Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!
Εγγραφή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Πως το αντιμετωπίζω τώρα; (Part 2 - Season Final)

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

bagitthe

# 1 στις 18/12/2021
author
Ανδρας / 35 /
Ν. Ευβοίας / Εκτός Ελλάδας
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 26
'Aρεσαν+: 0%

Πως το αντιμετωπίζω τώρα; (Part 2 - Season Final)

Συνεχίζω εδώ την ιστορία μου με την κοπέλα που σας ανέφερα για σχολιασμό.Τελοσπάντων δεν ξαναμιλήσαμε ποτέ με την πρώην μου μετά από την τελευταία επικοινωνία καθώς θεωρούσα πως δεν υπήρχε και ιδιαίτερος λόγος. Ωστόσο επειδή και ζούμε σε μια μικρή επαρχιακή πόλη δεν ήταν λίγες οι τυχαίες συναντήσεις μας.
Την πρώτη φορά με είδε έξω με μια κοπέλα που είχα βγει ραντεβού. Με κοιτούσε στεναχωρημένη και με βλέμμα μέσα στην κατάθλιψη.
Άλλη μία φορά βρεθήκαμε τετ α τετ στον δρόμο οπότε και μου γύρισε την πλάτη επίτηδες για να μην μου μιλήσει.Μια άλλη φορά η αδερφή της που είχε έρθει απο εξωτερικό με σκάναρε από πάνω μέχρι κάτω όντας σε μια καφετέρια ενώ τελευταία φορά επίσης περνούσε κάτω από την δουλεία μου και ενώ ήμουν στο μπαλκόνι, οπότε με κοίταζε έντονα όταν όμως έγινε αντιληπτή από εμένα κρύφτηκε πίσω από τον πατέρα της.
Τέλος πάντων όλα αυτά με οδήγησαν να της στείλω ένα απόγευμα ένα μήνυμα για να δω τι κάνει με την ζωή της. Η κουβέντα εξελίχθηκε περιέργως καλά και μάλιστα με δική της πρωτοβουλία μου ζήτησε να βρεθούμε για να συζητήσουμε για ποιον λόγο φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Συνεχίστηκε η επικοινωνία μας με μηνύματα για αρκετές μέρες οπότε σε κάποια στιγμή της λέω ότι δεν υπάρχει νόημα να πουμε κάτι άλλο και θα ήταν φρόνιμο να βρεθούμε από κοντά να ξεκαθαρίσουμε τα πάντα και να κλείσουμε ένα κεφάλαιο που είχαμε αφήσει στην μέση. Ένα μεσημέρι λοιπόν με πήρε τηλέφωνο για να βρεθούμε πράγμα και το οποίο έγινε.Πήγαμε για καφέ. Ήταν πολύ άνετη και μου είπε πως ήθελε να αφήσει να περάσει ένα μεγάλο διάστημα ώστε να μπορεί να με κοιτάζει στα μάτια και να μιλήσουμε. Μου είπε πως δεν υπήρχε κάποιος σοβαρός λόγος που φτάσαμε σε αυτό το σημείο, πως είχαμε αρκετά κοινά αλλά άλλο τρόπο σκέψης και πως αν δεν υπήρξε η καραντίνα που μας απομάκρυνε ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Μάλιστα με επέπληξε για το γεγονός ότι την έβλεπα έξω και δεν της μιλούσα και όταν της είπα ότι με απέφευγε και μου γυρνούσε την πλάτη απαντούσε πως δεν είχε σημασία και πως έπρεπε να της μιλάω.
Προς το τέλος του καφέ μου είπε πως ήθελε να αρχίσουμε να κάνουμε παρέα, πιο αραιά στην αρχή και όσο περνούσε ο καιρός όλο και πιο πολύ. Να αρχίσουμε ένα χόμπυ μαζί. Να πηγαίνουμε για περπάτημα γενικά να κάνουμε πράγματα ώστε να δημιουργήσουμε μια γερή φιλία! (σημειωτέον τα ίδια μου έλεγε και πριν γίνει οτιδήποτε μεταξύ μας). Εγώ λοιπόν της ξεκαθάρισα πως έχω ακόμα αισθήματα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι εμείς οι δύο και πως σε κάθε περίπτωση μπορούμε να κάνουμε ΄αυτά που θέλει χωρίς να την φέρω ποτέ σε δύσκολη θέση. Μάλιστα κατά την  διάρκεια της συζήτησης μου ανέφερε πως ήμουν πολύ ανώτερος από εκείνη και ότι εκείνη έψαχνε κάτι κατώτερο για να το κάνει κουμάντο!
Μετά από λίγες μέρες την συναντώ τυχαία στην είσοδο της δουλειάς μου. Δεν με πλησίασε και ήταν απόμακρη. Την ρωτάω τι έγινε και απλά έδειξε σαν να προσπαθούσε να με αποφύγει. Της στέλνω μηνυμα πως απλά ήθελα να την δω λίγο παραπάνω. Μετά από λίγα λεπτά με παίρνει τηλέφωνο το οποίο είχε διάρκεια 40 λεπτών. Άρχισε να μου κάνει παράπονα πως δεν της φάνηκε τόσο φιλικό αυτό που είπα οπότε και το αποδέχτηκα. Άρχιζε να με ενημερώνει για την ημέρα της, να ρωτάει για την δικιά μου και να κάνουμε συζητήσεις για το χόμπυ που θα αρχίσουμε και για το αν θα μπορούσαμε να πάμε μαζί Θεσσαλονίκη για βόλτα. Μάλιστα μου είπε πως είχε άτομο να πάει αν θέλει αλλά προτιμούσε να πάει μόνη της και πως θα το σκεφτόταν να πάμε μαζί αν είναι. Κλείνοντας μου είπε πως θα κανονίζαμε μέσα στις επόμενες μέρες περπάτημα ή καφέ.
Εν τω μεταξύ ως απομηχανής θεός ο παιδικός μου φίλος που ήξερε ότι τα είχα μαζί της με πήρε τηλεφωνο για να με ενημερώσει τα εξής: "Ρε συ εν τω μεταξύ έμαθα για την πρώην σου μεγάλη κατάντια. Βγαίνει και κυκλοφορεί με έναν 20 χρονο αλβανικής καταγωγής." Μένω μαλάκας. Πως είναι δυνατόν να έχει σχέση (η οποία άρχισε μόλις είπε σε εμένα να βγούμε πρώτη φορά για να συζητήσουμε τα παλιά) και ο σύντροφός της να είναι 10 χρόνια μικρότερός της. Μάλιστα επειδή τυχαίνει να ξέρω το παιδί δεν πληρεί κανένα από τα κριτήρια που ζητούσε κάποτε.
Ευθύς αμέσως της στέλνω μήνυμα να δω τι κάνει. Μου απαντάει κουλ οπότε της πετάω το εξής "Για να μην λες πως δεν σε χαιρετάω, σε είδα της προάλλες έξω με ένα παιδί που τον είχα γείτονα στο παλαιό σπίτι, 10 χρόνια μικρότερός σου, αλλά ήσουν μακρυά και δεν πρόλαβα να σε χαιρετήσω". Έμεινε. Άρχισε να ωρύεται και να δικαιολογείται. Δεν μπορώ να έχω έναν φίλο; Με το ποιους κάνουμε παρέα είναι δικό μου θέμα και άλλα τέτοια. Με τα πολλά χαλάρωσε οπότε μου ζήτησε να μάθει (για πολλοστή φορά) αν ήξερε τπτ ο πατέρας μου για εμάς (ο πατέρας μου μας είχε δει έξω πολλές φορές μαζί). Της είπα ότι ο πατέρας μου περίμενε να μας δει μαζί κάποτε (τύχαινε να ξέρει την οικογένειά της). Με ρώτησε τι του είπες; Της απάντησα πως του είπα ότι εγώ με αυτήν την κοπέλα γκρεμίζουμε σπίτια και δεν μπορούμε να χτίσουμε. ΑΠογοητεύτηκε και απάντησε με ένα "Αααα τόσο καλά". Τεσπα έκλεισε η συνομιλία λέγοντας πως θα βρεθούμε από κοντά για καφέ.Μετά από δυο εβδομάδες την πετυχαίνω στον δρόμο και τρέχει να κρυφτεί. Την φωνάζω. Της λέω έλα εδώ. Ηταν απόμακρη. Δεν με κοιτούσε στα μάτια και ήταν σε τρομερά άβολη θέση. Της λέω γιατί με αποφεύγεις; Έχει γίνει κάτι μεταξύ μας και δεν μου λες ούτε ένα καλημέρα; Δεν ήξερε τι να απαντήσει. Είχε χλομιάσει και γελούσε αμήχανα. Της λεω οκ φύγε. Μου λέει θα τα πουμε. Της λέω να δω πότε.Από τότε λοιπόν η κοπέλα εξαφανίστηκε. Κανένα σημείο ζωής.Πραγματικά ήξερα ότι είχε πολλά θέματα αλλά για ανήθικη δεν την είχα. Δεν μπορώ να χωνέψω ούτε της επιλογές της αλλά επειδή αυτό είναι δικαίωμά της, κυρίως δεν μπορώ να χωνέψω τι παρέα ήθελε μαζί μου και τι χόμπυ από την στιγμή που είχε αρχίσει κάτι άλλο και μάλιστα από την στιγμή που μαζί της πέρσυ συζητούσα ότι αν δεν γίνει κάτι μεταξύ μας και δεν πετύχει τότε δεν υπάρχουν πιθανότητες και για φιλία.Τα ειπα και ξέσκασα!

