Καλησπέρα σας. Για να μην τα πολυλογω προ λίγων ημερών η κοπέλα μου αποφάσισε να δώσει λήξη στην 2μηνη σχέση μας απλά με ένα μήνυμα. Το πρόβλημα ήταν ότι παρεξηγήθηκαν δικά μου λεγόμενα πάνω στο χαβαλε τα οποία θεώρησε ότι είναι χειριστικα έως κακοποιητικα και ένιωσε ότι απειλείται η σωματική της ακεραιότητα. Εννοείται πως κάτι τέτοιο δεν υφίσταται γιατι αφενός δεν είμαι επικίνδυνος και επιθετικός άνθρωπος αφετέρου έγιναν πάνω στα πλαίσια ερωτικών παιχνιδιών ή σεξουαλικού αναμματος.
Προσπάθησα να απολογηθω όταν μετά τον χωρισμό μας κατάλαβα ότι δεν σηκώνει τέτοιου είδους πλάκες ή χειρονομίες και πραγματικά είμαι διατεθειμένος να αλλάξω και να μπορέσω να συμβιβαστώ στις δικές της προτιμήσεις και θέλω. Μετά από πλήρης απουσία επικοινωνίας 5 ημερών αποφάσισα να τηλεφωνήσω. Μιλήσαμε 1.5 ώρα και πραγματικά προσπάθησα να αποκαταστήσω την αλήθεια. Μου είπε ότι αισθάνθηκε να φοβάται μαζί μου τις τελευταίες μας εξόδους και ότι δεν ένιωθε άνετα και ασφαλής. Την θέλω πάρα πολύ αυτή την κοπέλα στη ζωή μου.Στο τέλος της κουβέντας μας και μετά από ειλικρινή δική μου μεταμέλεια ότι δεν εννοούσα τπτα από τα λεγόμενα μου παρά μόνο έκανα πλάκα της ζήτησα να μου δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Μου απάντησε πως θα το σκεφτεί και θα επικοινωνήσει αυτή μαζί μου. Τι σημαίνει αυτό; Προσωπικά έχω θετικό συναίσθημα ως προς την έκβαση, αλλά τα έχω βάλει πλήρβς με τον εαυτό μου. Και μια συμβουλή προς αυτούς που νιώθουν ότι έχουν βρει το άλλο τους μισό...να μιλάτε παιδιά και να λύνετε τις διαφορές όσο είναι νωρίς, μην αφήνετε να παρερμηνεύονται στάσεις σας και εκφράσεις σας. Πολλά ακούγονται το τελευταίο διάστημα και δυστυχώς όλα πλέον περνούν από 40κοσκινα λόγω καχυποψίας και καθόλου άδικα.Μα τι λες? Βρε παιδια, να ξαναδιαβαζετε αυτα που γραφετε πλιιζζζ
Δηλαδη τι πλακα μπορει να κανεις, που να κανουν τον αλλο να φοβαται για τη σωματικη του ακεραιοτητα??? Και θα συμβιβαστεις με τις προτιμησεις της? Νομιζω οτι ειναι θεμα προτιμησης??? Βρε δεν παμε καλααα
Φιλε, ασε την κοπελα ησυχη!!! κατσε σκεψου τις π@@@ς που μας εγγραψες και αναζητησε επαγγελματικη βοηθεια, αμεσα!!!
Εκτπς κι αν μας δουλευεις
Παράθεση:
Απότομος χωρισμός
Σχόλιο # 1 από p_tkd_iaΚαλησπέρα σας. Για να μην τα πολυλογω προ λίγων ημερών η κοπέλα μου αποφάσισε να δώσει λήξη στην 2μηνη σχέση μας απλά με ένα μήνυμα. Το πρόβλημα ήταν ότι παρεξηγήθηκαν δικά μου λεγόμενα πάνω στο χαβαλε τα οποία θεώρησε ότι είναι χειριστικα έως κακοποιητικα και ένιωσε ότι απειλείται η σωματική της ακεραιότητα. Εννοείται πως κάτι τέτοιο δεν υφίσταται γιατι αφενός δεν είμαι επικίνδυνος και επιθετικός άνθρωπος αφετέρου έγιναν πάνω στα πλαίσια ερωτικών παιχνιδιών ή σεξουαλικού αναμματος.
