Καλησπέρα,
Είμαι 22 ετών και είμαι σε σχέση με τον σύντροφο μου 3 χρόνια, μείον τις περιόδους που είμαστε χωρισμένοι.Τελευταία έχω παρατηρήσει ότι έχουμε ρουτινιασει.Δεν είναι ότι δεν ζητάει σεξ, αυτός ιδανικά θα έκανε όλη μέρα, απλώς εγώ αισθάνομαι μια γενική κούραση, με αποτέλεσμα να κάνουμε μερικές φορές την εβδομάδα.Αισθάνομαι ότι το σεξ μου λείπει, αλλά όταν τον έχω διαθέσιμο, μου φαίνεται πολύ κουραστικό να ξεκινήσουμε κάτι. Προτιμώ να αράξουμε να δούμε καμιά ταινία.Νόμιζα στην αρχή ότι έφταιγε ο σύντροφος αλλά και όταν χωρίσαμε για 6 μήνες τα ίδια μη πω και χειρότερα ήταν και με τους υπολοίπους.Να αναφέρω κλείνοντας ότι αντιμετωπίζω μια χρονιά αυτοανοση ασθένεια, που ενώ δεν μειώνει την σεξουαλικη όρεξη, προκαλεί μέρος αυτής της κούρασης.Πως λοιπόν ένας άνθρωπος ξεπερνάει την κούραση ώστε να κάνει σεξ?Γενικά η ενέργεια σου πως είναι, πέρα από το σεξ, κουράζεσαι πχ να ανέβεις σκάλες, να κάνεις πράγματα κλπ? Είναι γενικότερο η ειδικό στο σεξ?
Όσον αφορά το αυτοάνοσο καθευατο, μόνο το γιατρό σου να ακούς.
Ποιους υπολοιπους...
Παράθεση:
Πως ξεπερνάς την κούραση
Σχόλιο # 1 από Sofia340Νόμιζα στην αρχή ότι έφταιγε ο σύντροφος αλλά και όταν χωρίσαμε για 6 μήνες τα ίδια μη πω και χειρότερα ήταν και με τους υπολοίπους.
δεν ειναι θεμα ενεργειας αφου η κοπελα 6 μηνες εκανε απανωτα τεστ δεν αφησε τιποτα το εψαξε!
Παράθεση:
Σχόλιο # 2 από seychellesΓενικά η ενέργεια σου πως είναι, πέρα από το σεξ, κουράζεσαι πχ να ανέβεις σκάλες, να κάνεις πράγματα κλπ? Είναι γενικότερο η ειδικό στο σεξ?
Όσον αφορά το αυτοάνοσο καθευατο, μόνο το γιατρό σου να ακούς.
Πολυ απλο το Θεμα να μην κουραζουμε και τα Μελη του Φορουμ να γραφουν .Καντε ενα συμβουλιο οι πρωην συντροφοι και οι νυν και ερευνηστε το προβλημα με λεπτομερεια .
Παράθεση:
Όπως ανέφερα Με τον σύντροφο μου είμαστε μαζί 3 χρόνια μείον τις περιόδους που ειμασταν χωριά.Εε αυτές τις περιόδους και εγώ αλλά και αυτός ειχαμε άλλους συντρόφους.
Σχόλιο # 5 από Sofia340
Τρια χρονια μειον τις περιοδους χωρισμου, ταχατε συνολικα κανα τετραμηνο?...
Γερη σχεση...δικαιως προβληματιζεσαι...
Τι θα κανεις χωρις ενεργεια αν τα ξανασπασετε για κανα οχταμηνο...
Χιλια δικαια εχεις...
Παράθεση:
Όπως ανέφερα Με τον σύντροφο μου είμαστε μαζί 3 χρόνια μείον τις περιόδους που ειμασταν χωριά.Εε αυτές τις περιόδους και εγώ αλλά και αυτός ειχαμε άλλους συντρόφους.
Σχόλιο # 5 από Sofia340
Αν έχεις θέμα γενικά, κοίτα και πως να το λύσεις για όλα.
Είναι πχ μήπως χρόνιο στρες η πηγή για τη γενική έλλειψη ενέργειας, το χρόνιο στρες αυξάνει πολύ και τις πιθανότητες για αυτοάνοσα, έχεις τέτοιο θέμα η είναι τελείως οφφ σαν υπόθεση εργασίας ?
Έχεις πάει σε ένα παθολόγο να πεις τα συμπτώματα και να κάνεις γενικές εξετάσεις μήπως είναι και κάτι άλλο που υπάρχει παράλληλα με το αυτοάνοσο? Πχ σε ένα φίλο με έλλειψη ενέργειας η πηγή ήταν καθαρά ιατρικό θέμα.
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από Sofia340
@seychellesΓενικά έχω θέμα, αλλά στους υπόλοιπους τομείς πχ εργασία, πανεπιστήμιο κλπΑναγκαστικά πηγαίνω οπότε δεν μένουν πίσω. Το θέμα του αυτοανοσου δεν το ανέφερα για περεταιρω γνώμες απλά γνωρίζω ότι το να λέει κάποιος 20 ετών, δεν έχω κουράγιο να κάνω βασικά πράγματα δεν είναι φυσιολογικό.
Οι γυναικες που ξερωμε εμεις, δεν ειναι του ποδαργιου...