alisida

# 2 στις 18/12/2021
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937
'Aρεσαν+: 0%

Περιληψη :

Αδύνατον φίλοι μου,με τίποτα
Αρέσει στα μέλη Helenaki4, archagellos

MiltosRNLI1930

# 3 στις 18/12/2021
author
Ανδρας / 62 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.582
'Aρεσαν+: 0%

Διαβασα

ολο το text για ενα και μονο λογο .Οτι εισαι ορθογραφος .Την πολυπλοκη περιπτωση σου μονο ο Archagelos μπορει να την επεξεργασθει .

Αρέσει στα μέλη alexandriani1, archagellos και σε ακόμα 1 μέλος.

MiltosRNLI1930

# 4 στις 18/12/2021
author
Ανδρας / 62 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.582
'Aρεσαν+: 0%

Τωρα

σχετικα με τα κριτηρια της επιλογης ,μηπως το παλικαρι ηταν σημαιοφορος στην παρελαση της 25 Μαρτιου ?

Αρέσει στο μέλος Enikos

Heptamer

# 5 στις 18/12/2021
author
Ανδρας / 56 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Φιλοθέη
Θέματα: 36
Απαντήσεις: 16.225
'Aρεσαν+: 0%

Περίληψης απόπειρα

Τι κάνεις με μια πρώην που δεν ξέρει ακριβώς τι θέλει (κι από σένα), είναι κρυψίνους και αδυνατεί να στρώσει τη ζωή της (μετά από σένα);


Αρέσει στο μέλος archagellos

alisida

# 6 στις 18/12/2021
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937
'Aρεσαν+: 0%

,Α!!

Ευκολακι :

Δεν ασχολείσαι μαζί της !

 

Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από Heptamer

Περίληψης απόπειρα

Τι κάνεις με μια πρώην που δεν ξέρει ακριβώς τι θέλει (κι από σένα), είναι κρυψίνους και αδυνατεί να στρώσει τη ζωή της (μετά από σένα);


 

 

Αρέσει στα μέλη girl_aloud, Helenaki4 και σε ακόμα 1 μέλος.

Kristina_

# 7 στις 18/12/2021
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2.829
'Aρεσαν+: 0%

33 χρονων ε? Για να μπορεσεις να πορευτεις σε αυτη τη ζωη, ειναι καιρος να μαθεις η να προσπαθησεις να μαθεις λιγακι πως να σκεφτεσαι,,,να παρατηρεις τα γεγονοτα και να βγαζεις συμπερασματα δλδ και μετα να σκεφτεσαι εσυ τι θες να πετυχεις, αν αυτο ειναι εφικτο και να βρισκεις εναν τροπο για να το επιδιωξεις

Ειδα και τα αλλα θεματα που εχεις αναρτησει. Αναλώνεσαι σε μια λεπτομερη περιγραφη των γεγονοτων και μας την παραθετεις ετσι χωρις καποια αξιολογηση,,,οκ εμας δε μας πολυπειραζει, αλλα εσυ για να μπορεσεις να βγαλεις καποιο συμπερασμα, πρεπει να προχωρησεις περα απο αυτη την περιγραφη

33 χρονια ειναι πολλα, πρεπει να ξεκινησεις χθες,,,καλη επιτυχια,,,ειναι ενα ενδιαφερον ταξιδι

