Του αρέσει κανενός η αρχαία Ελλάδα και ο αρχαιοελληνικός πολιτισμός;
Ερώτηση παγίδα είναι;
H αρχαια Αθηνα ναι .Η Αθηνα μετα τις δραστηριοτητες του μεγιστου Εθναρχη ΟΧΙ !
Παράθεση:
Aρχαία ελλάδα
Σχόλιο # 1 από dimitriosΤου αρέσει κανενός η αρχαία Ελλάδα και ο αρχαιοελληνικός πολιτισμός;
Yeap, Μεγάλος θαυμαστής, εδώ δείγμα από Πυρρίχιο...
https://www.youtube.com/watch?v=8RgYoFBiZIM&ab_channel=kostaskabrentzos
Ναι μου αρέσει...
Τι κερδίζω..??Ναι . . . . .
Που βεβαίως νεαρέ μου ελπίζω να μην είναι σπόντα για την ηλικία ορισμένων από εδώ μέσα, μεταξύ αυτών και εμού!
Παράθεση:
Aρχαία ελλάδα
Σχόλιο # 1 από dimitriosΤου αρέσει κανενός η αρχαία Ελλάδα και ο αρχαιοελληνικός πολιτισμός;
man ,
να μιλησουμε για τους θεους ...για τον Τιτaνομεγιστο Δια !!!
Το τι εκανε ο τυπος για να καρφωσει ???!!!...θα πρεπει να διδάσκεται στα Πανεπιστήμια ...
Αερα γινοτανε
Νερο γινοτανε
Φιδι γινοτανε
Τραγος γινότανε
Βροχη γινοτανε ...
Τα παντα ...ολα ...
Μιλαμε για τεραστιο αιδιοδουλο...
Keep Walking
Και παντοφλά, μην το ξεχναμε.
Οτι ελεγε η Ηρα γινοταν.
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από archagellos
Μιλαμε για τεραστιο αιδιοδουλο...
Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από HeptamerΚαι παντοφλά, μην το ξεχναμε.
Οτι ελεγε η Ηρα γινοταν.
man
δικιο εχεις ...αλλα το ατομο το ειχε παει σε αλλο επιπεδο το θεμα
Παντοφλα απο την Ηρα ...αλλα το τσουτσουνισμα ...τσουτσουνισμα ...
Θεϊκή...πολυγαμία!
Παντως, τα αναγνωριζε τα παιδιά του - και διχως τεστ DNA.
Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από archagellos
man
δικιο εχεις ...αλλα το ατομο το ειχε παει σε αλλο επιπεδο το θεμα
Παντοφλα απο την Ηρα ...αλλα το τσουτσουνισμα ...τσουτσουνισμα ...
Λιγο σεμνα παιδες, να δουμε προς τα που παει το περιστατικο...
Ενα ουζο με 2 γαυρους και μιση σουπια στην ταβερνα του Ξυπολητου στη Λουτσα
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από magicbusΝαι μου αρέσει...
Τι κερδίζω..??
Παράθεση:
Σχόλιο # 13 από MiltosRNLI1930Ενα ουζο με 2 γαυρους και μιση σουπια στην ταβερνα του Ξυπολητου στη Λουτσα
Μα τι ερώτηση είναι αυτή??? Αφού είμαστε Έλληνες είναι δυνατον να μην μας αρέσουν ???
Τότε υπήρχαν και σοφοί... τώρα αν ερχόταν ο Διογένης με το φανάρι του θα έψαχνε χρόνια να πετύχει
καποιον σοφό για δείγμα...θα έκανε αμέτρητα χιλιόμετρα και αν...
Παράθεση:
Aρχαία ελλάδα
Αγαπητε Dimitri... καλησπέρα ...
Την ερωτηση ...για το σε ποιους αρεσει η Ελλάδα και ο αρχαιοελληνικός πολιτισμος ...την κανεις σε αντρες της εδω παρεας η , σε γυναικες ..???
Θελεις να μαθεις απο εμας ??? η θελεις να μας κανεις .. επίδειξη γνωσεων ???
Εγω πάντως θα κρατήσω αυτο το όμορφο απο το προφιλ σου..
( .Τέλος πάντων μένω βόρεια προάστεια , είμαι ανεξάρτητος ως χαρακτήρας,αναζητώ την γνώση σε κάθε επίπεδο και πολλά άλλα που θα σου τα πω απο κοντά. )))
Οποτε μαλλον σε γυναικες απευθύνεσαι !!!
Και αν ημουν γυναικα θα σε ρωτουσα ::
Οκ ..φιλε μου .. είσαι ανεξάρτητος σαν χαρακτήρας ...μηπως εισαι και...οικονομικα ανεξαρτητος. ???
Εσυ αναζητας ...την γνώση ...αλλα η γυναικα ..το χρημα !!!
Προτεινω να της μαθεις να κανει γιογκα ...κουνγκ φου ..κλπ..για να ξεχνα την πεινα της !!!
Και μην περιμενεις να ερθει γυναικα να σε συναντησει ...και να τις τα πεις απο κοντα ..
Οχι φιλε μου ... Η γυναικα θα σου τα ρωτησει ολα ...και με τον μοναδικο δικο της τροπο ... θα της κανεις μια εκ βαθεων ..εξομολογηση ... για να σου πει ευγενικα , στο τελος .. Δεν εισαι ο τυπος μου !!!
Φιλικα ...Q...
Παράθεση:
Aρχαία ελλάδα
Μαρεσει ο Πλάτωνας και ο Λουκιανός...κρίμα που δεν έχουμε καμία σχέση με τους ανθρώπους που κατοικούσαν κάποτε σε αυτόν τον τόπο!
Δεν είναι πάντα άμεση η απόρριψη.
Συνήθως το κλωθογυριζουν για κάποιες ώρες στο κεφάλι τους και αφού κοντεψει να καει η φαιά ουσία από την εργώδη επεξεργασία, βγαίνει τελικά το απορριπτικο (κατά τεκμήριο) πόρισμα.
Είναι σα να δίνεις βιογραφικό, να περνάς από συνέντευξη και να σου λένε "ευχαριστούμε που ήρθατε, θα σας ειδοποιήσουμε". Και τελικά "λυπουμαστε δε μας κάνετε"
Όποιος έχει την επιλογή, έχει και το βάσανο στη σημερινή εποχή του αναλώσιμου ανθρώπινου προϊόν τος.
Παράθεση:
Σχόλιο # 16 από Qwerty___55
Οχι φιλε μου ... Η γυναικα θα σου τα ρωτησει ολα ...και με τον μοναδικο δικο της τροπο ... θα της κανεις μια εκ βαθεων ..εξομολογηση ... για να σου πει ευγενικα , στο τελος .. Δεν εισαι ο τυπος μου !!!
Αλίμονο αν είμασταν σήμερα σαν εκεινους καλή μου.
Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από YaromaΜαρεσει ο Πλάτωνας και ο Λουκιανός...κρίμα που δεν έχουμε καμία σχέση με τους ανθρώπους που κατοικούσαν κάποτε σε αυτόν τον τόπο!
Παρεχτος και εμπαινε στο σχεσεις ντοτ τζι αρ...
εκατον σαραντα γιεπσ
Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από apolitiiiΜα τι ερώτηση είναι αυτή??? Αφού είμαστε Έλληνες είναι δυνατον να μην μας αρέσουν ???
Τότε υπήρχαν και σοφοί... τώρα αν ερχόταν ο Διογένης με το φανάρι του θα έψαχνε χρόνια να πετύχει
καποιον σοφό για δείγμα...θα έκανε αμέτρητα χιλιόμετρα και αν...
στα social media