Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Τι σ' έκανε να χαμογελάσεις σήμερα;

Επιλέξτε σελίδα: (1-8)
Σελίδες 12345678

TheRedKnight

# 101 στις 29/1/2022
author
Ανδρας / 49 / Σε σχέση
Αλλη χώρα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 655
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Σχόλιο # 93 από user2022

Δεν φτάνει που ο κοβιντ σας έκλεισε μέσα και σας βοήθησε να μην έχετε συναλλαγές άρα να μην ξοδεύετε και άρα να έχετε λεφτά, γκρινιάζετε και από πάνω. Όλοι μαζί ένα μεγάλο χαμόγελο  στο κοβιντ που ήρθε στη ζωή μας και μας έμαθε να προσέχουμε να μην είμαστε πολυ κοινωνικοί. Τι άλλο θελετε;

FJqEz31WUAIk4d5?format=jpg&name=small

Αρέσει στα μέλη user2022, giorgos170 και σε ακόμα 1 μέλος.

giorgos36xr

# 102 στις 29/1/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

giasas

καλισπερα σασ τι κανετε 

alisida

# 103 στις 29/1/2022
author
Γυναίκα / 53 / Διαζευγμένη
Καζακστάν
Θέματα: 37
Απαντήσεις: 9.937

Ορίστε : ωραία και περιποιημένα,στο καλό πιατακι 

Παράθεση:
Σχόλιο # 100 από TheRedKnight

FKNpirdWQAYKO8A?format=jpg&name=small

ΘΕΛΩ!

Το μέλος alisida έχει επισυνάψει το αρχείο: IMG_20220129_105937.jpg (3.93MB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 100 φορές
Αρέσει στα μέλη TheRedKnight, alexandriani1

Enikos

# 104 στις 29/1/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

Καλα φιλε μου, ελα μεσα...

Παράθεση:
Σχόλιο # 102 από giorgos36xr

giasas

καλισπερα σασ τι κανετε 

alexandriani1

# 105 στις 29/1/2022
author
Γυναίκα / 60 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.806

Ότι μπορούμε φίλε μ'

Σχόλιο # 102 από giorgos36xr

giasas

καλισπερα σασ τι κανετε 

Αρέσει στα μέλη TheRedKnight, hornet19

Enikos

# 106 στις 29/1/2022
author
Ανδρας / 79 / Χήρος
Βοσνία - Ερζεγοβίνη
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 30.102

. . . . . . .

Οθπσ! Το κείμενο σας μπορεί να αναγνωριστεί ως κείμενο γραμμένο στα ελληνικά ή τα αγγλικά.

hornet19

# 107 στις 29/1/2022
author
Ανδρας / 55 / Ελεύθερος
Θέματα: 11
Απαντήσεις: 2.346

Παράθεση:
Σχόλιο # 106 από Enikos

. . . . . . .

Οθπσ! Το κείμενο σας μπορεί να αναγνωριστεί ως κείμενο γραμμένο στα ελληνικά ή τα αγγλικά.

χαχαχα πάλι μ' έκοψαν

Αρέσει στο μέλος giorgos170

alisida

# 108 στις 30/1/2022
author
Καζακστάν
Σήμερα θα χαμογελώ όλη μέρα
Αρέσει στο μέλος giorgos170

alisida

# 109 στις 30/1/2022
author
Καζακστάν
Από την άλλη όμως, λυπάμαι που έφυγε η Redink
Αρέσει στα μέλη TheRedKnight, alexandriani1 και σε ακόμα 1 μέλος.

TheRedKnight

# 110 στις 2/2/2022
author
Ανδρας / 49 / Σε σχέση
Αλλη χώρα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 655

Παράθεση:
Σχόλιο # 103 από alisida

Ορίστε : ωραία και περιποιημένα,στο καλό πιατακι 

Σκεφτόμουν...αυτό το πιατάκι με τα κουλουράκια, να είναι άραγε απο πορσελάνη? μάλλον, να πάρω τον θείο διομήδη διαλυνά να τον ρωτήσω? μπά, που να θυμάται και αυτός τώρα...όμως, η γέφυρα κάτι μου θυμίζει, να δω παλιές φωτό που είχα πάει στο πανηγύρι της άρτας, χμμμ...

