενους και ξέρω πόσο εύκολα είναι αυτά. ( ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΘΕ ΜΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ!!)Δεύτερον οι άντρες είναι άντρες. Μια να τους κουνηθεί σιγά να μην κάτσουν να σκεφτούν γυναίκα και παιδιά. Άσε που πιστεύουν ότι δεν θα τους πιάσουμε και πότε. Εγώ επειδή έχω έναν πολύ εμφανίσημο και εντυπωσιακό άντρα έχουν δει πολλά τα ματάκια μου. Και αυτός δεν είναι και αγγελούδι.Η λύση είναι μία. Οποία πάει να πάρει θάρρος να της το κόβεις. Και σε αυτή και σε αυτόν. Από που και ως που πήρε σπίτι σου και μιλούσαμε 10 λεπτά? Και εντάξει εσείς είστε γυναίκες. Με τον άντρα σου τι ήθελε να πει στο τηλ? Πως γίνεται και είσαι τόσο ψύχραιμη? Δεν του την είπες? Να του πεις τι δουλειά έχει και σε παίρνει αυτή? Ή το τι θέλει? Τα κέρατα χρυσή μου αποφεύγονται μόνο όταν το κόβεις το σκηνικό μαχαίρι. Την επόμενη φορά που θα πάρει αυτή τηλ βαλτα με τον άντρα σου και πες του ότι της έχει δώσει πολύ θάρρος και εννοείται ότι όταν ξαναπάει στην μάνα του θα είσαι μαζί. Έχει βρωμίσει ο τόπος με τύπισσες που νομίζουν ότι αν σου πάρουν τον άντρα θα μετράνε. Όσο για εκείνον όταν καταλαβει ότι ξέρειςή ότι υποψιάζεσαι θα του περάσει μια και καλή. Απορώ πως είστε στο ίδιο σπίτι και κρατείστε και δεν λέτε τίποτα.
νικ καλα σου κανει το μαναρι σου!! Εκει ρε χωρις λυπηση!!
Νεωτερικό φορουμικο απωθημένο - φαντασίωση.
Οι γυναίκες θέλουν (απ)εγνωσμένα να διαγκωνιστούν για την ανθοδέσμη και (το ίδιο) οι άντρες για αυτήν που θα την πιάσει.
Οι εσπαντριγιες μου δίνουν προβάδισμα και κερδίζω έτσι από τα αποδυτήρια.
(Αλλά δεν το λέω φανερά...)
Παράθεση:
Σχόλιο # 24 από NightWsh
Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι έχουμε το μοναδικό χάρισμα σε κάθε θέμα να καταλήγουμε να θέλουμε και έναν γάμο για να βάλουμε τα καλά μας και ο Heptamer τις espadrilles![]()
![]()
Εγώ πάντως θα παώ με τζιν κι αθλητικά
Παράθεση:
Σχόλιο # 24 από NightWsh
Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι έχουμε το μοναδικό χάρισμα σε κάθε θέμα να καταλήγουμε να θέλουμε και έναν γάμο για να βάλουμε τα καλά μας και ο Heptamer τις espadrilles![]()
![]()
Καποιος εχει κανει την εγγραφη , πχ. πριν απο δυο ωρες και τοποθετήτε δυναμικα , και αλλος εχει κανει εγγραφη , πχ. περισσότερο απο εξι μηνες και δεν τα εχει καταφερει , και ακομα προσπαθει ...
Το πόσο δυναμικα θα εκφραστεί καποιος , σε καποιο θεμα , δεν ειναι συνάρτηση , του χρονου εγγραφης του !!! Νομίζω ??
Ευχαριστώ .
