Είχα χωρίσει με το αγόρι μου αλλά τα ξανά βρήκαμε. Τι πιστεύετε ότι μπορεί να κάνει έναν άνδρα να ερωτευτεί μια κοπέλα και τι να τον ξενερώσει γιατί τον βλέπω κρατάει ακόμη τις αποστάσεις του... Τι μπορώ να κάνω από πλευράς μου; Μήπως φαίνομαι πολύ δεδομένη;;
Αγαπητη ,
γραφεις οτι φαίνεσαι δεδομενη ...
Μηπως να χαλαρώσεις ?
και για να κραταει αποστασεις ..μαλλον θα εχει τους λογους του ή δεν σου εχει εμπιστοσυνη
Keep Walking
Παράθεση:
...γιατί τον βλέπω κρατάει ακόμη τις αποστάσεις του.. Τι μπορώ να κάνω από πλευράς μου;
Σχόλιο # 1 από Ntinageorg
Τζακι, κερια και αφρωδη οινο
Τίποτα δεν μπορείς να κάνεις. Αφού χωρίσατε την πρώτη φορά θα χωρίσετε ξανά κάποια στιγμή. 3 μήνες σχέσης είπες εξάλλου ότι είχατε στο πρώτο σου θέμα, οπότε σας έφυγε ο ενθουσιασμός και το διαλύσατε, δεν υπήρξε κανένας έρωτας εξ αρχής. Αυτά τα λίγα.
Του εκανα την ζωη πατινι, με εστειλε για σπιρτα, μετα ειπε να δει αν εγινα ανθρωπος αλλα...
Και φυστικι απο τον καφενε "ο Ρηγας"...
Μήπως να σταματήσεις την γκρινια
και να φτιάξεις κάνα φαι...
Αφου πιστευεις πως πρεπει να καταφυγεις σε τακτικες για να κανεις εναν αντρα να σε ερωτευτει - προφανως για να μην τον ξαναχασεις σε καποιο μελλοντικο καυγά - θα ελεγα πως ειναι δεδομένο πως με τετοια μυαλά έχεις απολυτα δεδομένη την αποτυχία και δε θα πορευτείς για πολύ (ειτε με αυτον, ειτε με άλλον).
Κάποιοι ξενερώνουν από τη δεδομενιλα και κάποιοι από την ανασφάλεια.
Δεν έχεις παρά να τον ρωτήσεις τι από τα δύο (δεν) προτιμά.
Παράθεση:
Τι ξενερώνει και τι το αντίθετο.
Σχόλιο # 1 από NtinageorgΕίχα χωρίσει με το αγόρι μου αλλά τα ξανά βρήκαμε. Τι πιστεύετε ότι μπορεί να κάνει έναν άνδρα να ερωτευτεί μια κοπέλα και τι να τον ξενερώσει γιατί τον βλέπω κρατάει ακόμη τις αποστάσεις του... Τι μπορώ να κάνω από πλευράς μου; Μήπως φαίνομαι πολύ δεδομένη;;
Γλυκεια μου , μαθε σιγα σιγα να εισαι αυθεντικη στον αντρα .
Αν πρεπει να παριστανεις αλλη για να σε θελει , δε θα περασεις καλα στις σχεσεις σου.
Κι αυτος θα ψαξει γρηγορα για καποια πρωτοτυπη.
Enya και Βασιλης Τερλεγκας...
Το αντιθετο του ξενερωνω, ποιο ειναι ρε παιδια?...
Νερωνω ..
Τι δεν καταλαβαινεις ;;
Παράθεση:
Σχόλιο # 17 από Enikosτο αντιθετο του ξενερωνω, ποιο ειναι ρε παιδια?...
Μουσκεψαμε τις καλτσες?...
Σος σος σος...
Μου ελειπε αυτη η πληροφορια Κυρια μου...
Για να ειμαι στα πραματα ερωτησα...
Μη λεω για καλτσες και με πουνε οι εδω νεανιες ασhχετο η ακομα και αρχαιο!...
Πολυ θελει ο Καρπαθουλας, των Δυτικων προαστιων, με το πιπινομπαλετο του, να μου αμολυσει μομφη?...
Παράθεση:
#ενικοσ#
Σχόλιο # 18 από vanarabitΝερωνω ..
Τι δεν καταλαβαινεις ;;
τι μου θυμιζεις ..τι μου θυμιζεις .??
