Παράθεση:
Σχόλιο # 19 από HeptamerWie Recht ihr habt meine Teueren !
Το σωστό να ...γράφεται / ε
μεγσί μπωκού!
θέμα αισθητικής είναι
και ως γνωστόν, στο σχέσεις τελεία τζι αρ προάγουμε τα γράμματα, τις τέχνες, το κάλλος και τη γνώση
Παράθεση:
Σχόλιο # 18 από NightWshExcuse -moi ch?rie la prochaine fois je vais formuler la langue fran?aise correctement!
Το comme il faut μπορεί να μην γινόταν κατανοητό από το τρολ.
Παρντον χαχαχαχα
Ναι...απο e-μας θα ξεκινησει η εκ-παιδευση της κοινωνιας προς το καλυτερο.
Σε ποια κάμερα κοιτάω?
Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από la-mer
και ως γνωστόν, στο σχέσεις τελεία τζι αρ προάγουμε τα γράμματα, τις τέχνες, το κάλλος και τη γνώση
Μπα...εγώ χρόνια παρεα με τους clochards...
Των καλογραιών ήταν για τις μανταμιτσες στα Ιλυσια πεδία!
Ολοι οι εικαστικοι στον ιδιο σταθμο ομως...
δω πιο χάμου στο ριβ γκος εσύ, ε;
Ο Μίλτος (που ήταν στους καλόγερους) και εγώ, ξεφεύγαμε από τη σανζ ελυζέ και που μας έχανες που μας έβρισκες, όλο πλας πιγκάλ αράζαμε...ωραία χρόνια...καλύτερα και από του μπασοκ
Παράθεση:
Σχόλιο # 24 από NightWsh
Μπα...εγώ χρόνια παρεα με τους clochards...Των καλογραιών ήταν για τις μανταμιτσες στα Ιλυσια πεδία!
τον σταθμό απέναντι από το ταζ μαχάλ, λεω γω τώρα
Παράθεση:
Σχόλιο # 25 από EnikosΟλοι οι εικαστικοι στον ιδιο σταθμο ομως...
μην προβληματίζεσαι! τρούμαν σόου είμεθα
Παράθεση:
Σχόλιο # 23 από HeptamerΝαι...απο e-μας θα ξεκινησει η εκ-παιδευση της κοινωνιας προς το καλυτερο.
Σε ποια κάμερα κοιτάω?
τα καλο παιδι,ψυχουλα κτλ ειναι για φιλο οχι για συντροφο.αν χαθηκε ηδη το ενδιαφερον,η φλογα,αστα να πανε.δεν θα τσουλησει η σχεση.ειδικα που ειπατε οτι θελετε κ λιγο χρονο χωριστα.ξεκαθαριστε μεταξυ σας,αν θελετε κρατηστε κ μια επαφη ως γνωστοι τυπικα,κ βρειτε αλλους συντροφους οπου θα εχετε περισσοτερα κοινα σημεια κ χημεια...
muppet show δε λες καλυτερα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 28 από la-merμην προβληματίζεσαι! τρούμαν σόου είμεθα
σωστός! και βάλε!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 30 από Heptamermuppet show δε λες καλυτερα...
Χαθηκε ενα Moulin Rouge?
Παράθεση:
Σχόλιο # 26 από la-merδω πιο χάμου στο ριβ γκος εσύ, ε;
Ο Μίλτος (που ήταν στους καλόγερους) και εγώ, ξεφεύγαμε από τη σανζ ελυζέ και που μας έχανες που μας έβρισκες, όλο πλας πιγκάλ αράζαμε...ωραία χρόνια...καλύτερα και από του μπασοκ
Παράθεση:
Σχόλιο # 28 από la-merμην προβληματίζεσαι! τρούμαν σόου είμεθα
οι ισορροπημένοι άνθρωποι παίζουν μπάλα παντού.
Ακόμα και εμείς από το σανζ ελυζέ...
δε μασάμε! και Moulin Rouge και μονμαρτ και τα άλλα μας τα δυο...
αλίμονο από τους φέικ
Παράθεση:
Σχόλιο # 32 από HeptamerΧαθηκε ενα Moulin Rouge?
"δ" πιο χάμου στο ριβ γκος εσύ, ε;
Ο Μίλτος (που ήταν στους καλόγερους) και εγώ, ξεφεύγαμε από τη σανζ ελυζέ και που μας έχανες που μας έβρισκες, όλο πλας πιγκάλ αράζαμε...ωραία χρόνια...καλύτερα και από του μπασοκω
Ο κ Μίλτος στων καλογραιών ;
Δεν είδαμε να το αναφέρει κάπου Μην τον τραβολογας από μόνη σου παντού..
Αν πε α ντροιτε εμείς..
.και τον κ.Μιλτο μόνο στο λα Πλας ντε λ Ετουαλ μπορώ να τον φανταστώ με τους υπόλοιπους αστέρες να τρώει τα μακαρον του και να γελάει με αυτά που διαβαζει
Άσε που ειναι και προσον των φεικ να αναγνωριζουν τους ιδιους με αυτους.
δεν τραβολογάω κανέναν...
υπάρχουν και των καλόγερων τα σχολειά...
όρα βίδεο
καλές γιορτές...
Παράθεση:
Σχόλιο # 35 από NightWsh"δ" πιο χάμου στο ριβ γκος εσύ, ε;
Ο Μίλτος (που ήταν στους καλόγερους) και εγώ, ξεφεύγαμε από τη σανζ ελυζέ και που μας έχανες που μας έβρισκες, όλο πλας πιγκάλ αράζαμε...ωραία χρόνια...καλύτερα και από του μπασοκω
Ο κ Μίλτος στων καλογραιών ;
Δεν είδαμε να το αναφέρει κάπου Μην τον τραβολογας από μόνη σου παντού..
Αν πε α ντροιτε εμείς..
.και τον κ.Μιλτο μόνο στο λα Πλας ντε λ Ετουαλ μπορώ να τον φανταστώ με τους υπόλοιπους αστέρες να τρώει τα μακαρον του και να γελάει με αυτά που διαβαζει
Άσε που ειναι και προσον των φεικ να αναγνωριζουν τους ιδιους με αυτους.
σα να λέμε ότι μόνο τα τρολλς αναγνωρίζουν τα τρολλς;
δε νομίζω...
Παράθεση:
Σχόλιο # 35 από NightWshειναι και προσον των φεικ να αναγνωριζουν τους ιδιους με αυτους.
Καλα Χριστουγεννα στους παροντες φιλους .Στο Rock που κοβει ξυλα για το τζακι στους δρυμωνες της Βουλγαριας Χρονια Πολλα .
Στη Mileni που ξενοικιασε το διαμερισμα με το μπαλκονακι της κουζινας Χρονια πολλα και να περναει καλα .Σε ολους τους εξαφανισμενους Χρονια Πολλα και να βρουν ξανα το δρομο του Sxeseis .Στις πονηρες Μανταμιτσες ( Ουσουρπουιτσες κατα το Αρμενικον ) που αλλαζουν καθε εβδομαδα προφιλ ευχομαι Καλα Χριστουγεννα .
στα social media