Έχασε τη θέση του στον παράδεισο για σένα δηλαδή
Του πήρες μήπως και ότι πολυτιμότερο είχε ? μήπως το παιδί δεν είχε αμαρτήσει πριν?
Θα πέσει φωτιά να μας κάψει σήμερα
Παράθεση:
Οι γονείς του Το αγόρι μου είναι εξίσου της εκκλησίας και μου είπε ότι ήταν λάθος που ήρθαμε εις σαρκικήν επαφην... Όχι δεν λέω ψέματα ακριβώς αυτο είπε ότι έκανε αμαρτία με έκανε να νιώσω απαίσια ... Δεν μπορείς να λες στην σχέση σου είναι αμαρτία ήρθαμε εις επαφην ...
Σχόλιο # 17 από Anastasia19966
Ίσως τα μάθανε με ροζ βίντεο
Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από alisida
Δηλαδή κάνατε ο,τι κάνατε κι εκείνος ενημέρωσε τους γονείς του για τα δρώμενα
Και θέλετε να μείνετε στο πατρικό του μαζί τους ,να δίνετε αναφορά ?
Αν σου αρέσει αυτό,εμάς τι μας ρωτάς
Τέτοια τρολ θέλουμε, όχι σα της προηγούμενης εβδομάδας, που δε μπορούσαν ούτε το σωστό tab στο chrome να διαλέξουν
Ε πες το ντε οτι την κανατε την κουτσουκελα..Και μενα στην αρχη απιστευτο μου φαινοταν οταν το ακουγα οτι υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι στις μερες μας μεχρι που το 'εζησα' με ενα φιλο μου ..μονο που αυτοι ηταν και οι δυο της εκκλησιας μεχρι που παντρευτηκαν και μετα προχωρησαν!Με σενα ειναι αλλιως η κατασταση ομως σιγουρα δεν επρεπε να σε προσβαλει λεγοντας σου κατι τετοιο ειναι απαραδεκτος!Μηπως να το ξανασκεφτεις και σιγα σιγα να την κανεις γιατι ολο προβληματα βλεπω οτι θα εχεις?
Παράθεση
Παράθεση:
Γι'αυτό υποθέτω ότι ίσως αυτός ήταν ο λόγος που οι γονείς του ήταν μέσα στα νεύρα ο λόγος της νηστείας... Αλλά και ο δικός μου κάναμε ότι κάναμε μετά θυμήθηκε ότι είναι αμαρτία τι να πω η γυναίκα μπορείτε ότι θέλετε να μου πείτε...
Οκ. Τότε την παίρνω πίσω την παροιμία. Όμως και εσύ παρέλειψες βασικές πληροφορίες. Η προηγούμενη απάντησή μου ως προς το αγόρι σου ισχύει. Όχι μόνο είναι έξτρα ανώριμος, είναι και υποκριτής. Κατά τη γνώμη μου πρέπει να τον σχολάσεις με συνοπτικές διαδικασίες αλλιώς θα κακοπεράσεις. Οι πολύ θρησκευάμενοι συνήθως είναι καλύτερο να καταλήγουν με ανθρώπους παρόμοιας νοοτροπίας ακριβώς για ν' αποφεύγονται τέτοια σκηνικά.
Και η εκκλησια πρεσβευει μεσαιωνικες αξιες - και μια χαρα (επι)ζεί στο συγχρονο κοσμο.
Ενας μεσαιωνας παντα ζει μαζι μας.
Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από JIMTHEBLASTER1975
.Συγνώμη αλλά δε ζούμε στο μεσαίωνα...
Σίγουρα επιζεί ειδικά στην Ελλάδα. Αλλά στον κόσμο τους όχι στον δικό μου ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 27 από HeptamerΚαι η εκκλησια πρεσβευει μεσαιωνικες αξιες - και μια χαρα (επι)ζεί στο συγχρονο κοσμο.
Ενας μεσαιωνας παντα ζει μαζι μας.
