Τώρα μεταξύ μας...
και εγώ το μωρό μόνο για αχαλίνωτο το θέλω...
Άσε που μου κάθεται...
Αυτα ειναι τα ομορφα, ανοιξε ρουμ το βραδυ να πουμε την γνωμη μας !!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από NightWshΤώρα μεταξύ μας...
και εγώ το μωρό μόνο για αχαλίνωτο το θέλω...
Άσε που μου κάθεται...
Και 45 μια χαρα εισαι μ καμε υπομονη!
Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από Helenaki4Και το προφιλ μου γραφει ξαφνικα 45 γκρρρ
Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από Helenaki4Ευτυχισμενο 2022 , χρονια πολλα σε ολο το φορουμ !
Παράθεση:
Σχόλιο # 10 από Helenaki4Και το προφιλ μου γραφει ξαφνικα 45 γκρρρ
Χρονιά Πολλά και σ' εσάς,με Υγεία,Τύχη και Μουσική 'Εμπνευση !
Όσο για το 45αρι,απλά μην ασχολείστε με ασήμαντα νούμερα.
Η Ψυχή δεν έχει ηλικία.
Δεν υπάρχει εξήγηση.
(Ανικανοποίητη) Άβυσσος η ψυχή των γυναικών, ως γνωστόν.
Παράθεση:
Σχόλιο # 27 από Rania00
Εμείς οι γυναίκες έχουμε την τάση να παρακαλάμε αυτόν που μας φτύνει και να διώχνουμε αυτόν που μας τα προσφέρει όλα. Όποιος καταφέρει και δώσει λογική εξήγηση σε όλη αυτή την παράνοια θα ήθελα να τον ρωτήσω και άλλα πράγματα ?
Παράθεση:
Σχόλιο # 27 από Rania00
Εμείς οι γυναίκες έχουμε την τάση να παρακαλάμε αυτόν που μας φτύνει και να διώχνουμε αυτόν που μας τα προσφέρει όλα. Όποιος καταφέρει και δώσει λογική εξήγηση σε όλη αυτή την παράνοια θα ήθελα να τον ρωτήσω και άλλα πράγματα ?
To "εμείς οι γυναίκες" υπονοεί ότι το κάνουν όλες οι γυναίκες και κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Δεν είναι θέμα φύλου. Κάποιες γυναίκες ΚΑΙ κάποιοι άνδρες πράγματι λειτουργούν έτσι και κατά τη γνώμη μου είναι θέμα χαμηλής αυτοεκτίμησης και ανωριμότητας. Αυτά.
Παράθεση:
Σχόλιο # 30 από Rania00
Άβυσσος αλλά εκεί πάτε όλοι και ποντάρετε
Το λες και άγνοια κινδύνου!
Το λες και εθισμό στον τζόγο.
Καζίνο η ψυχή της γυναίκας...
Παράθεση:
Σχόλιο # 30 από Rania00
Άβυσσος αλλά εκεί πάτε όλοι και ποντάρετε οπότε καλύτερα να μιλάμε για αμοιβαια πράγματα πλέον!
Δεν πονταρουμε στη ψυχη βρε ρανια..
Εκει ειμαστε χαμενοι απο χερι..
Στο κορμι πονταρουμε
Προφανως αυτοσαρκαζομαι κυριε Χ , τα χρονια μας ειναι δωρα και δε θα αλλαζα με τιποτα την εμπειρια τους , μιλω απο καρδιας .
Καλη χρονια και σ εσας , να χαιρεστε την οικογενεια !
Ο αντρας που κανει ψυχικα δεν δικαιουται να μιλαειι...
Εγω πονταρω σε αλογες με ωραια καπουλια και ποδαρες
Για τις υπολοιπες υπαρχουν και οι ψυχακηδες
Παράθεση:
Σχόλιο # 36 από Rania00
Το θέμα δεν είναι το που θα πονταρεις εσύ,το θέμα είναι τι παιχνίδι θα διαλέξουν να κάνουν οι αλογες με τις ποδαρες..Εσύ απλά ακολουθείς το δικό τους προσταγμα ,ακόμα και όταν αυτό είναι paranomos?
Σαν τι να κανουν βρε κοριτσι;;
Να με κλωτσησουν;
Νο νο..οι αλογες ειναι ωραια πλασματα...
Εξυπνες και με χιουμορ...
Αυτα τα κανουν οι γαιδουρες και οι μουλαρες..
Με τετοιες..δεν ασχολουμαι.
Παράθεση:
Σχόλιο # 37 από paranomos
Σαν τι να κανουν βρε κοριτσι;;
Να με κλωτησουν;
Νο νο..οι αλογες ειναι ωραια πλασματα...
Εξυπνες και με χιουμορ...
Αυτα τα κανουν οι γαιδουρες και οι μουλαρες..
Με τετοιες..δεν ασχολουμαι.
Γηράσκω αεί διδασκόμενος
αυτο που χωριζετε και μετα ξαναγυρνατε και περιμενετε να ειναι ολα οπως πριν δεν μπορω να το καταλαβω αληθεια
Παράθεση:
Με θέλει μόνο για το σεξ ;
Σχόλιο # 1 από Melinaki75Ο πρώην μου πριν χωρίσουμε συνέχεια ήθελε να κοιμόμαστε μαζί ,να βγαίνουμε έξω ,να μου κάνει μικρά δωράκια κλπ .(ισα ισα εγώ ήμουν συγκρατημένη ).Σε κάποια φάση χωρίσαμε με δίκη μου πρωτοβουλία .
Τον ξανά προσέγγισα εγώ .Τα βρήκαμε ..και τώρα τελείως αλλαγμένος ,να θέλει να βρισκόμαστε αργά για σεξ ,μετά να μην κοιμόμαστε μαζί ,επικοινωνία όχι όσο συχνή ήταν παλιά κλπ κλπ ..Πάλι θα με πάρει τηλέφωνο καο θα μιλάμε με τις ώρες ,πάλι θα προτείνει να περάσω να τον δω και να κάτσω μαζί και με τους φίλους του ,πάλι θα έρθει εκεί που κάθομαι με την παρέα μου να κάτσει μαζί ..απλώς δεν είναι όπως παλιά ..Του έχω μιλήσει ήδη και μου είπε απλώς ότι το είδε όλο ξανά από την αρχή και για να δουλέψει πρέπει να το πάμε σιγά σιγά.
στα social media