Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Ανασφάλεια

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

stratos1994

# 1 στις 3/12/2021
author
Ανδρας / 29 / Σε σχέση
Ν. Ιωαννίνων / Αγία Κυριακή
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2
'Aρεσαν+: 0%

Ανασφάλεια

Καλησπερα . Είμαι 27 ετών κ εδώ και 1 χρόνο είμαι σε σχεση με μια κοπέλα που είναι 20 . Φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη. Εγώ επαρχία. Περάσαμε κάποιες δυσκολες στιγμές αλλά υπάρχει αγάπη και ειμαστε καλα μαζί και προσπαθούμε πολυ . Το προβλημα μου είναι πως η κοπέλα μου δεν είναι αρκετά καχύποπτη γενικά κ δε δίνει σημασία σε αρκετές λεπτομέρειες που ίσως την φέρουν σε άβολη θέση. Πχ φίλες της να της κάνουν πασα γνωστό τους κλπ. Πρόσφατα αγόρι φίλη της προσπαθουσε ν τη φέρει κοντά με φίλου του. Η κοπέλα μου απλά είναι αρκετά ευγενική όχι τόσο δυναμική και δεν ξέρει πως ν βάλει τα όρια της, αυτό που με προβληματίζει ιδιαίτερα είναι λίγο η ηλικία λίγο η άγνοια της λίγο τ ανεξερευνητο που τώρα ζει σα φοιτήτρια φοράμε μήπως την επηρεάσει ο κυκλος της κ σε μια συγκυρία γίνει καμια στραβή. . . Την εμπιστευομαι αλλά άθελά της μπορεί ν βρεθεί σε θεση που να μην υπάρχει γυρισμός... Πως να τ ελέγξω ολλ αυτό ;; 

Kristina_

# 2 στις 3/12/2021
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Απαντήσεις: 2.829

Αμα η σχεση, ειδικα στις ηλικιες σας, χρειαζεται προσπαθεια τοτε κατι δεν παει καθολου καλα

Εισαι πολυ ελεγκτικος και δεν ειναι καθολου καλο για το καλο σου κανε σοβαρη προσπαθεια (εδω χρειαζεται!!!)να το αντιμετωπισεις και να το αλλαξεις, ζητα βοηθεια αν δεν μπορεις μονος σου

Και ασε το κοριτσι ησυχο!!! Θα κανει αυτο που θελει,,,ειναι ενηλικη δε χρειαζεται οτι τον ελεγχο σου ουτε τπτ

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από stratos1994

Ανασφάλεια

Καλησπερα . Είμαι 27 ετών κ εδώ και 1 χρόνο είμαι σε σχεση με μια κοπέλα που είναι 20 . Φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη. Εγώ επαρχία. Περάσαμε κάποιες δυσκολες στιγμές αλλά υπάρχει αγάπη και ειμαστε καλα μαζί και προσπαθούμε πολυ . Το προβλημα μου είναι πως η κοπέλα μου δεν είναι αρκετά καχύποπτη γενικά κ δε δίνει σημασία σε αρκετές λεπτομέρειες που ίσως την φέρουν σε άβολη θέση. Πχ φίλες της να της κάνουν πασα γνωστό τους κλπ. Πρόσφατα αγόρι φίλη της προσπαθουσε ν τη φέρει κοντά με φίλου του. Η κοπέλα μου απλά είναι αρκετά ευγενική όχι τόσο δυναμική και δεν ξέρει πως ν βάλει τα όρια της, αυτό που με προβληματίζει ιδιαίτερα είναι λίγο η ηλικία λίγο η άγνοια της λίγο τ ανεξερευνητο που τώρα ζει σα φοιτήτρια φοράμε μήπως την επηρεάσει ο κυκλος της κ σε μια συγκυρία γίνει καμια στραβή. . . Την εμπιστευομαι αλλά άθελά της μπορεί ν βρεθεί σε θεση που να μην υπάρχει γυρισμός... Πως να τ ελέγξω ολλ αυτό ;; 

Αρέσει στα μέλη girl_aloud, Mindthegap- και σε ακόμα 3 μέλη.

alisida

# 3 στις 3/12/2021
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Αν κατάλαβα καλά,μας ρωτάς πώς να πείσεις την κοπέλα σου να κλειστεί μέσα.