Παράθεση:
Mια
Σχόλιο # 19 από MiltosRNLI1930ευκολη και ακρως αποτελεσματικη λυση ειναι να ερθεις σε επαφη με τον πνευματικο της οικογενειας να του κανεις δωρο ενα κομπολοι με μαυρες χαντρες ισως μπορεσει μεσω αγιασμου η ευχελαιου να μεταπεισει τους γονεις να σε δεχτουν με γεματες τις κατσαρολες .
Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από seychelles
Τέτοια τρολ θέλουμε, όχι σα της προηγούμενης εβδομάδας, που δε μπορούσαν ούτε το σωστό tab στο chrome να διαλέξουν
Αμεσως εσυ!...Αστο να εξελιχθει το εργο σα ναμαστε ανεμελοι!!!...
Και σα να το βλεπουμε πρωτη φορα!...
Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από alexandriani1Eτοιμάζεσαι να αρραβωνιαστείς τα Χριστούγεννα, και χθες έκανες εγγραφή σε σάιτ γνωριμιών και ζητάς επικοινωνία με άνδρες. Συγχρόνως δεν είσαι σίγουρη ότι θες τον αρραβώνα με την "όμορφη σχέση¨ όπως την χαρακτηρίζεις στην αρχή του ποστ σου.
Μήπως εσύ είσαι σε σύγχυση και δεν ξέρεις τι θέλεις τελικά;
Αν υποθέσουμε ,ότι ισχύουν οι τελευταίες μελέτες που αναφέρουν ότι ένα άτομο μέχρι την ηλικία
των 25 ετών θεωρείται έφηβος/έφηβη ...γιατί δυο έφηβοι να θέλουν να παντρευτούν?Για να μπορούν να κάνουν σεχ
(θρησκόληπτοι γαρ)
Παράθεση:
Σχόλιο # 33 από Iraklis_pouaroΑν υποθέσουμε ,ότι ισχύουν οι τελευταίες μελέτες που αναφέρουν ότι ένα άτομο μέχρι την ηλικία
των 25 ετών θεωρείται έφηβος/έφηβη ...γιατί δυο έφηβοι να θέλουν να παντρευτούν?
Σιγα τις πολλες μερες που σου αφηνει η θρησκεια
Παράθεση:
Σχόλιο # 34 από alisidaΓια να μπορούν να κάνουν σεχ
(θρησκόληπτοι γαρ)
Αναστασια ...καλημερα ...
Επετρεψε μου να συστηθω πρωτα .
Ειμαι ο ,...Q ...!!!
Ολοι οι φιλοι εδω στο forum , σου εδωσαν , όμορφες , και σπουδαιες συμβουλες ..
Δεν θα σε ρωτήσω για το τι ακριβώς καταλαβες , αλλα ουτε και θα σε συμβουλεύσω ...
Θα σου δωσω , όλες τις παραμέτρους δλδ . πως εχουν τα πραγματα , με το παλικαρι αυτό , την σχεση σας και τους γονεις του. ..
1 . Κουμαντο στο σπιτι του παλικαριου κανει , η μαμα του ..!!
2 . Ο αντρας της ειναι ενα πειθήνιο άτομο ... στόμα εχει ...και μιλιά δεν εχει !!
3 . Νοικοκυρά ...που ..της γινεται μια επίσκεψη ...και λεει οτι δεν εχουμε φαγητο ... νοικοκυρά , δεν ειναι .
4 . Θα την δικαιολογησω , γιατι ειναι ατομο της εκκλησίας ...και τριακόσιες ημερες ...απο τις 365 ημερες ...του χρόνου...νηστευουν !!!
5 . Και μαλιστα νηστευουν ...πως να το πω τωρα ...
Νηστευουν ..απο τα παντα ...τις μεγαλες ... γιορτές !!
6 . Ετοιμάσου οταν με το καλο αποφασισεις , να προχωρήσεις σε αυτη την σχέση ...οτι θα τρέχεις απο μοναστήρι , σε μοναστήρι ...και από ολονυκτία , σε εξομολογηση ...
Αυτές ειναι η αρχές ...της εκκλησίας μας .!!!