Παράθεση:
Σχόλιο # 31 από NightWsh
Για εγγραφή πριν από δύο ώρες τοποθετήθηκες δυναμικά![]()
Αμα σου πω τι διαβασα κει που γραφεις τα λερατα και στο τελςο συμνδυασμο με το μαχαιρι!!! Ωχ Παναια μου!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 29 από Housewife35
Για αρχή το "δεν έχουν κάνει κάτι" αυτό δεν το ξέρεις... Το "αυτό" γίνεται μέσα σε 10 λεπτά. Δεν πα να ήταν παιδιά και όλο το συγγενολόι. Μπορεί να πετάχτηκαν κάπου για 10 λεπτά και να έγινε...Όχι δεν είμαι κακίστρω, αλλά έχω ελεύθερες φίλες που πάνε με παντρεμενους και ξέρω πόσο εύκολα είναι αυτά. ( ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΘΕ ΜΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ!!)Δεύτερον οι άντρες είναι άντρες. Μια να τους κουνηθεί σιγά να μην κάτσουν να σκεφτούν γυναίκα και παιδιά. Άσε που πιστεύουν ότι δεν θα τους πιάσουμε και πότε. Εγώ επειδή έχω έναν πολύ εμφανίσημο και εντυπωσιακό άντρα έχουν δει πολλά τα ματάκια μου. Και αυτός δεν είναι και αγγελούδι.Η λύση είναι μία. Οποία πάει να πάρει θάρρος να της το κόβεις. Και σε αυτή και σε αυτόν. Από που και ως που πήρε σπίτι σου και μιλούσαμε 10 λεπτά? Και εντάξει εσείς είστε γυναίκες. Με τον άντρα σου τι ήθελε να πει στο τηλ? Πως γίνεται και είσαι τόσο ψύχραιμη? Δεν του την είπες? Να του πεις τι δουλειά έχει και σε παίρνει αυτή? Ή το τι θέλει? Τα κέρατα χρυσή μου αποφεύγονται μόνο όταν το κόβεις το σκηνικό μαχαίρι. Την επόμενη φορά που θα πάρει αυτή τηλ βαλτα με τον άντρα σου και πες του ότι της έχει δώσει πολύ θάρρος και εννοείται ότι όταν ξαναπάει στην μάνα του θα είσαι μαζί. Έχει βρωμίσει ο τόπος με τύπισσες που νομίζουν ότι αν σου πάρουν τον άντρα θα μετράνε. Όσο για εκείνον όταν καταλαβει ότι ξέρειςή ότι υποψιάζεσαι θα του περάσει μια και καλή. Απορώ πως είστε στο ίδιο σπίτι και κρατείστε και δεν λέτε τίποτα.
Ειναι προνόμιο των λιγων , να τοποθετούνται δυναμικα εστω και με δυο ωρες εγγραφη .
Η δυναμικότητα , στην τοποθετηση ενος θεματος , εχει να κανει , με την παιδεια , τις γνωσεις, το ήθος , την εμπειρία , την αυτογνωσια , την αυτοσυγκράτηση , και οχι χρονικα ...!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 31 από NightWsh
Για εγγραφή πριν από δύο ώρες τοποθετήθηκες δυναμικά![]()
Γνωρίζετε αν υπάρχει emoticon χειροκρότημα;
Με εκτίμηση ένα ταπεινό Noname
Βρες κι εσύ τσαγκαραδικο που το δουλεύει (ζώντο)χοιρος ή ελεύθερος. Τόσα υπάρχουν.
Ψάχνω κι εγώ ένα καλό για τις πανακριβότατες e-σπαντριγιες μου. Κατά προτίμηση με ιδιοκτήτη γυναίκα: θέλουν "λεπτεπίλεπτη" προσοχή τα καμαρια μου!
Παράθεση:
Σχόλιο # 28 από alisidaΆστα...
Εγω έχω γίνει η καλύτερη πελάτισσα του καθαριστηριου και του τσαγκάρη...
Τόσο,που οι γυναίκα του με στραβόκοιτάζει και σε λίγο θα βάλει κι εκείνη θέμα στο σχέσεις :
"Βοήθεια,κάποια έρχεται στο μαγαζί του αντρος μου,να αλλάξει τακούνια σε αφορετες γόβες στιλέτο,κάποιο λάκκο έχει η φάβα "
![]()
![]()
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media