Προσπάθησα να απολογηθω όταν μετά τον χωρισμό μας κατάλαβα ότι δεν σηκώνει τέτοιου είδους πλάκες ή χειρονομίες και πραγματικά είμαι διατεθειμένος να αλλάξω και να μπορέσω να συμβιβαστώ στις δικές της προτιμήσεις και θέλω. Μετά από πλήρης απουσία επικοινωνίας 5 ημερών αποφάσισα να τηλεφωνήσω. Μιλήσαμε 1.5 ώρα και πραγματικά προσπάθησα να αποκαταστήσω την αλήθεια. Μου είπε ότι αισθάνθηκε να φοβάται μαζί μου τις τελευταίες μας εξόδους και ότι δεν ένιωθε άνετα και ασφαλής. Την θέλω πάρα πολύ αυτή την κοπέλα στη ζωή μου.Στο τέλος της κουβέντας μας και μετά από ειλικρινή δική μου μεταμέλεια ότι δεν εννοούσα τπτα από τα λεγόμενα μου παρά μόνο έκανα πλάκα της ζήτησα να μου δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Μου απάντησε πως θα το σκεφτεί και θα επικοινωνήσει αυτή μαζί μου. Τι σημαίνει αυτό; Προσωπικά έχω θετικό συναίσθημα ως προς την έκβαση, αλλά τα έχω βάλει πλήρβς με τον εαυτό μου. Και μια συμβουλή προς αυτούς που νιώθουν ότι έχουν βρει το άλλο τους μισό...να μιλάτε παιδιά και να λύνετε τις διαφορές όσο είναι νωρίς, μην αφήνετε να παρερμηνεύονται στάσεις σας και εκφράσεις σας. Πολλά ακούγονται το τελευταίο διάστημα και δυστυχώς όλα πλέον περνούν από 40κοσκινα λόγω καχυποψίας και καθόλου άδικα.
Η εποχη που η γυναικα κρεμοταν στον πολυελαιο ( ορα Τζουλια ) να κανει αεροπλανικα σεξυ κολπα περασε .Προσγειωσου προς το παρον στο f.b.
Για να φοβηθει ενας ανθρωπος, μεσα σε μια (υποτιθεμενη) σχεση, απο την αρχη κιολας, ποιος ξερει τι ειδε και καταλαβε...
Οσο για τις συμβουλες που δινεις στο τελος, 26χρονος απλοχερης...
Δεν τις αφηνεις για καλυτερα?...
Εχεις δει εσυ κανεναν κακοποιο, να μιλαει εκ των προτερων στα θυματα του, για τα κουσουρια του?...
Ασε την κοπελα ησυχη...
Καμια φορα, εχουν και αυτες κατι κολλητους με περιεργα γουστα...
Μη σου λαχει...αγαπησιαρικο αγορι...
Mε αυτα που ακουγεται να κανουν κατι μαγκίτικα νεαρούδια εκει στο Σαλονικα (εκ-βιαστικές "πλακίτσες") τις τελευταιες μερες, μπορει να φοβήθηκε και να εκοψε λασπη - εικάζουμε τωρα.
Ειναι αδικο βεβαια, τις μαΛακιες καποιων να τις πληρωνουν ολοι, αλλα τι να κανεις...
Ομφαλοσκόπησε λιγο τη συμπεριφορα σου, δες μηπως εχεις "περιεργες" α λα Σάντ ροπές, προτού τα ξαναβρεις με την κοπελα σου. Ασε την ησυχη να αποφασισει εαν θα επιστρεψει αυτη σε σενα.
