αααχχαχαχχαχαχααχχαχαχχαχαχχαχχα
Παράθεση:
Eσυ
Σχόλιο # 21 από MiltosRNLI1930Μιχαλη θα ερθεις με τη μηχανη στο Le Roi στο παρκο του Χαλανδριου να βοηθησεις στις προετοιμασιες για να νιωθουν ασφαλεις οι Μανταμιτσες στο meeting ?
ρε του γιατρού είναι
Παράθεση:
Καινούργια νέα σημεριναΜου ζήτησε να κάνουμε παιδί ...θα ήθελε να κάνει παιδί μαζί μου επειδή θελει να με δεσει ...αλλά εγώ δεν μασάω από τέτοια...του φευγατου η μανα δεν έκλαψε ποτέ
Σχόλιο # 50 από Maik1973
Μην το καθυστερείς...
Οριακά προλαβαίνεις για να κάνετε γαμοβάφτιση...
Τώρα που πήρατε φόρα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 58 από alexandriani1Και γιατί δεν θες παιδί;
Να διαιωνίσεις και το είδος μη και λείψει;
Ζησε τον έρωτα σου εν ειρήνη...αν θέλει παιδί όμως πρόσεχε... υπάρχει το "λεκανοκλειδωμα"...μην είναι το
επομενο θεμα σου "είναι έγκυος και γω δεν θελω παιδι"...
Α και πρόσεχε την ροδα της ζωής...μην σε πατησει!!!
Παράθεση:
Όλες Ειμε πολύ ευτυχισμένος ζω τον απόλυτο έρωτα ...σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια
Σχόλιο # 67 από Maik1973
μια ημέρα μετά τον ήλιο που ανέτειλε μάικ, μια μόλις ημέρα μετά και ζεις τον απόλυτο έρωτα. Τα καλύτερα είναι μπροστά
Παράθεση:
Όλες Ειμε πολύ ευτυχισμένος ζω τον απόλυτο έρωτα ...σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια
Σχόλιο # 67 από Maik1973
Παράθεση:
Σχόλιο # 67 από Maik1973
βίον ανθόσπαρτον αγαπητέ !
https://www.youtube.com/watch?v=lwnqkh3z7MA&ab_channel=SakisRouvas
Πόσο ζηλεύω αυτή την άγνοια κινδύνου που έχεις φίλτατε Μάικ να ξερες...εγώ την έχασα απ τα 20-21 μου Τα καλύτερα εύχομαι αγορίνα!
Παράθεση:
Σχόλιο # 67 από Maik1973
Παράθεση:
Σχόλιο # 71 από girl_aloud
Αντε και καλα στεφανα...!
διότι οι άνδρες σε όλες τις ηλικίες είναι φρέσκοι σαν αυγό ημέρας.
Παράθεση:
Miltosrnli1930Να έρθω φίλε αλλά να αξίζουν οι κοπελίτσες .διότι η γυναίκα αν περάσει τα 29 γίνεται παλιό έπιπλο για απόσυρση.???
Σχόλιο # 25 από Maik1973
Παράθεση:
Σχόλιο # 67 από Maik1973
Παράθεση:
Σχόλιο # 66 από girl_aloud
Μαλλον αυτη ειναι πιο τρελη απο αυτον...
Και τι εγινε...δεν μασαει ο Μιμης απο τετοια...μια μετακομιση με το τρικυκλο του Φοντα και καθαρισε...
Μπατακες...
Παράθεση:
Σχόλιο # 68 από apolitiiiΖησε τον έρωτα σου εν ειρήνη...αν θέλει παιδί όμως πρόσεχε... υπάρχει το "λεκανοκλειδωμα"...μην είναι το
κατά μέσο όρο αφτές τις μέρες στην αθήνα, ο κάθε οδηγός περνά 2h στο αξάμι, μέσα ...:., ηρεμησίως ..,
Παράθεση:
Παρεπιπτοντως
Σχόλιο # 74 από MiltosRNLI1930
μηπως πουθενα βρισκονται ζαντες για Giulia nuova 1600 ?
Συγκρινε μια θεια 59 ετων και εναν θειο 59 ετων...
Αν δεν εχεις στραβισμο, θα δεις τις διαφορες...
Ασε που...εχεις...
Παράθεση:
καλά τα λες
Σχόλιο # 75 από trocaderoδιότι οι άνδρες σε όλες τις ηλικίες είναι φρέσκοι σαν αυγό ημέρας.
στα social media