Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Θελει να μεινει μονος του

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

elena_27_

# 1 στις 29/11/2021
author
Γυναίκα / 29 / Σε σχέση
Ν. Ημαθίας / Αλεξάνδρεια
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 9
'Aρεσαν+: 0%

Καλησπερα σας! ειμαι 27 ετων και εχω σχεση 3 χρονων με ενα αγορι 29 ετων. ηταν ολα τελεια, πριν μια εβδομαδα μαλωσαμε για χαζο λογο, μετα απο αυτο στελνει ενα μυνημα αλλα δεν απαντησα γιατι ελεγε παλι τα δικα του. ηθελα να ηρεμησουμε πρωτα και οι δυο και μετα να μιλησουμε ηρεμα και ωραια. χθες λοιπον εκανα αυτη την κινηση για να τον μιλησω αλλα ηταν ακομα τσατισμενος, και η τελευταια του κουβεντα ηταν: θελω να μεινω μονος τελος! τον ρωταω εγω μετα αν χωρισαμε? αλλα δεν απαντησε! τον αγαπω πολυ κ υποφερω!! να εχω ελπιδες??? τι σημαινει οταν ενας αντρας λεει μετα απο εναν καβγα οτι θελει να μεινει μονος του? οτι θελει να χωρισει οριστικα? οτι θελει να ηρεμισει? εγω τι να κανω τωρα? να μην τον ενοχλησω αλλο?

Helenaki4

# 2 στις 29/11/2021
author
Γυναίκα / 46 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 2.147

Στα ελληνικά το είπε . Και στα ελληνικά ρωτάτε ...τι σημαίνει ? 

Όταν στη σχέση έχετε αποφασίσει οτι όταν κάτι λέει δεν το εννοεί , αλλα εννοεί κάτι αλλο από αυτό που είπε , πώς περιμένετε να έχετε καλη σχέση ;

Και άντε και εννοούσε κάτι «αλλο» . Ρωτάτε εμάς τί ήταν αυτό , που δεν κοιμόμαστε μαζί του , ενώ εσείς που τον ξέρετε , έχετε σηκώσει τα χέρια ψηλά . 

Βρε κοπελια , ειναι πιο απλά τα πράγματα .

Αρέσει στα μέλη TheRedKnight, Mindthegap- και σε ακόμα 7 μέλη.

magicbus

# 3 στις 29/11/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Αν ήθελε να χωρίσετε θα στο έλεγε...Υποθέτω...

Ειδικά μετά από 3 χρόνια σχέσης...
Θέλει να μείνει λίγο μόνος του...
Κράτα τα λεγόμενα του, είναι νωρίς για υποθέσεις...

Redink

# 4 στις 29/11/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Θεματοθέτρια, ΔΕΝ ήταν όλα τέλεια.  Εθελοτυφλούσατε.  Η μεταξύ σας επικοινωνία ήταν και είναι άκρως προβληματική.  Όταν φτάνετε να ρωτάτε αγνώστους γιατί φοβάστε να ρωτήσετε τον ίδιο, και όλο αυτό γίνεται από μηνύματα, αυτό σημαίνει ότι δεν είχατε ποτέ καλή επικοινωνία.  Όταν ο άλλος σας ζητά να μείνει μόνος μετά από 3 χρόνια σχέσης και εσάς σας έρχεται από το πουθενά, αυτό σημαίνει ότι η μεταξύ σας επικοινωνία ήταν ό,τι να ναι ή/και πετούσατε χαρταετό.  Χωρίς επικοινωνία δεν υπάρχει υγιής σχέση.  Κατά τη γνώμη μου, μετά από 3 χρόνια δικαιούστε να ζητήσετε να μάθετε το λόγο που θέλει να χωρίσετε οριστικά, αν δεν έχει ήδη ειπωθεί.  Ωστόσο, αν ο άλλος επιμείνει να είναι τόσο δειλός που να κρύβεται πίσω από μηνύματα μετά από 3 χρόνια σχέσης, τότε δεν μπορείτε να τον αναγκάσετε.  Εκεί θα χρειαστει να πάτε πάρα πέρα μόνη σας.  Σε κάθε περίπτωση μια από τις βασικές αιτίες του πώς βρεθήκατε εδώ είναι η μεταξύ σας ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ επικοινωνία.  Δοκιμάστε να μάθετε τι έγινε για να μη σας τρώει.  Ωστόσο, ναι, ακούγεται ότι θέλει χωρίσει οριστικά και να είστε σίγουρη ότι το σκεφτόταν από καιρό.      

MiltosRNLI1930

# 5 στις 29/11/2021
author
Ανδρας / 62 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.582

Νομιζω

οτι οι σημερινοι νεοι αντι να εχουν την συνεχη γκρινια, προτιμουν να μενουν μονοι ξαπλα στον καναπε με τις χαλασμενες σουστες για να εχουν την ησυχια τους .Αν θελησουν να αλλαξουν καποτε καλτσες ευτυχως κατω απο τον καναπε υπαρχουν αφθονες .

