Αγαπητή squir...
Επειδή ειμαι νεο μελος στην παρεα σας , δεν καταλαβα σε ποιους αναφέρεστε ...
Μονολογητε .. , η , τοποθετηστε ???
Εγω παντως δεν καταλαβαινω , αυτο , με το...παλιο κόσκινο , τους αδειους τους τενεκέδες .κλπ
Παντως , χαιρομαι που καταφερνετε και γελατε .
Τι πιο όμορφο , να βλεπεις γυρω σου ανθρωπους , να γελανε , να εχουν μια καλη διαθεση ...
Ακομα και αν δεν εχουν γυρω τους ατομα , για να τους ακουσουν , ειναι ευχάριστο , που το απολαμβανουν .
Για να το επιτυχει κάποιος αυτο , χρειάζεται πολυ εξασκηση ...
Εγω , δεν νομιζω οτι , ποτε θα το καταφερω .
... Q...
Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από squirrel-b1968
Κ εγώ Μ αυτό γελάω..Δε βαρεθηκατε να αναποδογυρίζετε /εξηγείτε κατά τα το δοκούν τα ποστ...?Υ.Γ.1Παλιά σας τέχνη κόσκινο...Υ.Γ2Οι άδειοι τενεκέδες...κλπ κλπ...μη λέμε πάλι τα ίδια...καταντάει βαρετό πφφ
ακριβώς...κόσκινο...περί αντιλήψεως πρόκειται
Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από squirrel-b1968
Κ εγώ Μ αυτό γελάω..Δε βαρεθηκατε να αναποδογυρίζετε /εξηγείτε κατά τα το δοκούν τα ποστ...?Υ.Γ.1Παλιά σας τέχνη κόσκινο...Υ.Γ2Οι άδειοι τενεκέδες...κλπ κλπ...μη λέμε πάλι τα ίδια...καταντάει βαρετό πφφ
δεν περιμένουμε εσάς για να αποκτήσει νόημα η ζωή μας...τουναντίον, εσύ ασχολείσαι μανιωδώς με το who is who...θλιβερό, n'est-ce pas?
Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από squirrel-b1968
Έλα πιαστείτε ...τώρα από το κατά..."τα""..το .δοκούν...που μπήκε εκ παραδρομης...ένα "τα "παραπάνω...βρήκατε νόημα στη ζωή σας ...παίξτεΥ.Γ.Σκίουρος σε θρανίο ξύλινο που γράφει τιμωρία 50 φορές το "τα" με μικρό μολύβι που το χει ξύσει 800 φορές...(μολύβι -γοπα)
Ενικος που καθεται στο μουραγιο στον Σκαραμαγκα και χαζευει τα υποβρυχια να αναδυονται, το ενα πισω απο το αλλο, για να παρουν στορια και τορπιλες, ενω πινει μια ντραφτ με το καλαμακι και μεζε τσιρο...
στα social media