Παράθεση:
καλά τα λες
Σχόλιο # 75 από trocaderoδιότι οι άνδρες σε όλες τις ηλικίες είναι φρέσκοι σαν αυγό ημέρας.
αλανιάρικο δίκροκο στην περίπτωση μας...
Καλε και εγω που δεν εχω στραβισμο (λιγη μυωπια, λιγο αστιγματισμο και λιγη πρεσβυωπια πολυ λιγη ομως εχω ) και δεν ειμαι ακομη 59,,,αμα συγκρινω εμενα με ενα συνομηλικο μου 95 στις 100 φορες πολυ πιο μπαγιατικο τον βγαζω,,,παλι λαθος ματαξανακανω???
Παράθεση:
Σχόλιο # 80 από EnikosΣυγκρινε μια θεια 59 ετων και εναν θειο 59 ετων...
Αν δεν εχεις στραβισμο, θα δεις τις διαφορες...
Ασε που...εχεις...
Παράθεση:
Σχόλιο # 65 από Inlove74
Μάικ,. Αφού διάβασα και το υπόλοιπο κείμενο αλλά και τα refresh που έχεις κάνει...είσαι τύπος που δεν μασάς, το κοριτσάκι τρέχει πίσω σου, δεν υπάρχει Μάικ και δεδομενος...παίξε μπαλιτσα...της κάνεις τρίδυμα και φυσικά αγόρια...δεν πρέπει να χαθείς, αδερφε...
Εσυ τωρα ομιλεις για το one in a billion που εχεις δει με τον πετσικαρισμενο τον συμμαθητη σου...
Σικε πολυ...
Για ρωτα και εμας τους δολιους που ξερουμε οτι το αβγο "ημερας" η τηγανητο η βραστο η σκραμπλ, χανει την φρεσκαδα του και την λεβεντια του, αμα τη χρηση (η την αχρησια)!!!...
Γι αυτο δεν αγοραζωμε τα ωα?...Δια περαιτερω χρησιν?...
Ε, παει περιπατο και γινεται η χαρα των πλαστικωνε μετα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 82 από Kristina_Καλε και εγω που δεν εχω στραβισμο (λιγη μυωπια, λιγο αστιγματισμο και λιγη πρεσβυωπια πολυ λιγη ομως εχω
) και δεν ειμαι ακομη 59,,,αμα συγκρινω εμενα με ενα συνομηλικο μου 95 στις 100 φορες πολυ πιο μπαγιατικο τον βγαζω,,,παλι λαθος ματαξανακανω???
Αρα δεν ειναι θεμα συγκρισης 59χρονου με 59χρονης,,,απλα οι 59χρονοι οσο μπαγιατικοι και να ναι θελουν το αυγουλακι τους φρεσκο,,,οκ και γω θελω να πεταξω οπως τα πουλια αλλα μπαα
Παράθεση:
Σχόλιο # 84 από EnikosΕσυ τωρα ομιλεις για το one in a billion που εχεις δει με τον πετσικαρισμενο τον συμμαθητη σου...
Σικε πολυ...
Για ρωτα και εμας τους δολιους που ξερουμε οτι το αβγο "ημερας" η τηγανητο η βραστο η σκραμπλ, χανει την φρεσκαδα του και την λεβεντια του, αμα τη χρηση (η την αχρησια)!!!...
Γι αυτο δεν αγοραζωμε τα ωα?...Δια περαιτερω χρησιν?...
Ε, παει περιπατο και γινεται η χαρα των πλαστικωνε μετα...
Δεν ηξευρω πως θελει ο 59χρονος κοκορικος το αυγουλακι του, ο πασα, εις, εκαστος δηλαδη...
Οταν ομως η εκαστη Μαρι Αντουανετ ομιλει περι φρεσκων ωων, καλο θα ειναι να ριξει μια ματια στην πισινα που δροσιζεται και να σκεφτει γιατι το σκυλοψαρο πηδησε επι κοντω εξω απο αυτην, μεσ την φρικη...