48386782_2212618415438659_447601030364921856_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=1sHM4l_lu2cAX8irsDa&_nc_ht=scontent.fath6-1.fna&oh=00_AT8qh6fk2jl-Ym4bfsxX2sAVs8oMC7yHOkPIbtJlQlNrlQ&oe=621E88E6

(ώχ, τι τις ήθελα τις πορσελάνες, χάθηκε ο κόσμος να του στείλω ένα ταπεράκι να μας αφήσει ήσυχους? ούφ, ούτε ενα καφέ δεν μπορούμε να πιούμε εδώ μέσα χωρίς παράπονα πια...)

97211767_3210229639010860_309845675242160128_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=Zy1LqmnH9s4AX8Ghm_O&_nc_ht=scontent.fath6-1.fna&oh=00_AT-zrIaoljZEvI84hYZ_-Vy6g3HCujVxfoTnZI9BZO0HPA&oe=6220A590

γάβ! εγώ δεν πρόλαβα (και καλά) , τα έφαγε όλα ο κόκκινος ιππότης, γάβ!

FKDXK3OXoAEuMRf?format=jpg&name=small

κλάψ! κλάψ! ούτε εγώ πρόλαβα, είχα τάξει στον αγαπημένο μου επταήμερο μερικά κουλουράκια αλλά μου τα φάγανε...κλάψ! 

FJ0XAcOWYAQRFOU?format=jpg&name=small

εμένα? ΟΥΤΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ??? ΓΙΑΤΙΙΙ??? μα ΟΥΤΕ ένα για να ΔΟΚΙΜΑΣΩ ??? ντροπής...

FKdVyLNXIAQ9smK?format=jpg&name=small

Σοκολάτα μαύρη κατά προτίμηση ΙΟΝ, βρώμη κουάκερ νιφάδες, να βάλουμε και χουρμάδες? μπορεί να μην τους τρώει ο κος Μίλτος, χμμμ...μισό να πάρω τηλέφωνο την Άλις...

FKiRHCuXMAQkVIm?format=jpg&name=small

άραγε αν πάω στην Αλεξανδριανή αυτά τα κουλουράκια της Αλυσίδας που έχω κρατήσει στην κατάψυξη θα με πάρει μαζί στην βυτίνα την επόμενη φορά? 

FKiN8kzXsAsX-Yb?format=jpg&name=small

και επειδή δεν με πιστεύετε...ορίστε mood μετά από 1 και μόνο Alis Cookies...:

FKiNrB9X0Ac9CFO?format=jpg&name=small

Καλό Μήνα να έχουμε...

271658325_3044089139139266_4287715385324892724_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=wox4fF2R2GIAX-M343S&_nc_ht=scontent.fath6-1.fna&oh=00_AT-ow0EZ76iWks2AGjaZkYeYDylrjSzoXXaHm5szIEJZ6w&oe=61FDCC02

Αρέσει στα μέλη giorgos170, alisida και σε ακόμα 1 μέλος.

alisida

# 111 στις 2/2/2022
author
Καζακστάν

Δεν  παίζεσαι εσύ ..

Αρέσει στα μέλη alexandriani1, giorgos170

Francesca_

# 112 στις 4/2/2022
author
Γυναίκα / 59 / Διαζευγμένη
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 703

οχι μονο χαμογελασα σημερα, αλλα γελασε η ψυχη μου... 

