Οθο και να ψθεβδιζεις , οι γυναίκες εχουν ματια και ...πρωτα βλέπουν αυτο που θελουν να δουν , και μετά ακούνε ..!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 67 από TheRedKnight
πωθ είπατεθ ?
Τα υστερα του κοσμου και η αντιστροφη των Πολων μαζι...
Enike ...σου εκανα ενα τεράστιο like ..
Ομως να σε ρωτησω...
Αν μια γυναίκα , κατα πολύ νεωτερη σου ..., σου στείλει , ενα χαμογελο , θα εισαι ο πρωτος που θα σπευσεις να τις στειλεις μήνυμα ???
Και θα της γράψεις στο μηνυμα ...
.τι ??
Σε ευχαριστώ για το χαριτωμενο , χαμογελο που μου έστειλες ...??
Αναρωτιεμαι , τι ειναι αυτο που σε εκανε να μου στείλεις , αυτο το υπεροχο χαμογελο ???
Μαλλον σε συγκινησε , η μεγαλη διαφορα ηλικιας που εχουμε ??
Ισως και να σε γοητευσε το προφιλ μου ??
Ισως και να θελεις να σε πάω βολτα με το καμπριο αυτοκίνητο μου ??
Αχ..συγνωμη , για το καμπριο ,, ξεχασα οτι δεν το αναφέρω στο προφίλ μου ..
Γι'αυτό Enike , αν γουσταρει και θελει , αστην να στείλει πρωτη , εκεινη το μήνυμα .!!!
Υπαρχουν πολλες , μα παρα πολλες πορτοκαλιές ...μην βιαζεσαι ...!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 82 από EnikosΤα υστερα του κοσμου και η αντιστροφη των Πολων μαζι...
Η γυναικα να στελνει μηνυματα πρωτη?...Τι να την καμεις μετα...Ουτε για το φουρνο με παταται δεν κανει...
Αν δεν την κυνηγησεις, παει η μαγεια...γινηκε κρεμμυδοσουπα...
Να, γι αυτο και αυτες ειναι ολο τσενια και βαρεες φιλοσοφιες...
Α, ρε αστοχαστοι αθρωποι...στην εποχη μου τις ειχαμε τις γυναικες, για γυναικες και τρωγανε και πιο λιγο...
Παράθεση:
Σχόλιο # 76 από HeptamerΑντιθετως καιμε τους στηθοδεσμους για ισοτητα οπου μας βολευει και υιοθετουμε / θυμομαστε τις παραδοσεις / αβρότητες παλι οπου και όταν μας συμφερει. Μονα ζυγα δικα μας εκ του ασφαλούς - διόλου ισοτιμο, διολου δικαιο, διόλου σύγχρονο.
ένα εκατομμύριο γιέπς λέμε
Παράθεση:
Σχόλιο # 80 από Qwerty___55Αγαπητε Red ...
Ο Hept , εχει δικιο ...
Ενα δεμα με ασχημη περιτυλιξη , μπορει καποιες φορες , να μαρτυραει και το περιεχομενο του !!!
Απο το εξωτερικο μερος , ειναι δυνατον , να καταλάβεις , τι θα περιεχει και στο εσωτερικό . !!!
δεν ξέρω, ίσως είναι η διαφορετική ηλικία, τα βιώματα, η φιλοσόφηση της ζωής, οι λουκουμάδες στον μπαλατσούρα ή στον κρίνο, η εξωτερική εμφάνιση διορθώνεται με ποικίλους τρόπους, ο χαρακτήρας όχι, διαλέγετε και παίρνετε λοιπόν...είναι και η εποχή για κολοκυθόπιτα!
Παράθεση:
Σχόλιο # 81 από Qwerty___55Οθο και να ψθεβδιζεις , οι γυναίκες εχουν ματια και ...πρωτα βλέπουν αυτο που θελουν να δουν , και μετά ακούνε ..!!!
