Γλυκιά μου, γιατί δεν αλλάζεις την ερώτηση σου; Αντί να σκέφτεσαι τι να κάνεις για να τον κερδίσεις, σκέψου τι θέλεις εσύ από αυτόν για να νιώθεις καλά να τον ερωτευτείς και εμπιστευτείς. Μη βάζεις τον εαυτό σου στη θέση του κυνηγού, γιατί δεν θες να είσαι αυτό. Κάθε γυναίκα έχει βαθειά επιθυμία να κατακτηθεί και να "αλωθεί", όσο δυναμική και να είναι. Οπότε κάνε στροφή στη σκέψη σου και έλεγξε αν κάνει αυτός σε σένα και σε καλύπτει. Βρες τι σου αρέσει τι σε ξενερώνει, τι ανέχεσαι και τι όχι. Αν κάνεις εσύ σε κείνον είναι μια σκέψη που δεν χρειάζεται να αναλάβεις εσύ γιατί δεν έχεις κανένα έλεγχο πάνω σε αυτό.
Της Τροιας τα γεγονοτα...
Και της Τριπολιτσας μη σου πω...
ΝΑΙ ,,, Στα περισσότερα ..
Παράθεση:
Σχόλιο # 20 από tzoulia59τι μου θυμιζεις ..τι μου θυμιζεις .??
ωραια ολα αυτα και οι συστασεις και οι συμβουλες και οι προτασεις ,αλλα ,,το μετρο ποιος το οριζει?
να το δει χαλαρα ,,ποσο χαλαρα ??
να μην πεσει με τα μουτρα ?? ποσο ??,,ποσο εγκρατης ,, ??
ποτε δεν ξεπερναει καποιος τα ορια του ??
να μην γκρινιαζει ,,τι θεωρειται γκρινια??
ευδιαθετη και δεκτικη λεγοντας?
δηλαδη αυτος θα μου γ..ει την ψυχολογια
κι εγω θα χαιρομαι και θα δεχομαι ,, , κι ολας ??yes man ?
να του δωσει χωρο ,,ας του δωσει και χωρο ,
και χρονο να του δωσει ,,μην και παρει πρωτοβουλιες ..
,κι αν αυτος κραταει αποστασεις και δεν παρει πρωτοβουλιες .?
.ξερω,, ,,αφου εχεις φαει κανενα 6 μηνο ετσι ,,,θα καταλαβεις οτι δεν κανει .και μετα σ εγκαταλειπει αυτος ,,
οι αποψεις μου περι σχεσεων ειναι γνωστες ,,
εισαι ανοιχτος και δεδομενος οταν γουσταρεις
οταν ο αλλος δεν γουσταρει την αληθεια σου ..
δεν προκειται να γουσταρει ποτε ..
για ποσο μπορει να στηθει μια σχεση πανω στην υποκρισια και στα τερτιπια ,,?
οι σχεσεις στο 3 το ραντεβου δειχνουν ,,
,,οποιος δεν πιανει τα μηνυματα ,,δεν φταιει ο αλλος που δεν σε θελει αλλα εσυ που δεν το καταλαβαινεις ,,
η που δεν θελεις να το καταλαβεις ,,,
,πιστευω οτι η πλειονοτητα εθελοτυφλει ,,
Χάχα ξέχασες το κολοκοτρωνιτση βαλε κι απ αυτό
Παράθεση:
Σχόλιο # 22 από EnikosΤης Τροιας τα γεγονοτα...
Και της Τριπολιτσας μη σου πω...
Καλή μου κυρία,οι περισσότεροι άνδρες αγαπούν τη γυναίκα που τους αφήνει να τη φροντίσουν και κατά συνέπεια να την εξουσιάσουν,γιατί αυτό τους έχουν μάθει πως πρέπει να κάνουν.
Εσείς όμως δεν θέλετε κάτι τέτοιο,αλλά θέλετε αντίθετα,να είστε δίπλα του με ίσες δυνάμεις.
Όταν βρείτε τον άνδρα αυτόν που σκέφτεται όμοια με εσάς,δεν θα ξενερώσει με τον δυναμισμό σας,καταλάβατε ?
Παράθεση:
Τι ξενερώνει και τι το αντίθετο.
Σχόλιο # 1 από NtinageorgΕίχα χωρίσει με το αγόρι μου αλλά τα ξανά βρήκαμε. Τι πιστεύετε ότι μπορεί να κάνει έναν άνδρα να ερωτευτεί μια κοπέλα και τι να τον ξενερώσει γιατί τον βλέπω κρατάει ακόμη τις αποστάσεις του... Τι μπορώ να κάνω από πλευράς μου; Μήπως φαίνομαι πολύ δεδομένη;;
Παράθεση:
Αν
Σχόλιο # 26 από MiltosRNLI1930https://www.youtube.com/watch?v=yqC_iUOFo8c
ζουσε ο Βαμβακαρης και ο George Batis θα ειχαν αυτοκτονησει μ αυτα που γραφουν κατι Μανταμιτσες
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από EnikosΚαι φυστικι απο τον καφενε "ο Ρηγας"...
Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από NightWshΜήπως να σταματήσεις την γκρινια
και να φτιάξεις κάνα φαι...
εσύ και ο Παύλος, Σερβιών και Κοζάνης...
Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από NightWshΜήπως να σταματήσεις την γκρινια
και να φτιάξεις κάνα φαι...
Περαν της ποσιμου τροφης, υπαρχει και η στερεα.
Μπα ε;
Ο,τι μπορεί ο καθένας...
ακριβώς...όσος είναι...πασιφανές.
Παράθεση:
Σχόλιο # 31 από NightWsh
Περαν της ποσιμου τροφης, υπαρχει και η στερεα.Μπα ε;Ο,τι μπορεί ο καθένας...
Υπαρχει και υπερτροφη..
Κροκος κοζανης
...ειπε ο Μαμαλακης και ισιωσε το ψαθακι του, αφου αποκαλυψε τις μυστικες, ανα τους αιωνας, γνωσεις του...
1 λαθος το λες και μονη σου ειχατε χωρισει δεν εχει σημασια το γτ χωρισατε σημασια εχει γτ τα ξανα βρηκατε ,οταν χωριζεις χωριζεις για καποιο λογο σωστα δεν ξανα γυρνας παλη στα παλια πας παρακατω , δεν φαινεσαι δεδομενη ρε κοριτσι μ απλα ο ερωτας τ για σενα μετα τον χωρισμω να τελιωσε παμε για αλλα
στα social media