7 . Ο υιος ... εννοείς τι εννοώ ... οφείλει να ακολουθεί ..την ... γραμμή των γονιών του ...σαν καλός θρησκευόμενος ...που ειναι !!!
Και δεν έγινε τωρα ...
Απο μικρος έχει γαλουχιθει κλπ.
8 . Ο υιος ...θα ακούει παντα την μαμα του ... Εδω βλεπεις οτι ο μπαμπάς ακούει και πράττει ...σε οτι θα πει η μαμα . Ο υιος θα αποτελεσει εξαιρεση ???
9 . Ο υιος , λοιπον ... δοκίμασε το ..μελι .. ημέρες νηστιων ..και κατα τας ηθικας αρχάς ,!! της οικογένειας , ..εκανε αμαρτια !!!
Θα μου πεις πως και δεν το σκέφτηκε νωρίτερα ???
Εεε..τι να σου πω ...ηταν μελι..πευκομελο !!!
10 . Η αφελεια σου ειναι...
ασχολίαστη !! Οταν δεν βλεπεις τιποτα γυρω σου ..και το μονο που λες..ειναι..( Ειναι καλό παιδι !!! )
11 . Οταν συναντηθηκε με τους δικους σου...τι σου είπαν οι γονείς σου , μετα το τέλος της επίσκεψης ???
Καλο παιδι βρε Αναστασία μου ... αλλά ...λιγο... λιγο ... Δεν ξερω την λεξη ...νομιζω ...πιτουρας ???
12 . Το παλικαρι σου μίλησε...και τι είπε...???
Εχει ο Θεός ...!!! Που ειναι το λαθος Αναστασία μου...και βεβαια εχει !!
13 . Μην στεναχωριεσαι μια ακόμα έξτρα δουλεια ...θα του βρούν οι γονεις του.
Υπαρχουν και οι πνευματικοί τους , πατέρες ...που θα βοηθησουν και αυτοί ..
Ας εισαι ευλογημενη...και οτι καταλαβες... κατάλαβες..
Με εκτίμηση ...Q...
Παράθεση:
Οι γονείς του Οι γονείς του αγοριού μου μου είχαν πει ότι η πόρτα του σπιτιού τους για μένα θα είναι πάντα ανοιχτή οπότε θέλω να πηγαίνω χωρίς να τους ειδοποιήσω γι'αυτό και πήγα δεν υπέθεσα ότι έλεγαν λόγια απλά για να τα πουν ... οπότε η συμπεριφορά τους με στεναχώρησε πάρα πολύ δεν περίμενα να μην μου μιλάνε καθόλου 1 ολόκληρη μερα κουβέντα δεν είπαν λες και κάτι τους είπα. Βέβαια σκέφτομαι ότι νηστεύουν και για Χριστούγεννα ίσως γι'αυτό και έκαναν έτσι όπως ανέφερα είναι της εκκλησίας νηστεύουν 40 μέρες ίσως υπέθεσαν ότι θα βάλω σε πειρασμούς τον γιο τους και εκνευριστικάν γι'αυτό το λόγο... Το αγόρι μου είναι εξίσου της εκκλησίας και μου είπε ότι ήταν λάθος που ήρθαμε εις σαρκικήν επαφην... Όχι δεν λέω ψέματα ακριβώς αυτο είπε ότι έκανε αμαρτία με έκανε να νιώσω απαίσια ... Δεν μπορείς να λες στην σχέση σου είναι αμαρτία ήρθαμε εις επαφην ... Δεν το ανέφερα στο κείμενο μου γιατί κάποιος μπορεί να το θεωρήσει τρελό , παραλογο κλπ κλπ εγώ να δείτε πως ξενέρωσα και ένιωσα άβολα που μου είπε αυτό το πράγμα... Γι'αυτό υποθέτω ότι ίσως αυτός ήταν ο λόγος που οι γονείς του ήταν μέσα στα νεύρα ο λόγος της νηστείας... Αλλά και ο δικός μου κάναμε ότι κάναμε μετά θυμήθηκε ότι είναι αμαρτία τι να πω η γυναίκα μπορείτε ότι θέλετε να μου πείτε...