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από bagitthe

Πως το αντιμετωπίζω τώρα; (Part 2 - Season Final)Συνεχίζω εδώ την ιστορία μου με την κοπέλα που σας ανέφερα για σχολιασμό.Τελοσπάντων δεν ξαναμιλήσαμε ποτέ με την πρώην μου μετά από την τελευταία επικοινωνία καθώς θεωρούσα πως δεν υπήρχε και ιδιαίτερος λόγος. Ωστόσο επειδή και ζούμε σε μια μικρή επαρχιακή πόλη δεν ήταν λίγες οι τυχαίες συναντήσεις μας.
Την πρώτη φορά με είδε έξω με μια κοπέλα που είχα βγει ραντεβού. Με κοιτούσε στεναχωρημένη και με βλέμμα μέσα στην κατάθλιψη.
Άλλη μία φορά βρεθήκαμε τετ α τετ στον δρόμο οπότε και μου γύρισε την πλάτη επίτηδες για να μην μου μιλήσει.Μια άλλη φορά η αδερφή της που είχε έρθει απο εξωτερικό με σκάναρε από πάνω μέχρι κάτω όντας σε μια καφετέρια ενώ τελευταία φορά επίσης περνούσε κάτω από την δουλεία μου και ενώ ήμουν στο μπαλκόνι, οπότε με κοίταζε έντονα όταν όμως έγινε αντιληπτή από εμένα κρύφτηκε πίσω από τον πατέρα της.
Τέλος πάντων όλα αυτά με οδήγησαν να της στείλω ένα απόγευμα ένα μήνυμα για να δω τι κάνει με την ζωή της. Η κουβέντα εξελίχθηκε περιέργως καλά και μάλιστα με δική της πρωτοβουλία μου ζήτησε να βρεθούμε για να συζητήσουμε για ποιον λόγο φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Συνεχίστηκε η επικοινωνία μας με μηνύματα για αρκετές μέρες οπότε σε κάποια στιγμή της λέω ότι δεν υπάρχει νόημα να πουμε κάτι άλλο και θα ήταν φρόνιμο να βρεθούμε από κοντά να ξεκαθαρίσουμε τα πάντα και να κλείσουμε ένα κεφάλαιο που είχαμε αφήσει στην μέση. Ένα μεσημέρι λοιπόν με πήρε τηλέφωνο για να βρεθούμε πράγμα και το οποίο έγινε.Πήγαμε για καφέ. Ήταν πολύ άνετη και μου είπε πως ήθελε να αφήσει να περάσει ένα μεγάλο διάστημα ώστε να μπορεί να με κοιτάζει στα μάτια και να μιλήσουμε. Μου είπε πως δεν υπήρχε κάποιος σοβαρός λόγος που φτάσαμε σε αυτό το σημείο, πως είχαμε αρκετά κοινά αλλά άλλο τρόπο σκέψης και πως αν δεν υπήρξε η καραντίνα που μας απομάκρυνε ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Μάλιστα με επέπληξε για το γεγονός ότι την έβλεπα έξω και δεν της μιλούσα και όταν της είπα ότι με απέφευγε και μου γυρνούσε την πλάτη απαντούσε πως δεν είχε σημασία και πως έπρεπε να της μιλάω.
Προς το τέλος του καφέ μου είπε πως ήθελε να αρχίσουμε να κάνουμε παρέα, πιο αραιά στην αρχή και όσο περνούσε ο καιρός όλο και πιο πολύ. Να αρχίσουμε ένα χόμπυ μαζί. Να πηγαίνουμε για περπάτημα γενικά να κάνουμε πράγματα ώστε να δημιουργήσουμε μια γερή φιλία! (σημειωτέον τα ίδια μου έλεγε και πριν γίνει οτιδήποτε μεταξύ μας). Εγώ λοιπόν της ξεκαθάρισα πως έχω ακόμα αισθήματα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι εμείς οι δύο και πως σε κάθε περίπτωση μπορούμε να κάνουμε ΄αυτά που θέλει χωρίς να την φέρω ποτέ σε δύσκολη θέση. Μάλιστα κατά την  διάρκεια της συζήτησης μου ανέφερε πως ήμουν πολύ ανώτερος από εκείνη και ότι εκείνη έψαχνε κάτι κατώτερο για να το κάνει κουμάντο!
Μετά από λίγες μέρες την συναντώ τυχαία στην είσοδο της δουλειάς μου. Δεν με πλησίασε και ήταν απόμακρη. Την ρωτάω τι έγινε και απλά έδειξε σαν να προσπαθούσε να με αποφύγει. Της στέλνω μηνυμα πως απλά ήθελα να την δω λίγο παραπάνω. Μετά από λίγα λεπτά με παίρνει τηλέφωνο το οποίο είχε διάρκεια 40 λεπτών. Άρχισε να μου κάνει παράπονα πως δεν της φάνηκε τόσο φιλικό αυτό που είπα οπότε και το αποδέχτηκα. Άρχιζε να με ενημερώνει για την ημέρα της, να ρωτάει για την δικιά μου και να κάνουμε συζητήσεις για το χόμπυ που θα αρχίσουμε και για το αν θα μπορούσαμε να πάμε μαζί Θεσσαλονίκη για βόλτα. Μάλιστα μου είπε πως είχε άτομο να πάει αν θέλει αλλά προτιμούσε να πάει μόνη της και πως θα το σκεφτόταν να πάμε μαζί αν είναι. Κλείνοντας μου είπε πως θα κανονίζαμε μέσα στις επόμενες μέρες περπάτημα ή καφέ.
Εν τω μεταξύ ως απομηχανής θεός ο παιδικός μου φίλος που ήξερε ότι τα είχα μαζί της με πήρε τηλεφωνο για να με ενημερώσει τα εξής: "Ρε συ εν τω μεταξύ έμαθα για την πρώην σου μεγάλη κατάντια. Βγαίνει και κυκλοφορεί με έναν 20 χρονο αλβανικής καταγωγής." Μένω μαλάκας. Πως είναι δυνατόν να έχει σχέση (η οποία άρχισε μόλις είπε σε εμένα να βγούμε πρώτη φορά για να συζητήσουμε τα παλιά) και ο σύντροφός της να είναι 10 χρόνια μικρότερός της. Μάλιστα επειδή τυχαίνει να ξέρω το παιδί δεν πληρεί κανένα από τα κριτήρια που ζητούσε κάποτε.
Ευθύς αμέσως της στέλνω μήνυμα να δω τι κάνει. Μου απαντάει κουλ οπότε της πετάω το εξής "Για να μην λες πως δεν σε χαιρετάω, σε είδα της προάλλες έξω με ένα παιδί που τον είχα γείτονα στο παλαιό σπίτι, 10 χρόνια μικρότερός σου, αλλά ήσουν μακρυά και δεν πρόλαβα να σε χαιρετήσω". Έμεινε. Άρχισε να ωρύεται και να δικαιολογείται. Δεν μπορώ να έχω έναν φίλο; Με το ποιους κάνουμε παρέα είναι δικό μου θέμα και άλλα τέτοια. Με τα πολλά χαλάρωσε οπότε μου ζήτησε να μάθει (για πολλοστή φορά) αν ήξερε τπτ ο πατέρας μου για εμάς (ο πατέρας μου μας είχε δει έξω πολλές φορές μαζί). Της είπα ότι ο πατέρας μου περίμενε να μας δει μαζί κάποτε (τύχαινε να ξέρει την οικογένειά της). Με ρώτησε τι του είπες; Της απάντησα πως του είπα ότι εγώ με αυτήν την κοπέλα γκρεμίζουμε σπίτια και δεν μπορούμε να χτίσουμε. ΑΠογοητεύτηκε και απάντησε με ένα "Αααα τόσο καλά". Τεσπα έκλεισε η συνομιλία λέγοντας πως θα βρεθούμε από κοντά για καφέ.Μετά από δυο εβδομάδες την πετυχαίνω στον δρόμο και τρέχει να κρυφτεί. Την φωνάζω. Της λέω έλα εδώ. Ηταν απόμακρη. Δεν με κοιτούσε στα μάτια και ήταν σε τρομερά άβολη θέση. Της λέω γιατί με αποφεύγεις; Έχει γίνει κάτι μεταξύ μας και δεν μου λες ούτε ένα καλημέρα; Δεν ήξερε τι να απαντήσει. Είχε χλομιάσει και γελούσε αμήχανα. Της λεω οκ φύγε. Μου λέει θα τα πουμε. Της λέω να δω πότε.Από τότε λοιπόν η κοπέλα εξαφανίστηκε. Κανένα σημείο ζωής.Πραγματικά ήξερα ότι είχε πολλά θέματα αλλά για ανήθικη δεν την είχα. Δεν μπορώ να χωνέψω ούτε της επιλογές της αλλά επειδή αυτό είναι δικαίωμά της, κυρίως δεν μπορώ να χωνέψω τι παρέα ήθελε μαζί μου και τι χόμπυ από την στιγμή που είχε αρχίσει κάτι άλλο και μάλιστα από την στιγμή που μαζί της πέρσυ συζητούσα ότι αν δεν γίνει κάτι μεταξύ μας και δεν πετύχει τότε δεν υπάρχουν πιθανότητες και για φιλία.Τα ειπα και ξέσκασα!