Παράθεση:
Σχόλιο # 85 από Kristina_Αρα δεν ειναι θεμα συγκρισης 59χρονου με 59χρονης,,,απλα οι 59χρονοι οσο μπαγιατικοι και να ναι θελουν το αυγουλακι τους φρεσκο,,,οκ και γω θελω να πεταξω οπως τα πουλια αλλα μπαα
Παράθεση:
Miltosrnli1930Να έρθω φίλε αλλά να αξίζουν οι κοπελίτσες .διότι η γυναίκα αν περάσει τα 29 γίνεται παλιό έπιπλο για απόσυρση.???
Σχόλιο # 25 από Maik1973
Το να μιλάει ένας άνθρωπος για ημερομηνίες λήξεως και "απόσυρση" αναφερόμενος σε ανθρώπους του αντίθετου φύλου, λες και πρόκειται για κρέας ή έπιπλο (παραθέτω το σχόλιο για να θυμηθούμε ποιος έκανε την αρχή και αν ήταν άνδρας ή γυναίκα...), υποδηλώνει απλά τη χαμηλή ποιότητα αυτού που σκέφτεται έτσι. Εαν επιπλέον έχει φτάσει σε μια ηλικία όπως τα 59 και πιστεύει ότι σε αυτή την ηλικία το ένα φύλο έχει κάποια σημαντική υπεροχή έναντι του άλλου σε θέματα "φρεσκάδας" στα μάτια των νεότερων του, εκεί μάλλον δεν έχει συναίσθηση του πόσο αστείος και συναισθηματικά ανώριμος φαντάζει τόσο στους συναισθηματικά ώριμους συνομίληκούς του όσο και στους νεότερους...
Φιλε Mike
Nομιζω οτι εισαι ατυχος που δεν γνωρισες τη Miss Giulia , η οποια πηρε το ονομα της απο το ιστορικο μοντελο της Alfa Romeo , στις ομορφες μερες του παροντος Φορουμ ,οταν ειχε αναρτησει φωτο με το λεπτο τιραντακι να πεφτει απαλα απο τον τρυφερο ωμο της .Εχωμε τιγκαρει συναισθηματικη ωριμοτητα...
Ακατάλληλα μασκέ πάρτυ βραδιάτικα, πως σου ήρθε βραδιάτικα. Θέλει λίγο ρεγουλα το ρημάδι το καλοριφέρ
Παράθεση:
Σχόλιο # 89 από EnikosΕχωμε τιγκαρει συναισθηματικη ωριμοτητα...
Τοσο καργα, που ακομα και στα χιουμοριστικα σχολια, βγαζωμε την ωριμοτητα μας αυτη, επικαλουμενοι εως και την μαριδα, ως ντεφακτο ομοιδεατες με εμας...
Ας γινοταν ενα μασκε ακαταλληλο παρτυ και να δεις ποιοι θα συμμετειχαν πρωτοι και καλυτεροι...
Ταχωμε δει δηλαδη, δεν ειναι υποθετικο το σεναριο...
Διοτι αλλο τελαρο η συναισθηματικη ωριμοτης και αλλο τελαρο ο σωμιες...
Καλα τωρα...κεφαλαιο ΣΤ παραγραφος εκσι...
Κυριε Μαικ, δεν προκειται για εσας...
Μάικ πάντως τίμησες την υπόσχεση στη Τζούλια και έβαλες και φωτό χωρίς γυαλί.
Πολλές γέφυρες πρέπει να 'χεις κάνει στα νιάτα, ψιλο-Karelin φάση. Ελευθερατζής ήσουνα ? Τι να σου πουμε και μείς εδώ τότε βρε Μάικ, πάρτη εκεί ένα fireman carry την κοπέλα, κατευθείαν μητρόπολη Αθηνών και βίο ανθόσπαρτο
στα social media