Αρέσει στα μέλη TheRedKnight, Mindthegap- και σε ακόμα 4 μέλη.

Heptamer

# 6 στις 29/11/2021
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.225

Παίζει να του τελείωσε και να τσακώθηκε επίτηδες μαζί σου για να το ληξετε. Τρία χρόνια σχέση δεν είναι άσχημα - μπορεί να θέλει ανανέωση.

Παίζει να θέλει όντως να ηρεμήσει λίγο.

Άσε λίγο ακομη χρόνο να περάσει και αν δεν κάνει κίνηση, κάνε εσύ και απαίτησε να τα ξεκαθαρίσετε σα σοβαροί ενήλικες.

Έχε κατά νου ότι μπορεί και να το διαλυσετε. Συμβαίνουν αυτά.

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από elena_27_

Καλησπερα σας! ειμαι 27 ετων και εχω σχεση 3 χρονων με ενα αγορι 29 ετων. ηταν ολα τελεια, πριν μια εβδομαδα μαλωσαμε για χαζο λογο, μετα απο αυτο στελνει ενα μυνημα αλλα δεν απαντησα γιατι ελεγε παλι τα δικα του. ηθελα να ηρεμησουμε πρωτα και οι δυο και μετα να μιλησουμε ηρεμα και ωραια. χθες λοιπον εκανα αυτη την κινηση για να τον μιλησω αλλα ηταν ακομα τσατισμενος, και η τελευταια του κουβεντα ηταν: θελω να μεινω μονος τελος! τον ρωταω εγω μετα αν χωρισαμε? αλλα δεν απαντησε! τον αγαπω πολυ κ υποφερω!! να εχω ελπιδες??? τι σημαινει οταν ενας αντρας λεει μετα απο εναν καβγα οτι θελει να μεινει μονος του? οτι θελει να χωρισει οριστικα? οτι θελει να ηρεμισει? εγω τι να κανω τωρα? να μην τον ενοχλησω αλλο?

Αρέσει στα μέλη girl_aloud, alisida και σε ακόμα 2 μέλη.

NightWsh

# 7 στις 29/11/2021
author
Γυναίκα / 44 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Βούλα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 673

Ότι έχει βρει άλλη...

Πάμε παρακάτω!

Αρέσει στα μέλη Inlove74, MiltosRNLI1930 και σε ακόμα 1 μέλος.

elena_27_

# 8 στις 29/11/2021
author
Γυναίκα / 29 / Σε σχέση
Ν. Ημαθίας / Αλεξάνδρεια

Heptamer οχι επιτηδες δεν τσακωθηκε! θιχτηκε γιατι τον εβρισα, ειχε παρει αργα το βραδυ τηλεφωνο και νευριασα γιατι ημουν κουρασμενη και με ξυπνησε, ειχα να ξυπνησω νωρις το πρωι. την αλλη μερα δεν τον μιλησα καθολου γιατι ειχα νευριασει, βλακια μου αλλα τωρα εγινε. μετα οταν τον μιλησα νευριασε και αυτος. τον εβρισα και εγω και θιχτηκε. χθες που πηγα να τον μιλησω να τον εξηγησω ελεγε: κοιμησου οσο θες απο δω και περα, δεν σε ξαναενοχλω και μην με ενοχλησεις και εσυ και μετα λεει: θελω να μεινω μονος μου τελος! και απο τοτε δεν ξαναμιλησαμε.. γιαυτο δεν ξερω τι να σκεφτω τωρα, αν ειναι οριστικο η αν θελει απλως να ηρεμισει και ειναι κατι σαν τιμωρια? να τον ρωτησω δεν θελω, περιμενω να κανει αυτος την πρωτη κινηση μετα απο αυτα που ειπε..

Enikos

# 9 στις 29/11/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Μερικοι χρησται, θεωρουν οτι η εδρα εχει μαντικες ιδιοτητες...

Εκει ειναι που πεφτουν και οι καμπανες...

Εχω αδικο?...

Οχι πες μου!...

Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από Helenaki4

Στα ελληνικά το είπε . Και στα ελληνικά ρωτάτε ...τι σημαίνει ? 

Όταν στη σχέση έχετε αποφασίσει οτι όταν κάτι λέει δεν το εννοεί , αλλα εννοεί κάτι αλλο από αυτό που είπε , πώς περιμένετε να έχετε καλη σχέση ;

Και άντε και εννοούσε κάτι «αλλο» . Ρωτάτε εμάς τί ήταν αυτό , που δεν κοιμόμαστε μαζί του , ενώ εσείς που τον ξέρετε , έχετε σηκώσει τα χέρια ψηλά . 