ωραια ολα αυτα και οι συστασεις και οι συμβουλες και οι προτασεις ,αλλα ,,το μετρο ποιος το οριζει?
να το δει χαλαρα ,,ποσο χαλαρα ??
να μην πεσει με τα μουτρα ?? ποσο ??,,ποσο εγκρατης ,, ??
ποτε δεν ξεπερναει καποιος τα ορια του ??
να μην γκρινιαζει ,,τι θεωρειται γκρινια??
ευδιαθετη και δεκτικη λεγοντας?
δηλαδη αυτος θα μου γ..ει την ψυχολογια
κι εγω θα χαιρομαι και θα δεχομαι ,, , κι ολας ??yes man ?
να του δωσει χωρο ,,ας του δωσει και χωρο ,
και χρονο να του δωσει ,,μην και παρει πρωτοβουλιες ..
,κι αν αυτος κραταει αποστασεις και δεν παρει πρωτοβουλιες .?
.ξερω,, ,,αφου εχεις φαει κανενα 6 μηνο ετσι ,,,θα καταλαβεις οτι δεν κανει .και μετα σ εγκαταλειπει αυτος ,,
οι αποψεις μου περι σχεσεων ειναι γνωστες ,,
εισαι ανοιχτος και δεδομενος οταν γουσταρεις
οταν ο αλλος δεν γουσταρει την αληθεια σου ..
δεν προκειται να γουσταρει ποτε ..
για ποσο μπορει να στηθει μια σχεση πανω στην υποκρισια και στα τερτιπια ,,?
οι σχεσεις στο 3 το ραντεβου δειχνουν ,,
,,οποιος δεν πιανει τα μηνυματα ,,δεν φταιει ο αλλος που δεν σε θελει αλλα εσυ που δεν το καταλαβαινεις ,,
η που δεν θελεις να το καταλαβεις ,,,
,πιστευω οτι η πλειονοτητα εθελοτυφλει ,,
Παράθεση:
Σχόλιο # 6 από Melinaki75
Φίλη και εγώ ακριβώς το ίδιο θέμα είχα .Δεν δίνεις λεπτομέρειες όμως ..εσύ τον χώρισες ;αυτός ; Γενικά ήταν μικρό το χρονικό διάστημα που ήσασταν μαζί ,οποτε υποθέτω κυριαρχούσε ο ενθουσιασμός .Από την στιγμή που δεν πρόλαβαν να αναπτυχθούν έντονα συναισθήματα ,εάν τον χώρισες ξαφνικά εσύ ,πολύ πιθανό να το είδε εγωιστικά ή τώρα να το είδε πιο χαλαρά για να μην ξανά κάνει τον κύκλο του γρήγορα .Αν σε χώρισε αυτός ,τότε το βρίσκω ανούσιο να γυρίσει πίσω με πρωτοβουλία του και να είναι και χλιαρός .Από πλευράς σου ,δώσε χρόνο ,περιόρισε τους καβγάδες -γκρίνιες ,να είσαι όσο γίνεται ευδιάθετη και δεκτική μαζί του .Μην πέφτεις όμως με τα μουτρα πάνω του ,μην ξεπερνάς τα δικά σου όρια και συνέχισε φυσιολογικά την καθημερινότητα σου ,τις ασχολίες σου κλπ . Επειδή υποθέτω του έχεις εκφράσει έντονα το ενδιαφέρον σου ενώ αυτός κρατάει μια α απόσταση ,δώσε χώρο σε αυτόν να σε προσεγγίσει ,να κάνει προτάσεις για εξόδους .Εννοείται ότι και εσυ θα στείλεις ,θα πάρεις ένα τηλέφωνο ,θα ρίξεις νέες ιδέες .Εφόσον τον βλέπεις όμως να είναι εγκρατής , δώσε χώρο για να παρε και αυτός πρωτοβουλίες .Έκανα το ίδιο λάθος και ενώ είχα χωρίσει εγώ , μετά από καιρό τον ξανά προσέγγισα και προκειμένου να γιατρέψω τον πληγωμένο του εγωισμό ,ήμουν υπερβολικά εκφραστική ,τον έβαζα πάνω από όλα από την πρώτη μέρα που τα ξαναβρήκαμε και ήθελα να μιλάμε οοολη μέρα ,προκειμένου να αναπληρώσουμε τον χαμένο χρόνο .
στα social media