Αντε τωρα να συνδιαλλαγεις με τη συμπεθερα την εσαει ασουλουμουτουκουμιαστη...
Αφτο ηθελες να πεις...το ξερω...
Παράθεση:
Σχόλιο # 36 από Qwerty___55Αναστασια ...καλημερα ...
Επετρεψε μου να συστηθω πρωτα .
Ειμαι ο ,...Q ...!!!
Ολοι οι φιλοι εδω στο forum , σου εδωσαν , όμορφες , και σπουδαιες συμβουλες ..
Δεν θα σε ρωτήσω για το τι ακριβώς καταλαβες , αλλα ουτε και θα σε συμβουλεύσω ...
Θα σου δωσω , όλες τις παραμέτρους δλδ . πως εχουν τα πραγματα , με το παλικαρι αυτό , την σχεση σας και τους γονεις του. ..
1 . Κουμαντο στο σπιτι του παλικαριου κανει , η μαμα του ..!!
2 . Ο αντρας της ειναι ενα πειθήνιο άτομο ... στόμα εχει ...και μιλιά δεν εχει !!
3 . Νοικοκυρά ...που ..της γινεται μια επίσκεψη ...και λεει οτι δεν εχουμε φαγητο ... νοικοκυρά , δεν ειναι .
4 . Θα την δικαιολογησω , γιατι ειναι ατομο της εκκλησίας ...και τριακόσιες ημερες ...απο τις 365 ημερες ...του χρόνου...νηστευουν !!!
5 . Και μαλιστα νηστευουν ...πως να το πω τωρα ...
Νηστευουν ..απο τα παντα ...τις μεγαλες ... γιορτές !!
6 . Ετοιμάσου οταν με το καλο αποφασισεις , να προχωρήσεις σε αυτη την σχέση ...οτι θα τρέχεις απο μοναστήρι , σε μοναστήρι ...και από ολονυκτία , σε εξομολογηση ...
Αυτές ειναι η αρχές ...της εκκλησίας μας .!!!
7 . Ο υιος ... εννοείς τι εννοώ ... οφείλει να ακολουθεί ..την ... γραμμή των γονιών του ...σαν καλός θρησκευόμενος ...που ειναι !!!
Και δεν έγινε τωρα ...
Απο μικρος έχει γαλουχιθει κλπ.
8 . Ο υιος ...θα ακούει παντα την μαμα του ... Εδω βλεπεις οτι ο μπαμπάς ακούει και πράττει ...σε οτι θα πει η μαμα . Ο υιος θα αποτελεσει εξαιρεση ???
9 . Ο υιος , λοιπον ... δοκίμασε το ..μελι .. ημέρες νηστιων ..και κατα τας ηθικας αρχάς ,!! της οικογένειας , ..εκανε αμαρτια !!!
Θα μου πεις πως και δεν το σκέφτηκε νωρίτερα ???
Εεε..τι να σου πω ...ηταν μελι..πευκομελο !!!
10 . Η αφελεια σου ειναι...
ασχολίαστη !! Οταν δεν βλεπεις τιποτα γυρω σου ..και το μονο που λες..ειναι..( Ειναι καλό παιδι !!! )
11 . Οταν συναντηθηκε με τους δικους σου...τι σου είπαν οι γονείς σου , μετα το τέλος της επίσκεψης ???
Καλο παιδι βρε Αναστασία μου ... αλλά ...λιγο... λιγο ... Δεν ξερω την λεξη ...νομιζω ...πιτουρας ???
12 . Το παλικαρι σου μίλησε...και τι είπε...???
Εχει ο Θεός ...!!! Που ειναι το λαθος Αναστασία μου...και βεβαια εχει !!
13 . Μην στεναχωριεσαι μια ακόμα έξτρα δουλεια ...θα του βρούν οι γονεις του.
Υπαρχουν και οι πνευματικοί τους , πατέρες ...που θα βοηθησουν και αυτοί ..