Βρε κοπελια , ειναι πιο απλά τα πράγματα .

Αρέσει στα μέλη vidar70, archagellos και σε ακόμα 1 μέλος.

Enikos

# 10 στις 29/11/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Ε, του σκαω μια με το μπιστολι που ειχα εκει διπλα και παει...

Εγινε τωρα, τι να κανουμε...

Θα μας την βγει κι απο πανω?...

σοσ, σοσ, σοσ...

Αρέσει στα μέλη TheRedKnight, archagellos και σε ακόμα 3 μέλη.

NightWsh

# 11 στις 29/11/2021
author
Ένα ένα μας τα λες..τον έβρισες τον εθιξες νευριάσες έκανες την καμποση βρήκε άλλη.Τώρα άλλαξε πλευρό και ξανακοιμησου.Ηθικό δίδαγμα:Ο ύπνος ξανάρχεται αυτός που φεύγει δύσκολο.Σόρρυ.
Αρέσει στα μέλη alexandriani1, TheRedKnight και σε ακόμα 3 μέλη.

MiltosRNLI1930

# 12 στις 29/11/2021
author
Ανδρας / 62 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.582

Tα σημαδια δειχνουν ανδρα παλαιας κοπης .Το " τωρα κοιμησου οσο θες " λεει παρα πολλα και σπανιο στη σημερινη εποχη των ντροπαλων που δεν εχουν το θαρρος να πουν σε μια γυναικα απ ευθειας οτι την θελουν αλλα το λενε μεσω f.b και αλλα πολλα νεα κολπα της καρπαζιας.

Αρέσει στα μέλη TheRedKnight, Mindthegap- και σε ακόμα 2 μέλη.

la-mer

# 13 στις 29/11/2021
author
Ανδρας gay / 75 / Παντρεμένος
Ν. Χαλκιδικής / Συκιά
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 1.576

Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από MiltosRNLI1930

Νομιζω

οτι οι σημερινοι νεοι αντι να εχουν την συνεχη γκρινια, προτιμουν να μενουν μονοι ξαπλα στον καναπε με τις χαλασμενες σουστες για να εχουν την ησυχια τους .Αν θελησουν να αλλαξουν καποτε καλτσες ευτυχως κατω απο τον καναπε υπαρχουν αφθονες .

Αρέσει στο μέλος MiltosRNLI1930

Qwerty____55

# 14 στις 29/11/2021
author
Ανδρας / 62 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 1.447

Αγαπητη , elena .,

Δεν κλαιω που χωρισατε , δεν μου καίγεται καρφί , αν θα ξανασμιξετε ..

Ομως το ασχημο είναι , οτι εχεις καψει φλαντζα !!!  και πως θα τον ξεπερασεις τωρα ..!!!  ???

Νομιζω , την γνωριζεις την φλαντζα στο καπακι της μηχανης , ενος αυτοκινητου.

Σοβαρο προβλημα δεν λεω..

Οπότε ακομα και να τον πεισεις νατα ξαναβρείτε , ...την ιδια συμπεριφορα θα εχεις και στο μελλον , ειτε μαζι του ...ειτε με τον επομενο .

Και ξερεις γιατι ???

Γιατι κοπελα μου , Η γλώσσα κόκαλα δεν εχει και κοκαλα τσακιζει ..

Οταν σε πηρε τηλ. ο δολιος για να δει , το μαναρι του τι κανει ,  εσυ τον εβρισες !!!

Αφου δεν εμαθες μεχρι την ηλικια που είσαι τωρα , καλους τροπους συμπεριφορας   δεν θα τους μαθεις ποτε .!!!

Ευχαριστώ ...Q...

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από elena_27_

Αρέσει στο μέλος alisida

archagellos

# 15 στις 29/11/2021
author
Ανδρας / 57 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Απαντήσεις: 3.563

Αγαπητη ,

οταν φτασει ενας αντρας να γραψει "Θελω να μεινω μονος μου "...τα σημαδια δεν ειναι καλα 

Α..) σημαινει ..."Μου εχεις πρηξει τα ...φρυδια...και θα βρω μια να μην μου τα πρηζει "

β..) αξιζω καποια καλυτερη απο εσενα ...και θα ψαξω να την βρω .

γ..) Τιμωρία ...να ερθεις γονατιστη  ( λιγοτερες παντα πιθανοτητες ) 

Γραφεις οτι του την ειπες βαρια ...εαν γινοντανε αυτο σε εσενα ? μαλλον δεν θα σου αρεσε. Απο οτι δειχνει 3 χρονια ...χαζευετε διοτι ουσιαστικη σχεση δεν εχετε .

Εαν ο τυπος εχει ξεκαθαρσει στο μυαλο του 2 πραγματα δεν θα γυρισει σε εσενα ...