Ασχετα απο το με ποσους εχουν παει αφτες η εμεις...
Για να σου το εξηγησω πιο καλυτεροτερα...
Ειναι αλλο αφτο, που επικαλεισαι εσυ για επιχειρημα-αλλοθι...
Αλο...
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από Sofia340
Από που ρε παιδιά βγάλατε το συμπέρασμα ότι πήγα με ένα λόχο?Ελεύθερη ήμουν, και πήγα με μερικους άντρες (3 για να είμαστε και ακριβής) σε διάστημα 6 μηνων, για να αντιληφθώ εάν είχα εγώ το πρόβλημα, όπως και εγινε.Εσείς δηλαδή τι πιστεύετε ότι οι γυναίκες με τις οποίες πηγαίνετε είχαν μόνο εσάς ως εραστή?
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από Sofia340
Εσείς δηλαδή τι πιστεύετε ότι οι γυναίκες με τις οποίες πηγαίνετε είχαν μόνο εσάς ως εραστή?
Βασικα...ετσι θελουν να πιστευουν ...ναι..!!! αλλα μη δινεις και τοσο σημασια στο τι θελουν να πιστευουν οι αλλοι...
Ας τους στη κοσμαρα τους...
Τι αυτοανοσο εχεις...;;;
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από Hellboy_δεν ειναι θεμα ενεργειας
Καλο μου παιδι ...ποσο παιδι εισαι...
Οταν μιλαμε για αυτοανοσα ...και δεν εχετε ιδεα ...μη μιλατε καλυτερα...
Aπλον ... No ερως
είδαμε και εμάς που δεν μας λείπουν!
γεννημένοι κουρασμένοι, λέμε!
το αυτοάνοσο θα έπρεπε να το είχε δει ήδη...
περαστικά να είναι όλα, παίδες...η μόνη ευχή που μας πρέπει πια...
Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από girl_aloud
Τσεκαρε βιταμινη D, σιδηρο/φερριτινη και θυρεοειδη. Η ανεπαρκεια τους προκαλει κουραση... οπως και μια μη ισορροπημενη διατροφη. Δεν ξερω αν σχετιζεται το αυτοανοσο με την κουραση που εχεις, αλλα γιατι δεν απευθυνεσαι σε εναν ειδικο;
Απο τη στιγμή που θεωρείς ότι η κούραση σου προέρχεται από το αυτοάνοσο σου, κακός ρωτάς εμάς πως θα την ξεπεράσεις, θα πρέπει να συζητήσεις το προβλημα σου με τον γιατρό σου, που γνωρίζει την πάθηση σου και θα σου προτείνει τι μπορείς να κάνεις.
Το σέξ απο την άλλη μπορεί να παραμεριστεί για πολλούς λόγους, όπως κούραση, φόβοι, άλλα ψυχολογικά, κτλ. Το ότι σου φαίνεται βουνό να εμπλακείς σε ερωτοτροπίες, και επιλέγεις την αποφυγή, σημαίνει πως στο τέλος δεν αποζημιώνεσαι επαρκός, για την ενέργεια που θα αφιερώσεις. Σε αυτό μπορεί να φταίει ο σύντροφος, εσυ η κανένας από τους δύο και απλα να μην υπάρχει χημεία. Στην περίπτωση σου που η κούραση είναι τόσο έντονος ανασταλτικός παράγοντας για να το μπλατζάρεις χρειάζεται να έχεις απέναντι σου κάποιον που σε κάνει να "ιδρώνεις" απλά ακούγοντας το όνομά του (οχι ευκολο).
Τέλος με το σώμα σου έχεις επαφή; νιώθεις το ίδιο και όταν προσπαθείς μόνη σου;
Παράθεση:
Πως ξεπερνάς την κούραση
Σχόλιο # 1 από Sofia340Καλησπέρα,
Είμαι 22 ετών και είμαι σε σχέση με τον σύντροφο μου 3 χρόνια, μείον τις περιόδους που είμαστε χωρισμένοι.Τελευταία έχω παρατηρήσει ότι έχουμε ρουτινιασει.Δεν είναι ότι δεν ζητάει σεξ, αυτός ιδανικά θα έκανε όλη μέρα, απλώς εγώ αισθάνομαι μια γενική κούραση, με αποτέλεσμα να κάνουμε μερικές φορές την εβδομάδα.Αισθάνομαι ότι το σεξ μου λείπει, αλλά όταν τον έχω διαθέσιμο, μου φαίνεται πολύ κουραστικό να ξεκινήσουμε κάτι. Προτιμώ να αράξουμε να δούμε καμιά ταινία.Νόμιζα στην αρχή ότι έφταιγε ο σύντροφος αλλά και όταν χωρίσαμε για 6 μήνες τα ίδια μη πω και χειρότερα ήταν και με τους υπολοίπους.Να αναφέρω κλείνοντας ότι αντιμετωπίζω μια χρονιά αυτοανοση ασθένεια, που ενώ δεν μειώνει την σεξουαλικη όρεξη, προκαλεί μέρος αυτής της κούρασης.Πως λοιπόν ένας άνθρωπος ξεπερνάει την κούραση ώστε να κάνει σεξ?
Και εγω, απο τα εικοσιπεντε βιαστηκα και σε δυο βδομαδες ημουνα ενενηντα τεσσερα...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media