Πώς να την πείσεις ότι είναι ένα μικρό αθώο,άβουλο πλάσμα που κινδυνεύει από τον περίγυρο της.

Και πώς να ελέγξεις τη ζωή της ,σωστά ?

Λοιπόν,άκου προσεκτικά: 

Πρόκειται για την ενήλικη κοπέλα σου και όχι για την ανήλικη κόρη σου και ως εκ τούτου,

δεν έχεις κανένα δικαίωμα να την ελέγξεις ούτε να της υποδείξεις πώς θα ζήσει τη φοιτητική της ζωή ,

που από τη φύση της έχει ανάγκη τη συναναστροφή με συμφοιτητές και τις ανάλογες εξόδους.

Δεν μας γράφεις ότι έχει δώσει δικαίωμα να πιστεύεις πως δεν σου είναι πιστή.

Αν αμφιβάλλεις για την κρίση της,σκέψου μόνο ότι σε επέλεξε για σχέση της,δηλ έκανε λάθος και για εσένα ?

Τέλος,θα σου πω ότι δεν έχει να κάνει με την ηλικία και πιστεύω ότι αν δεν το πολεμήσεις από τώρα,θα βρεθείς στη δυσάρεστη θέση να μην εμπιστεύεσαι καμία γυναίκα και σε μια ηλικία.

Εάν αμφιβάλλουμε για τον ανθρωπο μας,σημαίνει πως η επικοινωνία πάσχει και ότι ίσως δεν είναι το κατάλληλο για εμάς πρόσωπο.

Σε αυτή την περίπτωση,προτιμότερο να τερματίσεις τη σχέση ,παρά να υποφέρετε και οι δύο από σκηνές ζήλειας.

Η θεία Αλισιδα

Αρέσει στα μέλη girl_aloud, Heptamer και σε ακόμα 1 μέλος.
I am Not a psychotherapist :)

Mindthegap-

# 4 στις 3/12/2021
author
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Ιαπωνία
Απαντήσεις: 3.995

Παράθεση:

Πως να τ ελέγξω ολλ αυτό ;; 

Να απομακρυνθεις απο τη κοπελα διοτι δεν εχει αναγκη τον ελεγχο σου για να ζησει...

Να επισκεφθεις καποιον ειδικο για να λυσεις τα δικα σου ζητηματα ...καχυποψιας...ελεγκτικοτητας ...ανασφαλειας...

και γρηγορα...

Αρέσει στα μέλη NightWsh, Inlove74 και σε ακόμα 3 μέλη.

Redink

# 5 στις 3/12/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
"Θέση που να μην υπάρχει γυρισμός"; Όπως; Για δώσε μας ένα παράδειγμα...Την περιγράφεις λες και αυτή είναι ένα άβουλο νήπιο και εσύ ο μπαμπάς της. Αυτό σου φαίνεται φυσιολογικό;

seychelles

# 6 στις 3/12/2021
author
Ανδρας / 42 / Σε σχέση
Βερμούδες
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 894

Δεν είναι δουλειά σου να ελέγξεις κανένα πέρα από τα παιδιά σου, όταν κάνεις, μέχρι να γίνουν 18.

Να της πεις μια γνώμη μπορείς, τι θα κάνει με αυτή τη γνώμη είναι δική της δουλειά.

Μήπως καλύτερα να χαλαρώσεις λίγο εσύ ?

Αρέσει στα μέλη girl_aloud, alisida

Enikos

# 7 στις 3/12/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Η κοπελα, σαν κοπελα, δεν ξερει να βαζει τα ορια ΣΟΥ, τα δικα της μια χαρα ξερει και τα βαζει...

