Παράθεση:
Σχόλιο # 93 από user2022Δεν φτάνει που ο κοβιντ σας έκλεισε μέσα και σας βοήθησε να μην έχετε συναλλαγές άρα να μην ξοδεύετε και άρα να έχετε λεφτά, γκρινιάζετε και από πάνω. Όλοι μαζί ένα μεγάλο χαμόγελο
στο κοβιντ που ήρθε στη ζωή μας και μας έμαθε να προσέχουμε να μην είμαστε πολυ κοινωνικοί. Τι άλλο θελετε;
καλισπερα σασ τι κανετε
Ορίστε : ωραία και περιποιημένα,στο καλό πιατακι
Παράθεση:
Σχόλιο # 100 από TheRedKnight
ΘΕΛΩ!
Καλα φιλε μου, ελα μεσα...
Παράθεση:
giasas
Σχόλιο # 102 από giorgos36xrκαλισπερα σασ τι κανετε
Ότι μπορούμε φίλε μ'
Σχόλιο # 102 από giorgos36xr
καλισπερα σασ τι κανετε
. . . . . . .
Παράθεση:
Σχόλιο # 106 από Enikos
. . . . . . .
Οθπσ! Το κείμενο σας μπορεί να αναγνωριστεί ως κείμενο γραμμένο στα ελληνικά ή τα αγγλικά.
χαχαχα πάλι μ' έκοψαν
Παράθεση:
Σχόλιο # 103 από alisidaΟρίστε : ωραία και περιποιημένα,στο καλό πιατακι
Σκεφτόμουν...αυτό το πιατάκι με τα κουλουράκια, να είναι άραγε απο πορσελάνη? μάλλον, να πάρω τον θείο διομήδη διαλυνά να τον ρωτήσω? μπά, που να θυμάται και αυτός τώρα...όμως, η γέφυρα κάτι μου θυμίζει, να δω παλιές φωτό που είχα πάει στο πανηγύρι της άρτας, χμμμ...
(ώχ, τι τις ήθελα τις πορσελάνες, χάθηκε ο κόσμος να του στείλω ένα ταπεράκι να μας αφήσει ήσυχους? ούφ, ούτε ενα καφέ δεν μπορούμε να πιούμε εδώ μέσα χωρίς παράπονα πια...)
γάβ! εγώ δεν πρόλαβα (και καλά) , τα έφαγε όλα ο κόκκινος ιππότης, γάβ!
κλάψ! κλάψ! ούτε εγώ πρόλαβα, είχα τάξει στον αγαπημένο μου επταήμερο μερικά κουλουράκια αλλά μου τα φάγανε...κλάψ!
εμένα? ΟΥΤΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ??? ΓΙΑΤΙΙΙ??? μα ΟΥΤΕ ένα για να ΔΟΚΙΜΑΣΩ ??? ντροπής...
Σοκολάτα μαύρη κατά προτίμηση ΙΟΝ, βρώμη κουάκερ νιφάδες, να βάλουμε και χουρμάδες? μπορεί να μην τους τρώει ο κος Μίλτος, χμμμ...μισό να πάρω τηλέφωνο την Άλις...
άραγε αν πάω στην Αλεξανδριανή αυτά τα κουλουράκια της Αλυσίδας που έχω κρατήσει στην κατάψυξη θα με πάρει μαζί στην βυτίνα την επόμενη φορά?
και επειδή δεν με πιστεύετε...ορίστε mood μετά από 1 και μόνο Alis Cookies...:
Καλό Μήνα να έχουμε...
Δεν παίζεσαι εσύ ..
οχι μονο χαμογελασα σημερα, αλλα γελασε η ψυχη μου...
ο μπαμπας μου ( πολυ πλακατζης, μα πολυ) πρωι-πρωι κανει ενα χαρτινο ακορντεονακι και περιμενει να ξυπνησει η μαμα μου...Xρόνια της πολλά Francesca !
Πάντα με υγεία και πολύ αγάπη,
να την χαίρεστε ..
Κάθε μέρα μαζί με τους γονείς σου,
να είναι και μια μικρή γιορτή
Παράθεση:
Σχόλιο # 112 από Francesca_οχι μονο χαμογελασα σημερα, αλλα γελασε η ψυχη μου...
ο μπαμπας μου ( πολυ πλακατζης, μα πολυ) πρωι-πρωι κανει ενα χαρτινο ακορντεονακι και περιμενει να ξυπνησει η μαμα μου...
οταν ανοιγει τα ματια της το παιρνει και, κανοντας πως παιζει αληθινο ακορτεον, αρχιζει και της τραγουδαει, για ''χρονια της πολλα'' (εχει σημερα τα γενεθλια της)...