Προφανως ξεχείλισε το ποτηρι ...και οχι μονο αυτο ..Αλλα  ειναι η πρωτη φορα που ο τυπος ...εκοψε το καπηστρι ...και τον δεν εχεις δεμενο με τιποτα . 

Για να ξεκινησεις "το αγαπω ...το θελω ..¨και ολα αυτα τα εμετικα ...μαλλον μεχρι στιγμης τον ειχες του "χεριου" σου και δεν του φερόσουνα καλα ...τωρα ...καταλαβες οτι το... πιωμα θα ειναι βαρυ ...

Να προσεχεις στην πορεία της ζωη σου .

Keep Walking 

Αρέσει στα μέλη TheRedKnight, alisida και σε ακόμα 3 μέλη.

alisida

# 16 στις 29/11/2021
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Συμβαίνει ξέρεις,να θίγονται οι άνθρωποι όταν τους βρίζουμε.

Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τον άνθρωπο σου.

Πιστεύω ότι είχατε αρκετά θέματα άλυτα,δεν δικαιολογείται όσο κουρασμένη και να είσαι ,να τον βρίσεις επειδή σε ξύπνησε.

Φυσικά και να πάρεις τηλέφωνο,να ξεκαθαριστεί,όμως σκεφτείτε και οι δύο αν τελικά ταιριάζετε ή όχι.

Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από elena_27_

Heptamer οχι επιτηδες δεν τσακωθηκε! θιχτηκε γιατι τον εβρισα, ειχε παρει αργα το βραδυ τηλεφωνο και νευριασα γιατι ημουν κουρασμενη και με ξυπνησε, ειχα να ξυπνησω νωρις το πρωι. την αλλη μερα δεν τον μιλησα καθολου γιατι ειχα νευριασει, βλακια μου αλλα τωρα εγινε. μετα οταν τον μιλησα νευριασε και αυτος. τον εβρισα και εγω και θιχτηκε. χθες που πηγα να τον μιλησω να τον εξηγησω ελεγε: κοιμησου οσο θες απο δω και περα, δεν σε ξαναενοχλω και μην με ενοχλησεις και εσυ και μετα λεει: θελω να μεινω μονος μου τελος! και απο τοτε δεν ξαναμιλησαμε.. γιαυτο δεν ξερω τι να σκεφτω τωρα, αν ειναι οριστικο η αν θελει απλως να ηρεμισει και ειναι κατι σαν τιμωρια? να τον ρωτησω δεν θελω, περιμενω να κανει αυτος την πρωτη κινηση μετα απο αυτα που ειπε..

Αρέσει στα μέλη seychelles, Mindthegap- και σε ακόμα 2 μέλη.
I am Not a psychotherapist :)

Redink

# 17 στις 29/11/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Θεματοθέτρια, το να βρίζεις κάποιον είναι μορφή κακοποίησης.  Και το ίδιο βέβαια ισχύει και από τις δυο μεριές.  Καλώς σε χώρισε μπας και έτσι μάθεις ότι σε μια σχέση το να βρίζεις αποτελεί απαράδεκτη συμπεριφορά.  

Enikos

# 18 στις 29/11/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη

Το θεμα ειναι μην σου κανει χραπ ο ιμαντας χρονισμου και...

Φυγουνε τιποτα μπιστονια απο το καπω, με ορθοδρομικη πορεια, ενω προηγουμενως οι βαλβιδες που καρφωθηκανε πανω τους...

Εχουν κανει τις μπιελες και τον στροφαλο, μουσταλευρια...

Αφτο θελει μεγαλη προσοχη...

Αρέσει στα μέλη la-mer, Qwerty____55 και σε ακόμα 2 μέλη.

elena_27_

# 19 στις 29/11/2021
author
Γυναίκα / 29 / Σε σχέση
Ν. Ημαθίας / Αλεξάνδρεια
archaggellos, οχι δεν του την ειπα βαρια, ενα αντε και ? ειπα.. μαλλον το αντιθετο συμβαινει, αυτος με εχει του χεριου του. εγω παντα καλα τον φερομουνα, αυτη την φορα ομως ειμουνα κουρασμενη και τον εχω ζητησει και συγγνωμη μετα.. ειναι αυτος λογος να πεταξει 3 χρονια τοσο απλα?

NightWsh

# 20 στις 29/11/2021
author

...Μόνη ελπίδα μου ’μεινε η ζεστή φωνή σου,

μα ψυχρά μου απαντά, μα ψυχρά μου απαντά 

ο τηλεφωνητής σου.

Πάλι χτυπάνε καμπάνες για μας,

καμπάνες λύπης και όχι χαράς.

Κι απόψε λείπεις κι αλλού αγαπάς,άκου,

χτυπάνε καμπάνες για μας.

Ομορφιές...

Αρέσει στο μέλος Enikos
Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.