Η κοπελα, μια χαρα ανετη ειναι και δεν θα αισθανθει ασχημα αν δεν προσεξει οτι εισαι δραγατης της η πα να τον κανεις...

Μη φορασε οτι θα επηρεαστει, εαν δεν θελει η ιδια...ουτε απο σενα θα επηρεαστει να δεις και σε βλεπω συντομα σολο...

Το οτι την εμπιστευεσαι μου φερνει αφτοματα στο μυαλο μια ερωτηση να σου απευθυνω...

...δε μπιστευω νασαι τιποτα κανα τρολ, ε?...

Αρέσει στα μέλη sissy108, Inlove74 και σε ακόμα 1 μέλος.

vidar70

# 8 στις 3/12/2021
author
Ανδρας / 77 / Ελεύθερος
Αργεντινή
Απαντήσεις: 728

Θεια αλυσιδα

γιατι τοση επιθεση στο παλλικαρι? Διαβασες ελεγχο και αρχισε η επιθεση? Πες το με πιο γλυκο τροπο.

Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από alisida

Αν κατάλαβα καλά,μας ρωτάς πώς να πείσεις την κοπέλα σου να κλειστεί μέσα.

Πώς να την πείσεις ότι είναι ένα μικρό αθώο,άβουλο πλάσμα που κινδυνεύει από τον περίγυρο της.

Και πώς να ελέγξεις τη ζωή της ,σωστά ?

Λοιπόν,άκου προσεκτικά: 

Πρόκειται για την ενήλικη κοπέλα σου και όχι για την ανήλικη κόρη σου και ως εκ τούτου,

δεν έχεις κανένα δικαίωμα να την ελέγξεις ούτε να της υποδείξεις πώς θα ζήσει τη φοιτητική της ζωή ,

που από τη φύση της έχει ανάγκη τη συναναστροφή με συμφοιτητές και τις ανάλογες εξόδους.

Δεν μας γράφεις ότι έχει δώσει δικαίωμα να πιστεύεις πως δεν σου είναι πιστή.

Αν αμφιβάλλεις για την κρίση της,σκέψου μόνο ότι σε επέλεξε για σχέση της,δηλ έκανε λάθος και για εσένα ?

Τέλος,θα σου πω ότι δεν έχει να κάνει με την ηλικία και πιστεύω ότι αν δεν το πολεμήσεις από τώρα,θα βρεθείς στη δυσάρεστη θέση να μην εμπιστεύεσαι καμία γυναίκα και σε μια ηλικία.

Εάν αμφιβάλλουμε για τον ανθρωπο μας,σημαίνει πως η επικοινωνία πάσχει και ότι ίσως δεν είναι το κατάλληλο για εμάς πρόσωπο.

Σε αυτή την περίπτωση,προτιμότερο να τερματίσεις τη σχέση ,παρά να υποφέρετε και οι δύο από σκηνές ζήλειας.

Η θεία Αλισιδα

Αρέσει στο μέλος Broken_Guy

Broken_Guy

# 9 στις 3/12/2021
author
Ανδρας / 32 / Χήρος
Ν. Τρικάλων / Τρίκαλα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 252
Ας εκφράσω και εγώ την λιγότερο δημοφιλή άποψη της ημέρας.

Αρχικά Στράτο ας ξεκαθαρίσουμε πως δεν μπορείς να ελέγξεις τίποτα λόγω και της απόστασης (και ούτε πρέπει φυσικά).