η το αντίστροφο, νομίζω ο @Heptamer μας κάλυψε όλους
Καλημέρα σε ολη την παρεα...
Με αφορμή , την συζήτηση για τα προσωπικά μηνύματα , επιτέλους , το site , εχει ανεβάσει ειδικες προσφορές Black Friday , για να ανανεώσουμε τις συνδρομές μας !!!
Να λοιπον η ευκαιρία και για ολες τις γυναικες , να αποκτήσουν αυτη δυνατότητα , ωστε να πολιορκισουν , τους αντρες που τις ενδιαφέρουν .
Κοριτσια , προτεινω να αφησετε στην ακρη τις δικαιολογίες ,...οτι ντε και καλα , πρέπει πρώτα , να στελνει ο αντρας , προσωπικο μήνυμα σε μια γυναικα ...
Πρέπει να αντιληφθείτε , οτι οι καιροι αλλαζουν , ...για να μην πω οτι ηδη εχουν αλλάξει ..
Επιλέξτε τους αντρες που νομίζετε οτι ταιριάζουν στα δικα σας δεδομένα ...
Επικοινωνήστε μαζι τους ...
Συζητηστε μαζι τους ...
Μαθετε πράγματα για αυτους ...
Δείξτε και τον δικο σας εαυτό και πειτε τους , τι ακριβώς σχέση θέλετε να κάνετε ...
Βγείτε απο το καβουκι σας , και αναζητηστε το ταιρι σας , την παρεα σας , την σχέση σας ...
Καπου εκεί εξω ...υπαρχει και κάποιος για εσάς ...
Θα πρέπει να καταλάβετε οτι , πληθυσμιακά , είστε περισσοτερες απο τους άντρες ...και οι αντρες λιγοστοί !!!
Πρέπει να καταλάβετε , οτι ενας μεγαλος αριθμός γυναικών , κυκλοφορει παντου , σε γκρουπ ...
Παντου γυναίκες μονες , στα μαγαζια , στα καφε ...στα κέντρα διασκέδασης ... δίχως συνοδους , διχως παρτενέρ ...
Γιατί ??? Γιατί θα πρέπει να σας τα λεω εγω αυτα ,..ενω τα γνωρίζετε ...
Σας εύχομαι καλή επιτυχία σε οτι επιλέξετε να κάνετε ..
Φιλικά ...Q...
Παράθεση:
Σχόλιο # 84 από NightWsh
Q το προφίλ μου είναι αυτό και δεν ενημερώνεται.Οποιος θέλει στέλνει οποίος δεν θέλει καλά κάνει.Νομκζω ότι οι τοποθετήσεις μας ήταν γενικές με προσωπική αποψη και όχι ειδικές![]()
Q παροτρύνεις εμάς για την συνδρομή.Νομιζω ότι κι εσύ παραμένεις ένας withname χρήστης σε δοκιμαστική έκδοση.Αγαπημενε έχει black Friday για βάλε το χεράκι στην τσέπη όπως τα περισσότερα αγοράκια στο site και μετά μας κάνεις υποδείξεις ναι;Και αγαπημένε αν κάνεις της χαμογελούσας όλες αυτές τις ερωτήσεις που έκανες και στον πρόεδρο θα μετανιώσει το χαμόγελο
Ακολουθει αναλυσις...
Αν μια γυναικα πολυ νεωτερη, μου στειλει ενα χαμογελακι, σημαινει πολλα πραγματα και οχι αποκλειστικα οτι θελει να μου φαει την πενιχρη μου συνταξη, οτι εχει πεσει ξερη απο τα νιατα μου, οτι θελει να με δουλεψει η οτι αλλο κρυβει κινδυνους για την ασφαλεια μου...