η μαμα μου, μολις τον ειδε - σκαει στα γελια... πώς να μην τους αγαπας;
Παράθεση:
!
Σχόλιο # 113 από vanarabitXρόνια της πολλά Francesca !
Πάντα με υγεία και πολύ αγάπη,
να την χαίρεστε ..
Κάθε μέρα μαζί με τους γονείς σου,
να είναι και μια μικρή γιορτή
σ' ευχαριστω πολυ! δυστυχως τη χαρα που μου δωσανε ηταν μεσω τηλεφωνου απο πολυ μακρια, περιγραφοντας τι εγινε και πως...
η μαμα μου λεει καποια στιγμη - να τον, παιζει στο ακορντεον και παλι...
εγω - μα, εχετε παρει ακορντεον και ξερει να παιζει?! δεν ηξερα...!
- οχιιι, αλλα απο το πρωι εχει φτιαξει χαρτινα οργανα και τα αλλαζει τραγουδοντας... (εδω παλι σκαει στα γελια)... μην νομιζεις πως εχει τρελαθει - συνεχιζει - αλλα το πρωι ... και τοτε μου το ειπε
και εγω μαζι τους γελασα
Φραντζέσκα κάτω παύλα. Νάναι καλά κι εκείνη κι ο μπαμπας σου, να τους χαίρεσαι και να τους βλέπεις αγαπημένους.
Κι επειδή επιχείρησα να σου απαντήσω αλλού σε κάτι που έγραψες με αναφορά εμένα, αλλά το θεματάκι έκλεισε μέχρι να ξαναβρεθώ εγώ σε φάση να γράψω, θέλω να σε διαβεβαιώσω πως είμαι εδώ με ένα και μοναδικό προφίλ. Το Αλεξανδριανή το διάλεξα γιατί έχει μια σχέση με μια ιστορία της μακρινής οικογένειάς μου στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου και όχι με το όνομά μου. Δεν είμαι ούτε η squirel a, ούτε η b ούτε καμία, όπως σε διαβεβαίωσε κι εκείνη. Προφανώς ο κόκκινος ιππότης στο εν λόγω σχόλιό του, αναφέρθηκε παρενθετικά και στην squirel.
Α, να σου πω επίσης, ότι εάν διάλεγα ζωάκι για nιck, δεν θα ήταν κάτι σε τρωκτικό: ούτε σκίουρος, ούτε λαγός, ούτε κουνέλι, ούτε χάμστερ, ούτε αρουραίος.
Μάλλον κάτι σε αιλουροειδές θα προτιμούσα, τώρα που το σκέφτομαι.
Παράθεση:
Σχόλιο # 112 από Francesca_οχι μονο χαμογελασα σημερα, αλλα γελασε η ψυχη μου...
ο μπαμπας μου ( πολυ πλακατζης, μα πολυ) πρωι-πρωι κανει ενα χαρτινο ακορντεονακι και περιμενει να ξυπνησει η μαμα μου...
οταν ανοιγει τα ματια της το παιρνει και, κανοντας πως παιζει αληθινο ακορτεον, αρχιζει και της τραγουδαει, για ''χρονια της πολλα'' (εχει σημερα τα γενεθλια της)...
η μαμα μου, μολις τον ειδε - σκαει στα γελια... πώς να μην τους αγαπας;
Παράθεση:
Χρόνια πολλά στη μαμά σου
Σχόλιο # 115 από alexandriani1Φραντζέσκα κάτω παύλα. Νάναι καλά κι εκείνη κι ο μπαμπας σου, να τους χαίρεσαι και να τους βλέπεις αγαπημένους.
Κι επειδή επιχείρησα να σου απαντήσω αλλού σε κάτι που έγραψες με αναφορά εμένα, αλλά το θεματάκι έκλεισε μέχρι να ξαναβρεθώ εγώ σε φάση να γράψω, θέλω να σε διαβεβαιώσω πως είμαι εδώ με ένα και μοναδικό προφίλ. Το Αλεξανδριανή το διάλεξα γιατί έχει μια σχέση με μια ιστορία της μακρινής οικογένειάς μου στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου και όχι με το όνομά μου. Δεν είμαι ούτε η squirel a, ούτε η b ούτε καμία, όπως σε διαβεβαίωσε κι εκείνη. Προφανώς ο κόκκινος ιππότης στο εν λόγω σχόλιό του, αναφέρθηκε παρενθετικά και στην squirel.
Α, να σου πω επίσης, ότι εάν διάλεγα ζωάκι για nιck, δεν θα ήταν κάτι σε τρωκτικό: ούτε σκίουρος, ούτε λαγός, ούτε κουνέλι, ούτε χάμστερ, ούτε αρουραίος.