ο μπαμπας μου ( πολυ πλακατζης, μα πολυ) πρωι-πρωι κανει ενα χαρτινο ακορντεονακι και περιμενει να ξυπνησει η μαμα μου... 
οταν ανοιγει τα ματια της το παιρνει και, κανοντας πως παιζει αληθινο ακορτεον, αρχιζει και της τραγουδαει, για ''χρονια της πολλα'' (εχει σημερα τα γενεθλια της)... 
η μαμα μου, μολις τον ειδε - σκαει στα γελια... πώς να μην τους αγαπας; 

vanarabit

# 113 στις 4/2/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

!

Xρόνια της πολλά Francesca !
Πάντα με υγεία και πολύ αγάπη,
να την χαίρεστε ..
Κάθε μέρα μαζί με τους γονείς σου,
να είναι και μια μικρή γιορτή 

Παράθεση:
Σχόλιο # 112 από Francesca_

ο μπαμπας μου ( πολυ πλακατζης, μα πολυ) πρωι-πρωι κανει ενα χαρτινο ακορντεονακι και περιμενει να ξυπνησει η μαμα μου... 
οταν ανοιγει τα ματια της το παιρνει και, κανοντας πως παιζει αληθινο ακορτεον, αρχιζει και της τραγουδαει, για ''χρονια της πολλα'' (εχει σημερα τα γενεθλια της)... 

Francesca_

# 114 στις 4/2/2022
author
Γυναίκα / 59 / Διαζευγμένη
Απαντήσεις: 703

Παράθεση:
Σχόλιο # 113 από vanarabit

!

Xρόνια της πολλά Francesca !
Πάντα με υγεία και πολύ αγάπη,
να την χαίρεστε ..
Κάθε μέρα μαζί με τους γονείς σου,
να είναι και μια μικρή γιορτή 

σ' ευχαριστω πολυ! δυστυχως τη χαρα που μου δωσανε ηταν μεσω τηλεφωνου απο πολυ μακρια, περιγραφοντας τι εγινε και πως... 

η μαμα μου λεει καποια στιγμη - να τον, παιζει στο ακορντεον και παλι...

εγω - μα, εχετε παρει ακορντεον και ξερει να παιζει?!  δεν ηξερα...!

- οχιιι, αλλα απο το πρωι εχει φτιαξει χαρτινα οργανα και τα αλλαζει τραγουδοντας... (εδω παλι σκαει στα γελια)... μην νομιζεις πως εχει τρελαθει - συνεχιζει - αλλα το πρωι ... και τοτε μου το ειπε 

και εγω μαζι τους γελασα 

alexandriani1

# 115 στις 5/2/2022
author
Γυναίκα / 60 / Διαζευγμένη
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.806

Χρόνια πολλά στη μαμά σου

Φραντζέσκα κάτω παύλα. Νάναι καλά κι εκείνη κι ο μπαμπας σου, να τους χαίρεσαι και να τους βλέπεις αγαπημένους.

Κι επειδή επιχείρησα να σου απαντήσω αλλού σε κάτι που έγραψες με αναφορά εμένα, αλλά το θεματάκι έκλεισε μέχρι να ξαναβρεθώ εγώ σε φάση να γράψω, θέλω να σε διαβεβαιώσω πως είμαι εδώ με ένα και μοναδικό προφίλ. Το Αλεξανδριανή το διάλεξα γιατί έχει μια σχέση με μια ιστορία της μακρινής οικογένειάς μου στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου και όχι με το όνομά μου. Δεν είμαι ούτε η squirel a, ούτε η b ούτε καμία, όπως σε διαβεβαίωσε κι εκείνη. Προφανώς ο κόκκινος ιππότης στο εν λόγω σχόλιό του, αναφέρθηκε παρενθετικά και στην squirel. 

Α, να σου πω επίσης, ότι εάν διάλεγα ζωάκι για nιck, δεν θα ήταν κάτι σε τρωκτικό: ούτε σκίουρος, ούτε λαγός, ούτε κουνέλι, ούτε χάμστερ, ούτε αρουραίος.

Μάλλον κάτι σε αιλουροειδές θα προτιμούσα, τώρα που το σκέφτομαι. 

