Ας τον παντρευτούνε οι συγγενείς σου τότε άμα σε αυτούς αρέσει τόσο. Μην αφήνεις τρίτους να σε επηρεάζουν σε τόσο σημαντικές αποφάσεις, εσύ θα ζήσεις με τις συνέπειες, όχι οι τρίτοι.
Έχεις δει γιατί κατέρρευσε η σχέση σας? Το να είναι καλό παιδί ο άλλος δε φτάνει για να πάει μια σχέση καλά.
Το να κάνει όλα τα χατίρια καλό δε το λες, αδυναμία να βάλει τα δικά του όρια δείχνει.
Πάντως αν εσύ θες να λήξεις το γάμο σου, γείωσε τι λέει η οικογένεια και προχώρα με διαζύγιο, δε χρειάζεσαι η έγκριση κανενός για να το κάνεις.
Παράθεση:
Kristina μουΝα σου πω...πριν 2 χρονια πηρα την αποφαση και του ειπα να χωρισουμε αλλα περασα τοσο ψυχολογικο πολεμο απο ολους που σαν ηλιθια υπεκυψα και γυρισα πισω...περασα αρκετα εκεινο το διαστημα...ειναι πααρα πολυ καλο παιδι ο αντρας μου..δεν μου χαλαει χατηρι ολοι τον συμπαθουν και οταν χωρισαμε όλοι μα ολοι εκτος απο την οικογενεια μου που ηξερε τι περνούσα τα εβαλαν μαζι μου,...οτι αφησα το καλυτερο παιδι και δεν θα βρω καλυτερα και κριμα ειναι..αστα...περασα πολλα
Σχόλιο # 55 από Maraki_16
Δλδ εμεινες για να κανεις το χατηρι των αλλων? Δλδ εμεινες επειδη δε σου χαλα χατηρι? Μα τα «χατηρια» σου εισαι σε θεση να τα ικανοποιεις και μονη σου, απο οτι μας ειπες πιο πανω. Η εμεινες για να μην χαλασεις των τριτων?Επιζητας την αποδοχη του καθενα? Οκ στα 31 «συγχωρειται» αλλα προσπαθησε να το ξεπερασεις σογα σιγα γιατι η ζωη ειναι μια και περνα
Και σκεψου οτι και αυτο το «καλο παιδι» ισως δικαιουται μια συντροφο που να ενδιαφερεται γι αυτο
Παράθεση:
Kristina μουΝα σου πω...πριν 2 χρονια πηρα την αποφαση και του ειπα να χωρισουμε αλλα περασα τοσο ψυχολογικο πολεμο απο ολους που σαν ηλιθια υπεκυψα και γυρισα πισω...περασα αρκετα εκεινο το διαστημα...ειναι πααρα πολυ καλο παιδι ο αντρας μου..δεν μου χαλαει χατηρι ολοι τον συμπαθουν και οταν χωρισαμε όλοι μα ολοι εκτος απο την οικογενεια μου που ηξερε τι περνούσα τα εβαλαν μαζι μου,...οτι αφησα το καλυτερο παιδι και δεν θα βρω καλυτερα και κριμα ειναι..αστα...περασα πολλα
Σχόλιο # 55 από Maraki_16
Αντε βρε πανο, πηγαινε!!! Να βαλουν και η αλις και το ελενακι τα επισημα τους
Παράθεση:
Σχόλιο # 60 από 26-29-31Μαράκι χώρισε τον και έρχομαι με μονόπετρο χα χα χα!!!
Θα με συμπαθήσει και θεια γκαραντι!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 64 από Kristina_Αντε βρε πανο, πηγαινε!!! Να βαλουν και η αλις και το ελενακι τα επισημα τους
Λες να έχουμε τέτοια? Μη ξεχάσεις και γαλοτσες με τα κροκοδειλακια
Παράθεση:
Σχόλιο # 62 από alisida
Μα...αν χωρίσει πώς θα προχωρήσει το θέμα...Εκτός αν δεχτεί την πρόταση γάμου από τον 26 και φορέσουμε επιτέλους τα αφορετα![]()
Άσε το delegation των καθηκόντων σου, θα σιδερωσεις φόρεμα, κανονικά. Δεν έχει σκασιαρχειο
Παράθεση:
Σχόλιο # 64 από Kristina_Αντε βρε πανο, πηγαινε!!! Να βαλουν και η αλις και το ελενακι τα επισημα τους
Εμεις δε πυροβολαμε τους Αγιους...
(γραφη σε οδικη ταμπελα, σουρωτηρι απο τις σφαιρες στην Κρητη)...
Παράθεση:
Σχόλιο # 52 από Kristina_Μια χαρα τοτε,,,δλδ οχι μια χαρα ακριβως,,,γιατι αν εχεις ολα αυτα τα,,,ατου,,,τοτε πως εξηγειται οτι ανεχεσαι να βιωνεις μια κατασταση σαν αυτη που περιγραφεις? Κατι θα σου λειπει, μια «ελλειψη» που σε οδηγει να υπομενεις και να υποφερεις,,,μηοως να ξεκινησεις απο εκει?
