Γεια σας παιδιά ,θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας και να μου πείτε την γνώμη σας για την Περίπτωση μου ,ήμουν δυο χρόνια σε σχέση με ένα παιδί και γενικά περνούσαμε πολύ ωραία χωρίς προβλήματα ουσιαστικά . του έτυχαν όμως αναποδιές στην δουλειά και τον απέλυσαν και ένα πρόβλημα υγεία μέλους της οικογένειας τον πίεζαν τελευταία πολύ . Το έβλεπα αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι να τον βοηθήσω .ένα βράδυ μου ανακοίνωσε ότι δεν μπορούσε να μου παρέχει τπτ γιατί ψυχολογικά ήταν χάλια και ότι ήθελε όλο αυτό να το περάσει μόνος του,έκλαψε μου ζήτησε συγνωμη αλλά δεν άλλαζε γνώμη ,εγώ από τότε είμαι χάλια έχω πέσει ψυχολογικά και νιώθω ότι λείπει ένα κομμάτι μου , δεν τον έχω ενοχλήσει καθόλου αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο χωρίς αυτόν . Το θέμα είναι ότι και να του το πω αυτό δεν ξέρω κατά ποσο είναι σε φάση να τα ξαναβρούμε και αν θέλει πλέον !ειμαι σε απόγνωση
Δεν χρειαζεται να τα βρειτε ! Εσυ αν θελεις να διαφερεις απο τις αλλες Μανταμιτσες να σταθεις διπλα του .Τωρα σε χρειαζεται .Ασε στην παντα τα f.b. και ολες τις ανοητες διαγραφες και μελαγχολιες και ψυχοφαρμακα λογω διαγραφης απο το f.b.
Αν θέλει να μείνει μόνος του, για όποιους δικούς του λόγους, δε μπορείς να κάνεις κάτι.
Παράθεση:
Τι έγινε ;
Σχόλιο # 1 από Anna888του έτυχαν όμως αναποδιές στην δουλειά και τον απέλυσαν και ένα πρόβλημα υγεία μέλους της οικογένειας τον πίεζαν τελευταία πολύ . Το έβλεπα αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι να τον βοηθήσω .ένα βράδυ μου ανακοίνωσε ότι δεν μπορούσε να μου παρέχει τπτ γιατί ψυχολογικά ήταν χάλια και ότι ήθελε όλο αυτό να το περάσει μόνος του,έκλαψε μου ζήτησε συγνωμη αλλά δεν άλλαζε γνώμη
Μιά χαρά μπορείς, πριν μερικά χρόνια δεν τον ήξερες και σε 10 χρόνια δε θα το θυμάσαι καν.
Κοπελιά μάλλον δεν είναι αυτό που θες να ακούσεις, αλλά πέρνα μια περίοδο να ανακαμψεις και μετά πας παρακάτω, δεν έχει νόημα κάτι άλλο.
Παράθεση:
Τι έγινε ;
Σχόλιο # 1 από Anna888δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο χωρίς αυτόν
Μαλλον η σχεση σας ηταν μονο για να περνατε καλα...
Ποσο ανοητοι και χαζο-αισθηματιες ειμαστε εμεις οι ανδρες .Τοπιασες σωστα το θεμα
Παράθεση:
Σχόλιο # 5 από Redink
Θεματοθετρια όταν ο άλλος σε βλέπει σα μέρος του προβλήματος/σαν άλλη μια υποχρέωση που τον βάραινε και όχι σα μέρος της λύσης άστα βραστα. Η πραγματικότητα είναι ότι η σχέση έκανε τον κύκλο της και ο πρώην σου κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν είσαι η γυναίκα της ζωής του. Όλα τ' άλλα είναι δικαιολογίες και προφάσεις. Κανείς άνθρωπος δε διώχνει κάποιον που θέλει και αγαπά πραγματικά, διώχνει μόνο αυτούς που θεωρεί μέρος των προβλημάτων του. Κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει να επιστρέψεις ποτέ σε κάποιον που μετά από δύο χρόνια σχέσης σε κατέταξε στην κατηγορία "βαριδια". Μην σε ξεγελούν τα κλάματα του. Αν σε ήθελε, δε θα σε είχε σουτάρει ο κόσμος να χαλάσει. Δε σε ήθελε πια και αυτό ήταν το πρόβλημα. Όλα τα άλλα αποτελούν βολικές δικαιολογίες. Προχωρά παρακάτω και ψάξε να βρεις κάποιον που στα δύσκολα θα σε βλέπει σα σύμμαχο και όχι σαν αγγαρεία. Καλή ανάρρωση!
Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Anna888... του έτυχαν όμως αναποδιές στην δουλειά και τον απέλυσαν και ένα πρόβλημα υγεία μέλους της οικογένειας τον πίεζαν τελευταία πολύ . Το έβλεπα αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι να τον βοηθήσω .ένα βράδυ μου ανακοίνωσε ότι δεν μπορούσε να μου παρέχει τπτ..
Τι σου παρειχε δηλαδη..μεχρι εκεινο το βραδυ;;
#4 #5
Συμφωνω απολυτα.
Σ εσενα πηγαινει ο χωρισμος , οχι στα προβληματα.
Το «γιατι χωρισαμε» βρισκεται στο πώς ενιωθες μαζι του τον τελευταιο καιρο.
Και μη μου πεις οτι πεταγες στα συννεφα .
Ψωνιζε στο σ/μ, εβγαζε τον σκυλο βολτα, δεν τον αφηνε χωρις μουσαμα στο μπαλκονακι οταν εβρεχε, της καθαριζε πασατεμπο, λαδωνε την αλυσιδα του πρα πρα, περναγε τις γριες απεναντι, εβγαζε τα σκουπιδια το βραδυ, αναβε κερι στον Προφητη...
Αυτό .
Παράθεση:
Σχόλιο # 1 από Anna888. Το έβλεπα αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι να τον βοηθήσω
Παράθεση:
Σχόλιο # 4 από EnikosΜαλλον η σχεση σας ηταν μονο για να περνατε καλα...
Μολις ετυχαν κανα δυο στραβες, μια χαρα δουλεψαν ως δικαιο-λογια...
Αυτο ακριβως...
Ομως...
Στο μπαλκονακι ( της κουζινας ) Το ξεχασες !
Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από EnikosΨωνιζε στο σ/μ, εβγαζε τον σκυλο βολτα, δεν τον αφηνε χωρις μουσαμα στο μπαλκονακι οταν εβρεχε, της καθαριζε πασατεμπο, λαδωνε την αλυσιδα του πρα πρα, περναγε τις γριες απεναντι, εβγαζε τα σκουπιδια το βραδυ, αναβε κερι στον Προφητη...
Τετοια πραματα...
Ότι πολύ συχνά, μας λείπει η κατάσταση, το status κι όχι το πρόσωπο. Δηλαδή η αίσθηση ότι υπάρχει κάποια σχέση κι όχι αυτή καθεαυτή η σχέση. Ειδικά εάν η συμπεριφορά της σχέσης αυτής μας προκαλούσε βάρος κι όχι χαρά, κάτι που συχνά συμβαίνει με ανθρώπους που περνάνε προσωρινή ή μόνιμη κατάθλιψη.
Για σκέψου το λίγο αυτό μόνη σου, με ειλικρίνεια.
Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από MiltosRNLI1930
Μεγαλη κουβεντα ειπες Αλεξ
Ο Αλλος ειναι απλως ενας αγγελιοφορος , που μας λεει ποιοι (νομιζουμε οτι) ειμαστε , μικρη σημασια εχει το προσωπο.
Γι αυτο και ακομα κι οταν φευγουμε απο καποιον , με την ελπιδα οτι ο επομενος θα ειναι καλυτερος , πεφτουμε παλι στην ιδια συμπεριφορα .
Κι αντι να σκεφτουμε τι ζαβο γινεται μεσα μας , αναρωτιομαστε γιατι χαλασαν οι ανθρωποι.
Αμ δε
Η ανατιμηση της μετοχης ξεκιναει εκ των εσω .
Έτσι ειναι αυτά. Επιλογές είναι. Λογικά πριν απο αυτον σου παρουσιαστηκαν και άλλες αλλα τις απέρριψες για να επιλέξεις κάποιον σαν αυτον και να κάνεις 2 χρονια σχέση μαζι του.
Εγω οπως τον ακούω για δειλός μου ακούγεται. Λογικα αυτο θα στο ειχε δειξει και εξαρχής αλλα δεν ήθελες να το δεις.Όταν κάποιος επιλέγει να φύγει πρέπει πάντα να πηγαίνεις παρακάτω.
Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από MiltosRNLI1930
στα social media