 

 

Αρέσει στα μέλη alexandriani1, Helenaki4 και σε ακόμα 4 μέλη.

archagellos

# 8 στις 18/12/2021
author
Ανδρας / 57 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 3.563
'Aρεσαν+: 0%

 

Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από MiltosRNLI1930

Διαβασα

ολο το text για ενα και μονο λογο .Οτι εισαι ορθογραφος .Την πολυπλοκη περιπτωση σου μονο ο Archagelos μπορει να την επεξεργασθει .

 

 

man ?

 

ειναι στην Κατηγορια ΑστραΖενεκα ...4ρις δοσεις μαζεμένες

 

 

Αρέσει στα μέλη seychelles, TheRedKnight και σε ακόμα 5 μέλη.

NightWsh

# 9 στις 18/12/2021
author
Γυναίκα / 44 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Βούλα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 673
'Aρεσαν+: 0%
Κάποιος να μας θυμίσει το season 1...
Αρέσει στο μέλος alexandriani1

Enikos

# 10 στις 18/12/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102
'Aρεσαν+: 0%

Δε πιστευω να καμεις καμια τρελα και την σουταρεις!...Με ποιον θα πηγαινεις μετα για βαδην και φιλοσοφια του στυλ..."η θεια σου η Μαριγω μας εχει δει και τι ειπε για μας?"...


Αν και δεν σε βλεπω τοσο τολμηρο, αλλα οφειλω να σου συστησω εγκρατεια με τα αγρια αντρικα ενστικτα που εχεις...


Στειλε ινστα να δεις αν ειναι καλα και μην εσκασε κανας Αφγανος τωρα με τις νεες μετακινησεις πληθυζμων...


Και προπαντων ψυχραιμια, γιατι σε βλεπω πολυ νεβριασμενο...

Αρέσει στα μέλη alexandriani1, archagellos και σε ακόμα 1 μέλος.

Redink

# 11 στις 18/12/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Τα γραφόμενα σου μου θύμισαν σκύλο που κυνηγά την ουρά του. Αν δε γουστάρεις πλέον να βλέπεις το ίδιο εργακι να επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά και ξανά (εγώ πάντως βαρέθηκα για λογαριασμό σου), απλά κλείσε την τηλεόραση. Κοινώς, κόψε κάθε επαφή. Τόσο απλά. Αυτή ψάχνει κάποιον να τον κάνει κουμάντο. Εσύ αν και διαθέτεις ικανές δόσεις μαζοχισμού, θες να περνά και το δικό σου. Ήτοι είστε ασύμβατοι και θα κάνετε κύκλους μέχρι ο ένας από τους δύο να βρει κάτι πιο ενδιαφέρον. Βρες κάνα χόμπυ μόνος σου μπας και γνωρίσεις καμιά καινούργια γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι παραέχεις ελεύθερο χρόνο στα χέρια σου...Υ.Γ. Θερμά συγχαρητήρια και από μένα για την ορθογραφία!

Enikos

# 12 στις 18/12/2021
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102
'Aρεσαν+: 0%

...

Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από archagellos

 

 

man ?

 

ειναι στην Κατηγορια ΑστραΖενεκα ...4ρις δοσεις μαζεμένες

 

 

 

 

Αρέσει στο μέλος archagellos

apolitiii

# 13 στις 18/12/2021
author
Γυναίκα / 77 / Σε σχέση
Ηνωμένο Βασίλειο UK
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 1.112
'Aρεσαν+: 0%

Αμαν βρε φίλε με την πρωην σου...

