Είμαι ευγνώμων για ότι περασα και θα είμαι ευγνώμων για ότι καινούριο έρχεται.
Παράθεση:
Σχόλιο # 41 από Alezandra
Καλέ μου κύριε,εσείς ακόμα κουράζεστε να εξηγήσετε το γιατί δεν έχετε όλες τις απαντήσεις.Σας γοητεύει ένας άνθρωπος που δείχνει αυτοπεποίθηση και ξέρει τι και πως να πάρει από εσάς.Εσεις πάλι δεν παίρνετε επειδή δεν ζητάτε.Ο ανταγωνισμός μέσα στις σχέσεις σας μαζί με την εκπληκτική ερωτική έλξη,σας κάνουν να ξεχνάτε τα ουσιώδη Εντοπιστε,ρωτήστε,περιοριστε τα άκαμπτα συναισθήματα σας για να έρθετε πιο κοντά με τη σύντροφό σας.Να ξέρετε όμως ότι η παρορμητική η και υπεροπτική συμπεριφορά σας θα φέρουν αρνητικά αποτελέσματα.Γίνετε περισσότερο ερευνητικός και συναισθαντικος για να βρείτε άκρη μέσα στον πολύπλοκο και διαχρονικό τρόπο σκέψης σας.Οργανωθειτε και τοποθετήστε κάθε γεγονός στη δική του χρονική περίοδο και μόνο.Φροντιστε τον εαυτό σας για να μπορέσετε να φροντίσετε και τη σχέση που αναζητάτε.Εύχομαι περισσότερο συνειδητές αποφάσεις στο μέλλον.Να είστε καλά !
Ωραίος, κρατάς τα καλά, δουλεύεις σε ότι θες να βελτιώσεις και παίρνεις τα ρίσκα σου. Τις τηγανητές πατάτες θα μας τις κόψει μόνο ο καρδιολόγος στα 80, πιο πριν η χοληστερίνη δε τρομάζει.
Παράθεση:
Kαλημέρα!
Σχόλιο # 42 από corei3
Είμαι ευγνώμων για ότι περασα και θα είμαι ευγνώμων για ότι καινούριο έρχεται.
Ευχαριστώ για το feedback σου.
Πιες μια μπύρα/χύμο κερασμένο από μένα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 43 από seychellesΩραίος, κρατάς τα καλά, δουλεύεις σε ότι θες να βελτιώσεις και παίρνεις τα ρίσκα σου. Τις τηγανητές πατάτες θα μας τις κόψει μόνο ο καρδιολόγος στα 80, πιο πριν η χοληστερίνη δε τρομάζει.
στα social media