Καταπελτης και το εφετειο...
Φιλε μου καλησπερα!Δυστυχως τα πραγματα ειναι λιγο δυσκολα να ξερεις...απο την στιγμη που υπαρχει αποσταση δεν μπορεις να το ελεγξεις και καλυτερα να μην το κανεις!Απλα μην δενεσαι αλλο ειναι μικρη η κοπελα και καποια στιγμη θα θελει να γνωρισει κοσμο οπως ειναι το λογικο,να το εχεις στο μυαλο σου αυτο!
Παράθεση:
Ανασφάλεια
Σχόλιο # 1 από stratos1994Καλησπερα . Είμαι 27 ετών κ εδώ και 1 χρόνο είμαι σε σχεση με μια κοπέλα που είναι 20 . Φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη. Εγώ επαρχία. Περάσαμε κάποιες δυσκολες στιγμές αλλά υπάρχει αγάπη και ειμαστε καλα μαζί και προσπαθούμε πολυ . Το προβλημα μου είναι πως η κοπέλα μου δεν είναι αρκετά καχύποπτη γενικά κ δε δίνει σημασία σε αρκετές λεπτομέρειες που ίσως την φέρουν σε άβολη θέση. Πχ φίλες της να της κάνουν πασα γνωστό τους κλπ. Πρόσφατα αγόρι φίλη της προσπαθουσε ν τη φέρει κοντά με φίλου του. Η κοπέλα μου απλά είναι αρκετά ευγενική όχι τόσο δυναμική και δεν ξέρει πως ν βάλει τα όρια της, αυτό που με προβληματίζει ιδιαίτερα είναι λίγο η ηλικία λίγο η άγνοια της λίγο τ ανεξερευνητο που τώρα ζει σα φοιτήτρια φοράμε μήπως την επηρεάσει ο κυκλος της κ σε μια συγκυρία γίνει καμια στραβή. . . Την εμπιστευομαι αλλά άθελά της μπορεί ν βρεθεί σε θεση που να μην υπάρχει γυρισμός... Πως να τ ελέγξω ολλ αυτό ;;
ποσως.. Για το παλλικαρι προκειται. Διαβαζω παντως οι περισσοτερες πανω σε αυτο το υφος ειναι σαν το δικο σου. Δεν μου κανει εντυπωση φυσικα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από Broken_GuyΌπως τα περιγράφει τουλάχιστον εδώ ο θεματοθέτης, η κοπέλα έχει παρέες που δεν σέβονται τη σχέση της,
Ναι οι παρεες μπορει να μη τη σεβονται ...αλλα αυτο ειναι δικο τους θεμα...
Το να του τα λεει (αν το κανει)...δειχνει μια ανωριμοτητα...
20χρονη φοιτητρια στη θεσσαλονικη μονη...ειναι οτι πιο φυσιολογικο να τη φλερταρουν και να της προκυπτουν πασες...
Παράθεση:
Διαβαζω παντως οι περισσοτερες πανω σε αυτο το υφος ειναι σαν το δικο σου. Δεν μου κανει εντυπωση φυσικα.
Σχόλιο # 23 από vidar70
Ε και γιατι δεν γραφεις τη δικη σου αποψη ...για να ξεχωρισει (ς)...;;;
καλο ολα καλα ,για να μην γινει καμια ζημια !
