Παράθεση:
Σχόλιο # 40 από elena_27_
λοιπον, τον εστειλα μηνυμα και ζητησα συγγνωμη που ενιωσε οτι τον εθιξα, και οτι παντα τον εκτιμουσα. εγραψα βλακεια? το διαβασε αλλα δεν απαντησε.. αρα τελειωσαμε??
θα δείξει, περιμένουμε τώρα σκοπιά, το γερμανικό 2-4 το πιο δύσκολο ξέρεις
βοήθεια του κοινού πήραμε, σειρά έχει το τηλέφωνο? αν είναι να πάρουμε τον βασίλη από το διπλανό θρέντ να μας εξηγήσει
Η σε αφηνει να βρασεις λιγο ακομα στο ζουμι σου και θα επανελθει οποτε θελησει με τους δικους του ορους
ή
οντως τελειωσατε.
Καλο θα ηταν παντως να επαναξιολογησετε αμφοτεροι τις παιδιαστικες συμπεριφορες σας - μαλλον δεν ταιριαζετε και τόσο.
Παράθεση:
λοιπον, τον εστειλα μηνυμα και ζητησα συγγνωμη που ενιωσε οτι τον εθιξα, και οτι παντα τον εκτιμουσα. εγραψα βλακεια? το διαβασε αλλα δεν απαντησε.. αρα τελειωσαμε??
Απο την Τουνη το ξεπατικωσες αυτο?...
Παράθεση:
λοιπον, τον εστειλα μηνυμα και ζητησα συγγνωμη που ενιωσε οτι τον εθιξα,
Παράθεση:
Σχόλιο # 29 από elena_27_girl_aloud δεν εγινε ετσι ακριβως, δεν τον εβρισα οταν με ξυπνησε. οταν πηρε τηλ δεν το σηκωσα καν, και την αλλη μερα δεν τον μιλησα καθολου γιατι ειχα νευριασει, και ουτε αυτος δεν με μιλησε, και το βραδυ τον εστειλα εγω μετα ενα μηνυμα και τον ειπα οτι με ξυπνησε και με εχει στο γραψιμο τωρα γιατι δεν το σηκωσα??και οτι δεν σεβαστηκε την κουραση μου και λεει μετα οτι δεν με ξαναενοχλει και καθολου! γιαυτο εγω μετα τον ειπα αντε? και λεει: εσυ να πας! την αλλη μερα μετα στελνει: συγγνωμη και καλον υπνο απο δω και περα! και δεν τον απαντησα..τον εστειλα μετα πριν 2 μερες για να μιλησουμε ηρεμα και ωραια και εκει ηταν μετα που με λεει κοιμησου οσο θες απο δω και περα και θελω να μεινω μονος μου τελος! και ξανα δεν μιλησαμε. εγω τον εβρισα γιατι αντι να πει οκ συγγνωμη που σε ξυπνησα και ολα καλα που το συνεχιζει και λεει καλον υπνο απο δω και περα, δεν σε ξαναενοχλω κτλ. ειμαι πολυ χαλια, ουτε τρω ουτε τπτ.. μου λειπει πολυ, φοβαμαι οτι δεν θα ξαναμιλησουμε, οτι παει τελειωσε..
Τ'ωρα διάβασα τον καβγά. Σε καταλαβαίνω απόλυτα με τον ύπνο! Και γω είμαι επαγγελματίας υπναρού και δε μ αρεσει καθόλου να με ξυπνούν. Οι δικοί μου ξέρουν πως επιτρέπεται να με ξυπνούν από πυρκαγιά και πάνω.
Καλά έκανες και δεν το σήκωσες. Βέβαια ίσως υπήρχε πράγματι σοβαρότατος λόγος. Καλά τα ρομαντικά της Αλεξάνδρας του ποστ 30 δεν τα καταλαβαίνω.
Όμως θα σου δώσω άδικο στο ότι την άλλη μέρα με καθαρό μυαλό τον έβρισες. Ρώτησες τι σε ήθελε; Αν ο λόγος που σε ήθελε ήταν σοβαρός, δε θα έπρεπε να τον μαλώσεις. Γιαυτό είναι τα ζευγάρια. Βέβαια και γω στη θέση σου, θα τό παιζα κοιμισμένη. Αλλά την άλλη μέρα, καλό θα ήταν να ρωτούσες, τι είχε γίνει κλπ κλπ και όχι να τον βρίσεις.
