# Nannie Doss #
Θα μπορούσε για παράδειγμα,
να είναι μια άλλη ακόμα Nannie Doss ...
(Για την ιστορία ... γκουγλάρισε ..)
Ο,τι ήθελε προκύψει ...
Γιωργο καλημερα ...
Σε χασαμε ...!!!
Οποτε δυο τινα συμβαίνουν ...
Η το βρηκες το κορίτσι στην Αθηνα ...η. , ακομα ψαχνεις ...βασει των οδηγιών που πήρες απο την παρέα μας !!!
Η αγαπητη Apolitiii σου εδωσε μια σπουδαία συμβουλή ...και πιστευω οτι την ακολουθησες... στο να ασχοληθείς με κοριτσια της ηλικιας σου ...
Αν και εδω που τα λεμε ..για ξανασκεψου το !!! και οτι ήθελε προκύψει !!! Οι μεγαλοκοπελες .,εχουν και καποια σχετική εμπειρία ...εν αντιθεσει με τις μικρουλες !!!
Τι ειπε...???
ΑγόριΣυμπλήρωσε σωστά το προφίλ σου, βαλε φωτό, στείλε μηνύματα και θα γνωρίσεις κοπέλες μην αγχώνεσαι...Εδω στο φόρουμ κυκλοφορούν μόνο "σιτεμενες" , μεγαλοκοπελες...
Δεν ειναι κακο ...ξανασκεψου το ...
Φιλικα ...Q...
Καλή επιτυχία ...και ότι ήθελε προκύψει !!!
Παράθεση:
Γνωριμία με κοπέλα από Αθήνα
Σχόλιο # 1 από GiorgosA03Καλησπέρα, είμαι 18 χρονών και θα με ενδιέφερε να γνωρίσω κάποια κοπέλα από Αθήνα και ό,τι προκύψει.
Απορω που εγραψε ο ερμος οτι ψαχνει για δερματα, βακετες, φοδρες...
Που αμεσως βαλαμε τα καλα μας και δινουμε σφηνοειδεις συμβουλες για να καμει καριερα σαν την δικια μας...
Κρατος ειναφτο?...
Απο δω, απο δω!!!... Καμερα νουμερο εντεκα!!!...
Tελικά, βρήκες αγόρι μου κοπέλα ;;;
Για να πάω να ραφτώ παιδάκι μου ..
Τι στο καλό..
Τσάμπα εμείς όλοι εδώ οι "ψυχολόγοι" δίνουμε συμβουλές ;;
Ούτε ένα προσκλητήριο μπρεεε .. ;;;
Παράθεση:
Σχόλιο # 24 από EnikosΑπορω που εγραψε ο ερμος οτι ψαχνει για δερματα, βακετες, φοδρες...
Που αμεσως βαλαμε τα καλα μας και δινουμε σφηνοειδεις συμβουλες για να καμει καριερα σαν την δικια μας...
Κρατος ειναφτο?...
αυτη την απορια τη εχω και εγω τελικα την βρηκες παλικαρι μου
στα social media