Είμαι με ένα παιδί κοντά και ένα χρόνο του έχω πει άπειρες φορές να χωρίσουμε . Αυτός γενικά δρν το δέχεται ..του ειπα όμως ξανα σήμερα να χωρίσουμε δεν έκανε υστερίες αλλά επέμενε να βρεθούμε αλλά πάντα όταν βρισκόμαστε με πείθει να τα ξαναβρούμε επειδή κλαίγεται πως ένας άντρας κολλημένος μπορεί να σε ξεπεράσει ;
Μηπως να του ελεγες αυτα που γραφεις στο προφιλ σου?
Πως σε πειθει δηλ.?Άκου κοριτσάκι μου,γιατί ,μια στο εκατομμύριο να είσαι αληθινη,θα το έχω τύψεις εάν πάω για ύπνο χωρίς να στο πω:
Τι θα κάνεις λοιπόν,τις επόμενες τρεις μέρες,δεν θα τον δεις,δεν θα βγεις καν από το σπίτι.
Γκουγκλαρε τη λέξη "συνεξαρτηση" και διάβασε /δες /άκου ο,τι βρεις στο ίντερνετ (θα εμφανιστούν μερικές εκατοντάδες άρθρα).
Αυτό θα κάνεις τις επόμενες 3 μέρες και μετά έλα ξανά από εδώ να το πούμε.
Τώρα πάω να δω τη συνέχεια του λεωφορείο 657 με τον Ντε Νίρο που φαίνεται ενδιαφέρον
Mην το κοροϊδεύεις.
Είναι ένα από τα είδη εξάρτησης
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από HeptamerΠως σε πειθει δηλ.?
Με σεξ?![]()
Αισιόδοξη, πολύ βάζεις
Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από alisidaμια στο εκατομμύριο να είσαι αληθινη
Στο λύκειο εμείς το λέγανε μαζοχα και το κάναμε διάγνωση χωρίς απολυτήριο και χωρίς ίντερνετ
Το κοντηπεντενσυ μας μάρανε αφότου στο άλλο Θρεντ μας τρόμαξε ότι είναι επικίνδυνος ο τύπος που της κλαιγεται.
Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από alisidaΓκουγκλαρε τη λέξη "συνεξαρτηση" και διάβασε /δες /άκου ο,τι βρεις στο ίντερνετ
Άλλη μία κλασική περίπτωση "τραβάτε με και ας κλαίω" δηλαδή. Τουλάχιστον άκυρος ο συναγερμός περί βίας, πάλι καλά, κάτι είναι και αυτό.
Να αυτά δεν μπορώ...πολλά προβλήματα!
Ποιός έχει το κόλλημα δεν κατάλαβα ακριβώς...Και οι δύο το εχουν Ηρακλινα μου
Δεν είναι ολοφάνερο ?
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από Iraklis_pouaroΠοιός έχει το κόλλημα δεν κατάλαβα ακριβώς...
στα social media