Αφου ζητε σε μικρή κοινωνία φυσικό και επόμενο είναι να την συναντάς συνεχώς... όμως είναι πρώην μην το 

ξεχνάς... ή την συναντάς ή όχι για σένα θα πρέπει να είναι το ίδιο , δεν πρέπει να σ' ενδιαφέρει με ποιόν 

βγαίνει.. ή τι ειναι αυτός που βγαίνει ή τι κάνει στη ζωή της... κοίταξε το δικο σου μέλλον... μόνο αυτό 

πρέπει να σ' ενδιαφέρει...

Κάνεις μια περιγραφή με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το τιποτα...

Προχώρα παρακάτω...μην κολλάς στην πρωην... επιτέλους άλλαξε σελίδα...

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από bagitthe

Πως το αντιμετωπίζω τώρα; (Part 2 - Season Final)Συνεχίζω εδώ την ιστορία μου με την κοπέλα που σας ανέφερα για σχολιασμό.Τελοσπάντων δεν ξαναμιλήσαμε ποτέ με την πρώην μου μετά από την τελευταία επικοινωνία καθώς θεωρούσα πως δεν υπήρχε και ιδιαίτερος λόγος. Ωστόσο επειδή και ζούμε σε μια μικρή επαρχιακή πόλη δεν ήταν λίγες οι τυχαίες συναντήσεις μας.
Την πρώτη φορά με είδε έξω με μια κοπέλα που είχα βγει ραντεβού. Με κοιτούσε στεναχωρημένη και με βλέμμα μέσα στην κατάθλιψη.
Άλλη μία φορά βρεθήκαμε τετ α τετ στον δρόμο οπότε και μου γύρισε την πλάτη επίτηδες για να μην μου μιλήσει.Μια άλλη φορά η αδερφή της που είχε έρθει απο εξωτερικό με σκάναρε από πάνω μέχρι κάτω όντας σε μια καφετέρια ενώ τελευταία φορά επίσης περνούσε κάτω από την δουλεία μου και ενώ ήμουν στο μπαλκόνι, οπότε με κοίταζε έντονα όταν όμως έγινε αντιληπτή από εμένα κρύφτηκε πίσω από τον πατέρα της.
Τέλος πάντων όλα αυτά με οδήγησαν να της στείλω ένα απόγευμα ένα μήνυμα για να δω τι κάνει με την ζωή της. Η κουβέντα εξελίχθηκε περιέργως καλά και μάλιστα με δική της πρωτοβουλία μου ζήτησε να βρεθούμε για να συζητήσουμε για ποιον λόγο φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Συνεχίστηκε η επικοινωνία μας με μηνύματα για αρκετές μέρες οπότε σε κάποια στιγμή της λέω ότι δεν υπάρχει νόημα να πουμε κάτι άλλο και θα ήταν φρόνιμο να βρεθούμε από κοντά να ξεκαθαρίσουμε τα πάντα και να κλείσουμε ένα κεφάλαιο που είχαμε αφήσει στην μέση. Ένα μεσημέρι λοιπόν με πήρε τηλέφωνο για να βρεθούμε πράγμα και το οποίο έγινε.Πήγαμε για καφέ. Ήταν πολύ άνετη και μου είπε πως ήθελε να αφήσει να περάσει ένα μεγάλο διάστημα ώστε να μπορεί να με κοιτάζει στα μάτια και να μιλήσουμε. Μου είπε πως δεν υπήρχε κάποιος σοβαρός λόγος που φτάσαμε σε αυτό το σημείο, πως είχαμε αρκετά κοινά αλλά άλλο τρόπο σκέψης και πως αν δεν υπήρξε η καραντίνα που μας απομάκρυνε ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Μάλιστα με επέπληξε για το γεγονός ότι την έβλεπα έξω και δεν της μιλούσα και όταν της είπα ότι με απέφευγε και μου γυρνούσε την πλάτη απαντούσε πως δεν είχε σημασία και πως έπρεπε να της μιλάω.
Προς το τέλος του καφέ μου είπε πως ήθελε να αρχίσουμε να κάνουμε παρέα, πιο αραιά στην αρχή και όσο περνούσε ο καιρός όλο και πιο πολύ. Να αρχίσουμε ένα χόμπυ μαζί. Να πηγαίνουμε για περπάτημα γενικά να κάνουμε πράγματα ώστε να δημιουργήσουμε μια γερή φιλία! (σημειωτέον τα ίδια μου έλεγε και πριν γίνει οτιδήποτε μεταξύ μας). Εγώ λοιπόν της ξεκαθάρισα πως έχω ακόμα αισθήματα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι εμείς οι δύο και πως σε κάθε περίπτωση μπορούμε να κάνουμε ΄αυτά που θέλει χωρίς να την φέρω ποτέ σε δύσκολη θέση. Μάλιστα κατά την  διάρκεια της συζήτησης μου ανέφερε πως ήμουν πολύ ανώτερος από εκείνη και ότι εκείνη έψαχνε κάτι κατώτερο για να το κάνει κουμάντο!
Μετά από λίγες μέρες την συναντώ τυχαία στην είσοδο της δουλειάς μου. Δεν με πλησίασε και ήταν απόμακρη. Την ρωτάω τι έγινε και απλά έδειξε σαν να προσπαθούσε να με αποφύγει. Της στέλνω μηνυμα πως απλά ήθελα να την δω λίγο παραπάνω. Μετά από λίγα λεπτά με παίρνει τηλέφωνο το οποίο είχε διάρκεια 40 λεπτών. Άρχισε να μου κάνει παράπονα πως δεν της φάνηκε τόσο φιλικό αυτό που είπα οπότε και το αποδέχτηκα. Άρχιζε να με ενημερώνει για την ημέρα της, να ρωτάει για την δικιά μου και να κάνουμε συζητήσεις για το χόμπυ που θα αρχίσουμε και για το αν θα μπορούσαμε να πάμε μαζί Θεσσαλονίκη για βόλτα. Μάλιστα μου είπε πως είχε άτομο να πάει αν θέλει αλλά προτιμούσε να πάει μόνη της και πως θα το σκεφτόταν να πάμε μαζί αν είναι. Κλείνοντας μου είπε πως θα κανονίζαμε μέσα στις επόμενες μέρες περπάτημα ή καφέ.
Εν τω μεταξύ ως απομηχανής θεός ο παιδικός μου φίλος που ήξερε ότι τα είχα μαζί της με πήρε τηλεφωνο για να με ενημερώσει τα εξής: "Ρε συ εν τω μεταξύ έμαθα για την πρώην σου μεγάλη κατάντια. Βγαίνει και κυκλοφορεί με έναν 20 χρονο αλβανικής καταγωγής." Μένω μαλάκας. Πως είναι δυνατόν να έχει σχέση (η οποία άρχισε μόλις είπε σε εμένα να βγούμε πρώτη φορά για να συζητήσουμε τα παλιά) και ο σύντροφός της να είναι 10 χρόνια μικρότερός της. Μάλιστα επειδή τυχαίνει να ξέρω το παιδί δεν πληρεί κανένα από τα κριτήρια που ζητούσε κάποτε.
Ευθύς αμέσως της στέλνω μήνυμα να δω τι κάνει. Μου απαντάει κουλ οπότε της πετάω το εξής "Για να μην λες πως δεν σε χαιρετάω, σε είδα της προάλλες έξω με ένα παιδί που τον είχα γείτονα στο παλαιό σπίτι, 10 χρόνια μικρότερός σου, αλλά ήσουν μακρυά και δεν πρόλαβα να σε χαιρετήσω". Έμεινε. Άρχισε να ωρύεται και να δικαιολογείται. Δεν μπορώ να έχω έναν φίλο; Με το ποιους κάνουμε παρέα είναι δικό μου θέμα και άλλα τέτοια. Με τα πολλά χαλάρωσε οπότε μου ζήτησε να μάθει (για πολλοστή φορά) αν ήξερε τπτ ο πατέρας μου για εμάς (ο πατέρας μου μας είχε δει έξω πολλές φορές μαζί). Της είπα ότι ο πατέρας μου περίμενε να μας δει μαζί κάποτε (τύχαινε να ξέρει την οικογένειά της). Με ρώτησε τι του είπες; Της απάντησα πως του είπα ότι εγώ με αυτήν την κοπέλα γκρεμίζουμε σπίτια και δεν μπορούμε να χτίσουμε. ΑΠογοητεύτηκε και απάντησε με ένα "Αααα τόσο καλά". Τεσπα έκλεισε η συνομιλία λέγοντας πως θα βρεθούμε από κοντά για καφέ.Μετά από δυο εβδομάδες την πετυχαίνω στον δρόμο και τρέχει να κρυφτεί. Την φωνάζω. Της λέω έλα εδώ. Ηταν απόμακρη. Δεν με κοιτούσε στα μάτια και ήταν σε τρομερά άβολη θέση. Της λέω γιατί με αποφεύγεις; Έχει γίνει κάτι μεταξύ μας και δεν μου λες ούτε ένα καλημέρα; Δεν ήξερε τι να απαντήσει. Είχε χλομιάσει και γελούσε αμήχανα. Της λεω οκ φύγε. Μου λέει θα τα πουμε. Της λέω να δω πότε.Από τότε λοιπόν η κοπέλα εξαφανίστηκε. Κανένα σημείο ζωής.Πραγματικά ήξερα ότι είχε πολλά θέματα αλλά για ανήθικη δεν την είχα. Δεν μπορώ να χωνέψω ούτε της επιλογές της αλλά επειδή αυτό είναι δικαίωμά της, κυρίως δεν μπορώ να χωνέψω τι παρέα ήθελε μαζί μου και τι χόμπυ από την στιγμή που είχε αρχίσει κάτι άλλο και μάλιστα από την στιγμή που μαζί της πέρσυ συζητούσα ότι αν δεν γίνει κάτι μεταξύ μας και δεν πετύχει τότε δεν υπάρχουν πιθανότητες και για φιλία.Τα ειπα και ξέσκασα!