Τέλος πάντων, ό,τι έγινε έγινε. Επειδή σε βλέπω συνάδελφο υπναρού, από δω και πέρα, ξεκαθάριζε με τους αγαπητικούς σου τα περί νυχτερινής ενόχλησης, κλείνε το κινητό σου όταν πας για ύπνο, άφηνε μόνο ξυπνητηρι (λειτουργια πτήσης). Και για να σου λυθούν οι απορίες, ρωτα τον, αν θα μπορέσει να σε συγχωρέσει. Αν όχι, μη στενοχωριέσαι, ειλικρινα κανένας άντρας δεν αξίζει όσο ο ύπνος μας
Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από EnikosΕ, του σκαω μια με το μπιστολι που ειχα εκει διπλα και παει...
Εγινε τωρα, τι να κανουμε...
Θα μας την βγει κι απο πανω?...
σοσ, σοσ, σοσ...
Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από EnikosΤο θεμα ειναι μην σου κανει χραπ ο ιμαντας χρονισμου και...
Φυγουνε τιποτα μπιστονια απο το καπω, με ορθοδρομικη πορεια, ενω προηγουμενως οι βαλβιδες που καρφωθηκανε πανω τους...
Εχουν κανει τις μπιελες και τον στροφαλο, μουσταλευρια...
Αφτο θελει μεγαλη προσοχη...
Όσο και να πληγώνεις για να πάρεις απάντηση
εσύ χρειάζεσαι την 6 δόση αντιλυσσικού!
Κυκλοφορησε και σε σοφτ πιλς μαθαινω...
Νομιζω και σε υποθετα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 49 από NightWshΌσο και να πληγώνεις για να πάρεις απάντηση
εσύ χρειάζεσαι την 6 δόση αντιλυσσικού!
Βρε κοπελιά, η αντίληψη σου για το μόλις πριν και το τι ακολούθησε αμέσως μετά εσένα σου βγάζει λογική τώρα? Μήπως απλά δεν είχες καταλάβει καλά την κατάσταση πριν εκείνο το τηλεφώνημα ?
Παράθεση:
Σχόλιο # 52 από elena_27_
λοιπον, τον ρωτησα στα ισια αν χωρισαμε, και απαντησε με ναι.. και ο λογος? βαρεθηκε με την επικοινωνια μας! απο αυτο τον καβγα εχει ξενερωσει τοσο πολυ?? πριν ειμασταν πολυ καλα και την ημερα ειδικα πριν ξεκινησει αυτο με το τηλεφωνημα καναμε σχεδια, ειμασταν αγαπημενοι.. και παντα ειχαμε μια ωραια επικοινωνια.. τον ρωτησα αν εχει αλλη και ειπε οτι δεν κανει πουστια απλα θελει την ησυχια του, μονος του να μεινει.. καλα και πρεπει κατευθειαν να χωρισει?? δεν μπορω να τον καταλαβω, ειμαι πολυ χαλια..
Παράθεση:
Σχόλιο # 52 από elena_27_
. καλα και πρεπει κατευθειαν να χωρισει??
Ενω εσυ τι θεωρουσες οτι θα επρεπε να συμβει ;;
Να το συζητησει μαζι σου που τον εβρισες...;;;..να σε δικαιολογησει;;;...
Σορρυ κιολας αλλα αυτες ειναι αποψεις πενταχρονου που χτυπιεται κατω επειδη του πηραν το γλειφιτζουρι...
ΜΜ πολλα τα θεματα, μαλλον δεν σ θελει το ιδιο, βλεπω οτι κουραστηκε οτι εχει ξενερωσει σιγουρα απλα δεν ξερω αν ειναι λογω της συμπεριφορας σου για να σου κανει νουμερα για να ταρακουνηθεις ή οντως θελει να χωρισετε, οπως και να εχει θα σου προτεινα να ετοιμαζεσαι για κατι καινουργιο , ολα δυσκολα στην ζωη στην αρχη καλη μου , μετα τ πρωτο διαστημα ομως θα αρχισεις να στρωνεις. Κανε οτι πιστευεις οτι αξιζει να κανεις και αν δενν προχωρα παρακατω , αν ξαναγυρισει μας λες ... σ ευχομαι τα επομενα να ειναι οτι ειναι καλυτερα μπορει και μαζι μπορει και χωρια ...¨)
Από τη στιγμή που του ζήτησες συγγνώμη και τα είχατε τρία χρόνια δεν είναι σοβαρός λόγος αυτός να χωρίσετε. Συμβαίνουν αυτά στα ζευγάρια απλά να είσαι πιο ευγενική την επόμενη φορά. Όσο για τον τυπο τι να σου πω ο κόσμος είναι απρόβλεπτος άντρες κ γυναίκες. Ευχομαι να ξεπεράσεις το χωρισμό σου και να μη στεναχωριέσαι. Είναι προς τιμή σου που σηκώνεσαι τόσο πρωί για δουλειά έπρεπε να το καταλάβει κ να δείξει κατανόηση αλλά να σου πει να μη το ξανά βρίσεις ήρεμα κ ευγενικά να σου κρατήσει και 1-2 μέρες το πολυ μουτρα κ τέλος. Εγώ έτσι θα έκανα. Αλλά δεν είμαστε όλοι ίδιοι οι σχέσεις δίνουν ωραίες στιγμές αλλά θέλουν και υπομονή.