Μάλλον κάτι σε αιλουροειδές θα προτιμούσα, τώρα που το σκέφτομαι.
Κοίτα, υπάρχει μια σύγχιση με νέα και παλιά νικς. Εγώ υπήρξα 3 φορες Red (Kόκκινος δηλαδή): Red_Alert, Red_October & Red_Season, και τώρα έχουμε τον TheRedKnight που επίσης βάζει και μουσικά video, οπότε μπέρδεμα
Λοιπόν, εγώ έκανα νύξη στον Σκίουρο, αναφορικά με την τήρηση των κανόνων στο φόρουμ, όχι ο έτερος Ρεντ, για να το ξεκαθαρισουμε αυτό. Και όπως εγώ κάθε φορά μαντεύω αν επανήλθε παλιότερο μέλος (και πέφτω έξω συχνά ), έτσι και η Φραντζέσκα αρέσκεται να παίζει με τις ονομασίες (νικ). Αυτά
Εγω σαν φιλος λεω να γινεις Yellow Rooster και να το κρατησεις γιατι μας μπερδευεις καθε season !
Παράθεση:
Σχόλιο # 116 από hornet19
Κοίτα, υπάρχει μια σύγχιση με νέα και παλιά νικς. Εγώ υπήρξα 3 φορες Red (Kόκκινος δηλαδή): Red_Alert, Red_October & Red_Season, και τώρα έχουμε τον TheRedKnight που επίσης βάζει και μουσικά video, οπότε μπέρδεμα
Λοιπόν, εγώ έκανα νύξη στον Σκίουρο, αναφορικά με την τήρηση των κανόνων στο φόρουμ, όχι ο έτερος Ρεντ, για να το ξεκαθαρισουμε αυτό. Και όπως εγώ κάθε φορά μαντεύω αν επανήλθε παλιότερο μέλος (και πέφτω έξω συχνά
), έτσι και η Φραντζέσκα αρέσκεται να παίζει με τις ονομασίες (νικ). Αυτά
Παράθεση:
Σχόλιο # 117 από MiltosRNLI1930Εγω σαν φιλος λεω να γινεις Yellow Rooster και να το κρατησεις γιατι μας μπερδευεις καθε season !
Ωραιο θεμα βανα,,,πως μας βλεπουν οι αλλοι! Αμα το ανοιξουμε λες να λαβουμε απαντησεις εδω? Η θα κλειδωθει με το καλημερα ?
Οσον αφορα το οτι οι αλλοι ενδεχεται να δουν «θεματακια» που εμεις δεν εχουμε αντιληφθει, διατηρω καποιες σοβαρες επιφυλαξεις,,,αλλα μπορει και να χεις και δικιο,,,θυμαμαι καποτε ενας πιλυ στενος μου φιλος που με γνωριζε πολυ καλα, ετυχε να βρεθει για καποιες μερες στο τοτε εργασιακο μου περιβαλλον. Αργοτερα μου ειπε κατ ιδιαν οτι του εκανε τεραστια εντυπωση η εικονα που εδινα εκει, οτι δε θα το φανταζοταν ποτε και οτι ειναι πολυ διαφορετικο απο αυτο που ειμαι στην πραγματικοτητα Αν το αντιστρεψουμε, σημαινει οτι οι συνεργατες μου εκει ειχαν για μενα μια εικονα που απειχε πολυ απο την πραγματικοτητα.
Παράθεση:
###Άσχετο-Σχετικό...
Σχόλιο # 118 από vanarabit![]()
Το πώς βλέπουμε τους εαυτούς μας,πολλές φορές απέχει έτη φωτός,από το πώς μας βλέπει ο περίγυρος...Ταπεινή άποψη πάντα...Καλό είναι να "ρίχνουμε και μια ματιά",στο πώς μας βλέπει και ο περίγυρος που και που...ΟΧΙ πάντα φυσικά...Πολλές φορές ο περίγυρος,αν δεν διακατέχεται από "εμμονές",ή προσωπικές αντιπάθειες μπορεί να δει σε εμάς "θεματάκια" που ούτε καν έχουμε σκεφτεί ο,τι μπορεί να έχουμε σε ο,τι αφορά κάποιες πτυχές του χαρακτήρα, συμπεριφορές, κλπ...Γιατί ...άλλο τι νομίζουμε,ο,τι μπορεί να είμαστε και άλλο,αυτό που όντως είμαστε σε κάποιες επιμέρους πτυχές του χαρακτήρα μας...https://youtube.com/shorts/fENWzwgLqYg?feature=share
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media