Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από EnikosΚαι εγω, απο τα εικοσιπεντε βιαστηκα και σε δυο βδομαδες ημουνα ενενηντα τεσσερα...
τονοτιλ σοφια μου και βασιλικο πολτο...
Λείπεις μαν, πολύ.
Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από panagiotismp90τονοτιλ σοφια μου και βασιλικο πολτο...
Παράθεση:
Σχόλιο # 19 από Paralia48
Αν είσαι 22 χρονών, τότε έχεις βιαστεί υπερβολικά να μεγαλώσεις.
Το αυτοάνοσο δεν το αναφέρω, διότι δεν το ξέρω και δεν είμαι γιατρός.
Αλλά και μια υγιής νέα κοπέλα αν ήταν στα 22 με 3 χρόνια σχέση με χωρισμούς, με σπουδές, δουλειές και έναν σύντροφο με λιμπιντο φουλ, που ίσως δεν βρίσκει και τον τρόπο κάθε φορά να την πλησιάσει, θα είχε παρόμοιο πρόβλημα. Όσο για τους 3 κυρίους που βρέθηκαν σε 6 μήνες στη ζωή σου, ισοδυναμεί στον καθένα ένα δίμηνο συμπεριλαμβ, και το χωρισμό, γνωριμία κλπ. Είναι πολύ μικρό διάστημα για να νοιώσεις άνετα μαζί τους, να νοιώσεις έλξη ώστε να κάνεις καλό σεξ. Δηλ το πείραμα ήταν καταδικασμένο να αποτύχει. Δηλ με 4 άντρες σε μια τρυφερή μεταεφηβική ηλικία με πολλά προβλήματα, δε μπορείς να χαρείς σεξ, το βλέπεις αγγαρία και κουράζεσαι. Να μιλούσε μια 40 εργαζόμενη μικρομάνα, θα ήταν αλλοιώς, εσύ είσαι κοριτσάκι.
Το σεξ δεν είναι υποχρέωση. Αν δεν έχεις διάθεση, δεν κάνεις. Μπορείς να κάτσεις αγκαλίτσα, να δειτε ταινία, να πιείτε ένα φλυτζάνι ζεστή σοκολάτα, να παίξετε, να διαβάσετε παρέα, να χαϊδευτείτε, να κάνετε πολλά πράματα.
Μη βιάζεσαι κοριτσι μου. Έχεις χρόνια μπροστα σου να απολαύσεις το σεξ.
Προφανώς δεν αναγκάστηκε, για να πήγε σημαίνει οτι ήθελε να πειραματιστεί και καλά έκανε εφοσον γούσταρε.
Παράθεση:
Πως ξεπερνάς την κούραση
Σχόλιο # 1 από Sofia340Καλησπέρα,
Είμαι 22 ετών και είμαι σε σχέση με τον σύντροφο μου 3 χρόνια, μείον τις περιόδους που είμαστε χωρισμένοι.Τελευταία έχω παρατηρήσει ότι έχουμε ρουτινιασει.Δεν είναι ότι δεν ζητάει σεξ, αυτός ιδανικά θα έκανε όλη μέρα, απλώς εγώ αισθάνομαι μια γενική κούραση, με αποτέλεσμα να κάνουμε μερικές φορές την εβδομάδα.Αισθάνομαι ότι το σεξ μου λείπει, αλλά όταν τον έχω διαθέσιμο, μου φαίνεται πολύ κουραστικό να ξεκινήσουμε κάτι. Προτιμώ να αράξουμε να δούμε καμιά ταινία.Νόμιζα στην αρχή ότι έφταιγε ο σύντροφος αλλά και όταν χωρίσαμε για 6 μήνες τα ίδια μη πω και χειρότερα ήταν και με τους υπολοίπους.Να αναφέρω κλείνοντας ότι αντιμετωπίζω μια χρονιά αυτοανοση ασθένεια, που ενώ δεν μειώνει την σεξουαλικη όρεξη, προκαλεί μέρος αυτής της κούρασης.Πως λοιπόν ένας άνθρωπος ξεπερνάει την κούραση ώστε να κάνει σεξ?
Για μένα μπορείς να κάνεις δύο πράγματα, το ένα ειναι να σταματήσεις να ικανοποιείται μόνη σου (αν το κάνεις) και το δεύτερο ειναι να ξεκινησεις να γυμνάζεσαι. Περπάτημα - τζοκιν για αρχή. Θα ανεβει γενικά η διαθεση σου και θα είσαι πιο ανθεκτική στη κούραση. Θα δείς βελτίωση σιγουρα με αυτά που σου λέω , προς το καλύτερο.
Καλημερα. Νομιζω οτι η ερωτικη διαθεση δεν σου λειπη απο αυτα που διαβασα.εμενα μου δινεις την εντυπωση οτι εχεις διαθεση να πειραματιστης και να γνωρισεις κατι φρεσκο..καθε ανθρωπος εχει τον δικο του σεξουαλικο κωδικα και αποτυπωμα το οποιο εκφραζεται ποικιλοτροπος αναλογα τον -την συντροφο. Το αυτοανοσο ισως θα μπορουσες να το βοηθησης με σωστη διατροφη και ασκηση. σου ευχομαι καλη τυχη.
Παράθεση:
Να αναφέρω κλείνοντας ότι αντιμετωπίζω μια χρονιά αυτοανοση ασθένεια, που ενώ δεν μειώνει την σεξουαλικη όρεξη, προκαλεί μέρος αυτής της κούρασης.Πως λοιπόν ένας άνθρωπος ξεπερνάει την κούραση ώστε να κάνει σεξ?
Σχόλιο # 1 από Sofia340
Δεν ξέρω αν εντωμεταξύ σημειώθηκε πρόοδος στο πρόβλημά σου. Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει αρχικά να κάνεις μια γενική εξέταση αίματος για να δεις αν λείπει κάτι (όπως βιταμίνη D3 - σχεδόν σίγουρο ότι είχες έλλειμμα εκτός κι αν έπαιρνες κάποιο συμπλήρωμα, σίδηρος, βιταμίνη B12 ...).
Τα επίπεδα ενέργειας μπορούν να ανέβουν και με ειδικά εκχυλίσματα από δέντρα και θάμνους. Υπάρχει π.χ. ένας συνδυασμός που δεν πρέπει να παίρνεις μετά τις 4 το απόγευμα, παρά το ότι μιλάμε για μερικές σταγόνες μόνο, γιατί μπορεί να διαταράξει τον ύπνο σου.
Κάποια εκχυλίσματα μάλιστα εξισορροπούν το ανοσοποιητικό σύστημα και ίσως να βοηθήσουν σε περίπτωση αυτοάνοσης ασθένειας - εξαρτάται. Μ' αυτό τον τρόπο πάντως ξεπέρασα κάποιες αλλεργίες που μου εμφανίστηκαν ξαφνικά και με ταλαιπώρησαν για χρόνια, τη στιγμή που οι γιατροί δεν έχουν κάποια λύση.
Δεν περιγραφω...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media