Για να μη παρρξηγηθω εγώ δεν βρίζω εννοείται αλλά το έγραψα σαν τρόπο αντιμετώπισης αν γινόταν σε εμένα. Υποτίθεται είσαι ο άνθρωπος του αν είναι να σε δικάσει επειδή σου έκατσε μια στραβη και ξέφυγες... Καλά κρασιά.
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από elena_27_Heptamer οχι επιτηδες δεν τσακωθηκε! θιχτηκε γιατι τον εβρισα, ειχε παρει αργα το βραδυ τηλεφωνο και νευριασα γιατι ημουν κουρασμενη και με ξυπνησε, ειχα να ξυπνησω νωρις το πρωι. την αλλη μερα δεν τον μιλησα καθολου γιατι ειχα νευριασει, βλακια μου αλλα τωρα εγινε. μετα οταν τον μιλησα νευριασε και αυτος. τον εβρισα και εγω και θιχτηκε. χθες που πηγα να τον μιλησω να τον εξηγησω ελεγε: κοιμησου οσο θες απο δω και περα, δεν σε ξαναενοχλω και μην με ενοχλησεις και εσυ και μετα λεει: θελω να μεινω μονος μου τελος! και απο τοτε δεν ξαναμιλησαμε.. γιαυτο δεν ξερω τι να σκεφτω τωρα, αν ειναι οριστικο η αν θελει απλως να ηρεμισει και ειναι κατι σαν τιμωρια? να τον ρωτησω δεν θελω, περιμενω να κανει αυτος την πρωτη κινηση μετα απο αυτα που ειπε..
Μια στιγμή! Έχετε 3 χρόνια σχέση, σε πήρε τηλέφωνο και σε ξύπνησε και νευρίασες? Κι άντε καλά αυτό, όταν αυτός νευριάζει τον βρίζεις κι από πάνω? Και μετά τι περιμένεις? Δεν το τελείωσε αυτός, εσύ το τελείωσες, ή μάλλον τον βοήθησες να το τελειώσει! Συνήθως όταν λέμε ότι θέλουμε να μείνουμε μόνοι κρύβεται ένοχο μυστικό από πίσω (άλλη γυναίκα). Όταν το λέμε όμως μετά από καβγά, συνήθως σημαίνει ότι απλώς θέλουμε να μείνουμε μόνοι, πιο συγκεκριμένα μακριά από τον ανθρωπο που λέμε ότι θέλουμε να μείνουμε μόνοι...
Παράθεση:
Σχόλιο # 19 από elena_27_
archaggellos, οχι δεν του την ειπα βαρια, ενα αντε και ? ειπα.. μαλλον το αντιθετο συμβαινει, αυτος με εχει του χεριου του. εγω παντα καλα τον φερομουνα, αυτη την φορα ομως ειμουνα κουρασμενη και τον εχω ζητησει και συγγνωμη μετα.. ειναι αυτος λογος να πεταξει 3 χρονια τοσο απλα?
Σημασία δεν έχει μόνο τι λες...αλλά και ο τρόπος που το λες...πάνω στα νεύρα σου λογικό να μην του το πεις "χαϊδευτικά"! Βάλε τον εαυτό σου στη θέση του. Γίνε εσύ ο δέκτης της δικής σου αντιμετώπισεις σε εκείνον. Θα σου άρεσε? Θα το δικαιολογούσς? Θα ήθελες να συνεχίσεις ή θα έφευγες? Το τι ακριβώς έγινε το ξέρετε μόνο οι 2 σας όπως επίσης και το τι νιώθετε, εμείς οι λοιποί απλά διαβάζουμε μερικές γραμμές!
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media