Έπειτα, καταλαβαίνω πως αυτά τα προξενιά σου τα λέει η ίδια η κοπέλα σου και για να συμβαίνει αυτό, κατά τη δική μου άποψη πάντα, δεν βάζει κανένα φρένο στις φίλες της  ("Βαστάτε ρε κοπελιές, έχω σχέση, δεν ψάχνω μνηστήρα" π.χ.), το αφήνει να διαιωνίζεται για τους χ,ψ λόγους που δεν νομίζω να έχουν να κάνουν με ευγένεια αλλά τελοσπάντων (όπως και να το κάνουμε άλλο το "βγαίνω με την παρέα μου" και άλλο το "βγαίνω με υποψήφιους γαμπρούς"). Αφού σου τα λέει ακόμα τουλάχιστον κάτι είναι και αυτό...Από κει και πέρα τι να πω παλίκαρε...εμείς εδώ στο χωριό μου λέμε "Δώσε θάρρος στο χωριάτη...", ελπίζω να μη βγει έτσι στην περίπτωση σου.

Αρέσει στο μέλος stratos1994

alisida

# 10 στις 3/12/2021
author
Καζακστάν

Όπως να βρεθεί στο σπίτι του φίλου του φίλου 

(και να γίνει το μοιραίο) 

Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από Redink
"Θέση που να μην υπάρχει γυρισμός"; Όπως; Για δώσε μας ένα παράδειγμα...

Αρέσει στο μέλος Mindthegap-

alexandriani1

# 11 στις 3/12/2021
author
Γυναίκα / 60 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.806

Το χειρότερο για μένα

Είναι ότι την δική σου ανάγκη να ελέγξεις τη ζωή της, κάτι που άλλωστε ομολογείς στην τελευταία σου φράση, προσπαθείς να το εξωραϊσεις εμφανίζοντας το κορίτσι σου περίπου σαν αγαθιάρα και αφελή.

Λυπάμαι φίλε μου. Μια νεαρή γυναίκα στα 20 ούτε αγαθιάρα είναι απαραίτητα ούτε χαζή. Κι εάν δεχτεί να κάνει νέες γνωριμίες το κάνει πολύ συνειδητά. Ενδέχεται, αυτό που εσύ περιγράφεις σαν πολύ ωραία σχέση, για εκείνη να μην είναι καθόλου έτσι. Πιθανά πράγματι να είναι ανοικτή σε κάτι καινούριο κι αυτό να το γνωρίζει ο φιλικός της περίγυρος γι΄αυτό να πέφτουν και ¨"προξενειά". Πράγμα που σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά μ' εσάς και τα πράγματα δεν είναι καθόλου όπως εσύ τα φαντάζεσαι.

Παράθεση:

Το προβλημα μου είναι πως η κοπέλα μου δεν είναι αρκετά καχύποπτη γενικά κ δε δίνει σημασία σε αρκετές λεπτομέρειες που ίσως την φέρουν σε άβολη θέση. Πχ φίλες της να της κάνουν πασα γνωστό τους κλπ. Πρόσφατα αγόρι φίλη της προσπαθουσε ν τη φέρει κοντά με φίλου του. Η κοπέλα μου απλά είναι αρκετά ευγενική όχι τόσο δυναμική και δεν ξέρει πως ν βάλει τα όρια της, αυτό που με προβληματίζει ιδιαίτερα είναι λίγο η ηλικία λίγο η άγνοια της λίγο τ ανεξερευνητο που τώρα ζει σα φοιτήτρια φοράμε μήπως την επηρεάσει ο κυκλος της κ σε μια συγκυρία γίνει καμια στραβή. . . Την εμπιστευομαι αλλά άθελά της μπορεί ν βρεθεί σε θεση που να μην υπάρχει γυρισμός... Πως να τ ελέγξω ολλ αυτό ;; 

Αρέσει στα μέλη seychelles, Enikos και σε ακόμα 3 μέλη.