Παράθεση:
Σχόλιο # 112 από Francesca_

Αρέσει στο μέλος squirrel-b1968

hornet19

# 116 στις 5/2/2022
author
Ανδρας / 55 / Ελεύθερος

Παράθεση:
Σχόλιο # 115 από alexandriani1

Χρόνια πολλά στη μαμά σου

Φραντζέσκα κάτω παύλα. Νάναι καλά κι εκείνη κι ο μπαμπας σου, να τους χαίρεσαι και να τους βλέπεις αγαπημένους.

Κι επειδή επιχείρησα να σου απαντήσω αλλού σε κάτι που έγραψες με αναφορά εμένα, αλλά το θεματάκι έκλεισε μέχρι να ξαναβρεθώ εγώ σε φάση να γράψω, θέλω να σε διαβεβαιώσω πως είμαι εδώ με ένα και μοναδικό προφίλ. Το Αλεξανδριανή το διάλεξα γιατί έχει μια σχέση με μια ιστορία της μακρινής οικογένειάς μου στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου και όχι με το όνομά μου. Δεν είμαι ούτε η squirel a, ούτε η b ούτε καμία, όπως σε διαβεβαίωσε κι εκείνη. Προφανώς ο κόκκινος ιππότης στο εν λόγω σχόλιό του, αναφέρθηκε παρενθετικά και στην squirel. 

Α, να σου πω επίσης, ότι εάν διάλεγα ζωάκι για nιck, δεν θα ήταν κάτι σε τρωκτικό: ούτε σκίουρος, ούτε λαγός, ούτε κουνέλι, ούτε χάμστερ, ούτε αρουραίος.

Μάλλον κάτι σε αιλουροειδές θα προτιμούσα, τώρα που το σκέφτομαι. 

Κοίτα, υπάρχει μια σύγχιση με νέα και παλιά νικς. Εγώ υπήρξα 3 φορες Red (Kόκκινος δηλαδή): Red_Alert, Red_October & Red_Season, και τώρα έχουμε τον TheRedKnight που επίσης βάζει και μουσικά video, οπότε μπέρδεμα

Λοιπόν, εγώ έκανα νύξη στον Σκίουρο, αναφορικά με την τήρηση των κανόνων στο φόρουμ, όχι ο έτερος Ρεντ, για να το ξεκαθαρισουμε αυτό. Και όπως εγώ κάθε φορά μαντεύω αν επανήλθε παλιότερο μέλος (και πέφτω έξω συχνά ), έτσι και η Φραντζέσκα αρέσκεται να παίζει με τις ονομασίες (νικ). Αυτά

Αρέσει στα μέλη alexandriani1, squirrel-b1968

MiltosRNLI1930

# 117 στις 5/2/2022
author
Ανδρας / 62 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Γλυκά Νερά
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 6.582

Εγω σαν φιλος λεω να γινεις Yellow Rooster και να το κρατησεις γιατι μας μπερδευεις καθε season !

Παράθεση:
Σχόλιο # 116 από hornet19

Κοίτα, υπάρχει μια σύγχιση με νέα και παλιά νικς. Εγώ υπήρξα 3 φορες Red (Kόκκινος δηλαδή): Red_Alert, Red_October & Red_Season, και τώρα έχουμε τον TheRedKnight που επίσης βάζει και μουσικά video, οπότε μπέρδεμα

Λοιπόν, εγώ έκανα νύξη στον Σκίουρο, αναφορικά με την τήρηση των κανόνων στο φόρουμ, όχι ο έτερος Ρεντ, για να το ξεκαθαρισουμε αυτό. Και όπως εγώ κάθε φορά μαντεύω αν επανήλθε παλιότερο μέλος (και πέφτω έξω συχνά ), έτσι και η Φραντζέσκα αρέσκεται να παίζει με τις ονομασίες (νικ). Αυτά

