καλησπερα θελω να ρωτησω ποσο αληθινα ειναι αυτα που γραφουν οι κοπελες στα προφιλ τους παραδειγμα οταν γραφουν ψαχνω σοβαρη σχεση πως μπορουμε να ξερουμε οτι αυτο π γραφουν ειναι αληθεια και απλα δεν μπηκαν για να τρολαρουν,και δευτερων εχει καταφερει καποιος να κανει πραγματικοι σχέσει μεσα απο εδω το ρωταω αυτο γτ πρωτη φορα δοκιμαζω αυτο τον τροπο επικοινωνιας.
Δεν θα έβαζα και το χέρι μου στη φωτιά παλίκαρε.
Τα υπόλοιπα θα σου τα πουν οι άλλοι που είναι και πιο παλιοί εδώ.
Μην ελπιζεις (και πολλά) στα ζητουμενα σου Xampos34.
Το θεμα ειναι τεραστιο και σηκωνει μεγαλη συζητηση.
Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από HeptamerΜην ελπιζεις (και πολλά) στα ζητουμενα σου Xampos34.
Δε σου λεω άλλα γιατι μπορει να απογοητευτεις και να αυτοδιαγραφείς.
Και τετοιο κριμα δεν το θελω στο λαιμό μου.
θα ηθελα να κανουμε αυτη την συζητηση γτ πραγματικα δεν ξερω αυτον τον τροπο επικοινωνειας ειναι κατι καινουργιο για μενα κε προσπαθω να καποια πραγματα θα ηθελα την γνωμη σ
Μυρίζεις τα νύχια σου...
Κάνεις το σταυρό σου...Παράθεση:
Σχόλιο # 3 από HeptamerΜην ελπιζεις (και πολλά) στα ζητουμενα σου Xampos34.
Δε σου λεω άλλα γιατι μπορει να απογοητευτεις και να αυτοδιαγραφείς.
Και τετοιο κριμα δεν το θελω στο λαιμό μου.
Απ'οτι ξερω πολλα χρονια εδω μεσα ,αν δεν εχεις f.b. σε απορριπτουν ολες .Ειναι ολες εξαρτημενες και δεν γουσταρουν εξ'επαφης .
Βρε σεις γιατι το τρομαζετε το παιδι?
Χωρις να ξερω τι γραφει και τι εννοει το καθενα γυναικειο προφιλ εδω, μπορω να σου πω οτι οποιαδηποτε γυναικα, ακομη και αν δεν «ψαχνει» τη σοβαρη σχεση, οταν συναντησει ενα διαθεσιμο, σοβαρο αντρα, που της αρεσει, τοτε θα το σκεφτει,,,δε χωρα καμια αμφιβολια!!! (Και το γραφω εγω που αποφευγω να χρησιμοποιω λεξουλες οπως, ολοι, κανεις, ποτε, παντα κλπ).
Τωρα βεβαια το δυσκολο ειναι να εισαι εσυ εκεινος ,,, οποτε, μην προβληματιζεσαι και αστο να δειξει.
Αν συνεχισεις να γραφεις το και με εψιλον, διαγραψου απο τωρα...
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από MiltosRNLI1930Απ'οτι ξερω πολλα χρονια εδω μεσα ,αν δεν εχεις f.b. σε απορριπτουν ολες .Ειναι ολες εξαρτημενες και δεν γουσταρουν εξ'επαφης .
εννοεις facebook ,να σε ρωτησω κατι την ιδια φωτο που θα εχο βαλει εδο μεσα θα εχο κε στο facebook τι παραπανω θα διακρινει στο facebook
Τι ωραια που τα λες ομως, οταν βαλεις καμια εφτακοσαρια προαπαιτουμενα στον συλλογισμο σου!!!...
Παράθεση:
Σχόλιο # 8 από Kristina_Βρε σεις γιατι το τρομαζετε το παιδι?
Χωρις να ξερω τι γραφει και τι εννοει το καθενα γυναικειο προφιλ εδω, μπορω να σου πω οτι οποιαδηποτε γυναικα, ακομη και αν δεν «ψαχνει» τη σοβαρη σχεση, οταν συναντησει ενας διαθεσιμο, σοβαρο αντρα, που της αρεσει, τοτε θα το σκεφτει,,,δε χωρα καμια αμφιβολια!!! (Και το γραφω εγω που αποφευγω να χρησιμοποιω λεξουλες οπως, ολοι, κανεις, ποτε, παντα κλπ)
Τωρα βεβαια το δυσκολο ειναι να εισαι εσυ εκεινος ,,, οποτε, μην προβληματιζεσαι και αστο να δειξει
Ειπα και γω να προσθεσω το συνηθισμενο σχολιο μου με τη μηδενικη ποσοτητα πληροφοριας
Καλημερες παγωμενες
Παράθεση:
Σχόλιο # 11 από EnikosΤι ωραια που τα λες ομως, οταν βαλεις καμια εφτακοσαρια προαπαιτουμενα στον συλλογισμο σου!!!...
Μα...
Φυσικά !!
Πολλοί από εμάς
Παράθεση:
εχει καταφερει καποιος να κανει πραγματικοι σχέσει μεσα απο εδω
Σχόλιο # 1 από Xampos34
Περιληψη :
Το φεις το ζητούν για να δουν κατά πόσο πρόκειται για πραγματικό πρόσωπο και όχι για ρομπότ.
Βλέπεις,στις μέρες μας το ψηφιακό μας πρόσωπο υπερισχύει του φυσικού
Παράθεση:
Σχόλιο # 7 από MiltosRNLI1930Απ'οτι ξερω πολλα χρονια εδω μεσα ,αν δεν εχεις f.b. σε απορριπτουν ολες .Ειναι ολες εξαρτημενες και δεν γουσταρουν εξ'επαφης .
φιλε μου ολα ειναι σχετικα εδω. ειναι θεμα χημειας,χρονικου συγχρονισμου με το προσωπο, και αν ολα πανε κατ'ευχην να εισαι καλα να πληρωνεις..
Γειατή κύρυαι Αινεικαί τω λαίται αφτώ .. ;;;
Υ ωρθωγραφύα σας μάραναι τόρα ;;
ει να λύσσομαιν τω πρώβλειμα ..
Αίλα Παναγεία μου προί ..προί...
Παράθεση:
Σχόλιο # 9 από EnikosΑν συνεχισεις να γραφεις το και με εψιλον, διαγραψου απο τωρα...
Καποιοι συναδελφοι απο δω, ναι . . . . . .
Παράθεση:
Καλημέρες ..
Σχόλιο # 17 από vanarabit![]()
![]()
![]()
ειναι προτιμοτερο να ειναι καποιος ανορθογραφος αλλα ανθρωπος απο το να ειναι ορθογραφικα σωστος αλλα μισανθρωπος..
Παράθεση:
Καλημέρες ..
Σχόλιο # 17 από vanarabit![]()
![]()
![]()
στα social media