 

 

Αρέσει στα μέλη girl_aloud, archagellos και σε ακόμα 1 μέλος.

seychelles

# 14 στις 19/12/2021
author
Ανδρας / 42 / Σε σχέση
Βερμούδες
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 894
'Aρεσαν+: 0%

Ωραία, από όσο διάβασα ακούγεται κάπως περίπλοκο όλο αυτό και φαίνεται να σε κουράζει.

 Άραξε για ρακόμελα με φίλους στις γιορτές και άστο, δε χρειάζεται να γράφεις σενάριο για το CSI Vegas, άλλαξε κανάλι και πας σε TV series με λιγότερο δράμα.

 

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από bagitthe

Πως το αντιμετωπίζω τώρα; (Part 2 - Season Final)Τα ειπα και ξέσκασα!

 

 

Αρέσει στα μέλη Tamarena, TheRedKnight και σε ακόμα 1 μέλος.

Iraklis_pouaro

# 15 στις 19/12/2021
author
Γυναίκα / 52 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 197
'Aρεσαν+: 0%
Αχουυυ!!!χάσαμε την Εύβοια ?πότε βγήκε εκτός Ελλάδος ?
Αρέσει στα μέλη seychelles, alexandriani1 και σε ακόμα 3 μέλη.

Qwerty____55

# 16 στις 19/12/2021
author
Ανδρας / 62 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 1.447
'Aρεσαν+: 0%

Αγαπητε bagit ... καλησπέρα ...

Αν συνεχιζες λιγο ακομα την αφήγηση  σου ... θα μπορούσες  να εκδώσεις και ...βιβλίο ..!!!

Εισαι 33 χρονων ...και τριγυρνας ...και λιβανιζεις την ιδια γκομενα ...!!

Θα επρεπε στην ηλικια σου να σε ακολουθει ...ενας λόχος απο γυναικες ...και όμως δεν . !!!

Αναρωτιεσαι γιατι η κοπελια αυτη  ...εχει σχεση με καποιον 20 χρονο ...

Μα δεν εχεις καταλαβει οτι αυτος ο συγκεκριμένος συνοδός της ειναι σκετη δυναμης ???!!!

Ειναι αυτο που λενε ...power ...!!!

Την ιδια power ..εχεις εσυ με αυτον ???

Ειναι αυτο που λεμε ...για να το καταλαβεις ...διπλα διαφορικά ... τετρακίνηση ... μπλοκέ διαφορικό ..κλπ.

Για σενα ...τι να πω .. !!! ..αλλα τι να πω και για εκεινη ...

Για σενα ...χαθήκανε οι γυναικες..!!!

Για εκεινη χαθήκανε ..οι αντρες ..!!!

Συμβουλη μου... Συνέχισε να γραφεις  ... Οι ιστοριουλες σου ειναι ...πετυχημένες .!!!

Θα ειμαι ο πρωτος που θα αγοράσει το βιβλίο ...

Φιλικα ...Q...

