Παράθεση:
Σχόλιο # 95 από Redink
Τότε συζητα το με τον πνευματικό σου και ζήτα του να σου βρει μια γυναίκα με τα ίδια μυαλά. Problem solved. Παρακαλούμε να περάσει το επόμενο περιστατικό.
Περηφανη στα αυτια?
Απο το κατηχητικό ήδη?
Oh Mon Dieu, ce que nos oreilles ont capte au travail!
Παράθεση:
Σχόλιο # 100 από alisida
Αααα !!!
Μπα ..
Εγώ στο κατηχητικό το παρακουσα,όπως οι περισσότεροι,σε "αγαπάτε ακαταλλήλους"
Υπό φόβο θείας τιμωρίας κάναμε τα λάθη χωρίς αυτό θα τα κάναμε ολα τέλεια λέμε
Παράθεση:
Σχόλιο # 100 από alisida
Αααα !!!
Μπα ..
Εγώ στο κατηχητικό το παρακουσα,όπως οι περισσότεροι,σε "αγαπάτε ακαταλλήλους"
Παράθεση:
Σχόλιο # 93 από Helenaki4# 88
Δηλωνετε ευθεως οτι δεν πιστευετε στην Αγαπη , αλλα μας ρωτατε τι πιθανοτητες εχετε να πειτε λογια της Αγαπης στην οποια δεν πιστευετε , ωστε να αγαπηθειτε απο μια γυναικα η οποια ευχεστε να πιστευει εκεινη στην Αγαπη .
Δεν ξερω τι πινετε , αλλα ο,τι και να ειναι αυτο , κεραστε μια γουλιτσα κι εμας χρονιαρες μερες.
Μας ειδες πεσμενους, ε?...
Παράθεση:
Σχόλιο # 91 από Stratos0381Ένα τραγουδάκι για ια άλλη διάσταση της αγάπης για να ευθυμήσουμε
Λες να ασχοληθούν πάλι μαζί σου ;;;
Μου φαίνεται μόνος θα ρωτάς.. μόνος θα απαντάς ..
Μπρε Στρατούλη μασάει πάλι η κατσίκα ταραμά ..;;;
ή στο πιο ευκολονόητο για εσένα .. Μια του κλέφτη.. δεν πας παραπάνω εσύ ...
Παράθεση:
ειναι αυτες
Σχόλιο # 25 από 26-29-31που δεν ξερουν ουτε να αγαπησουν ουτε να αγαπηθουν...
Χρόνια Πολλά 26-29-31...
ή αυτές που προσέχουν για να έχουν,επειδή κατά το παρελθόν σχετίστηκαν-και έφαγαν τα μούτρα τους- με ανασφαλείς άντρες που είχαν την τάση να εξιδανικεύουν πρόσωπα και καταστάσεις,να βαφτίζουν "αγάπη" τον πρόσκαιρο ενθουσιασμό τους κλπ κλπ
Παράθεση:
Σχόλιο # 54 από HeptamerΈνα ρητορικό ερώτημα, από τη φύση του, μπορεί να δεχθεί πληθώρα (αυτονόητων ή μη) απαντήσεων.
Δεν ορίζονται καν οι λέξεις-κλειδιά του ρητορικού ερωτήματος.Από πού να το πρωτοπιάσουμε το δύστυχo;
Αν τοποθετείς τον πήχη σε δυσθεώρητα ύψη,θα σε αδρανοποιεί ο φόβος της αποτυχίας και σπάνια θα ξεμυτάς από το καβούκι σου για να συναντήσεις άλλον άνθρωπο.Παράθεση:
Πιστεύω στην αγάπη μόνο υπό τη θεολογική έννοια
Σχόλιο # 90 από Stratos0381
Μου αρεσε που μεσα στην λακωνικοτητα του, τουκοψε οτι θα ανεβουμε με black eyed peas...
Oυτε εναν Τσιτσανη, ουτε εναν Τερλεγκα, ουτε μια Λειντυ των ειδων υγιεινης...
Fergie, υψηλη διανοηση, κουλτουρα καντινας με βρωμικα, ξερο ψωμι και ελιες Καλαμων...