Μου ειχε κανει τοσο κακη εντυπωση η τελευταια φραση που παραλειψα να σχολιασω το δευτερο σημαντικο προβλημα! Εχετε τεραστια διαφορα ηλικιας (το 1/3 της ηλικιας της,,,δλδ εκεινη ειχε ζησει μολις 1 χρονο ενηλικης ζωης και εσυ 8 οταν ξεκινησατε ) και ειστε και σε αλλη φαση ζωης,,,αραγε γιατι ειστε μαζι? Αν και οσο ειστε
Καλα εκεινη δικαιολογειται λογω απειριας, εσυ γιατι σχετιστηκες με μια σχεδον ανηλικη?? Νομιζες θα ειναι πιο ευκολο να την ελεγξεις? Γιατι νοιωθεις αυτη την αναγκη? Οποτε οκ στο ιδιο σημειο επιστρεφουμε,,,αραοκ σωστα απαντησα (τοχα αγχος ολο το βραδυ λεμε )
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από Kristina_Αμα η σχεση, ειδικα στις ηλικιες σας, χρειαζεται προσπαθεια τοτε κατι δεν παει καθολου καλα
Εισαι πολυ ελεγκτικος και δεν ειναι καθολου καλο
για το καλο σου κανε σοβαρη προσπαθεια (εδω χρειαζεται!!!)να το αντιμετωπισεις και να το αλλαξεις, ζητα βοηθεια αν δεν μπορεις μονος σου
Και ασε το κοριτσι ησυχο!!! Θα κανει αυτο που θελει,,,ειναι ενηλικη δε χρειαζεται οτι τον ελεγχο σου ουτε τπτ
Κάνε μας τη χάρη!
Θα βαλεις την κοπέλα στην γυάλα για να λύσεις εσύ τα θέματα σου;
Να σου υπενθυμίσω ότι οι άνθρωποι βγαίνουν έξω κάνουν παρέες ,κοινωνικοποιουνται.
Αν τώρα έχεις ανθρωποφοβια ή τον άνθρωποδιωχτη μπορείς να επισκεφτείς έναν ειδικό και να αφήσεις την σχέση σου να χάρη το νεαρό της ηλικίας της.
Όμως, αν νομίζεις ότι αυτά που κάνει σε φέρνουν σε δυσκολη στον κοινωνικό περίγυρο επειδή σε μειώνουν είναι άλλο θέμα.
εγραψα στην θεια αλυσιδα, δεν την διαβασες. Δεν γραφω απαντησεις για να ξεχωρισω δεν ειναι πασαρελα ιδεων εδω.
Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από Mindthegap-
Ε και γιατι δεν γραφεις τη δικη σου αποψη ...για να ξεχωρισει (ς)...;;;
κοιταξε καταννοω οτι ζηλευεις και οτι προφανως και δεν θελεις να χασεις την κοπελα, αρχικα να σου θυμισω πωςς για να τα εφτιαξε μαζι σου προφανως και δεν ψαχνεται εκτος και αν εσυ δεν εισαι ικανοποιημενος απο την σχεση σας και αποκρυβεις καποιες αλλες συμπεριφορες της, εαν κατι τετοιο δεν ισχυει και θεωρεις οτι η κοπελα ειναι συνετη δεν χρειαζεται να αμφιβαλλεις, η ζηλεια μπορει να καταστρεψει τα παντα σε μια μερα, συζητησε ανοιχτα μαζι της για καποιες αμφιβολιες σου χωρις να κανεις ενα θεμα ρωτα στην πλακα π.χ αν ειναι ελευθερα τα παιδια και πεστης στην πλακα εσυ εχεις ομως αγορι, φερσου εξυπνα βρε καλε μου, μην φανεις και κανενας σαικοοο , πες της π.χ την επομενη που θα ερθω να βγουμε ολοι μαζι, προφανως και η κοπελα δεν εχει βλεψεις για κατι αλλο απλα εκατσε στην παρεα της να υπαρχουν και καποια αγορια, αυτα ειναι δεδομενα στην ηλικια της , σκεψου απλα την αλλη πλευρα , οτι θα εχεις παρεα κ εσυ οταν πας και οχι κατι παρανοητικο. Παιξτο κ εσυ λιγο κουλ βρε παιδι μου!!! με 20αρα τα χεις τι περιμενεις, να ραβει το φουστανι της:;;; φερσου οπως αγορι της ηλικιας σου και σκεψου γιατι ειναι μαζι σου και οχι καποιο απο την παρεα της βασισου στα θετικα σου και ακολουθησε αυτα!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 32 από vidar70εγραψα στην θεια αλυσιδα, δεν την διαβασες. Δεν γραφω απαντησεις για να ξεχωρισω δεν ειναι πασαρελα ιδεων εδω.
Kαλα...
στα social media