Αρέσει στα μέλη alexandriani1, hornet19

vanarabit

# 118 στις 5/2/2022
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

###

Άσχετο-Σχετικό... Το πώς βλέπουμε τους εαυτούς μας,πολλές φορές απέχει έτη φωτός,από το πώς μας βλέπει ο περίγυρος...Ταπεινή άποψη πάντα...Καλό είναι να "ρίχνουμε και μια ματιά",στο πώς μας βλέπει και ο περίγυρος που και που...ΟΧΙ πάντα φυσικά...Πολλές φορές ο περίγυρος,αν δεν διακατέχεται από "εμμονές",ή προσωπικές αντιπάθειες μπορεί να δει σε εμάς "θεματάκια" που ούτε καν έχουμε σκεφτεί ο,τι μπορεί να έχουμε σε ο,τι αφορά κάποιες πτυχές του χαρακτήρα, συμπεριφορές, κλπ...Γιατί ...άλλο τι νομίζουμε,ο,τι μπορεί να είμαστε και άλλο,αυτό που όντως είμαστε σε κάποιες επιμέρους πτυχές του χαρακτήρα μας...https://youtube.com/shorts/fENWzwgLqYg?feature=share

hornet19

# 119 στις 5/2/2022
author
Ανδρας / 55 / Ελεύθερος

Παράθεση:
Σχόλιο # 117 από MiltosRNLI1930

Εγω σαν φιλος λεω να γινεις Yellow Rooster και να το κρατησεις γιατι μας μπερδευεις καθε season !

Kristina_

# 120 στις 5/2/2022
author
Γυναίκα / 58 / Ελεύθερη
Μπαγκλαντές
Απαντήσεις: 2.829

Ωραιο θεμα βανα,,,πως μας βλεπουν οι αλλοι! Αμα το ανοιξουμε λες να λαβουμε απαντησεις εδω? Η θα κλειδωθει με το καλημερα ?

Οσον αφορα το οτι οι αλλοι ενδεχεται να δουν «θεματακια» που εμεις δεν εχουμε αντιληφθει, διατηρω καποιες σοβαρες επιφυλαξεις,,,αλλα μπορει και να χεις και δικιο,,,θυμαμαι καποτε ενας πιλυ στενος μου φιλος που με γνωριζε πολυ καλα, ετυχε να βρεθει για καποιες μερες στο τοτε εργασιακο μου περιβαλλον. Αργοτερα μου ειπε κατ ιδιαν οτι του εκανε τεραστια εντυπωση η εικονα που εδινα εκει, οτι δε θα το φανταζοταν ποτε και οτι ειναι πολυ διαφορετικο απο αυτο που ειμαι στην πραγματικοτητα Αν το αντιστρεψουμε, σημαινει οτι οι συνεργατες μου εκει ειχαν για μενα μια εικονα που απειχε πολυ απο την πραγματικοτητα.

Παράθεση:
Σχόλιο # 118 από vanarabit

###Άσχετο-Σχετικό... Το πώς βλέπουμε τους εαυτούς μας,πολλές φορές απέχει έτη φωτός,από το πώς μας βλέπει ο περίγυρος...Ταπεινή άποψη πάντα...Καλό είναι να "ρίχνουμε και μια ματιά",στο πώς μας βλέπει και ο περίγυρος που και που...ΟΧΙ πάντα φυσικά...Πολλές φορές ο περίγυρος,αν δεν διακατέχεται από "εμμονές",ή προσωπικές αντιπάθειες μπορεί να δει σε εμάς "θεματάκια" που ούτε καν έχουμε σκεφτεί ο,τι μπορεί να έχουμε σε ο,τι αφορά κάποιες πτυχές του χαρακτήρα, συμπεριφορές, κλπ...Γιατί ...άλλο τι νομίζουμε,ο,τι μπορεί να είμαστε και άλλο,αυτό που όντως είμαστε σε κάποιες επιμέρους πτυχές του χαρακτήρα μας...https://youtube.com/shorts/fENWzwgLqYg?feature=share

Επιλέξτε σελίδα: (1-8)
Σελίδες 12345678
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.