 

Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από bagitthe

Πως το αντιμετωπίζω τώρα; (Part 2 - Season Final)Συνεχίζω εδώ την ιστορία μου με την κοπέλα που σας ανέφερα για σχολιασμό.Τελοσπάντων δεν ξαναμιλήσαμε ποτέ με την πρώην μου μετά από την τελευταία επικοινωνία καθώς θεωρούσα πως δεν υπήρχε και ιδιαίτερος λόγος. Ωστόσο επειδή και ζούμε σε μια μικρή επαρχιακή πόλη δεν ήταν λίγες οι τυχαίες συναντήσεις μας.
Την πρώτη φορά με είδε έξω με μια κοπέλα που είχα βγει ραντεβού. Με κοιτούσε στεναχωρημένη και με βλέμμα μέσα στην κατάθλιψη.
Άλλη μία φορά βρεθήκαμε τετ α τετ στον δρόμο οπότε και μου γύρισε την πλάτη επίτηδες για να μην μου μιλήσει.Μια άλλη φορά η αδερφή της που είχε έρθει απο εξωτερικό με σκάναρε από πάνω μέχρι κάτω όντας σε μια καφετέρια ενώ τελευταία φορά επίσης περνούσε κάτω από την δουλεία μου και ενώ ήμουν στο μπαλκόνι, οπότε με κοίταζε έντονα όταν όμως έγινε αντιληπτή από εμένα κρύφτηκε πίσω από τον πατέρα της.
Τέλος πάντων όλα αυτά με οδήγησαν να της στείλω ένα απόγευμα ένα μήνυμα για να δω τι κάνει με την ζωή της. Η κουβέντα εξελίχθηκε περιέργως καλά και μάλιστα με δική της πρωτοβουλία μου ζήτησε να βρεθούμε για να συζητήσουμε για ποιον λόγο φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Συνεχίστηκε η επικοινωνία μας με μηνύματα για αρκετές μέρες οπότε σε κάποια στιγμή της λέω ότι δεν υπάρχει νόημα να πουμε κάτι άλλο και θα ήταν φρόνιμο να βρεθούμε από κοντά να ξεκαθαρίσουμε τα πάντα και να κλείσουμε ένα κεφάλαιο που είχαμε αφήσει στην μέση. Ένα μεσημέρι λοιπόν με πήρε τηλέφωνο για να βρεθούμε πράγμα και το οποίο έγινε.Πήγαμε για καφέ. Ήταν πολύ άνετη και μου είπε πως ήθελε να αφήσει να περάσει ένα μεγάλο διάστημα ώστε να μπορεί να με κοιτάζει στα μάτια και να μιλήσουμε. Μου είπε πως δεν υπήρχε κάποιος σοβαρός λόγος που φτάσαμε σε αυτό το σημείο, πως είχαμε αρκετά κοινά αλλά άλλο τρόπο σκέψης και πως αν δεν υπήρξε η καραντίνα που μας απομάκρυνε ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Μάλιστα με επέπληξε για το γεγονός ότι την έβλεπα έξω και δεν της μιλούσα και όταν της είπα ότι με απέφευγε και μου γυρνούσε την πλάτη απαντούσε πως δεν είχε σημασία και πως έπρεπε να της μιλάω.
Προς το τέλος του καφέ μου είπε πως ήθελε να αρχίσουμε να κάνουμε παρέα, πιο αραιά στην αρχή και όσο περνούσε ο καιρός όλο και πιο πολύ. Να αρχίσουμε ένα χόμπυ μαζί. Να πηγαίνουμε για περπάτημα γενικά να κάνουμε πράγματα ώστε να δημιουργήσουμε μια γερή φιλία! (σημειωτέον τα ίδια μου έλεγε και πριν γίνει οτιδήποτε μεταξύ μας). Εγώ λοιπόν της ξεκαθάρισα πως έχω ακόμα αισθήματα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι εμείς οι δύο και πως σε κάθε περίπτωση μπορούμε να κάνουμε ΄αυτά που θέλει χωρίς να την φέρω ποτέ σε δύσκολη θέση. Μάλιστα κατά την  διάρκεια της συζήτησης μου ανέφερε πως ήμουν πολύ ανώτερος από εκείνη και ότι εκείνη έψαχνε κάτι κατώτερο για να το κάνει κουμάντο!
Μετά από λίγες μέρες την συναντώ τυχαία στην είσοδο της δουλειάς μου. Δεν με πλησίασε και ήταν απόμακρη. Την ρωτάω τι έγινε και απλά έδειξε σαν να προσπαθούσε να με αποφύγει. Της στέλνω μηνυμα πως απλά ήθελα να την δω λίγο παραπάνω. Μετά από λίγα λεπτά με παίρνει τηλέφωνο το οποίο είχε διάρκεια 40 λεπτών. Άρχισε να μου κάνει παράπονα πως δεν της φάνηκε τόσο φιλικό αυτό που είπα οπότε και το αποδέχτηκα. Άρχιζε να με ενημερώνει για την ημέρα της, να ρωτάει για την δικιά μου και να κάνουμε συζητήσεις για το χόμπυ που θα αρχίσουμε και για το αν θα μπορούσαμε να πάμε μαζί Θεσσαλονίκη για βόλτα. Μάλιστα μου είπε πως είχε άτομο να πάει αν θέλει αλλά προτιμούσε να πάει μόνη της και πως θα το σκεφτόταν να πάμε μαζί αν είναι. Κλείνοντας μου είπε πως θα κανονίζαμε μέσα στις επόμενες μέρες περπάτημα ή καφέ.
Εν τω μεταξύ ως απομηχανής θεός ο παιδικός μου φίλος που ήξερε ότι τα είχα μαζί της με πήρε τηλεφωνο για να με ενημερώσει τα εξής: "Ρε συ εν τω μεταξύ έμαθα για την πρώην σου μεγάλη κατάντια. Βγαίνει και κυκλοφορεί με έναν 20 χρονο αλβανικής καταγωγής." Μένω μαλάκας. Πως είναι δυνατόν να έχει σχέση (η οποία άρχισε μόλις είπε σε εμένα να βγούμε πρώτη φορά για να συζητήσουμε τα παλιά) και ο σύντροφός της να είναι 10 χρόνια μικρότερός της. Μάλιστα επειδή τυχαίνει να ξέρω το παιδί δεν πληρεί κανένα από τα κριτήρια που ζητούσε κάποτε.
Ευθύς αμέσως της στέλνω μήνυμα να δω τι κάνει. Μου απαντάει κουλ οπότε της πετάω το εξής "Για να μην λες πως δεν σε χαιρετάω, σε είδα της προάλλες έξω με ένα παιδί που τον είχα γείτονα στο παλαιό σπίτι, 10 χρόνια μικρότερός σου, αλλά ήσουν μακρυά και δεν πρόλαβα να σε χαιρετήσω". Έμεινε. Άρχισε να ωρύεται και να δικαιολογείται. Δεν μπορώ να έχω έναν φίλο; Με το ποιους κάνουμε παρέα είναι δικό μου θέμα και άλλα τέτοια. Με τα πολλά χαλάρωσε οπότε μου ζήτησε να μάθει (για πολλοστή φορά) αν ήξερε τπτ ο πατέρας μου για εμάς (ο πατέρας μου μας είχε δει έξω πολλές φορές μαζί). Της είπα ότι ο πατέρας μου περίμενε να μας δει μαζί κάποτε (τύχαινε να ξέρει την οικογένειά της). Με ρώτησε τι του είπες; Της απάντησα πως του είπα ότι εγώ με αυτήν την κοπέλα γκρεμίζουμε σπίτια και δεν μπορούμε να χτίσουμε. ΑΠογοητεύτηκε και απάντησε με ένα "Αααα τόσο καλά". Τεσπα έκλεισε η συνομιλία λέγοντας πως θα βρεθούμε από κοντά για καφέ.Μετά από δυο εβδομάδες την πετυχαίνω στον δρόμο και τρέχει να κρυφτεί. Την φωνάζω. Της λέω έλα εδώ. Ηταν απόμακρη. Δεν με κοιτούσε στα μάτια και ήταν σε τρομερά άβολη θέση. Της λέω γιατί με αποφεύγεις; Έχει γίνει κάτι μεταξύ μας και δεν μου λες ούτε ένα καλημέρα; Δεν ήξερε τι να απαντήσει. Είχε χλομιάσει και γελούσε αμήχανα. Της λεω οκ φύγε. Μου λέει θα τα πουμε. Της λέω να δω πότε.Από τότε λοιπόν η κοπέλα εξαφανίστηκε. Κανένα σημείο ζωής.Πραγματικά ήξερα ότι είχε πολλά θέματα αλλά για ανήθικη δεν την είχα. Δεν μπορώ να χωνέψω ούτε της επιλογές της αλλά επειδή αυτό είναι δικαίωμά της, κυρίως δεν μπορώ να χωνέψω τι παρέα ήθελε μαζί μου και τι χόμπυ από την στιγμή που είχε αρχίσει κάτι άλλο και μάλιστα από την στιγμή που μαζί της πέρσυ συζητούσα ότι αν δεν γίνει κάτι μεταξύ μας και δεν πετύχει τότε δεν υπάρχουν πιθανότητες και για φιλία.Τα ειπα και ξέσκασα!