Τσουτσουρωθηκα...
Παράθεση:
Μας είδε χαλαρούς καλεέ .
Σχόλιο # 108 από vanarabit
Λες να ασχοληθούν πάλι μαζί σου ;;;
Μου φαίνεται μόνος θα ρωτάς.. μόνος θα απαντάς ..
Μπρε Στρατούλη μασάει πάλι η κατσίκα ταραμά ..;;;
ή στο πιο ευκολονόητο για εσένα .. Μια του κλέφτη.. δεν πας παραπάνω εσύ ...![]()
Το κακο με τους επιδοξους καλλιτεχνες, ειναι εκει που για να βρουνε γκομενα δηλωνοντας παθητικοι σφαλιαροεισπρακτορες...
Ούτε μια Lady των ειδών υγιεινής ..
Ούτε ένα "Δεν είμαι άσφαλτος .. ένα συγγνώμη να ζητήσει ..
Παράθεση:
Σχόλιο # 112 από EnikosΜου αρεσε που μεσα στην λακωνικοτητα του, τουκοψε οτι θα ανεβουμε με black eyed peas...
Oυτε εναν Τσιτσανη, ουτε εναν Τερλεγκα, ουτε μια Λειντυ των ειδων υγιεινης...
Fergie, υψηλη διανοηση, κουλτουρα καντινας με βρωμικα, ξερο ψωμι και ελιες Καλαμων...
Τσουτσουρωθηκα...
Και λοιπον?
Ας κατσουν τοτε με τις αναμνησεις,να δινουν συμβουλες στα φορα...
Η Ζωη ειναι μια την αρπαζεις απο τα κερατα και την ζεις...και ας τα ξαναφας τα μουτρα σου...
Αυτα και καλη χρονια!!!
Παράθεση:
Σχόλιο # 109 από agnwstos_Xi
Χρόνια Πολλά 26-29-31...
ή αυτές που προσέχουν για να έχουν,επειδή κατά το παρελθόν σχετίστηκαν-και έφαγαν τα μούτρα τους- με ανασφαλείς άντρες που είχαν την τάση να εξιδανικεύουν πρόσωπα και καταστάσεις,να βαφτίζουν "αγάπη" τον πρόσκαιρο ενθουσιασμό τους κλπ κλπ
Στις αργιες μου διδασκω και συμπυκνωμενη, λακωνικη φιλοσοφια...
Τις καθημερινες τραβιεμαι με το νετ χακινγκ...
Εμμονικα...
Μεχρι παρανοιας...
Νομιζω με σωζει το οτι το παιζω βαρυς και ασηκωτος...εως αφστηρος...
Βελασα ο ερμος...μπεεε...
Παράθεση:
Σχόλιο # 35 από la-merενδιαφέρουσες όλες οι απόψεις...
όσον αφορά στο "για πάντα", νομίζω ότι οι άνθρωποι που αγαπήσαμε κρατούν πάντα μια γωνιά στην καρδιά μας,
το δε, "σε αγαπώ περισσότερο από τον εαυτό μου" είναι μια έκφραση αγάπης,
υπερβολική μεν αλλά έκφραση μεγέθους, αποτυχημένη ίσως,
η οποία κατ' εμέ δεν κρύβει ψυχοπαθολογία,
απλά θεωρώ ότι πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας κυρίως,
για να μπορούμε συνάμα να αγαπάμε άλλους ανθρώπους και να χαρίζουμε συναισθήματα και αληθινή αγάπη.
Το σύντομο του πράγματος, τέλος, και η γρήγορη χρονικά εξομολόγηση ενός έρωτα, μπορεί να συμβεί...οι περισσότεροι έχουμε ερωτευτεί κάποια στιγμή της ζωής μας με την πρώτη ματιά!
Για μένα οι ποιητές πάντα τα λένε καλύτερα
"Όπως κι αν έρθουνε τα πράγματα
όσο αντίξοες κι αν είναι οι συνθήκες
πάντα μπορεί κανείς να ερωτεύεται.
Το δύσκολο είναι νΆ αγαπάς. "
~Τίτος Πατρίκιος
στα social media