Ενικ, σε βλεπωωω
Εεεε, μα , αφου τα βλεπεις,,,δεν ξαναπαντρευεται λεει
Παράθεση:
Σχόλιο # 69 από seychellesΆσε το delegation των καθηκόντων σου, θα σιδερωσεις φόρεμα, κανονικά. Δεν έχει σκασιαρχειο
Σου έκανε συναισθηματικό εκβιασμό, στον οποίο εσύ υπέκυψες. Δεν ήταν μόνο η πίεση της οικογένειας σου άρα.
Εσύ τον ξέρεις, πιστεύεις ότι θα το έκανε? Έχει γενικότερες αυτοκαταστροφικες τάσεις ? Ή το έκανε καθαρά χειριστικα και άμα πιάσει έπιασε ?
Καλύτερα που δεν έκανες παιδιά υπό αυτές τις συνθήκες, απλοποιεί πάρα πολύ και ένα διαζύγιο αυτό.
Παράθεση:
SeychellesΕιμαστε σαν φιλοι εδω και χρονια...ουτε σεξουαλικες επαφες εχουμε ουτε τιποτα.σαν αδελφια..του μιλησα πολλες φορες αλλα δεν θελει να καταλαβει..οταν του ειπα να χωρίσουμε πριν λιγα χρονια με απειλουσε οτι θα αυτοκτονησει και παρα πολλα αλλα που δεν μπορω να πω. Παιδια δεν εχουμε και ουτε εχω σκοπο να κανω..τι φταινε και αυτα
Σχόλιο # 66 από Maraki_16
Welcome to the club
Καταταγειτε μας έλεγαν, καταταγειτε
Παράθεση:
Και αν χωρισωΠοτε μα ποτε μα ποτε δεν ξαναπαντρευομαι!!!ειναι οτι χειροτερο ο γαμος..μου τα λεγανε και δεν το πιστευα
Σχόλιο # 68 από Maraki_16
Παράθεση:
Σχόλιο # 57 από alisida
Λες να δηλώνω "διαζευγμένη" έτσι για πλάκα
Παράθεση:
Χαχααχαχα...Οκκ στειλε εσυ την φωτο και βλεπουμε
Σχόλιο # 59 από Maraki_16
καθε εμποδιο για καλο.αν χαθηκε το παλικαρι μπορει να ειναι κ καλυτερα για σενα.ποτε δεν ξερεις τι θα σου φερει η ζωη.μπορει να γνωρισεις εναν καλυτερο αντρα.το βασικο ομως ειναι να ξεκαθαρισεις μεσα σου τι θες πρωτα απολα κ μετα με τον αντρα σου.εχω ζησει τετοια κατασταση κ δεν εχει μελλον.το τι θεματα υπαρχουν,αν λυνονται κτλ με τον αντρα σου,μονο εσυ το ξερεις,αλλα θα πρεπει να παρεις μια θεση...
Συμβουλη θελεις, στα μετρα σου ομως, γιατι αν δεν ειναι τοτε αρχιζεις κομπλεξικοι, ανωριμοι, ασε δεν θελω μου κανετε μπουλινγκ, και ολα αυτα τα ωραια που ξερετε να λετε
Παράθεση:
Να σας πωΕγω για συμβουλη ηρθα οχι για κριτικη..προφανως γνωριζω ποια ειναι τα λαθη μου προφανως γνωριζω οτι επρεπε να χωρισω αλλα δυστυχως υπαρχουν οι αδυναμοι και οι δυνατοι ανθρωποι...εγω δεν θελω να πληγωνω κανενα και δεν προσπαθω να δικαιολογηθω γιατι δεν υπαρχει ΚΑΜΜΙΑ διακαιολογια σε αυτα που κανω...ομως δυστυχως ανθρωποι ειμαστε και δεν ειμαστε αλανθαστοι ηρθαμε σε αυτη τη ζωη για να παθουμε και να μαθουμε...απλα σκεφτείτε ποσο σκατα παιζει να ειναι ενας ανθρωπος ψυχολογικα για να μπει εδω μεσα και να ζητα συμβουλες απο αγνωστους..αν δεν μπορειτε να βοηθησετε στο θεμα που ζητω τη βοηθεια σας καλυτερα αστε τις συμβουλες...αν ηθελα ψυχολογο η συμβουλο θα πηγαινα..εγω μια φιλικη συμβουλη ζητήσα τιποτα παραπανω
Σχόλιο # 31 από Maraki_16
Εδω και πολλα χρονια ειμαι παντρεμενη αλλα ζουμε σαν αδελφια εγω απορω γτ ειστε ακομα παντρεμενη
στα social media