Ας εισαι ευλογημενη...και οτι καταλαβες... κατάλαβες..
Με εκτίμηση ...Q...
εγω εχω αλλη αποψη για την επισκεψη ,,
στις πολεις πριν πας συνενοεισαι για διαφορους λογους ..αν σε καλεσουν ,πας ..,,και για πρακτικους λογους ..
μην πας και δεν βρεις κανεναν ,.,χιλιομετρα μακρια ,.
,,και ολες οι σχεσεις δεν ειναι ιδιες ..
καποτε που δεν ειχαμε τηλ ,,,χτυπουσε καποιος το κουδουνι ,,κι ερχοταν χωρις καλεσμα ..
στις επαρχιες υπαρχει ακομη αυτο κι αλλη νοοτροπια ,,, χτυπας την πορτα και λες γεια σας μηπως ειναι ο Γιωργος εδω?
κι εκτος αυτου λες ,,οτι ηδη εχετε επισκεφτει κι αλλη φορα ο ενας το σπιτι του αλλου ..
επισης τι δουλεια εχεις εσυ 25 χρονων κοριτσι να σκεφετεσαι γαμους και πανηγυρια .και συμβιωσεις κι αρραβωνιασματα ...καθολου δεν συμφωνω μ αυτη την νοοτροπια ,,,
ο τυπος μπορει να θελει να κανεις μεχρι του χρονου 2 παιδια.. εσυ θα το κανεις ?
μα ειλικρινα τα αυτονοητα ,,μερικοι δεν τα συλαμβανετε ?ανεργος ειναι κοπελια ,,πως θα βγουν τα καθημερινα εξοδα ?
εχεις ιδεα τι χρηματα θελει για να την βγαλει ενα σπιτι και μια οικογενεια?
εσυ βλεπεις να υπαρχουν δουλειες ?
επειδη ο κυριος θελει καθημερινο σεξ και σπιτι με πληρωμενα τα εξοδα απο την δικη σου σταθερη δουλεια?εσυ πρεπει να μεινεις μαζι του και να τον συντηρεις?
μην συνεχισεις καθολου ,,γιατι το παιδι αυτο ειναι ακαταλληλο ..ουτε για σοβαρη συμβιωση κανει ουτε για σοβαρες ευθυνες ..
οσο για την μανα του ,,δειχνουν την ποιοτητα τους σαν οικογενεια ,,οταν ερχεται επισκεπτης σπιτι σου ,οποιος κι αν ειναι ..ακομη κι αν ειναι απροσκλητος ,,οφειλεις να κρατας τους κανονες καλης φιλοξενειας ..
αν δεν εχεις φαγητο,,γιατι το κοβω να μην εχουν και χρηματα ..μιλας μ εναν ευγενικο τροπο στο κοριτσακι του γιου σου ,
,οτι επειδη δεν ηξερε οτι θα ερθει ...δεν ετοιμασες φαγητο ,
,οταν κρατας μουτρα δειχνεις καθαρα οτι εισαι αγενης .. .με κακους τροπους .και αφιλοξενος ..
αλλα και ποιος νομος το λεει ..οποιος ερχεται σπιτι σου πρεπει να τον τραπεζωνεις ..?
λοιπον εν ολιγοις ,,,βρες τροπο να τον χωρισεις και να πας παρακατω την ζωη σου ,,,
δεν κανει το παιδι και η οικογενεια του.. οσο καλος κι αν δειχνει ,,δεν κανει ,,στα 25 ολοι καλοι ειναι ,,
απο το να κανουν τους θρησκοληπτους .οι γονεις του .να πανε να μαθουν πρωτα τροπους,, κι ανθρωπια ...
η νηστεια τους μαρανε ...
το κοβω να μην σε θελουν κι ολας ,,τους αρεσεις για νυφη?
αυτο ομως ειναι ανεξαρτητο απο την φιλοξενια ..
