Βρε κοριτσι,,,κι αν το κανε για να σε φοβισει ειναι δλδ οκ?
Παράθεση:
Σχόλιο # 24 από Ifigeneiarozzz
#22 δεν μαρεσει να ανακατεύω τους δικούς μου γιατί μου φαίνεται γελοίο ,ίσως το έκανε για να με φοβίσει .αν δω όμως τα ζόρια σίγουρα θα μιλήσω ..σας ευχαριστώ πολύ
37 χρονών...
Που πάμε ωρέ;;;Στους δικους σου θα το πεις για να ξερουν τι συμβαινει και για να σε συμβουλεσουν οχι για να παει να τον πιασει ο πατερας σου,,,αυτο θα το αναλαβει η αστυνομια αρχικα και ο δικηγορος αργοτερα
Εμεις απο δω δε μπορουμε να αξιολογησουμε πληρως την κατασταση,,,το γεγονος οτι ενας 37χρονος φερεται ετσι ειναι πιο ανησυχητικο απο να ηταν πχ 17) ισως πρεπει απο τωρα να απευθυνθεις σε δικηγορο,,,
Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από Ifigeneiarozzz
#25 όχι...ακριβώς γι'αυτό ήρθα σε απελπισία χθες...αν ήταν μεμονωμένα περιστατικά το ότι ήρθε έξω απ' το σπίτι και εκεί που βγηκα βόλτα δεν θα έδινα σημασία ..είναι όλα μαζί τα μηνύματα οι χαζές ζηλιες που κάνει από μόνος του οι βρισιές κλπ κλπ ..απ' την άλλη τι να πω στους δικούς μου.; Είναι ένας τύπος που έρχεται έξω απ' το σπίτι;αυτός είναι 37-38χρ...να πάει να τον πιάσει ο πατέρας Μου; Ίσως αυτό να τα έκανε χειρότερα ... Αλλά εννοείται ότι αν ξαναγίνει κάτι ανάλογο θα το μοιραστώ για να δούμε τι θα κάνουμε.
Αν γνωρίζεις τι σημαίνει και πώς γίνεται το χοντρό μπλοκ,
ελυσες το θέμα σου
Παράθεση:
Χοντρό θέμα με τον πρώην...
Σχόλιο # 1 από IfigeneiarozzzΚαλησπέρα σε όλους ...μαρεσουν πολύ τα θέματα στο σάιτ και πάντα έμπαινα και τα διάβαζα ...έτσι αποφάσισα να μπω να γράψω το δικό μου για να πάρω κάποιες αντικειμενικές γνώμες. Θα προσπαθήσω να μη μπω σε λεπτομέρειες και σας κουράσω ...είμαι 26 στα 18 τα είχα με έναν άντρα για περίπου 3 χρόνια ...ήταν παράξενος χαρακτήρας με πολλές ζηλιες και αλλόκοτη συμπεριφορά ...έκανα υπερβολικά πολύ υπομονή μαζί του γιατί τον ήθελα... Να μην τα πολυλογω κάποια στιγμή γιατί μου είχε σπάσει τα νεύρα και επειδή δεν ήταν εντάξει απέναντι μου χωρίσαμε. ...ποτέ δεν επιδίωξα οποιαδήποτε σχέση μαζί του ...αντίθετα αυτός πάντα μου θύμιζε την παρουσία του ,ακόμα και όταν είχε άλλη σχέση ...έλεγε ότι με θέλει ακόμα ..δεν με ξέχασε και ότι και αν γίνει και ακόμα και άλλη σχέση να κάνω θα με κάνει να γυρίσω πάλι σε αυτόν...δεν έδινα σημασία ,,έλεγα μιλάει ο εγωισμός του ...μετά για κάποιους μήνες εξαφανιζόταν και μετά ξανά τα ίδια ...το τελευταίο 3μηνο έχει αρχίσει να μου στέλνει αρκετά συχνά χωρίς να λέει κάτι ιδιαίτερο ...την προηγούμενη βδομάδα μου ζήτησε να βγούμε αρνήθηκα και είπα πως θα βγω σε λίγο μόνη μου. Εγώ βγήκα με την αδερφή μου ,,δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο αλλά ήταν στο ίδιο μέρος με εμένα ...έκανα ότι δεν τον είδα και εκείνος δεν με πλησίασε...πριν 3 μέρες με είδε ονλινε αργά σε ένα λογαριασμό σε σοσιαλ που έχω και άρχισε να με βρίζει και να με κάνει σκηνές ζήλιας. Τον μπλοκαρα...σήμερα τα ξημερώματα με πήρε τηλ ..του το έκλεισα...μου στέλνει στο κινητό και λέει " είμαι κοντά στο σπίτι σου και δεν είμαι καθόλου καλά έλα να τα πούμε" απάντησα πως νυσταζω και να μη περιμένει να φύγει...μου λέει δεν πειράζει θα έρθω έξω απ' το σπίτι σου να είμαστε κοντά ...δεν τον πίστεψα και έπεσα για ύπνο .. επειδή το δωμάτιο μου είναι απ' τη μεριά του δρόμου .. είδα τα φώτα του αμαξιού και άκουσα την μηχανή του αυτοκινήτου...ήταν έξω ... εννοείται πως δεν βγήκα...κάθησε με το ρολόι 45 λεπτά ...δεν με πήρε ξανά τηλ να βγω έξω...ούτε έστειλε μήνυμα ...απλά καθόταν εκεί με αναμμένα φώτα ...τι μπορώ να κάνω;; ...πως να φερθώ; Τον αποφεύγω από τότε που άρχισε πάλι τα τρελά του αλλά αυτό που έκανε χθες το βράδυ και την προηγούμενη βδομάδα με φόβισε. ..το είχε ξανακάνει και παλιότερα όταν δεν με πίστευε που του είπα ότι είμαι έξω με τους δικούς μου και ήρθε να δει... Δεν θέλω να μιλήσω στους δικούς μου ...δεν θέλω να ανακατευτούν ...αλλά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω ώστε να σταματήσει να με πειράζει...από τα ξημερώματα δεν μπορώ να κοιμηθώ τα σκέφτομαι συνέχεια ...θέλω μια αντικειμενική άποψη ... ευχαριστώ
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από EnikosΑναχαθεις, εσυ μας τρολαρεις με το γεια σας...
15900
προνοούμε...
στα social media