stratos1994

# 12 στις 3/12/2021
author
Ανδρας / 29 / Σε σχέση
Ν. Ιωαννίνων / Αγία Κυριακή
Απαντήσεις: 2
Ακριβως ετσι όσο τους αφήνεις τόσο θα χοντραίνει

girl_aloud

# 13 στις 3/12/2021
author
Γυναίκα / 40 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Απαντήσεις: 239
Λες οτι υπαρχει αγαπη μεταξυ σας, αλλα αγαπη που εμπεριεχει ελεγχο δεν ειναι αγαπη. Αν νιωθεις ανασφαλεια επειδη ειναι καμποσα χρονια μικροτερη σου, κανε κατι για αυτο και μην προσπαθεις να το μεταθεσεις σε εκεινη. Δεν ειναι δικο της προβλημα.Ο καθενας οριζει τον εαυτο του οπως θελει. Ισως λογω ηλικιας να μην ξερει ακομα ποια ειναι τα ορια της, αλλα δεν εχεις καμμια δουλεια να της κανεις υποδειξεις. Δεν εισαι ουτε πατερας της ουτε κηδεμονας της, οκ;
Αρέσει στο μέλος seychelles

Mindthegap-

# 14 στις 3/12/2021
author
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Ιαπωνία

Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από Broken_Guy
Ας εκφράσω και εγώ την λιγότερο δημοφιλή άποψη της ημέρας.

Αρχικά Στράτο ας ξεκαθαρίσουμε πως δεν μπορείς να ελέγξεις τίποτα λόγω και της απόστασης (και ούτε πρέπει φυσικά).

Έπειτα, καταλαβαίνω πως αυτά τα προξενιά σου τα λέει η ίδια η κοπέλα σου και για να συμβαίνει αυτό, κατά τη δική μου άποψη πάντα, δεν βάζει κανένα φρένο στις φίλες της  ("Βαστάτε ρε κοπελιές, έχω σχέση, δεν ψάχνω μνηστήρα" π.χ.), το αφήνει να διαιωνίζεται για τους χ,ψ λόγους που δεν νομίζω να έχουν να κάνουν με ευγένεια αλλά τελοσπάντων (όπως και να το κάνουμε άλλο το "βγαίνω με την παρέα μου" και άλλο το "βγαίνω με υποψήφιους γαμπρούς"). Αφού σου τα λέει ακόμα τουλάχιστον κάτι είναι και αυτό...Από κει και πέρα τι να πω παλίκαρε...εμείς εδώ στο χωριό μου λέμε "Δώσε θάρρος στο χωριάτη...", ελπίζω να μη βγει έτσι στην περίπτωση σου.

Γιατι βρε Μπροκεν ..που εγραψε οτι η κοπελια βγαινει με τους υποψηφιους γαμπρους;;;

Αλλο να ειναι οι υποψηφιοι γαμπροι στη παρεα...γενικως... και αλλο βγαινω ραντεβου

Στη πρωτη περιπτωση ...αυτο δεν γινεται να το αποφυγεις..εκτος αν  πρεπει καποιος να κλειστει σπιτι του για να μη τον φλερταρει αλλος ανθρωπος. 

Mindthegap-

# 15 στις 3/12/2021
author
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Ιαπωνία

Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από Redink
"Θέση που να μην υπάρχει γυρισμός"; Όπως; Για δώσε μας ένα παράδειγμα...

Να τη ξεμοναχιασει κανενας Θεσσαλονικιος...και να πρεπει ο Στρατος να παρει αεροπλανα και βαπορια και να παει να καθαρισει...

Αρέσει στα μέλη Inlove74, seychelles

Mindthegap-

# 16 στις 3/12/2021
author
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Ιαπωνία

Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από stratos1994

Ααα...οκ...

Τζαμπα καθομαι και γραφω...

alisida

# 17 στις 3/12/2021
author
Καζακστάν

Έχεις δίκιο ,ας μην είμαστε τόσο αυστηροί,ας έχουμε και λίγη ενσυναίσθηση.

Λοιπόν,φίλε Στράτο, 

Νοιώθεις μια ανασφάλεια για τα συναισθήματα της κοπέλας σου.