Οτι αναβει εσένα, δεν αναβει αυτοματα και την κοπελα. Τα συζητούν και ξεκαθαρίζουν αυτα, προτού αρχισουν τα ...ανάμματα.
να μας αναλυσεις λιγο τις πλακες και τις χειρονομιες,,, τα ερωτικα παιχνιδια και τα αναματα ,??
αυτα τα αναματα μ ανησυχουν ,,και θα ηθελα να τα μαθω ,,
και μετα θα σου πω ..
Παράθεση:
Απότομος χωρισμός
Σχόλιο # 1 από p_tkd_iaΚαλησπέρα σας. Για να μην τα πολυλογω προ λίγων ημερών η κοπέλα μου αποφάσισε να δώσει λήξη στην 2μηνη σχέση μας απλά με ένα μήνυμα. Το πρόβλημα ήταν ότι παρεξηγήθηκαν δικά μου λεγόμενα πάνω στο χαβαλε τα οποία θεώρησε ότι είναι χειριστικα έως κακοποιητικα και ένιωσε ότι απειλείται η σωματική της ακεραιότητα. Εννοείται πως κάτι τέτοιο δεν υφίσταται γιατι αφενός δεν είμαι επικίνδυνος και επιθετικός άνθρωπος αφετέρου έγιναν πάνω στα πλαίσια ερωτικών παιχνιδιών ή σεξουαλικού αναμματος.
Προσπάθησα να απολογηθω όταν μετά τον χωρισμό μας κατάλαβα ότι δεν σηκώνει τέτοιου είδους πλάκες ή χειρονομίες και πραγματικά είμαι διατεθειμένος να αλλάξω και να μπορέσω να συμβιβαστώ στις δικές της προτιμήσεις και θέλω. Μετά από πλήρης απουσία επικοινωνίας 5 ημερών αποφάσισα να τηλεφωνήσω. Μιλήσαμε 1.5 ώρα και πραγματικά προσπάθησα να αποκαταστήσω την αλήθεια. Μου είπε ότι αισθάνθηκε να φοβάται μαζί μου τις τελευταίες μας εξόδους και ότι δεν ένιωθε άνετα και ασφαλής. Την θέλω πάρα πολύ αυτή την κοπέλα στη ζωή μου.Στο τέλος της κουβέντας μας και μετά από ειλικρινή δική μου μεταμέλεια ότι δεν εννοούσα τπτα από τα λεγόμενα μου παρά μόνο έκανα πλάκα της ζήτησα να μου δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Μου απάντησε πως θα το σκεφτεί και θα επικοινωνήσει αυτή μαζί μου. Τι σημαίνει αυτό; Προσωπικά έχω θετικό συναίσθημα ως προς την έκβαση, αλλά τα έχω βάλει πλήρβς με τον εαυτό μου. Και μια συμβουλή προς αυτούς που νιώθουν ότι έχουν βρει το άλλο τους μισό...να μιλάτε παιδιά και να λύνετε τις διαφορές όσο είναι νωρίς, μην αφήνετε να παρερμηνεύονται στάσεις σας και εκφράσεις σας. Πολλά ακούγονται το τελευταίο διάστημα και δυστυχώς όλα πλέον περνούν από 40κοσκινα λόγω καχυποψίας και καθόλου άδικα.
Μανταμ ,ειστε ακομα δοκιμος ,ολα τα Θεματα << εξ επανεκαθεν >> ειναι απο αγνωστους Τωρα που θα γινεται ενεργο Μελος αυτο θα ειναι το εγο σας .Απαντησεις και λυσεις .