Μπορει να μην εχει συνδρομη και...να της αρεσει ο τροπος που γραφω, να θελει να συζητησει γενικου ενδιαφεροντος πραγματα με καποιον τον οποιο θεωρησε επαρκη για κατι τετοιο, να ειναι προβληματισμενη για κατι και να θελει να το μοιραστει με εναν αγνωστο ο οποιος δεν θα την καμει βουκινο, να εχει δει οτι δεν εισαι απαραιτητα γυπαετος, (οσο κι αν εισαι απο μεσα σου εσυ), και θα μπορεσει να πει και δυο κουβεντες περα απο πεσιματα και τετριμμενες τακτικες...
Φυσικα υπαρχουν και οι πολυ νεωτερες γυναικες οι οποιες στελνουν χαμογελακια με σκοτεινους σκοπους και αλλου ειδους βλεψεις...
Και στις δυο περιπτωσεις απαντεις με ενα μηνυμα, εστω και απο περιεργεια βραδερφε! Προσωπικως πιστευω οτι οταν εχεις εμπιστοσυνη στον εαυτο σου, δεν πολυσκεφτεσαι τους σκοπους που μπορει να εχει η χαμογελουσα και...
Στην περιπτωση της πρωτης χαμογελουσας, θα κανεις ενδιαφερουσες κοινωνικες, ανθρωπινες συζητησεις, ενω...
Στην περιπτωση της δευτερης χαμογελουσας, ως μεγαλο, εξυπνο και κατασταλαγμενο παιδι, πραττεις γνωριζοντας τα αποτελεσματα των επιλογων σου και παιρνεις τις ευθυνες σου, σε περιπτωση που σου καλαρεσε το περγαμοντο...
Το κλειδι ειναι η φραση "εμπιστοσυνη στον εαυτο μας"...
Και τα σκυλια δεμενα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 85 από Qwerty___55Enike ...σου εκανα ενα τεράστιο like ..
Ομως να σε ρωτησω...
Αν μια γυναίκα , κατα πολύ νεωτερη σου ..., σου στείλει , ενα χαμογελο , θα εισαι ο πρωτος που θα σπευσεις να τις στειλεις μήνυμα ???
Και θα της γράψεις στο μηνυμα ...
.τι ??
Σε ευχαριστώ για το χαριτωμενο , χαμογελο που μου έστειλες ...??
Αναρωτιεμαι , τι ειναι αυτο που σε εκανε να μου στείλεις , αυτο το υπεροχο χαμογελο ???
Μαλλον σε συγκινησε , η μεγαλη διαφορα ηλικιας που εχουμε ??
Ισως και να σε γοητευσε το προφιλ μου ??
Ισως και να θελεις να σε πάω βολτα με το καμπριο αυτοκίνητο μου ??
Αχ..συγνωμη , για το καμπριο ,, ξεχασα οτι δεν το αναφέρω στο προφίλ μου ..
Γι'αυτό Enike , αν γουσταρει και θελει , αστην να στείλει πρωτη , εκεινη το μήνυμα .!!!
Υπαρχουν πολλες , μα παρα πολλες πορτοκαλιές ...μην βιαζεσαι ...!!!
Q...έχει δίκιο η Nightwsh στο #92.
Βάλε το χεράκι στο τσεπάκι και πάρε κι εσυ μια συνδρομή - σκοτωμένη είναι για λίγες μέρες - , για να στελνεις κατι περισσότερο απο χαμογελάκια - στις λατρεμένες και μη - αφού αποφάσισες τελικά να μας μείνεις.
Αν δεν υποκύψεις όπως η πλειοψηφία στην (μαύρη) καταναλωτική αποθέωση του τριημέρου, τουλ. κάνε αυτό (το ελάχιστο) - ώστε να e-πικοινωνείς και με την έδρα βρε παιδί μου.
Σωσμός - και στις γνωριμίες - δεν υπάρχει.