Αυτό μπορεί να ξεκινά από δικά σου προβλήματα αυτοπεποίθησης,αλλά μπορεί και να έχει προκληθεί από χειριστικη συμπεριφορά της κοπέλας σου,δηλ να σου δημιουργεί επίτηδες αμφιβολίες ,έτσι ,για να σε έχει στην πρίζα.

Και στις δύο περιπτώσεις όμως,η έλλειψη αγάπης επικοινωνίας εμπιστοσύνης κλπ κλπ...(απαραίτητων προϋποθέσεων δηλ για μια σχέση)

είναι εμφανής.

Προσπάθησε να το συζητήσετε και να βρείτε μια άκρη (φαντάζομαι ότι το έχετε κάνει μια δυο φορές τουλάχιστον).

Αν δε λυθεί το θέμα (δικό σου ή δικό της,δεν έχει σημασία) ,

Φεύγεις ! 

Δεν αξίζει να αναλωνομαστε σε ατέρμονες συζητήσεις του ίδιου περιεχομένου,είναι ψυχοφθόρο.

(Καλύτερα τώρα ??)

Η θεία Αλισιδα 

Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από vidar70

Θεια αλυσιδα

γιατι τοση επιθεση στο παλλικαρι? Διαβασες ελεγχο και αρχισε η επιθεση? Πες το με πιο γλυκο τροπο.

Αρέσει στα μέλη alexandriani1, Mindthegap- και σε ακόμα 1 μέλος.

Redink

# 18 στις 3/12/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από alisida

Όπως να βρεθεί στο σπίτι του φίλου του φίλου 

(και να γίνει το μοιραίο) 

Ε αν πρόκειται για "μοιραίο" τότε η κοπέλα δεν είχε άλλη επιλογή άρα δε θα φταίει άρα θα πρέπει να τη συγχωρήσει άρα "υπάρχει γυρισμός"   

seychelles

# 19 στις 3/12/2021
author
Ανδρας / 42 / Σε σχέση
Βερμούδες
Απαντήσεις: 894

Άστα να πάνε, έχει χάσει τις ηθικές της αξίες και τις παραδόσεις η κενωνια μας

https://m.youtube.com/watch?v=QrdoOeCvN6s

Παράθεση:
Σχόλιο # 12 από stratos1994

Αρέσει στο μέλος Mindthegap-

Broken_Guy

# 20 στις 3/12/2021
author
Ανδρας / 32 / Χήρος
Ν. Τρικάλων / Τρίκαλα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 252

Φίλτατη mind ξαναδιάβασε λίγο το αρχικό θέμα αν θέλεις. Ο θεματοθέτης γράφει "Πχ φίλες της να της κάνουν πασα γνωστό τους κλπ. Πρόσφατα αγόρι φίλη της προσπαθουσε ν τη φέρει κοντά με φίλου του.".

Για μένα τουλάχιστον, αυτά είναι πράγματα που μπορείς να τα αποφύγεις χωρίς να κλειστείς σπίτι. Όπως τα περιγράφει τουλάχιστον εδώ ο θεματοθέτης, η κοπέλα έχει παρέες που δεν σέβονται τη σχέση της, αλλά όπως είπε και η alex, κατ' εμε, πολύ σωστά στο σχόλιο #11 ούτε η ίδια μάλλον σέβεται/εκτιμάει αρκετά τη σχέση της και όλο "προκύπτουν" αυτές οι διαολεμένες πάσες απ τις παρέες της.

Παράθεση:
Σχόλιο # 14 από Mindthegap-

Γιατι βρε Μπροκεν ..που εγραψε οτι η κοπελια βγαινει με τους υποψηφιους γαμπρους;;;

Αλλο να ειναι οι υποψηφιοι γαμπροι στη παρεα...γενικως... και αλλο βγαινω ραντεβου

Στη πρωτη περιπτωση ...αυτο δεν γινεται να το αποφυγεις..εκτος αν  πρεπει καποιος να κλειστει σπιτι του για να μη τον φλερταρει αλλος ανθρωπος. 

Παράθεση:

Ανασφάλεια

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.