Παράθεση:
#Πώς γίνεται με το που μπαίνει ένα νέο θέμα και περάσουν 3-4 ημέρες το πολύ,να "σκάει" ένα νέο θέμα και μάλιστα από άτομα που δεν έχουν εμφανιστεί στο forum ποτέ ούτε ως "δείγμα"...Περίεργα πράματα...Και εμείς να τρέχουμε για απαντήσεις,σοβαρές... αστείες...Πλάκα..πλάκα ..τώρα που το σκέφτομαι,αν δεν υπήρχαν και αυτά τα "Στημένα" θέματαπου και πως θα "συναντιόμασταν"να λέμε τα δικά μας...
Σχόλιο # 8 από vanarabit![]()
Μια απορία όμως την έχω...Ποιοι προωθούν αυτά τα "στημένα" θέματα;;;
![]()
)
Ενεργό μέλος ;;;
Και εγώ δίνω απαντήσεις και λύσεις ..
Μα ανέκαθεν ήσαν "στημένα" ...
Προσωπική άποψη εκφέρω ..
ΜΗΝ την υιοθετείτε ..
Ο καθείς με την άποψη του ..
Παράθεση:
Eπειδη
Σχόλιο # 10 από MiltosRNLI1930Μανταμ ,ειστε ακομα δοκιμος ,ολα τα Θεματα << εξ επανεκαθεν >> ειναι απο αγνωστους Τωρα που θα γινεται ενεργο Μελος αυτο θα ειναι το εγο σας .Απαντησεις και λυσεις .
Αυτό παλίκαρε σημαίνει όπως αυτό που σου λέει ο εργοδότης μετά από συνέντευξη, δεν μας κάνεις δηλαδή με ευγενικό τρόπο. Έχασε την όποια εμπιστοσύνη σου είχε οπότε τέλειωσε η ιστορία. Κοίτα τώρα να σου γίνει μάθημα όλο αυτό και να μην τα επαναλάβεις στην επόμενη κοπέλα. Δεν έχουμε όλοι οι άνθρωποι τα ίδια γούστα και όρια όσον αφορά το χιούμορ ή τα σεξουαλικά "παιχνίδια". Άμα δεν μπορείς να την ψυχολογήσεις από την καθημερινή επικοινωνία σας, κάθισε να το συζητήσετε, δεν είναι κακό ούτε ντροπή...παρά να ακολουθείς τακτικές "τα πετάω όλα στον τοίχο και ότι κολλήσει".
Παράθεση:
Απότομος χωρισμόςΜου απάντησε πως θα το σκεφτεί και θα επικοινωνήσει αυτή μαζί μου. Τι σημαίνει αυτό;
Σχόλιο # 1 από p_tkd_ia
Kαλημερα σας
Μα για τον ιδιο λογο ειμαστε κι'εμεις εδω μεσα Μανταμ .Για τα ανθολογια των " Μενω ,ειμαι κατοικος και διαμενω "
Παράθεση:
#
Σχόλιο # 12 από vanarabitΕνεργό μέλος ;;;
ΜΗΝ την υιοθετείτε ..
Παράθεση:
#
Σχόλιο # 12 από vanarabitΕνεργό μέλος ;;;
ΜΗΝ την υιοθετείτε ..
Να κοιτάξεις λίγο το χιούμορ σου...
Γιατί προκαλεί τρόμο ως φαίνεται...Η κοπέλα του ήρωα μας ,φοβάται να alisoδεθει ,διότι πιστεύει πως κινδυνεύει η σωματική της ακεραιότητα.
Ο p_tkd_ia όμως,είναι διατεθειμένος να απαρνηθεί τα θέλω του και να καταπιέσει τις ερωτικές του διαθέσεις,προκειμένου να συνεχίσει τη σ-χεσει του με την κοπέλα αυτή που εκτιμά ιδιαίτερα και με την οποία αισθάνεται πως επικοινωνεί ουσιαστικά
Τι λέτε ,αξίζει να το κάνει ?
Παράθεση:
Απότομος χωρισμός
Καθηστε φρονιμοι τωρα...
στα social media