Eγω λεω πρωτα να βαλουμε ενα φυλακα με σφυριχτρα στην παιδικη χαρα και μετα να ελευθερωσουμε τις ορμητικες δραστηριοτητες λογω εκπτωσεων απο το Ιερατειο του Sxeseis εν οψει black friday
Παράθεση:
Σχόλιο # 91 από Qwerty___55Καλημέρα σε ολη την παρεα...
Με αφορμή , την συζήτηση για τα προσωπικά μηνύματα , επιτέλους , το site , εχει ανεβάσει ειδικες προσφορές Black Friday , για να ανανεώσουμε τις συνδρομές μας !!!
Να λοιπον η ευκαιρία και για ολες τις γυναικες , να αποκτήσουν αυτη δυνατότητα , ωστε να πολιορκισουν , τους αντρες που τις ενδιαφέρουν .
Κοριτσια , προτεινω να αφησετε στην ακρη τις δικαιολογίες ,...οτι ντε και καλα , πρέπει πρώτα , να στελνει ο αντρας , προσωπικο μήνυμα σε μια γυναικα ...
Πρέπει να αντιληφθείτε , οτι οι καιροι αλλαζουν , ...για να μην πω οτι ηδη εχουν αλλάξει ..
Επιλέξτε τους αντρες που νομίζετε οτι ταιριάζουν στα δικα σας δεδομένα ...
Επικοινωνήστε μαζι τους ...
Συζητηστε μαζι τους ...
Μαθετε πράγματα για αυτους ...
Δείξτε και τον δικο σας εαυτό και πειτε τους , τι ακριβώς σχέση θέλετε να κάνετε ...
Βγείτε απο το καβουκι σας , και αναζητηστε το ταιρι σας , την παρεα σας , την σχέση σας ...
Καπου εκεί εξω ...υπαρχει και κάποιος για εσάς ...
Θα πρέπει να καταλάβετε οτι , πληθυσμιακά , είστε περισσοτερες απο τους άντρες ...και οι αντρες λιγοστοί !!!
Πρέπει να καταλάβετε , οτι ενας μεγαλος αριθμός γυναικών , κυκλοφορει παντου , σε γκρουπ ...
Παντου γυναίκες μονες , στα μαγαζια , στα καφε ...στα κέντρα διασκέδασης ... δίχως συνοδους , διχως παρτενέρ ...
Γιατί ??? Γιατί θα πρέπει να σας τα λεω εγω αυτα ,..ενω τα γνωρίζετε ...
Σας εύχομαι καλή επιτυχία σε οτι επιλέξετε να κάνετε ..
Φιλικά ...Q...
Παράθεση:
Σχόλιο # 93 από EnikosΑκολουθει αναλυσις.
Το κλειδι ειναι η φραση "εμπιστοσυνη στον εαυτο μας"...
Και τα σκυλια δεμενα...
Γιέπς στο άπειρο ,
καλημέρα σας!μέχρι τώρα είχα την εντύπωση ότι τα μηνύματα αυτά ήταν αυτοματοποιημένα...
και σκεφτόμουν...μωρέ μπράβο πως το έχουν καταφέρει?
Υ.Γ. μου χαλάσετε την σκέψη...δεν σας παίζω.
Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από sxeseis_supportΚαλημέρα σε όλους.
Σας υπενθυμίζω ότι το φόρουμ δεν είναι chat.
Τελικά τι? κούνια μπέλα ή χαμογελάκια και μηνύματα? ααα να είστε ξεκάθαροι παρακαλώ.
Την έδρα δεν την λυπάσαι;
Θα παραμιλαει ο Πρόεδρος
τι στοιχεία τσατ έχει αυτό το θέμα;
σε όλα τα θέματα αλληλεπιδρούν οι χρήστες, ενίοτε και με σύντομες απαντήσεις.
Τα παλιά γνωστά καφενεία του φόρουμ θυμίζει περισσότερο.
Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από sxeseis_supportΚαλημέρα σε όλους.
Σας υπενθυμίζω ότι το φόρουμ δεν είναι chat.
στα social media