 

 

Αρέσει στο μέλος Tamarena

alisida

# 17 στις 19/12/2021
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937
'Aρεσαν+: 0%

 

Παράθεση:
Σχόλιο # 15 από Iraklis_pouaro
Αχουυυ!!!χάσαμε την Εύβοια ?πότε βγήκε εκτός Ελλάδος ?

 Δεν είναι τίποτα.

Από τότε που πήραμε το Καζακστάν 

 

Αρέσει στο μέλος Iraklis_pouaro

vanarabit

# 18 στις 19/12/2021
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

# Πως το αντιμετωπίζω τώρα..;;#

Ευκολάκι.. Ξεκίνα το σήριαλ, #δεν έχει τελος# από την αρχή..Πρόσθεσε και μια τυχαία συνάντησητύπου: Την είδα στην ταράτσα να απλώνει ασπρόρουχα..

bagitthe

# 19 στις 31/12/2021
author
Ανδρας / 35 /
Ν. Ευβοίας / Εκτός Ελλάδας
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 26
'Aρεσαν+: 0%

Η αλήθεια είναι πως ξεχνάω εύκολα. Μου συμβαίνουν πράγματα στην ζωή μου, περνάω δύσκολες σχέσεις και ξεχνάω. Γι αυτό πάντα μου άρεσε να γράφω τις ιστορίες μου σε διάφορα φόρουμ. Πολλές φορές έρχομαι μετά από μήνες ακόμα και χρόνια και τις ξαναδιαβάζω και παίρνω δύναμη για όσα πέρασα και για το τι με δίδαξαν. Αλλά πάντα σκέφτομαι το εξής. Ότι σε αυτά τα φόρουμ υπάρχουν άνθρωποι έτοιμοι να κράξουν και να τσαλαπατήσουν. Και είναι γελοίο που είστε οι ίδιοι σε κάθε στόρυ μου. Χρόνια και χρόνια τώρα. Αν παίρνετε δύναμη από αυτό τότε δεν έχω να πω κάτι άλλο εκτός από μπράβο μου καθώς κάνω κάποιους ανθρώπους να αισθανθούν καλύτερα. Αλλά πραγματικά ρε παιδιά, κάντε κάτι με την μίζερη ζωή σας. Χίλιες φορές να βγείτε έξω και να λάβετε απογοητεύσεις και κακές εμπειρίες όπως εγώ παρά να μένετε εδώ και να στάζετε χολή. Μόνο αγάπη

vanarabit

# 20 στην 1/1/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

#19

Kαλή χρονιά σας εύχομαι ..!

Θα μιλήσω για εμένα και θα απαντήσω,
 τους λόγους που ΚΑΙ εγώ το κάνω,
αυτό που περιγράφετε ως "κράξιμο"
Σε ο,τι με αφορά δεν το θεωρώ "κράξιμο"..!
Ας πω ο,τι οι απαντήσεις μου έχουν μια σκωπτική χροιά 
Το κάνω λοιπόν, όχι γιατί έχω μίζερη ζωή( αν θέλετε φυσικά το δέχεστε),
ούτε γιατί θέλω να σας γελοιοποιήσω ή ..ή .. ή ..!
Απεναντίας ... ΕΣΕΙΣ μας εμπαίζετε με τις "θεματάρες" ,
που κάθε τρεις και λίγο μας παρουσιάζετε ως αληθινά γεγονότα,
και εγώ καλώς κακώς δεν μπορώ να δεχτώ έναν άντρα 33 χρονών,
και στην σημερινή εποχή, να καταθέτει "εδώ" τα προβλήματά του,
και να περιμένει να του τα λύσουν .!
Με απλά λόγια, θεωρώ ο,τι μας "δουλεύετε" ...!!!

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.