μην παρασυρεσαι απο τον ενθουσιασμο των 25 χρονων και τα ρομαντικα σεναρια του γαμου ,
η ζωη ειναι παρα πολυ σκληρη ..σε βλεπω να χωριζεις με 2 παιδια κι ανατριχιαζω ,για τα παιδια σου ..
καλα μυαλα ,
,
Παράθεση:
Οι γονείς του Οι γονείς του αγοριού μου μου είχαν πει ότι η πόρτα του σπιτιού τους για μένα θα είναι πάντα ανοιχτή οπότε θέλω να πηγαίνω χωρίς να τους ειδοποιήσω γι'αυτό και πήγα δεν υπέθεσα ότι έλεγαν λόγια απλά για να τα πουν ... οπότε η συμπεριφορά τους με στεναχώρησε πάρα πολύ δεν περίμενα να μην μου μιλάνε καθόλου 1 ολόκληρη μερα κουβέντα δεν είπαν λες και κάτι τους είπα. Βέβαια σκέφτομαι ότι νηστεύουν και για Χριστούγεννα ίσως γι'αυτό και έκαναν έτσι όπως ανέφερα είναι της εκκλησίας νηστεύουν 40 μέρες ίσως υπέθεσαν ότι θα βάλω σε πειρασμούς τον γιο τους και εκνευριστικάν γι'αυτό το λόγο... Το αγόρι μου είναι εξίσου της εκκλησίας και μου είπε ότι ήταν λάθος που ήρθαμε εις σαρκικήν επαφην... Όχι δεν λέω ψέματα ακριβώς αυτο είπε ότι έκανε αμαρτία με έκανε να νιώσω απαίσια ... Δεν μπορείς να λες στην σχέση σου είναι αμαρτία ήρθαμε εις επαφην ... Δεν το ανέφερα στο κείμενο μου γιατί κάποιος μπορεί να το θεωρήσει τρελό , παραλογο κλπ κλπ εγώ να δείτε πως ξενέρωσα και ένιωσα άβολα που μου είπε αυτό το πράγμα... Γι'αυτό υποθέτω ότι ίσως αυτός ήταν ο λόγος που οι γονείς του ήταν μέσα στα νεύρα ο λόγος της νηστείας... Αλλά και ο δικός μου κάναμε ότι κάναμε μετά θυμήθηκε ότι είναι αμαρτία τι να πω η γυναίκα μπορείτε ότι θέλετε να μου πείτε...
Παράθεση:
Δεσμευση και αρραβώνας
Σχόλιο # 1 από Anastasia19966Γεια σας. Είμαι καινούργια σε αυτό το site και τα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το ποσό περιεργα νιώθω στη σχεση μου και πόσους προβληματισμούς έχω ... Έχω μια όμορφη σχέση εδώ και αρκετό καιρό με έναν άνθρωπο στην ηλικία μου . Γνώρισα την οικογένεια του γνώρισε την οικογένεια μου και όλα πήγαν καλά. Πήγα για λίγες ημέρες σπίτι του έμεινα εκεί έρχεται και ο ίδιος σπίτι μου και υπάρχει μια οικειότητα . Όμως πριν λίγες ημέρες χωρίς να το πολυσκεφτω αποφάσισα να του κάνω έκπληξη και να πάω από το σπίτι του .. Εννοείται πως χάρηκε πάρα πολύ που με είδε είχε να με δει αρκετές μέρες λόγω δουλειάς υποχρεώσεων μένουμε σε διαφορετικές πόλεις αλλά οι γονείς του μόλις με είδαν κατέβασαν τα μούτρα στο πάτωμα και ήταν πολύ ψυχροί απέναντι μου. Με το ζόρι με χαιρέτησαν και γύρισαν και μου είπαν πως ήρθες χωρίς να ειδοποιήσεις φαγητό δεν υπάρχει , γυρίζω και τους λέω για εσάς ήρθα να σας δω Όχι για το φαγητό. Το αγόρι μου δεν μίλησε καθόλου η μητέρα του συνεχώς γκρίνιαζε για το τι θα μαγειρέψει ο πατέρας του δεν μιλουσε καθόλου και ένιωσα πολύ μόνη λες και ήμουν ξένη... Σε λίγο καιρό αρραβωνιαζομαστε με το αγόρι μου ο ίδιος ήθελε να επισημοποιηθεί η σχέση μας εγώ δεν ήθελα να δεσμευτουμε τόσο γρήγορα γιατί οι γονείς του είναι παλαιών αρχών και άνθρωποι της εκκλησίας. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν μου αρέσει η πίεση και έχω πιεστεί αρκετά στο να πω το Ναι για ένα τόσο μεγάλο βήμα. Εγώ ζήτησα από το αγόρι μου να νοικιάσουμε ένα σπίτι να μείνουμε μαζί να συγκατοικησουμε αλλά δουλεύω μόνο εγώ το αγόρι μου δουλεύει αραιά και που και βγάζει λίγα χρήματα. Του έχω πει αμέτρητες φορές να σταματήσουμε να αφήσουμε τον αρραβώνα χρήματα δεν υπάρχουν πως θα αρραβωνιαστουμε πως θα ζήσουμε μετά. Ο προβληματισμός μου ξεκινάει πρώτα από εκεί από το ότι δεν έχει σταθερή δουλειά και θέλει να αρραβωνιαστουμε του το έχω πει τόσες φορές κάθισα και του εξήγησα ότι υπάρχουν οικονομικά προβλήματα και δεν μπορούμε να προχωρήσουμε και λέει έχει ο Θεός θα μείνουμε σπίτι μου η σπίτι σου και θα δουλεύουμε και οι δύο. Εγώ δεν θέλω να ζήσω με τη οικογένεια του είδα πως μου φέρθηκαν όταν πήγα χωρίς να με περιμένουν κατεβασμένα μούτρα και μέσα στη ξυνιλα... Τι θα αλλάξει μετα? Θα είμαι επίσημα με τον γιο τους και θα με δουν με άλλο μάτι? Η θα μου κάνουν τι ζωή δύσκολη με κάθε ευκαιρία? Νιώθω ότι μιλάω σε τοίχο η ανάγκες μου δεν ακούγονται... Το αγόρι μου δεν βλέπει εμπόδια και εγώ βλέπω τόσα πολλά... κάθομαι τα βάζω κάτω και αντί να βρούμε λύσεις σηκώνεται και φεύγει... πήγαμε σε κοσμηματοπωλείο να μου μετρήσουν νούμερο για το δαχτυλίδι ήμουν πολύ στενάχωριμενη που ούτε όρεξη δεν είχα με το ζόρι πήγα. Εκείνη την στιγμή η κυρία από το κοσμηματοπωλείο γύρισε και είπε το δαχτυλίδι που έχουμε στην άκρη θα θέλατε να το πάρετε και λέει ο δικός μου Όχι όχι μην το δει είναι γρουσουζιά απλά να της μετρήσουμε το δάχτυλο εκείνη την ώρα κατάλαβα πως έχω μπλέξει άσχημα... έβαλε στην άκρη το δαχτυλίδι των αρραβώνων ενώ του λέω ότι δεν θέλω να προχωρήσουμε σε αρραβωνα ... Δεν ακούει κάτι σαν να μην με υπολογίζει.. Δεν θέλω να χωρίσω είναι πολύ καλός άνθρωπος ξέρω ότι με νοιάζεται ότι με αγαπάει όμως η βιασύνη του να κάνει τα πράγματα όπως τα θέλει ο ίδιος με προβληματίζει. Και το καλύτερο το άφησα για το τέλος οι γονείς του δεν ξέρουν τίποτα ότι εμείς σκεφτόμαστε τον αρραβώνα θα το μάθουν τελευταία στιγμή λέει το αγόρι μου στο τραπέζι των Χριστουγέννων που θα φαμε όλοι μαζί οι οικογένειες δηλαδή... Όλα πάνε πολύ λάθος και δεν ξέρω τι να σκεφτώ και πως να πράξω από εδώ και πέρα έχω ανχωθει και είμαι μόνιμος στενάχωριμενη...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media